Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
mi-am spalat paru. nu mai aveam shampon shi l-am luat p-a lu sormea, cu volum shi alte prostii, sper sa nu-mi stea paru k o capitza. shi mai sper sa se usuce pana plec la scarbi
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
sharki stii vorba aia :
"cand paru cere vopsele, gura masele si pizda proptele, ie timpu sa te cam pishi pe ele"
"cand paru cere vopsele, gura masele si pizda proptele, ie timpu sa te cam pishi pe ele"

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
hihihi, aiu vorbeste cu zicale din popor, ca ala cu rebusu: cugete, adica g si t, parca...
Astazi nu am facut nimic, deocamdata. La fel ca ieri, alaltaieri, raspoimaine si in weekend. Sunt un vierme al societatii actuale, dar unul de matase! Am si eu mandria mea. Ah, era sa uit: plm
Astazi nu am facut nimic, deocamdata. La fel ca ieri, alaltaieri, raspoimaine si in weekend. Sunt un vierme al societatii actuale, dar unul de matase! Am si eu mandria mea. Ah, era sa uit: plm
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
..yo azi printre multe altele am si plans...plac la iasi mai tarziu sa dau admiterea la facultate...sunt fericita k am terminat cu bacul...dar imi va fi dor d iubi meu..mult d tot...ma simt bine dein toate punctele de vedere..si am intrat acum p net putin...inainte sda ma rup d realitate....
-
^Dark_Angel^ - Junior Member
am fost la dentist de mi-a zdruncinat creierii dobitocu ala
acuma mananc numa supa:(( beah

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
am muncit si am baut o bere cu adevaratii prieteni 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
ehe heeee
ce sa fac si eu
pai cum m-am trezit am dat o laba rapida ,ca na nu mai dadusem de aseara urlau hormonii in mine
ce sa fac si eu
pai cum m-am trezit am dat o laba rapida ,ca na nu mai dadusem de aseara urlau hormonii in mine
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
ehehehe...
Eagle Raider revine... in forta!!!! parca ar fi o introducere pt o manea
hm... acu ma uit la seara campionilor in reluare pe tvsport ,ca saptamana trecuta nu l-am vazut ca am fost la un majoarat!!!!
Eagle Raider revine... in forta!!!! parca ar fi o introducere pt o manea
hm... acu ma uit la seara campionilor in reluare pe tvsport ,ca saptamana trecuta nu l-am vazut ca am fost la un majoarat!!!!
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Azi...am mancat, am ascultat muzica, am stat pe mess shi am ras cand am primit link-ul asta http://www.chip.ro/forum/viewtopic.php?t=46967 

[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
multa lume a plans azi ....in lista ma aflu shi io....am fost la veterinar shi....mi s-a dat o veste foarte urata....unu din iepurii mei are o boala grava shi va muri in curand....de atunci plang in continuu shi d aia scriu aici ca as mai imi spal creierii....oricum nu ma simt pre bene 

Fericirea este singurul lucru care imartzit la 2 se dubleaza 

-
Irinu-k - Junior Member
Ai pretentia sa stie de sinusuri nazale? Sinusurile sunt doar la matematica. Cateodata nici acolo daca nu sunt roz, pufoase si frumos mirositoare!
Ce-am facut azi? probabil unul din cele mai nobile lucruri pe care le poate face un om. Am plantat un copac. Un salcam!

Ce-am facut azi? probabil unul din cele mai nobile lucruri pe care le poate face un om. Am plantat un copac. Un salcam!

-
Love2Fly - Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
azi m-am trezit, am mancat, am luat mortala combinatie de tramvaie/autobuze 35-51-32-104 (suna a 6 din 49, nu?) si am ajuns la servici. unde am aflat cu bucurie ca n-am nimik de fac ut(deocamdata) si deci acum stau si colind pe net...ce dulce e viatza cateodata. 

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
azi f*t buha in ultimul hal..ce fericita viata...stau degeaba...ce conteaza..sunt fericit
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
bah ce oameni fericiti....nu mai intru pe threadul asta ca ma deprim cand vad atata fericire...
io etern ma duck la servici si la scoala si nic macar in weekend nu am dormint k lumea....deci fiti fericiti si pentru mine, copii, ca io n-am timp...
io etern ma duck la servici si la scoala si nic macar in weekend nu am dormint k lumea....deci fiti fericiti si pentru mine, copii, ca io n-am timp...
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
ma certai cu gagicu-meo, luai un 2 la geografie, ma umplui de medicamente ca sunt bolnava, ma trezii la 6 ca mai tre sa ma mai duc si la scoala din cand in cand, ma certai cu ai mei... ce zi fericita
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma