Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pentru ca nu stiu unde as putea zice asta, mie stomacu mi-o fost incantat de nejte gomboatze. iar pentru aia de nu ie din zona, creca le zice galuste cu prune, sau asa ceva. deci fuarte bune.
-
weed13 - Mesaje: 1868
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
N-am avut ore, am fost pana jos la camin, am mancat la cantina, o discutie 2 k niste persoane FFFFFFFFFFFFFFFFF de treaba si apoi, sus in camera pt. inspectie. I Love my student life.
Daca ar fi sa aleg vreun lucru, atunci e vb. de peisajele superbe de afara, cu padurea in spatele meu si vedere catre oras din balcon.
Daca ar fi sa aleg vreun lucru, atunci e vb. de peisajele superbe de afara, cu padurea in spatele meu si vedere catre oras din balcon.
- Crist1na
- Junior Member
am jucat azi un warcraft la orele de info + juma din ora de mate ,de i-am facut pe toti
si in plus am fost si de serviciu pe scoala ,dar am renuntat mai la ora de info ca preferam sa fac un dota cu baietzii ,apoi am fost la repetitii pt bal si in loc sa fac repetitii am jucat basket in sala de sport ! 

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
sunt indragostita...
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
Baieti si fete, barbati si femei, azi am avut parte de o experienta superba: eram in club cu 3 prieteni (1 baiat si o fata), ne vedeam de alte noastre,,cand l-am vazut pe cel mai dragut tip din universitate: slab, potrivit de inaltime, brunet, ochii albastri, zambet cuceritor, un finutz, pana la urma s-a uitat la mine.
Nici macar nu-l cunosc, dar tare mi-as dori un tip k el.
Nici macar nu-l cunosc, dar tare mi-as dori un tip k el.
- Crist1na
- Junior Member
1)
R.A.T.B-ul domne!
Nu, nu au venit mashinile la fix. Alta e treaba
Poate ca sunt ignorant da abia acum realizez ce bine e in "69". De troleul 69 vorbesc!
Deci care e treaba? Monitor LCD (de vreo 14 inci) in partea din fatza a mashinii. Pe langa banalele stiri despre statia urmatoare, vreme, alte linii paralele, avem si informatzii despre sanatate (alimentatie sanatoasa, fumat), date importante din istorie, evenimente culturale (azi faceau reclama la concertul PARADISE LOST care probabil incepe acum avandu-l in prima linie pe eye
), informatzii despre specii de pasari, catzei, purcei, pisici s.a.m.d
Deci un mare "+" pt. R.A.T.B care (macar) incearca sa culturalizeze calatorii.
2) 6-3; 2-6; 6-4 azi pe terenurile din "prelungirea ghencea"
3) poza de mare angajament a lu' wednesday
R.A.T.B-ul domne!
Nu, nu au venit mashinile la fix. Alta e treaba

Poate ca sunt ignorant da abia acum realizez ce bine e in "69". De troleul 69 vorbesc!

Deci care e treaba? Monitor LCD (de vreo 14 inci) in partea din fatza a mashinii. Pe langa banalele stiri despre statia urmatoare, vreme, alte linii paralele, avem si informatzii despre sanatate (alimentatie sanatoasa, fumat), date importante din istorie, evenimente culturale (azi faceau reclama la concertul PARADISE LOST care probabil incepe acum avandu-l in prima linie pe eye

Deci un mare "+" pt. R.A.T.B care (macar) incearca sa culturalizeze calatorii.
2) 6-3; 2-6; 6-4 azi pe terenurile din "prelungirea ghencea"

3) poza de mare angajament a lu' wednesday

-
Love2Fly - Junior Member
concertul PARADISE LOST care probabil incepe acum avandu-l in prima linie pe eye
...si care mi-a incantat sufletu azi

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma