canalu' de stiri - useri, nick-uri si alte informatii utile
Moderator: anjin-san
smile scrie:mie de ce nu imi zici asa?
pentru ca tu esti ofticos si ranchiunos, pe cand ghionoiu stie de gluma
pentru ca la tine asta e mod de viata, tu n-ai nevoie de indemnuri
pentru ca tu nu intelegi ca violenta naste violenta, replica atrage o alta replica (si conflictul escaladeaza, se amplifica!), si ca toti prostii de pe pamant se simt destepti, nevinovati (da' eu nu i-am facut nimic, el a inceput!) si indreptatiti sa pedepseasca
cam cati ani iti mai trebuie sa intelegi ca razbunarea* chiar este arma prostului? inteleg ca indemnul crestinesc de a intoarce si obrazul celalalt poate sa para absurd (ar trebui sa judeci prea profund ca sa-i gasesti sensul, nu? nu e pentru tine si pentru egoul tau! si nici pentru creierul tau, fireste), dar nici pofta asta de a te simti tu si desteptul desteptilor si luptatorul luptatorilor nu poate sa trimita decat spre o mentalitate rudimentara, de mascul care se vrea alfa, in turma lui si in orice turma de pe lumea asta.
Daca ai reflecta macar 5 minute pe zi ca toate cuvintele urate pe care le spune un om altuia (mai ales pe un forum oarecare, unde fiecare - potrivit inteligentei si bagajului de cunostinte si indemanari - isi creaza un personaj, un profil, o personalitate, mai mult sau mai putin credibila si convingatoare) nu contribuie decat la imaginea celui care le emana; n-o sa reiasa niciodata ca un birjar ca tine (sau ca acel confrate pe care te lauzi tu ca il urasti, ori ca licheluta cea amarnic latratoare; doar pe forum latratoare, sa fie clar) e destept si invatat (sau, dupa cum ai vrea tu sa reiasa: inteligent, puternic, necrutator, samurai si cavaler si inginer in acelasi timp), ci doar un pui de golanas, care n-are in cap decat hormoni, fumuri si gel
*daca nu ma crezi, argumenteaza: la ce e buna razbunarea, de ce trebuie sa faca ea parte integranta din viata omului de calitate (deci sa fie limpede: nu ma intereseaza idiotii)?
sau sa incep eu? sa-ti explic cum ca razbiunarea este, de cele mai multe ori pripita si irationala, ca de cele mai multe ori se intemeiaza ("plata" unor fapte rele, nu? asta-i scuza: dupa fapta si rasplata) pe niste informatii incomplete si/sau prost interpretate si ca singurul mobil este, de cele mai multe ori, orgoliul prostesc (mie nu-mi faci tu una ca asta!)? e nevoie de asta?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Ce se intampla?
Utilizatori Activi: 53 (3 membri si 50 vizitatori)
Cei mai multi utilizatori au fost 1,068, 16-07-2007 la ora 15:58.
kant emir, Daïmon, lu'
care esti breh? si de-a cui?
zi o vorba
- kant emir
Adica Brahma e misterioasa?
Ups, se vorbeste interesant despre mine. Anjin ce te plangi ca avem parte de atentie?
Eu mai stiam acum ce am facut ieri daca nu era trecut la catastif? In alta ordine de idei, buna seara tuturor
. Am o lene seculara (de la ceru asta negru desigur, altfel eu as fi fost foarte activa, logic).

-
Brahma - Junior Member
se vorbeste interesant despre mine
asta inca nu-i nimic
ia sa-l superi tu pe maria-sa invincibilul, sa vezi atunci cate lucruri interesante vei putea citi despre tine
da' ia zi, te-ai familiarizat cu forumul? ai gasit tredul unde trebuie sa pui poze cu tine? ai prieten?
- kant emir
Aoleu emirule tu vrei sa-mi scada brusc aura de mister? Iote ce de intrebari pe metru patrat imi vad ochii
)! Dap, sa zicem ca m-am mai familiarizat cu forumul, la capitolul poze ramanem la acelasi stadiu (am vazut ca nici maria ta nu are postate chestiutele alea simpatice numite poze
), asaaaa, si in ceea ce-l priveste pe maria sa invincibilul nu am nici o tangenta cu el asa ca e liniste si pace. Am studiat (si eu) nitel unele personaje de pe aici
. Detectiv te-ai gandit sa te faci? 

-
Brahma - Junior Member
in ceea ce-l priveste pe maria sa invincibilul nu am nici o tangenta cu el asa ca e liniste si pace
incă, copila mea, incă
Detectiv te-ai gandit sa te faci?
fa-mi o oferta si ma gandesc, poate pentru tine ma fac si detectiv
(intre timp o sa scotocesc sa vaz cine esti, pe unde obisnuiesti sa umbli, ce prieteni ai si cat porti la papuci)
- kant emir
Hai sa nu-l mai vorbim pe om daca nu e de fata ca iar se simte mentionat prin alte parti, sa evitam catastrofele ca sa nu se adevereasca "inca" ala al tau, parinte
. In alta ordine de idei, nici nu ne cunoscuram bine si vrei sa-mi aflii numarul la papuci si sa mi-i si dai? 

-
Brahma - Junior Member
depinde cum ma vorbesti. ca uite, de exemplu, e cineva pe-aci care si-a permis sa ma "vitzibilizeze", (fiindu-mi dator pe linia asta ) si nu-mi ramane altceva de facut decat sa-i fac trafic pe bloagele cu desene.

-
Invincible - Mesaje: 2145
vrei sa-mi aflii numarul la papuci si sa mi-i si dai?
nu, numa sa-l afluu
[color="White"](esdetreaba ca numa glumesc, nu-ti fac avansuri pofticioase)[/color]
sa evitam catastrofele
da, asa e; sa ne temem in liniste
edit: vezi? ziceai ca e pacat sa vorbesti de el "in lipsa" - iaca, nu lipseste; ba chiar prisoseste
- kant emir

Smile, nu te vorbesc deloc in printzipiu, asa ca don't uari

-
Brahma - Junior Member

-
Brahma - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma