tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
era la duma aka kterink linkul ala
nouazecismele e multe si bune chiar si tembelismele astea. sau poate ca sunt eu nostalgic.
nouazecismele e multe si bune chiar si tembelismele astea. sau poate ca sunt eu nostalgic.
-
Daimon - Mesaje: 5074
poate ca sunt eu nostalgic
garantat, e in firea lucrurilor sa fie asa
dar ar fi cinstit sa recunosti ca anii 90 au adus ieftinirea masiva a muzicii usurele (in decada precedenta inca se mai canta elaborat, iar in cea actuala e o totala demonetizare a conceptului; nici n-are rost sa mai zici muzica usoara sau muzica de dans, ajunge sa zici "usoara sau "de dans"; foarte rar se mai strecoara cate un nume care sa mai faca si compozitie, nu doar sa urmeze retete)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
emire..ar trebui venit cu exemple, ceace ie noapte si ma cheama datoria deci nu mai stau sa caut. eu inteleg ce zici tu.. dar nu pot fi deacord decat pana la un punct. care ar fi acela ca intr-adevar odata cu aparitia posturilor comerciale de muzica au inceput sa apara si trupe "la comanda" ceace e nashpa.
vixen:kicking pe cine ?
vixen:kicking pe cine ?
-
emire..ar trebui venit cu exemple
a, cred ca e mai comod de venit cu contraexemple
cazul de fata (nu acuma, ca tie ti-e somn si eu am multa treaba) sa numesti tu niste cateva sute (sau zeci, sa fie supervaloroase, sau numai cinci, sa fie absolut de neatins) de piese pe care le crezi valoroase, si sa sarim (eu, de pilda) pe ele si sa zicem ca-s naspa
si de ce, si eventual cu niste mostre din alte decade (ca sa reiasa si delimitarea, nu doar ca "pe vremea meaa, ehehe... erau alte timpuri")
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ioeeee...1964. seara buna.
nuapte bunaaa.
nuapte bunaaa.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Alchimistul scrie:??? cum l-ai vazut ca citea????
ai luneta gen arbore cotit?
de vazut pe emir,l-a vazut aici, mai exact de pe pagina principala, jos de tot unde scrie cine e online, e si primul link.

buna seara.
liebling inca nu a zis daca vrea sa devina rey.

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
eliana scrie:
liebling inca nu a zis daca vrea sa devina rey.
breh, ma derutati, va mutati cu discutiile cand la o cafeluta, cand dincoace, dar culmea e ca mie nu-mi arata mesaje noi decat pe ici, pe colo, de aia nici nu am vazut intrebarea ta, eliana.

nush ce sa zic, parca as ramane pentru moment liebling si daca oferta ta mai e valabila, in caz ca vreo pasarica (din stolu' personal) mi-o sopti altceva, am sa te rog atunci sa schimbi, ok? multzam fain ca te-ai gandit!

altfel, neatza!

o zi de luni ca oricare alta zi (n-am nicio problema cu zilele de luni, poate pen'ca's mai lunatica asa de fel)

[SIZE="1"]"In the beginning there was nothing.
God said ‘Let there be light'
And there was light.
There was still nothing, but you could see it a lot better."[/SIZE]
God said ‘Let there be light'
And there was light.
There was still nothing, but you could see it a lot better."[/SIZE]
-
liebling - Junior Member

[color="Magenta"]infidelitatea e o crima omoara tot...nu te purta de parca am fi pe acelasi loc ![/color]
-
IOANA NICOL - Junior Member
liebling scrie: dar culmea e ca mie nu-mi arata mesaje noi decat pe ici
................................................
nush ce sa zic, parca as ramane pentru moment liebling si daca oferta ta mai e valabila,
pt mesaje noi, foloseste cu incredere linkul de mesaje noi, pe care il gasesti de fiecare data, si peste tot pe bare de linkuri de sub numele threadului:
Forum Home - Utilizator CP - Ajutor - Lista Membrilor - Calendar - Cautare - Mesaje Noi - Citeste tot - Prieteni - Logout
si da, propunerea e valabila, dar doar din 6 in 6 luni.

-
eliana - Administrator
bre alchy
1. cauta orice program care poate actiona ca server - gen apache, care setat cum trebuie poate oferi acces spre PC
2. pune firewall serios, si da drumu la programe cu taraita, dupa ce verifici ce e fiecare
3. dezinstaleaza toate programele care contin "remote" in denumire.
4. schimba toate parolele.
nuapte bunaaa:)
1. cauta orice program care poate actiona ca server - gen apache, care setat cum trebuie poate oferi acces spre PC
2. pune firewall serios, si da drumu la programe cu taraita, dupa ce verifici ce e fiecare
3. dezinstaleaza toate programele care contin "remote" in denumire.
4. schimba toate parolele.
nuapte bunaaa:)

-
eliana - Administrator
bre, Eliana:
1. e pc-ul de la job si e "monitorizat" extern de onor conducere. Problema e ca numai al meu pateste astfel de incidente. nu prea stiu cum sa fac asta...ce zici tu acolo...
2. si 3. - n-am cum ca "ie" it-istii cu uochii pe mine.
4. o fac oricum periodic.
si...
5. nimic din activitatea mea curenta, profesionala sau personala, nu justifica "atentia" excesiva de care ma bucur.
noapte buna si tie si merci de sfaturi!
1. e pc-ul de la job si e "monitorizat" extern de onor conducere. Problema e ca numai al meu pateste astfel de incidente. nu prea stiu cum sa fac asta...ce zici tu acolo...
2. si 3. - n-am cum ca "ie" it-istii cu uochii pe mine.
4. o fac oricum periodic.
si...
5. nimic din activitatea mea curenta, profesionala sau personala, nu justifica "atentia" excesiva de care ma bucur.
noapte buna si tie si merci de sfaturi!
- Alchimistul
- Junior Member
nu ma mai mir. si aia din reclama de la TV pronunta aiurea Carrefour.
nu vreau sa vad reclama la Auchan
nu vreau sa vad reclama la Auchan
-
dom' profesor...cum era cu ananasul?
elo vixen!

elo vixen!

-
eliana - Administrator
a aparut la tv o emisiune care parodiaza un user de pe acest forum.
partea cu el incepe la minutul 1 al filmuletului. o sa il recunoasteti imediat. sta timid in ultima banca.
http://www.youtube.com/watch?v=HL0pNFNoeE0
boule mancator de cacat, daca tu citesti acolo zilnic nu inseamna ca bagi excrement cu basculanta in gura ?
p.s. ma bucur nespus spre indiferenta ca ma pomesti si te culci cu gandul la mine.
partea cu el incepe la minutul 1 al filmuletului. o sa il recunoasteti imediat. sta timid in ultima banca.
http://www.youtube.com/watch?v=HL0pNFNoeE0
boule mancator de cacat, daca tu citesti acolo zilnic nu inseamna ca bagi excrement cu basculanta in gura ?
p.s. ma bucur nespus spre indiferenta ca ma pomesti si te culci cu gandul la mine.
- cr3tz
salutare cr3tz.
tu cui ii scrii, de fapt?
tu cui ii scrii, de fapt?

-
eliana - Administrator
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma