Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
am inceput anu trei de facultate.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
am fumat ca o scrofitza azi. Si m-am sustras de la facut curat, ceea ce e imbucurator! si am ascultat muzici noi de la Shakira..MULTZUMESC DIN SUFLET PT ASTA CUI TREBUIE!!! 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Mda,viatza e in continuare minunata...io n-am facut azi mare lucru,da am aflat multe.De exemplu ca e sanatos sa mergi la baut chiar daca ai febra,Ca altfel poate afli chestii pe care nu vrei sa le stii.De exemplu ce bine ii merge casnicia vecinei de la 2.asta porbabil de cand nu mai plange copilu si l-au mutat in alta camera,intorcandu-se dragii dei ei in cuibushoru de nebunii aflat undeva sub camera mea.De fapt e mai multe variante,sau ii merge casnicia bine,sau are ceva obiece electrocasnice noi si de calitate,sau azi noapte a avut loc vreun ritual satanic la ei in casa,ca gemetele tre sa sepoata explica intr-un fel.Ce sa zic,pe iel nu l-am auzit,asa ca nu pot garanta,,, in orice caz faza cu centrii e pe bune,ca probabil se auzea pana in centru.Pan la urma cred ca a fost si vina mea ca ascultam Clapton si Springsteen(oameni romantici,de) ,da pentru proxima ocazie le-am pregatit o surpriza,Oasis-fookin in the bushes sau Annie Lennox - walking on broken glass,care glass are sanse sa apara in fatza pragului lor de fericitzi.
Totushi nu se stie niciodata,ca azi dimineatza cand plecai dupa tigari,ma intalnii cu vecina.Ii zic io timid "Sarumana" si imi raspunde "Buna puiule".Va datzi seama ce m-am speriat.Daca m-a confundat si diseara is io pe meniu la ora de sacrificii?Care binele vi-l doresc si voua,noroc ca diseara ma imbat si nu cred ca vrea pui flambat.
Totushi nu se stie niciodata,ca azi dimineatza cand plecai dupa tigari,ma intalnii cu vecina.Ii zic io timid "Sarumana" si imi raspunde "Buna puiule".Va datzi seama ce m-am speriat.Daca m-a confundat si diseara is io pe meniu la ora de sacrificii?Care binele vi-l doresc si voua,noroc ca diseara ma imbat si nu cred ca vrea pui flambat.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Si e mishto si sa fumezi cand esti bolnav,ca la fiecare tuse se uita vecinii din 3 blocuri daca nu s-a intors vecinu din germania cu alta mashina diesel de-o varsta cu mine.
orecum foarte offtopic-cum adica am alintat-o pe nocturna?io nu mai zic nimic de ea si raman in umbra,ca am vazut ca nu merit interes din partea ei
decat ca sa-mi corecteze sintaxa,semantica,logica,asezarea in pagina etc pana la puntul 487
lucru binevenit de altfel,da nici macar pt atata nu se mai deranjeaza 
orecum foarte offtopic-cum adica am alintat-o pe nocturna?io nu mai zic nimic de ea si raman in umbra,ca am vazut ca nu merit interes din partea ei

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
ce-am facut az.
m-am dus la munci. am luat-o pin parc, pe la polivalenta. era prea frig sa fac gioging asea de dimineata, mi se inrosisera narile si ma usturau.
Am ajuns la birou. Am pus mana pe telefon si am format numarul directoarei: "Ai la dispozitie un sfert de ora pentru ca as vrea sa discutam." Apoi mi-am pus geaca in cuier, caciula in buzunar, telefonu pe masa, si mi-am luat cafea.
De la 10 pana la 10 am lucrat supervizat de noua directoare de marketing, a carei respiratie am simtit-o tuata ziulica in ceafa. Printre picaturi am rontait niste biscuiti graham uitati in sertar. Stomacul meu a fost in loc de winamp azi. Ce-am mai facut... Aa, m-am ridicat de patru ori de pe scaun: sa dau doo telefoane si sa ma duc sa fac pipi.
Am ajuns acasa tarziu; n-am mai luat-o prin parc, ca umbla bagabonti la ora aia. caini, adica. si cum eu sint stelist... ma miros de la o posta. sau de la polivalenta
acu stau cu ochii beliti in monitor, sperand ca "ies din priza" si poate ma ia somnu odata, ca am incercam mai devreme sa adorm, insa nu am reusit.
23.11 e o zi de care o sa imi amintesc cu placere, dar si cu dispret. Lehamitea a fost la maxim.
N-o sa fac o obijnuinta din a va povesti amanuntit ce fac eo zilnic, ca nu intereseshte pe nimini, insa ziua de azi merita (pentru mine) mentionata. Sint foarte mandru de mine.
m-am dus la munci. am luat-o pin parc, pe la polivalenta. era prea frig sa fac gioging asea de dimineata, mi se inrosisera narile si ma usturau.
Am ajuns la birou. Am pus mana pe telefon si am format numarul directoarei: "Ai la dispozitie un sfert de ora pentru ca as vrea sa discutam." Apoi mi-am pus geaca in cuier, caciula in buzunar, telefonu pe masa, si mi-am luat cafea.
De la 10 pana la 10 am lucrat supervizat de noua directoare de marketing, a carei respiratie am simtit-o tuata ziulica in ceafa. Printre picaturi am rontait niste biscuiti graham uitati in sertar. Stomacul meu a fost in loc de winamp azi. Ce-am mai facut... Aa, m-am ridicat de patru ori de pe scaun: sa dau doo telefoane si sa ma duc sa fac pipi.
Am ajuns acasa tarziu; n-am mai luat-o prin parc, ca umbla bagabonti la ora aia. caini, adica. si cum eu sint stelist... ma miros de la o posta. sau de la polivalenta

acu stau cu ochii beliti in monitor, sperand ca "ies din priza" si poate ma ia somnu odata, ca am incercam mai devreme sa adorm, insa nu am reusit.
23.11 e o zi de care o sa imi amintesc cu placere, dar si cu dispret. Lehamitea a fost la maxim.
N-o sa fac o obijnuinta din a va povesti amanuntit ce fac eo zilnic, ca nu intereseshte pe nimini, insa ziua de azi merita (pentru mine) mentionata. Sint foarte mandru de mine.
- tzache
am scris un post lung cat o zi de post. 

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ma opsedeaza, de azi dimineata gandul la Hans Castorp, si din pacate nu legat de Clavdia lui... sper sa-mi treaca
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce-am facut az.
m-am dus la munci. am luat-o pin parc, pe la polivalenta. era prea ud pe jos sa fac gioging asea de dimineata, ca ma stropeam pe blugi.
Deci diminetile sint trase la indigou. La servici, cam la fel.
Clientu ala din spatele guvernului fu multumit de ale mele indicatii, ba chiar mi-a predat intreaga lucrare. Duminica seara tre sa fie gata catalogul de prezentare. Acu imi storc creerii sa vaz daca au mai ramas ceva picaturi de creativitate. Asta am sa fac pana la sfarsitul zilei. Si chiar umpic si din urmatoarea. Deci pana duminica n-am ce sa mai scriu aci.
Maine dimineata sin curios de ce n-o sa fac gioging. Sper sa nu fie ghiatza pe jos.
m-am dus la munci. am luat-o pin parc, pe la polivalenta. era prea ud pe jos sa fac gioging asea de dimineata, ca ma stropeam pe blugi.
Deci diminetile sint trase la indigou. La servici, cam la fel.
Clientu ala din spatele guvernului fu multumit de ale mele indicatii, ba chiar mi-a predat intreaga lucrare. Duminica seara tre sa fie gata catalogul de prezentare. Acu imi storc creerii sa vaz daca au mai ramas ceva picaturi de creativitate. Asta am sa fac pana la sfarsitul zilei. Si chiar umpic si din urmatoarea. Deci pana duminica n-am ce sa mai scriu aci.
Maine dimineata sin curios de ce n-o sa fac gioging. Sper sa nu fie ghiatza pe jos.
- tzache
shakule, sa-tz dea Dzeo sanatate... io azi am fost in birt unde era metale grele si am consumat neshte br, cam atat:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce-am facut az, am facut si ieri.
bai sa-mi bag picioarele de trei zile nu prea am dormit decat cateva ore. cat stau treaz, 80% din tinp cam asea is cu ochii monitor belind in corel.
am dat si telefuane la niste tipografii sa scot un pret bun pentru catalogu la care tot belesc de zor.
iaca si coperta ca fu gata.
interioru contine sute de pozute scanate stranb si cu unbre (deja e vai de ochii mei de cat am prelucrat).
ce-am facut ieri, fac azi, si voi face si maine, cand trebe sa fie gata macheta.
enbiemu, tu mai ai obiceiu sa muncesti pana tarziu... n-ai niste scobitori pentru pleoapele mele?
bai sa-mi bag picioarele de trei zile nu prea am dormit decat cateva ore. cat stau treaz, 80% din tinp cam asea is cu ochii monitor belind in corel.
am dat si telefuane la niste tipografii sa scot un pret bun pentru catalogu la care tot belesc de zor.
iaca si coperta ca fu gata.
interioru contine sute de pozute scanate stranb si cu unbre (deja e vai de ochii mei de cat am prelucrat).
ce-am facut ieri, fac azi, si voi face si maine, cand trebe sa fie gata macheta.
enbiemu, tu mai ai obiceiu sa muncesti pana tarziu... n-ai niste scobitori pentru pleoapele mele?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- tzache
iar mai pe seara m-am dus in molu din sura mare.
fost-am si pin altex (ne-am luat cu noi cardurile de fidelitate si ne-am luat una alta). L-am vizitat si pe cumnatzelu cel cu motz de la kfc (ecscelent twisteru), apoi m-am rasfatat cu bruna de leffe. Mi-am inaugurat robotu de bucatarie la noua locuinta, transformand biscuiti populari in malai. De "bilutze" (sau castane, nustiu cum le zice, da-s bune rau) se ocupa palmele lu bubu. Abea le ajtept.
fost-am si pin altex (ne-am luat cu noi cardurile de fidelitate si ne-am luat una alta). L-am vizitat si pe cumnatzelu cel cu motz de la kfc (ecscelent twisteru), apoi m-am rasfatat cu bruna de leffe. Mi-am inaugurat robotu de bucatarie la noua locuinta, transformand biscuiti populari in malai. De "bilutze" (sau castane, nustiu cum le zice, da-s bune rau) se ocupa palmele lu bubu. Abea le ajtept.
- tzache
am fumat winston de cotrabanda...toata ziua:))
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
vorbeam de "bilutze"
uite kant emir ca tot erai curios de poza mea daca e de ciucalata sau de kkt. acuma nu numai poza, ci si produsu
s-o strecurat si viermele Kaka din reclama la domestos
Place ce mancare buna stiu sa fac? (mai trebe doar sa le acoperi cu praf de biscuiti sau sa le mananci asa, dar sa inchizi ochii)
Gaga, pot posta la culinar acolo, ca mai am cateva retele de... cacao.
si cu poze
uite kant emir ca tot erai curios de poza mea daca e de ciucalata sau de kkt. acuma nu numai poza, ci si produsu

s-o strecurat si viermele Kaka din reclama la domestos

Place ce mancare buna stiu sa fac? (mai trebe doar sa le acoperi cu praf de biscuiti sau sa le mananci asa, dar sa inchizi ochii)
Gaga, pot posta la culinar acolo, ca mai am cateva retele de... cacao.
si cu poze

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- tzache
nu mare lucru: am phootut ostropelu plcuiofi
, am phootut peretzii din bucatarie, mi-am phootut umarul, mi-am phootut manichiura... gamiash
azi e treishpe sau vineri? sper ca macar supa de zarzavat iese 

............................
- sin ella
deci da! sunt un om al muncii desavarsit! am ramas incuiata in institutie (si asta numai pt ca maine am de predat lucrarea - apropo, orele suplimentare nu mi le plateste nimeni) si acum astept sa vina o colega sa vorbeasca la poarta, sa-i convinga pe aia ca nu vrea sa plece cu aparatura in spate si poate, poate va reusi sa-mi dea drumu'... what a day...
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
fuarte rau ai facutolder scrie:apropo, orele suplimentare nu mi le plateste nimeni
io de cand am citit pe un thread de mare exceptzie k in fond nu ma obliga nimeni sa fac ore suplimentare daca nu scrie in contract shi nu ma platesc, la orele 5 punct ii pup suav pe trebile lor peste program pe care le presteaza zilnic shi le spun mult pa

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Deci mie imi place sa fac ore peste program caci la 8 ore peste program, primesc bonus o zi libera pe care pot sa mi-o iau numai cand "nu e activitate intensa" in firma deci....cam....un fel de....niciodata!
Io n-am facut nimic din ceea ce imi doream sa fac

Io n-am facut nimic din ceea ce imi doream sa fac

-
Love2Fly - Junior Member
io nu am dormit deloc,dar totusi m am dus la scoala si am adormit pe bank si am venit aksa si am adormit uitandu'ma la un desen preferat si m'am trezit iar la tv era acelasi desen..deci..cat am dormit?
-
RallyShady - Junior Member
Azi am facut cumparaturi pentru ziua de maine, cand ca o matusha dragutza si iubitoare voi pune cadouri in ghetutzele nepoteilor
(Doamne scumpe mai sunt jucariile
)
Mai tarziu ma voi duce sa-mi curatz si eu ghetutzele....poate-poate am si eu noroc

Mai tarziu ma voi duce sa-mi curatz si eu ghetutzele....poate-poate am si eu noroc

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma