Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
cretinii ce se tot baga in seama..sunt inchisi intr-o camera de culoare nedefinita..au in fata un pc-u si asta le ocupa tot timpu...se baga in seama k musca la kkt asa si ei..plm de oameni distrusi...sa mai iasa la o dusca de aer..trag aer adanc in plamani..sa simta ca traiesc...sau poate nu..mai bine sa-i roada viermii..ce mai conteaza..n-au decat..da plm sa nu mai defileze in fata mea...k..nu raspund de faptele mele...
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
ma enerveaza de cate ori a trebuit sa ma bat cu oameni care nu incapeau de mine prin discoteci sau baruri.rockerii care fug dupa manelisti sa-i bata,manelistii care fuge dupa rockeri ca sa-i bata,
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
yo ma calc pe mine insami pe nervi, ca pun la suflet lucruile cela mai marunte
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
calculatorul meu, care arata, vorbeste si se comporta ami rau ca o rasnita de cafea!
- o_tzestoasa
- Junior Member
Tzesti,daca arata vorbeste si se comporta ca o rashnitza,sigur e o rashnitza 

-
ma enerveaza la culme metalistii TRUE metal of steel(manowar kings, restu sux), de aia de sus pana jos in piele, motoare, minte de peste, care mai scot si niste replici de imi vine sa iau o piatra si sa...
altii p care am boala: tiganii, tipii efeminizati (a se citi Ville Vallo, Vincent Cavangh etc), copii mici peste care ma impiedic pe strada, mosii care imi stau in fata, franceza si punkerii...

altii p care am boala: tiganii, tipii efeminizati (a se citi Ville Vallo, Vincent Cavangh etc), copii mici peste care ma impiedic pe strada, mosii care imi stau in fata, franceza si punkerii...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
Ca a trebuit sa intreb un barman ce e aia de canta,ala a ras de mie si a zis Mudvayne... ca azi aud prima oara de baietzii astia si am o gramada de prieteni rockeri e cel putin enervant.
-
ma enerveaza la culme metalistii TRUE
bre, tie ti s-a urat cu binele sau ce?

daca vede gaga postu tau io zic mai bine sa vorbesti cu nasa pentru prima livrare de colonialisti pe luna

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
una e sa fii de etnie tuciurie (rrom) si alta e sa fii tigan, nush dak a inteles cineva. cu rromii nu am nimic, am cu aia de ciordesc si isi baga p... din 2 in 2 cuvinte in rudele celor cu care comunica.
cat despre partea cu metalistii true, retrag cuvintele, nu imi mai detaliez parerea...
cat despre partea cu metalistii true, retrag cuvintele, nu imi mai detaliez parerea...

-
cum bre? ~P sunt diferente intre tigani si rromi
si egzista tigani care nu fura ??
tuciurie e un diminutiv de la cioroi ?

si egzista tigani care nu fura ??
tuciurie e un diminutiv de la cioroi ?

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
nu, "tuciuriu" e metafora
s'apoi, daca suntem la figuri de stil tuciuriu-cinstit e pleonasm, parerea mea

s'apoi, daca suntem la figuri de stil tuciuriu-cinstit e pleonasm, parerea mea

- o_tzestoasa
- Junior Member
tigani am spus metaforic cu sensul indicat in postul meu precedent. cunosc rromi care in ciuda originii sa zicem "dubioase" sunt persoane intelectuale, cu bun simt, care sunt mult deasupra propriei lor rase.. sper ca am fost inteles
-
Categoric am prins ideea,insa tzigan=rrom la fel cum alb=caucazian
Termenul de rrom a fost inventat pentru ca cel de tzigan a capatat un sens derogatpriu,cu totzii stim de ce 

-
The_FrozenLord scrie:care sunt mult deasupra propriei lor rase..
Ioi sa-mi bag picioarele, acu sint animale? Moama, da mai lasa uaminii in pace, vad ca far sa vrei ii jignesti in continuare

Te gandeai la corb, cunva cand ai zis rasa?

- tzache
eh, nu pot sa spun ceva fara sa jignes oameni 

-
ma nu ai jignit pe nimeni direct, vezi tu noi am inteles ce vrei sa zici
dar romania are si a avut tigani cu inalte functii in armata deci nu-i poti numi o rasa dubioasa
fu si un ministru, dudu georgescu ori ionescu parca
faptul ca 90 % din tigani sunt "josnici" nu-i faca rasa dubioasa
ceusescu fu idiot cand a cumparat 2 mil tigani pentru campia baraganului (avea nevoie de forta de munca)_
dar romania are si a avut tigani cu inalte functii in armata deci nu-i poti numi o rasa dubioasa
fu si un ministru, dudu georgescu ori ionescu parca
faptul ca 90 % din tigani sunt "josnici" nu-i faca rasa dubioasa
ceusescu fu idiot cand a cumparat 2 mil tigani pentru campia baraganului (avea nevoie de forta de munca)_
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
[B]1 prostia
2 manelele
3 oamenii increzutzi(cu nasu` pe sus)
4 idiotzi, insistentzii, prost crescutzi...shi alte categorii
5 ipocrizia
6 minciuna
2 manelele
3 oamenii increzutzi(cu nasu` pe sus)
4 idiotzi, insistentzii, prost crescutzi...shi alte categorii

5 ipocrizia
6 minciuna
undefinedCerul plange cu lacrimi calde si soarele le incalzeste, cauti sa ma incalzesti iar cu privirea ta, dar... am inghetat
-
ice__girl - Junior Member
old lord scrie:ceusescu fu idiot cand a cumparat 2 mil tigani pentru campia baraganului (avea nevoie de forta de munca)_
mdeah, el stia ce stia, pacat ca nu au ramas acolo..
-
moderatorii cu mult mult mult exces de zel, care-si inchipuie ca threadurile pe care le modereaza sunt proprietatea lor personala si te apostrofeaza chiar daca esti la subiect, dar micile lor incalcari de regulament le tolereaza, nu-i asa nbm? daca aveai nelamuriri referitoare la comentariul meu, puteai sa mi te adresezi pe pm din aceleasi considerente (ca sa pastram threadul curatzel).
............................
- sin ella
ma pish pe ea greva.pe ei profi care le trebuie bani si recuperarile masii..si ma pish pe urmatoarele sambete umplute cu ore..si sa ma pish in portofelele lor..sa si le deschida si sa fie leoarca.huaaaa...va doresc sa nu aveti bani de porcu ala mult dorit de craciun
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
pisi, da' te-ai gandit ca poate la unii, plaja de cunoshtintze shi amici ie deja formata shi nu se mai doreshte un upgrade la lista ? daca doream contrariul poate ca-l afisham oficial shi in loc public. sau ca poate pur shi simplu unii stau mai prost cu rabdarea shi in loc sa-shi iroseasca pretziosul timp socializand cu filosofi de talia lu' sica vin, prefera sa faca alceva, mai mult sau mai putzin constructiv, orice alceva, nu conteaza ce. ofera-tzi un ragaz de o luna, maxim doua, sa cugetzi adanc pe marginea la astea. cu ceva mai mult noroc, poate pricepi ceva.
in +, sa te citez, "da si mie id-ul de mess" este muuult prea general. n-ai specificat care id. puteam sa-tzi zic shi mironmitrea.

in +, sa te citez, "da si mie id-ul de mess" este muuult prea general. n-ai specificat care id. puteam sa-tzi zic shi mironmitrea.

-
nocturna - Mesaje: 8725
bre nocti.. ma dezamagesti.. intrii in vorba cu oricne de pe-acilea ce dreaq.. unii nici raspuns nu merita..
DECI MA CALCA PE NERVI NOCTURNA!!!!!!!!!!!!:D
DECI MA CALCA PE NERVI NOCTURNA!!!!!!!!!!!!:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma