Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
am vbit cu cine fff drag pe mess 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
vad ca nu a mai scris nimeni nimic aici....eu azi nu am facut altceva decat sa vb cu pui un pic pe msg, am facut o tampenie, shi am luat neshte melodii pentru telefon, de pe net. cool, nu?....

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
io azi kiar am avut o zi f pliktisitoare...m-am trezit km tarziu,k deh am stat azinoapte treaza..apoi am mai vb cu nishte persoane,am ieshit p'afara,sa pierdem timpul,am mankt o inghetzata la spring
shi apoi again home...really boring..

- Titina
- Junior Member
adevaru ca ar merge o inghetata ,ca doar mergem in Austria
on:am mancat ca doar fu ziua la tataie ala care nu mai e ca il chema stefan si ne-am strans toata fam la masa ,si cam atat ,restu timpului la calc

on:am mancat ca doar fu ziua la tataie ala care nu mai e ca il chema stefan si ne-am strans toata fam la masa ,si cam atat ,restu timpului la calc
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
azi am fost la facultate sa imi scot un nou carnet de student. Si nu mica mi-a fost uimirea sa vad ca nu am de platit o amenda exorbitanta, asa cum credeam, ci ca trebuie sa dau anunt in ziar, cum ca tichetele de reducere la tren si carnetul de student sunt nule, si apoi sa ma prezint cu ziarul la secretariat, si cu 80.000, ca sa imi dea carnet nou...nu mi-a venit sa cred. Am scapat ieftin shi imi shi apare numele in ziar 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
azi,nimik interesant,am fost again la shopping,am fost carata de ai mei,fiindk n-am mai avut cu cine sa ma duk pe munte sa skiez
a plekt maj. pers. ku kre ma duceam
shi orikum ma doare km tare degetu´ fracturat (dak nu e fracturat,e doar luxat cred..),deci mai bine k n-am mers...
shi in continuare va fi o zi pliktisitoare...sper k maine sa nu mai fie asha...

shi in continuare va fi o zi pliktisitoare...sper k maine sa nu mai fie asha...
- Titina
- Junior Member
azi...am fost la munca, de unde am plecat pe la 17:30....acolo nimic foarte interesant....acum sunt acasa, unde stau.....shi ascult muzica.....
.....genial....ar trebui sa ma apuc de jucat table...poate viatza mea devine mai palpitanta

.....genial....ar trebui sa ma apuc de jucat table...poate viatza mea devine mai palpitanta

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
am muncit, am muncitt , am muncit
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
cica m-am angajat la ING, assistent...ceva...pe acolo...
am fost @ shopping...shi sunt multumita lolz...
in plus...l-am cunoscut pe miorlau...pisoiul imens al lui Cr3tz...care este deci mare shi negru...
fara legatura cu cele de mai sus:
shi am omorat un ditamai gandacul negru...brrr...ce facea promenada pe la mine prin casa...deci mi-e frica...
am fost @ shopping...shi sunt multumita lolz...
in plus...l-am cunoscut pe miorlau...pisoiul imens al lui Cr3tz...care este deci mare shi negru...
fara legatura cu cele de mai sus:
shi am omorat un ditamai gandacul negru...brrr...ce facea promenada pe la mine prin casa...deci mi-e frica...
- une helene
am trecut testul preliminar la treaba unde ma angajez, vezi threadul "comunismul" (me happy), am baut un vin in sictir din cauza ca era foarte prost, dar calu de dar nu se verifica de dinti
, si cel mai important am crapat de frig prin oras sperand ca o sa ploo si n-o sa dea cu vant (tiganii zice asa : poa sa ninga, poa sa ploua, numa vantu sa nu bata).

- Levier
- Junior Member
felicitariSandra scrie:cica m-am angajat la ING, assistent...

deci sa va povestesc incepand de aseara: aseara dadeam smsuri de eubire, intr-un tarziu am adormit, pe la 7 fara zece m-am trezit shi am oprit ceasu sa sune, pe la opt m-am trezit (din nou) shi mi-am dat seama k intarzii, shi acu scriu mesaje de eubire pe mess

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
am recitit cateva din paginile anterioare şi am ajuns la concluzia că oamenii nu mai face caca, nu mai face pipi, nu se mai spală. in aceste condiţii, de intreţinut raporturi sexuale (adică fo0í“í”Őí–tí¤y) nici nu poate fi vorba.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
io azi am facut ce nu va doresc si voo si anume am muncit
se vede ca te-ai nascut iarna. idem si io, mai putin izmenele ca nu mai port din copilarie

Io lesin de cald desi is in tricou si izmene subtiri.
se vede ca te-ai nascut iarna. idem si io, mai putin izmenele ca nu mai port din copilarie
............................
- sin ella
pai aci ie club de striptiz in tuata regula, in ce m-am bagat ?
(te-ai nascut iarna. idem si io, mai putin izmenele
io din asta intelesesem ca zicea ca s-a nascut fara izmene, spre deosebire de noi care ne-am nascut imbracatzi si pe schiuri
)
(te-ai nascut iarna. idem si io, mai putin izmenele
io din asta intelesesem ca zicea ca s-a nascut fara izmene, spre deosebire de noi care ne-am nascut imbracatzi si pe schiuri

- Alienor
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma