Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
se minuneaza de cate posturi am scris in cateva luni...mai!yo m-is o persoana activa...si aberez cam mult...
si-a schimbat poza din avatar!(catze)
nu ii prea plac surpizele...
(amaterasu)
si-a schimbat poza din avatar!(catze)
nu ii prea plac surpizele...

"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
joaca poll ca un ceas elvetian
si a devenit unul din favoriti
si a devenit unul din favoriti
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
e curios si stie excel (hova)
imparte aceeasi curiozitate cu hova
imparte aceeasi curiozitate cu hova
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
a zis ca va reveni cu noi precizari la postul sau de pe tredu' "cum sa'tz faci un calcolator din bocatzi".. ~)
sper sa completezi postul de deschidere al treadului si pe cele a lui razorel, pentru ca curand voi publica un alt post cu actualizarile de moment de pe piata hardware

sper sa completezi postul de deschidere al treadului si pe cele a lui razorel, pentru ca curand voi publica un alt post cu actualizarile de moment de pe piata hardware

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma