comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
Trecand peste zilele de mai ho! Cubule, 2 intrerbari 1. ce doreai sa exprimi in a 3-a poza si 2.cine e tipele alea din poza a doua? - nush de ce-ti pun eu intrebari d-astea, legate de memorie, da' na...si io prin curtea shcolii 

A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
cubule, tu ai mobil dintr-ala retro, cu disc? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Bre, unu: in poza numaru 3, pozaru mi-a cerut sa ecsprim un om care nu ecsprima aptsolut nimic, iar doi: in poza numaru 2, merluc de merluc, is fetele lu fostu meu prof de mate din liceu.
aiule, ala-i telefonu cu care ma duc la bauta, ala de fitze e in vitrina, pentru ocazii deosebite.
aiule, ala-i telefonu cu care ma duc la bauta, ala de fitze e in vitrina, pentru ocazii deosebite.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
bre, nu in monitorul de prahova ca nu vede ochiu meu, in alta parte si cum adica nu ai baut??? cred ca si sugarii erau luati in freza, cel putin in zona unde am avut eu cortul nu era unu treaz, nici macar cand se trezeau.
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
puteam sa jur ca-i moshu
cubule, iejti putin loat la perpulis

weet, ie deja blasfemie si nu creca o rezolvi duar cu nijte scuze

-
cubule, io n-o sa zic nimica rautacism, shtii doar ca nu-mi sta in caracter, da' totushi ash indrazni sa-tzi recomand ca data viitoare cand te mai tragi in poze sa foloseshti shi matale un aparat strict pentru acest scop shi nu rajnitza de cafea manuala sau ondulatoru' de pleata de fabricatzie '86.
unlishd fermecatorule, casanova bitzilor, kilobitzilor shi megabitzilor, acest terente al forumului, deci acuma observ de ce eshti matale spaima ..orificiilor, in general. deci s-a facut lumina!

unlishd fermecatorule, casanova bitzilor, kilobitzilor shi megabitzilor, acest terente al forumului, deci acuma observ de ce eshti matale spaima ..orificiilor, in general. deci s-a facut lumina!

-
nocturna - Mesaje: 8725
@alin: inteleg ca vrei satz pui tzatze, bai aline, ca de-lea n-ai. Da' atunci, de ce-ti mai pusesi un cap? Au ala de-l ai nu-i bun?
@SOD: bre, da' un' plecasi, bre?
@riverflow: deci e mai bine scurt, parol!
@SOD: bre, da' un' plecasi, bre?
@riverflow: deci e mai bine scurt, parol!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
sinelo, daca erea vrun carturar ofticios, mai intelegeam... da togma tu?
Nu vreau sa o dau pe merluciene, eu am glumat si matale se pare ca ai cam luat-o pe serioasele. Nu mai ai nici un haz...
(c. nea Iancu)
nocturno, deci. Ala care e pozat de e in poza nu e ala care pozeaza si care nu apare in poza. Deci ala pozatu din poza nu stie cum pozeaza ala care face ala poza. Da-tz promit ca data viitoare o sa refuz poza daca nu e cel putin Sony Ericsson W700.

nocturno, deci. Ala care e pozat de e in poza nu e ala care pozeaza si care nu apare in poza. Deci ala pozatu din poza nu stie cum pozeaza ala care face ala poza. Da-tz promit ca data viitoare o sa refuz poza daca nu e cel putin Sony Ericsson W700.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
nanukulitzuka, faci ce faci si tot buna de p00la ramai 

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma