Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
am dat primul ban.
~p

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
Daimon - Mesaje: 5074
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Am fost la un marketing research sau pe romaneste o adunatura de oameni unde o tanti ne intreba daca suntem multumiti de serviciile lu' Vodafone si ce parere avem daca Vodafone ar fi sponsorul oficial al Olimpiadei Londra2012. Toata lumea a raspuns, in traducere cat mai romaneasca: " ni se falfaie de ce sponsorizati voi". ne-am permis, deja mancasem tot ce se aflase pe masa, plus bautura 

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
wwritza scrie:mancasem tot ce se aflase pe masa, plus bautura
ca la conferinţele de presă ţinute in Bucureşti.
am dat un semeseu lu cuiva şi i-am urat diverse.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
io am reusit din nou sa destabilizez gripa asta ce ma tot incearca de fro saptamana. de data asta am folosit vro trei sute de palinka de dihor si niste 4 litri de ceai. in general folosesc vinul fiert da asta miroase al naibii si fiind la servici vin hienele sa-mi migjoreze portia de medicament:D.
deci avantaj eo;M
vorba lu caragiu......"petrecerea continua"......hac......
deci avantaj eo;M
vorba lu caragiu......"petrecerea continua"......hac......
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
am fost la munci, am muncit, am fost acasa, am fost in colentina dupa neshte ceva, and acu scriu pe forum. the end
-
azi...m-am trezit, m-am chinuit cateva ore sa ma duc sa ma tund, nu am reushit, shi acum fac un site pentru neshte copii retardatzi, macar imi iau bani pe el
iar mai tarziu....PARTYYYYYYYYYYY

iar mai tarziu....PARTYYYYYYYYYYY
-
calculator toata ziua si cam o ora ,o ora juma am fost pe afara ca a fost frumos afara si cam atat
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
venit acasa la 5, ametit, baut 3 pahare de vin (inca mai este in casa spre bucuria mea), culcat pe la 6.00, trezit la 9.30-10.00 baut unu la nr. pahare vin, drumu la calc, pus muzica, intrat pe fc, 12.00 injurat pt o ora pt ca a cazut netu, de la 2.00 pan la acum stat la calc si putine pauze pt mancat, acum eu schimb la mine ca sa fug in the city, no drugs this night ( i hope
)

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
- une helene
io am facut ca tre sa plec da stau pana se trezeste sica a-mi povesteasca ce-a facut azi noapte 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
-
din toate cate le-am facut azi, cele mai importante au fost ca 1. am condus-o pe mama la aeroport
2. m-am socat pe mine insami cand din ultimii mei bani mi-am luat o ktela orange sa pot suna un sufletel care e pe connex de felul sau...la cat de bine m-a facut sa ma simt si cat m-a linistit, ma doare la castana ca nu am bani de tigari doo zile 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma