comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
nanukulitzuka, faci ce faci si tot buna de p00la ramai
nanuka , vai vai, ce te-as mai fute!
Pai face bre... da nu se mai da cu creme si alte de-astea, da direct cu Photoshopu.
Nauko, pozele cu IQ-ul tot erectii declanseaza?
derbedei ce sunteti! nu degeaba se zice ca barbatii-s totzi nijte porci (c. E. Cirstea)
Nanuka, nu merita golanii astia invidiosi sa vada o fata faina asa ca tine nici in poze!
numa RajaF merita, de ziua lui. da numa azi.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
titino, iti dau un sfat, nu mai pune si tu poze imediat dupe nanukulitzuka, te eclipseaza din start, pune si tu dupa cubu eventual, cel putin mai ai o sansa 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Noo, Titina nu e tipa mishtoacaca nu arata la fotograf "fachiuba". Titino, poze cu tzatze sau cu buci n-ai? Nu d-alta, da' sa va folositi de aceleasi "arme" pentru a va afisa personalitatile. CE nuntelege fetele e ca, scremutu' la obiectiv streseaza publicu'. Fiti naturale! (si acu fetele "ce e aia?"). Azi sunt impertinent de-a dreptu' si de-a stangu', ca mijlocu' era de ceva timp astfel.
"Push the tempo! Push the tempo!"
"Push the tempo! Push the tempo!"
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
io nu stiu ce are toata lumea cu Titina (Arthemis, nu ma refer la postul tau; de mult vreau sa zic asta si cred ca am mai zis deja). daca vi se pare ca face ceva gresit si vreti sa-i faceti un bine, de ce nu-i dati un sfat parintesc sau prietenesc sau amical sau mai stiu eu? ce-i cu atata rautate si de ce numai impotriva ei?
dupa standardele mele e o fata frumoasa si nu e singura de pe aici care pare ceva mai in varsta decat este. daca pare. daca nu ati sublinia voi treaba asta de fiecare data cand pune cate o poza, nici n-as fi remarcat.
aricica, imi place culoarea. si a iesit si uniform. avantajul e ca ai par scurt; e mult mai usor de manipulat.
Nanuka, astea-s singurele poze de pe forum in care (dupa gusturile mele) esti frumoasa. in celelalte erai banala (in afara de doua aspecte demne de mentionat
) : nici urata, nici foarte frumoasa.
dupa standardele mele e o fata frumoasa si nu e singura de pe aici care pare ceva mai in varsta decat este. daca pare. daca nu ati sublinia voi treaba asta de fiecare data cand pune cate o poza, nici n-as fi remarcat.
aricica, imi place culoarea. si a iesit si uniform. avantajul e ca ai par scurt; e mult mai usor de manipulat.
Nanuka, astea-s singurele poze de pe forum in care (dupa gusturile mele) esti frumoasa. in celelalte erai banala (in afara de doua aspecte demne de mentionat

............................
- sin ella
Nanuka, astea-s singurele poze de pe forum in care (dupa gusturile mele) esti frumoasa. in celelalte erai banala (in afara de doua aspecte demne de mentionat ) : nici urata, nici foarte frumoasa.
daaaaa...daaaaa
deh muierile
iubi, te ruade putin pizma?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Bre n-am zis ca Titina e urata, ca nu e, de fapt nu am vazut nicio fata de pe fc de care sa pot spune: "da bah e urata!" doar ca se imbraca si se fardeaza ca o.... ca o shtorfulita, pacat de ea, pacat ca vrea sa para mai batrana decat este.
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
da, iubi
recunosc
de fapt mai era o specificare in mesajul initial (cum ca in celelalte poze era mai mult frumoasa decat urata), dar am sters-o in cele din urma ca sa intepe mai tare replica
dar sunt adepta vorbelor intelepte mostenite de la stramosul nostru Attila "gusturile nu se discuta". tocmai ca sa nu supar pe cineva am si evitat pana acum sa postez (la subiect si mesaje negative) pe threadul asta.
si daca indraznesc totusi sa zic ceva, nu inseamna ca ma cred mai frumoasa. nici vorba. recunosc: nu-s. SI???
edit: Arthemis, n-am zis ca-i zis ca e urata, ci ca toata lumea se ia de ea, pe cand altii raman nepenalizati. de fapt m-a enervat mai demult o anume donsuara cu pisici in cap (la propriu) care nu posteaza deloc pe alte subiecte, dar cand apare o poza cu titina, hop si ea cu o rautate gratuita. dar de fapt, ce-mi pasa mie?
inc-un edit:
sau deh barbatii
si omul meu i-ar da punctajul maxim lui Nanuka, is convinsa. inca nu l-am auzit zicand de vreo femeie ca ar fi urata.

de fapt mai era o specificare in mesajul initial (cum ca in celelalte poze era mai mult frumoasa decat urata), dar am sters-o in cele din urma ca sa intepe mai tare replica

dar sunt adepta vorbelor intelepte mostenite de la stramosul nostru Attila "gusturile nu se discuta". tocmai ca sa nu supar pe cineva am si evitat pana acum sa postez (la subiect si mesaje negative) pe threadul asta.
si daca indraznesc totusi sa zic ceva, nu inseamna ca ma cred mai frumoasa. nici vorba. recunosc: nu-s. SI???

edit: Arthemis, n-am zis ca-i zis ca e urata, ci ca toata lumea se ia de ea, pe cand altii raman nepenalizati. de fapt m-a enervat mai demult o anume donsuara cu pisici in cap (la propriu) care nu posteaza deloc pe alte subiecte, dar cand apare o poza cu titina, hop si ea cu o rautate gratuita. dar de fapt, ce-mi pasa mie?
inc-un edit:
daaaaa...daaaaa
deh muierile
sau deh barbatii

............................
- sin ella
Din capitolu' "n-am cu titine nimic, da' ejti nashpeta pha!".Arthemiso esti subtila precum un elefant intr-un magazin chinezesc. Deci da, Titino, pare rau la mine, da' a zis duduia vanatoreasca ca arati ca o shtoarfa, deci noi(ailanti) regretam banii dati de catre persoana ta pe farduri si pe tzoale, tot ca o shtoarfa aratzi. Iti sugeram poze la pelea goala, imediat dupe ce ai facut dush, astfel vom vedea ce se ascunde cu adevarat in spatele shtoarfei descoperita de catre vanatoreasa. Noi (ailanti) asteptam cu mana pe F5 aparitia urmatorului calup de poze.
Se pare ca pisicile alea de le auzeam io'n spatele blocului sunt in stransa legatura telepatica cu matzele de pe forum.
Se pare ca pisicile alea de le auzeam io'n spatele blocului sunt in stransa legatura telepatica cu matzele de pe forum.
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
kiar in poza aia nu pot zice k m-am imbracat vulgar, kum rekunosc k am fost in unele de pe aici, in poza aia kiar eram imbracata elegant...shi sexy shi elegant kred eu in acelashi timp.
da logik sa ma fardez mai strident un pik shi sa ma imbrak mai nsuh kum knd merg la petreceri sau ceva d genu...eu in poza aia nu ma imbracasem ptr mers p strada,k?
da logik sa ma fardez mai strident un pik shi sa ma imbrak mai nsuh kum knd merg la petreceri sau ceva d genu...eu in poza aia nu ma imbracasem ptr mers p strada,k?

- Titina
- Junior Member
apai si io-i dau dreptate sin ellei. titina ar fi o fata cit se poate de draguta pentru virsta ei daca nu ar face tot ce-i sta in putinta sa arate cu mult mai batrina (bine zis arthemis!).
si mai cred ca totusi titina chiar face ceva bun pentru ea postindu-si pozile aici, tocmai pentru a va auzi parerile "binevoitoare" si, tinind cont de acestea, sa incerce sa faca mici retusuri pe ici pe colo, pentru a-si imbunatatzi lucu. nu-i asa, titinutzo?
cit despre nanuka, in pozile astea arata super. doar in astea.
si mai cred ca totusi titina chiar face ceva bun pentru ea postindu-si pozile aici, tocmai pentru a va auzi parerile "binevoitoare" si, tinind cont de acestea, sa incerce sa faca mici retusuri pe ici pe colo, pentru a-si imbunatatzi lucu. nu-i asa, titinutzo?
cit despre nanuka, in pozile astea arata super. doar in astea.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
vazut niste poze, am tras urmatoarele concluzii:
1. titina are burta, da' e buna
2. mi se pare numai mie, sau nanuka are numai jumatate de frunte? da' e mai buna ca titina
3. aparatu' lu' nanuka il face clar pe cel al lu' titina
4. wednesday e cute rau, dar parca era si mai cute nebretonata
1. titina are burta, da' e buna
2. mi se pare numai mie, sau nanuka are numai jumatate de frunte? da' e mai buna ca titina
3. aparatu' lu' nanuka il face clar pe cel al lu' titina
4. wednesday e cute rau, dar parca era si mai cute nebretonata
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
cu scuze pt marea intarziere care se datoreshte lipsei de santate, timp si uneori net...tre sa zic tre sa zic...titino, nu te supara pe mine..eu te vazui shi live, imbracata ashea, "de strada" (nu se ieshit la produs, a nu se intelege greshit ca ie plin de cartotashii aci
) shi totul era in exces..ruj in excessss, roz in excessss...nimic nu era la locului lui...dice nu vrei tu sa iti traiesti varsta frumos? cand o sa ai 35 de ani o sa fie musai sa pui fond de ten ca sa ascunzi ce-ai stricat (tot folosindu-l necujetat la 16 ani...)...am zis am zis...shi ma jur pe carapace ca a fost sfat prietenesc sau ma rog, o remarca fara niji un pic de pizma shi rautate...

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma