Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?
Moderator: anjin-san
singurul lucru care se potriveste aici e un citat din Caragiale:
Amice, esti idiot.
si pentru admini - amenintarile cu violenta fizica nu se pedepsesc chiar in nici un fel - caterinci sau necaterinci? ce-a ajuns forumu', loc de desfasurare pentru toti sfrijitzii mintal? dati-o-ncolo de treaba...
Amice, esti idiot.
si pentru admini - amenintarile cu violenta fizica nu se pedepsesc chiar in nici un fel - caterinci sau necaterinci? ce-a ajuns forumu', loc de desfasurare pentru toti sfrijitzii mintal? dati-o-ncolo de treaba...
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
mergi de rasfoieste Caragiale din nou. nici cretinu' ala de servitor nu-i era amic vizitatorului. cita vreme nu pui ghilimele si consecintele sint 'cresterea frecventei de clipire de 10x', eu sint de parere ca dai cu gura despre dat cu pumnu'. si-ntre noi fie vorba, nici cu gura nu dai prea bine.
Propunere oficiala:
ban pe viata pentru amaritu' asta.
Propunere oficiala:
ban pe viata pentru amaritu' asta.
And the girls say
- Publius
- Junior Member
Pupilus, ia de la mine un mic SAH MAT!
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=359503&postcount=99
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=360004&postcount=113
Informatia e putere! Tu nu esti informat!
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=359503&postcount=99
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=360004&postcount=113
Informatia e putere! Tu nu esti informat!
- Invincible
Invincibile, zau, devii plictisitor deja. eu zic sa te relaxezi si sa te simti bine pe forumul nostru, daca poti. daca nu, cauta alte forumuri care sunt in razboi si au nevoie de luptatori hotariti ca tine. la noi e pace.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Saru' mana tanti Necko! pai de-aia am si venit, sa ma relaxez... da' daca ei nu ma lasa sa ma relaxez... Apropos, dumneavoastra ati citit asta?
[quote]Asa... si acu vine vorba de suparare...(Aiule, casca ochiu’!). Pai cine pe cine supara? M-ai vazut tu pe mine ducandu-ma la cineva de pe forum si sa-l scuip intre ochi fara motiv? La inceput mergeam si eu, pe ici, pe colo, sperand sa il intalnesc pe Mosu' si pe Uidu ca tare-mi placuse ce postasera. Mosu’, numero 1! Fara comentarii! Deci mergeam pe strazile forumului, dand binete in stanga si-n dreapta. Dadeam buna dimineatza lu tanti Necko care se ducea grabita la scoala, o sarutam pe frunte si ii spuneam noapte buna lui Wild Rose, imi dadeam cu parerea despre „fatzaâ€Â
[quote]Asa... si acu vine vorba de suparare...(Aiule, casca ochiu’!). Pai cine pe cine supara? M-ai vazut tu pe mine ducandu-ma la cineva de pe forum si sa-l scuip intre ochi fara motiv? La inceput mergeam si eu, pe ici, pe colo, sperand sa il intalnesc pe Mosu' si pe Uidu ca tare-mi placuse ce postasera. Mosu’, numero 1! Fara comentarii! Deci mergeam pe strazile forumului, dand binete in stanga si-n dreapta. Dadeam buna dimineatza lu tanti Necko care se ducea grabita la scoala, o sarutam pe frunte si ii spuneam noapte buna lui Wild Rose, imi dadeam cu parerea despre „fatzaâ€Â
- Invincible
am citit, Invincibile, am citit tot. doar ca si tu cauti rica cu orice pret. de fapt asta iti place cel mai mult (a se vedea si nickul si avatarul tau si limbajul pe care il folosesti). inca o data iti spun, relaxeaza-te, simte-te bine ca ai cu cine. nimeni nu are nimic cu tine daca pastrezi niste limite. altfel, nimeni nu o sa-ti accepte provocarile cu miinile in sin. eu zic sa te gindesti si sa iei o decizie. ramii cu noi in pace sau pleci pe alte cimpuri de batalie.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Cubu
Daca sparge capul, ce mai conteaza daca-i ciumag, surcica sau floare?
Nea Cubule, ia uite, am o semnatura pe masura avatarului tau.. nu vrei s-o infiezi?
“Cubem autem in duos cubos, aut quadratoquadratum in duos quadratoquadrates et generaliter nullam in infinitum ultra quadratum potestatem in duos eiusdem nominis fas est dividere.“ – “Este imposibil ca un cub sa fie exprimat ca suma a doua cuburi sau ca puterea a patra sa fie rescrisa ca suma a doua puteri de ordin patru sau, in general, ca orice numar care este o putere mai mare decat doi sa reprezinte o suma de puteri, ca in cazul patratuluiâ€Â
Daca sparge capul, ce mai conteaza daca-i ciumag, surcica sau floare?
Nea Cubule, ia uite, am o semnatura pe masura avatarului tau.. nu vrei s-o infiezi?
“Cubem autem in duos cubos, aut quadratoquadratum in duos quadratoquadrates et generaliter nullam in infinitum ultra quadratum potestatem in duos eiusdem nominis fas est dividere.“ – “Este imposibil ca un cub sa fie exprimat ca suma a doua cuburi sau ca puterea a patra sa fie rescrisa ca suma a doua puteri de ordin patru sau, in general, ca orice numar care este o putere mai mare decat doi sa reprezinte o suma de puteri, ca in cazul patratuluiâ€Â
- Invincible
invincibilus, un domn al carui nume im scapa momentan zicea ca intelijenta ie capacitatea cu care vom intelege pana la urma ca totu ie de neinteles. din pacate, pentru tine tuate is de inteles...
-
weed13 - Mesaje: 1868
[quote="Invincible"]Toti se tem de mine cand e vorba de jucat Unreal.
Sa invoce „spiritul Baixianâ€Â
Sa invoce „spiritul Baixianâ€Â
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
buna seara danone...in spetza buna dimineatza ca asa o sa fie cand vei citi acest mesaj pe care eu l-am dat in seara precedenta citirii tale.
la ce te-ai referit dumneata in postul acela de pe subiectul cu aberatia zilei sa stii ca este o capodopera pe care doar un artist de mare finetze in geniul sau creator o poate percepe. e ca si cum l-ai condamna pe Rembrandt Van Rijn ca si-a facut autoportret.
asa sa stii, scumpa mea prietena !
:yD
la ce te-ai referit dumneata in postul acela de pe subiectul cu aberatia zilei sa stii ca este o capodopera pe care doar un artist de mare finetze in geniul sau creator o poate percepe. e ca si cum l-ai condamna pe Rembrandt Van Rijn ca si-a facut autoportret.
asa sa stii, scumpa mea prietena !
:yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
taci bre, ca n-am mai ras asha sanatos de la halcometrele, marmometrele shi bucometrele aurolacului. semn bun sa intampinam uichendu cu veselie. deci ie de bine. te bagi tu repede.

-
nocturna - Mesaje: 8725
da bre, da tocma de maestru sa se iea?!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
bre acu vazui ca terminai retetele, poate vorbim cu vali sa bage special pt iuzeru care a gasit creioanele colorate in sertaru' ganclub urmatorul michimaus:
http://www.maverick.to/mmb/images/smilies/slap.gif
http://www.maverick.to/mmb/images/smilies/slap.gif
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Indivizibilul ori e prost ori e prost...din doo una...Nu va puneti cu prostii ca au mintea obos...odihnita...parerea mea! La douazeci si 7 de ani, parca, sa gandesti in halu' asta sau mai bine zis sa nu gandesti deloc.... ;a M-am gandit initial ca face parte din specia aurolacita, dar mi-e ca-l jignesc pe Auro, ca poate el e baiat destept asa cum spune Danone si de fapt vrea sa ne faca noua viata mai roz...
So....Invincibilicosul ne-a cam invadat teritoriul...am inteles ca ban nu se poate ca isi creaza clone....ce ar mai fi de facut? :con: ar trebui sa ii propunem sa joace cineva pool cu el si miza sa fie ca el sa paraseasca forumul cu tot cu clone in cazul in care noi castigam, asta daca e un om de cuvant.
Incerc sa vin cu variante pt ca pe mine una a inceput sa am deprime prostia...cand vad cata lume s-a delete... ;a
P.S: poate aberez prea tare si sunt un copil, dar nu vreau sa am astfel de modele
So....Invincibilicosul ne-a cam invadat teritoriul...am inteles ca ban nu se poate ca isi creaza clone....ce ar mai fi de facut? :con: ar trebui sa ii propunem sa joace cineva pool cu el si miza sa fie ca el sa paraseasca forumul cu tot cu clone in cazul in care noi castigam, asta daca e un om de cuvant.
Incerc sa vin cu variante pt ca pe mine una a inceput sa am deprime prostia...cand vad cata lume s-a delete... ;a
P.S: poate aberez prea tare si sunt un copil, dar nu vreau sa am astfel de modele

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Se poate, Mtzo! Bine ca sta Aiu cu ochii pe mine si ca ai ras si-am vazut ca ti-au cazut dintii, altfel te plesneam eu...
Si daca bat eu? ce faceati? Plecati voi?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hai, bre, ca ma duc.. vad ca adminii plecara in uichend si ma lasara acilea, sa astept la usa.
Las biletu asta pt Aiu:
Aiule, incuie poarta dupa mine.
Si daca bat eu? ce faceati? Plecati voi?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hai, bre, ca ma duc.. vad ca adminii plecara in uichend si ma lasara acilea, sa astept la usa.
Las biletu asta pt Aiu:
Aiule, incuie poarta dupa mine.
- Invincible
Mtz scrie:ar trebui sa ii propunem sa joace cineva pool cu el si miza sa fie ca el sa paraseasca forumul cu tot cu clone in cazul in care noi castigam
cred ca ar fi singura data in viatza in care ash tzine cu ketyy.

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixole...dar daca as juca eu cu Invincible un biliard...si castigatorul ar ramane pe fc...cu cine ai tzine ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io am apreciat indeosebi valul de subiecte deschise de musca, supranumita shi fly: ala despre anne rice shi cel mai inpresionant, minulescu - cel mai poet dintre poetzii romani, care volumul sau de poezii am intzeles ca-i un fel de biblie pentru duduie.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma