Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde maxx1nsane » Mar Sep 06, 2005 7:29 pm

acu ca veni frigu....aproape.....sa nu uit sa imi iau izmene pe mine :n: daca ma vedetzi ce sexy sunt in ele.......
gigico, cand vine frigu, ne combinam la un foc de scanduri impreuna?:n:
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde gigica » Mar Sep 06, 2005 8:10 pm

@ maxx!nsane- daca nu ai izmene din alea care au aerisire din aia in fata nu ma bag ~p
Ca alea mi se par mie sexy la baieti...sunt sexy rau ;)
Daca nu e si fudul, prostul nu e prost destul :D
gigica
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Sep 06, 2005 8:33 pm

Shaki scrie:chiar domnule jiji cu ce putem sa ne facem shuvitze colorate? :D

da, eo sunt bruneta, cu reflexe unpic verzi la lumina zilei shi mov la lumina artificiala, mi se traje dela ultima vopsea de par. ce nunatze mi s'ar potrivi, domnule gigi?

multzumesc frumos,

Sofi.
kahlan
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Mar Sep 06, 2005 9:02 pm

ca intotdeauna nu vreau sa dezamagesc lumea, da gigico, sunt cu aerisire in fatza, le am amintire de la bunicu, sunt verzi, sper sa itzi placa ;)
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Mesajde OTILIAN » Mie Sep 07, 2005 1:42 am

gigica si maxxx sunteti penibile, voi nu vdeti ca nu avem nevoie de tzaranci ca voi caresa se dea mari in apa mica. gigi vorbeste serios aici.
daca vreti sa va shmecheritzi ducetiva in satu natal si lastaine PENIBILELOR
OTILIAN
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Mie Sep 07, 2005 1:51 am

eu n-as crede ca max1 este fata :D
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde maxx1nsane » Mie Sep 07, 2005 7:05 am

FanClub Forum > Divertisment > Kterinca & Aberatzii
Scuza-ma OTILIAN....DA NU AM CITIT CUM TREBUIE. Shi apropo, eshti de la tzara?
Sau nu shtii ca un baiat nu poate fi tzaranca?
aaa......da....din Mizil......da, este evident.
acolo la voi nu sunt forumuri?
gramatica nimic?
Oricum mersi pentru complimente....
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Gigi cunoscut:)

Mesajde Gigi0517 » Mie Sep 07, 2005 2:48 pm

Buna obositilor:))..

ce faceti, vad ca se scrie cat de cat..Nu deranjez mult..Am intrat doar sa va dau un link unde ma puteti citi..http://www.monitorulcj.ro/corp.php?AID=5094&CID=9 Este vb despre un ziar local unde mi-au luat interviu. Acolo veti putea citi tot interviul, care sper ca intr-o zi, ideea sa prinda contur.

POftiti cultura cititorilor care faceti misto..Voi aveti impresia ca vb cu Nea Ion de la HUsi..nu?

Ei..ei vai de zilele noastre..Lectura placuta...
Gigi0517

Mesajde memetshot » Mie Sep 07, 2005 2:55 pm

Buna obositilor

salutare virginel

Voi aveti impresia ca vb cu Nea Ion de la HUsi..nu?

nu. io eram sigur ca vorbesc cu jiji de la cluj
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde maxx1nsane » Mie Sep 07, 2005 3:29 pm

sincer? daca era un post atat de serios, ce cauta aici la katerinca shi aberatzii???
good point memetShol
FX47 - wish | more
maxx1nsane

:)

Mesajde Gigi0517 » Mie Sep 07, 2005 3:44 pm

Tu esti virginica...cu virginel...:))>..pacat ca esti "el.." nu ea..."..
ce mai faci Gigica..uite, acum am terminat de postat pe Proconsul. O Idioata chiar m-a enervat..O "taranca" din Oradea, pierdut pe harta face ea pe impresara..Chiar va rog sa cititi pe noutati/curiozitati replica ei..
Cum stai cu dragostea..?>..:)) nu ti-ai gasit man..acum plec..imi cer scuze sunt nervos..chiar va rog sa cititi..nu ma faca ca apelez la hacker. si o dau eu afara daca mai e asa nesimitita..numai bine..
Gigi0517

Mesajde memetshot » Mie Sep 07, 2005 3:54 pm

duar_tu, ce zici ma colosha?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde maxx1nsane » Mie Sep 07, 2005 3:56 pm

hey, gigi, zi-mi shi mie te rog, daca postul este serios, ce cauta aici la caterinca shi aberatzii?
Nu de alta, da nu vreau sa postez prostii :)
FX47 - wish | more
maxx1nsane

....

Mesajde Gigi0517 » Mie Sep 07, 2005 4:40 pm

Nu eu l-am pus...sincer..moderatorii..probabil ca e cel mai citit subforum Kterinca&Aberatii...nu a fost optiunea mea sincer...
Gigi0517

Mesajde memetshot » Mie Sep 07, 2005 4:44 pm

bre gigi.
amu daca tot esti la zear si felinele admiratuare de proconsul te adora, futi ma si tu ceva?
memetshot

Mesajde whatever » Mie Sep 07, 2005 6:09 pm

mama ei de treaba, memetule, si io vroiam sa ii zic virginel

deci, revenind : domnul virgiginel poate sa raspunda odata la intrebarile puse ?
whatever

Mesajde sin ella » Vin Sep 09, 2005 9:14 am

Va scriu din Cluj-Napoca, un orasel din Romania cu 500.000 de minti.

Gigi, daca-mi permiti, la care recensamant faci referire? La cel din 2200? Dupa numaratoarea mea oraselul are in prezent 323.967 minti. Ups, stai ca acum m-am prins, poznasule, tu ai numarat centrii...
............................
sin ella

Mesajde kant emir » Vin Sep 09, 2005 9:46 am

siz bec scrie:tu ai numarat centrii...

unde-s centri nu-i si minte?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pacha » Vin Sep 09, 2005 1:55 pm

Pe vremea bietului odios eram fro 400.000 de suflete cu navetistii si ungurii care au emigrat.
Bre Gigi am inteles ca fanii Proconsul sunt de fapt fane 100%.Pai daca bei bere cu baietii (si faci propuneri neaprobate)crezi ca ti s-ar cuveni sefia ?Nu te baga tare in problema.Mai bine profita pe margine si raspunde-i lui MemetSol.Baietii sunt curiosi dar eu (sincer ) sunt invidios.
pacha

Mesajde gigica » Vin Sep 09, 2005 3:35 pm

OTILIAN scrie:gigica si maxxx sunteti penibile, voi nu vdeti ca nu avem nevoie de tzaranci ca voi caresa se dea mari in apa mica. gigi vorbeste serios aici.
daca vreti sa va shmecheritzi ducetiva in satu natal si lastaine PENIBILELOR

Poate vrei sa ne leshi. :ban: Era sa zic eu in ce sat sa te duci tu, dar imi riscam pielea aiurea ;)
Hahahaaa hai sa facem pe maturii :bash:

On topic: se pot purta sosete flausate la pantofi? :D
Daca nu e si fudul, prostul nu e prost destul :D
gigica
Junior Member

vai..imediat sariti in sus..:)

Mesajde Gigi0517 » Vin Sep 09, 2005 5:33 pm

Buna frumosilor..! Imediat cum simti ca omu' va "ataca", sariti in sus si luati la misto...:) ei..ei...Draga whatever..Eu m-am exprimat in jur la 500.000...NU sunt sigur...Oricum 380.....mii cum zicea nu sunt..Sunt sigur ca sunt mai multi....hai sa zicem ca ideea mea a fost cu tot cu studenti...care mai "horcaie" si invata la Cluj, da? Aici le dam lectii...Asa si trebuie, noi ii lansam si dupa aceea sunt care ne uita unii. Sau, raman in Cluj, un oras frumos..
Draga pacha..citez " Bre Gigi am inteles ca fanii Proconsul sunt de fapt fane 100%.Pai daca bei bere cu baietii (si faci propuneri neaprobate)crezi ca ti s-ar cuveni sefia ?Nu te baga tare in problema.Mai bine profita pe margine si raspunde-i lui MemetSol.Baietii sunt curiosi dar eu (sincer ) sunt invidios."...
Da, sunt fane, daca ai citit interviul cu mine m-am exprimat destul de clar..Nu stiu cat de vero sunt fanele sau nu, stiu cert ca simt muzica Proconsul si o traiesc. Asta e cel mai important. Propuneri neaprobate.....cred ca n-ai citit interviul. Robert Anghelescui spunea " In cel mai bun caz il luam pe el". As merita asta crede-ma. Una dintre propuneri a fost "acceptata" de baieti, dar nu este un buget si pt "fani" sa-i insoteasca. Imi spuneau ca da unul ar putea duce dar nu...>DAca ei se decid si se gaseste un sponsor suntem pe drum. E un proiect premiera pe tara plecat de la Cluj, de la GIGI (UNICUL )..mereu cu ceva nou.. NU depinde de mine acum. AM sa ii mai "stresez" la cap cu proiectul acesta.. Eu m-as multumi sa ma duc si eu singur..Ar fi o experienta minunata si baietii ma stiu ca sunt mai 'aparte, tupeist"..Nu neaparat in sensul negativ al cuvantului. Cred ca s-au obisnuit cu mine si important este sa fim o "familie".. Mi s-ar cuveni sefia....la ce te referi? EU nu vreau sa fiu sef...CA sunt lider pe Cluj.........Aaaaaaaaaaa asta nu inseamna mare lucru...nu intelege gresit..In analogie cu alti "fani " Proconsul, care nu vin cu sugestii si nu se implica as merita intr-o oarecare masura...in fine..Spuneai ceva de "profita pe margine" Eu nu profit de nimic nici nu doresc. Faptul ca ne cunoastem si ne intelegem sper sa fie din ce in ce mai bine, nu inseamna ca profit sau imi fac publicitate pe seama lor. Eu ii respect pt munca lor, muzica cu care ma injectez aproape zilnic., II respect ca si oameni si ei la fel. Asta conteaza..CA stau la o bere cu ei> AM si mancat impreuna daca chiar te ajuta la ceva. Suntem liberi intr-o oarecare masura, si baietii m-au simtit ca am ceva "special" pt faptul ca ascult si inteleg muzica Proconsul si pt felul meu deosebit si unic de-a fi..IN analogie cu multi altii. Aaaa...si pt modestia mea:))..NU are de ce sa te impresioneze faptul ca sunt apropiat de ei..E o chestie generala ..Fiecare formatie are prietenii ei..A..ca sunt mai bengos ca multi ali si nu frec menta ...e altceva...Ca ma tine..da..e altceva..CA pot..da...Pt ca asta mi-am dorit, dar nu merg pe strada sa strig ca ii cunosc, etc...
Ideeile mele au fost bune, faptul ca au fost puncte intr-un interviu inseamna ceva, nu crezi? Acum sa se materializeze..Doamne ajuta.. Oricum nu e prima oara cand apar in presa..Eu am si scris , am si aparut, mi-am dat si liceul pe Antena1 ca nu mi-a convenit cum arata.. MAi pica si tencuiala..Eu-s mai fitzos de fire si./...intelegi..Nu e nici o problema..Am aparut si pe TVR1..Mi se intampla ca sa ma salute oameni pe strada si sa nu-i cunosc...Stiu ca azi m-a salutat dimineata o d-ra roscata dragiuta (20 si ceva de ani) si nu stiam de unde sa o iau. Am intrebat-o politicos de unde ne cunoastem si mi-a zis ca dintr-un club.....EU imi las amprenta de obicei in cluburile in care ma duc, prin unduirea trupului ce exceleaza in coregrafie si probabil oamenii ma retin. Sau, i-am dansat la respectiva si era intuneric, incat am omis-o..Adevarul este ca nu retin chipurile oamenilor..MI se intampla destul de des sa fiu salutat sau se uita lumea parca cum m-ar cunoaste dar........Da, sunt cunoscut intr-o oarecare masura, este veridic..Fata de voi multi tari si mai si smecheri si bogati si..ce sa mai zic...Asta nu denota nimic..Multi sunteti cu impresii artistice care lasa de dorit..Sunteti superficiali multi..oricum sunt exceptii...

problema cu "virginica" sau cum ii spuneti d-voastra asta e strict problema mea, nu sunt obisnuit sa raspund la unele intrebari..Si oricum asta daca doreste o ea sa vina sa ma verifice in pantaloni..Sau sa trec prin asternuturile ei..>Da......

Draga K@tzi e real ca , Cubu nu are nici o formatie si nici nu iti este fratior? Oricum e problema lui daca a mintit..s-a mintit pe el..NU am avut, am si voi avea nimic de pierdut sau castigat..EU am cunoscut formatii lansate si bune, nu......oricum de jos se incepe..si sunt de-acord..

Draga Gigica ce-i cu chipul tau de furioasa???:)..
Apropo, daca imi permiti de unde esti?
LAsa numai tanga...Funduletul ti=-l incalzeste iubitul tau...Oricum la buci nu prea se simte frigul..Te freci si tu de ceva si il incalzesti...SPune-mi cate ceva despre tine daca doresti..la modul serios vorbind..

Restul kant_emir, pacha, whatever mergeti si aruncati-va de pe luna....

Unde-s 3 prostia creste si-n cultura ma loveste..MAi aveti multe multe multe de invatat (ca intelepciune ma refere si bunatate )>...
Va las si va doresc o zi insorita..Asa ca la Cluj de 1 sapt. incoace..

Draga Necko, unde imi esti?:)>.Te-ai saturat de mine?

ERA SA UIT..SA VENITI SA VA DAU AUTOGRAFE...VEDETELOR
Gigi0517

Mesajde memetshot » Vin Sep 09, 2005 5:38 pm

EU imi las amprenta de obicei in cluburile in care ma duc, prin unduirea trupului ce exceleaza in coregrafie si probabil oamenii ma retin

si io am retinut la un moment locul in care am calcat intro balega si sincer sa fiu de fiecare data cand trec pacolo imi amintesc\

Unde-s 3 prostia creste si-n cultura ma loveste.

nu bah e asa
cand 1 zice ca esti prost: sensala
cand 2 zice ca esti prost: au ceva cu tine
cand 3 zice ca esti prost: te duci sa te verifici.
memetshot

Mesajde sin ella » Vin Sep 09, 2005 5:44 pm

Restul kant_emir, pacha, whatever mergeti si aruncati-va de pe luna....

~p~p~p kant emir, mai stai? hai, fuguta! :zambet:
............................
sin ella

memetshol:)

Mesajde Gigi0517 » Vin Sep 09, 2005 5:45 pm

Intotdeauna ai fost un elev harnic...dar cat de eminent..nu stiu..tu toata ziua esti pe net, altceva n-ai ce face decat pe acest forum..Informeaza-te si tu cu noutati ce iti prind bine..Intr=o oarecare masura forumul e o pierdere de vreme, nu te supara ca iti spun si cred ca intr-un fel imi dai dreptate..Prostie este peste tot:)) mai putina sau mai multa..Cred ca afirmatia va suna mai bine asa...

"Unde-s 1,2,3,4,5...+n prostia creste si-n cultura ma loveste..Sper sa nu ma molipsesc.sa fi iubit..lasa replica...du-te la sarmale ca se ard... ==D
Gigi0517

Mesajde kant emir » Vin Sep 09, 2005 6:02 pm

Bah gheorghe lovitule-n cultura, ai grija ce-ti doresti (Sper sa nu ma molipsesc); te-ai vazut vedeta si gata, ne iei de sus?
sin ella: mai stau mah, ca-mi place p'aici!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde gaga » Vin Sep 09, 2005 6:15 pm

va rog sa il lasati in pace, baiatu' stie ce spune. domnule kalman, dar din treaba cu fanclubul pe roti castigati si niste bani sau o sa va oferiti serviciile gratuit?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Razorel » Vin Sep 09, 2005 6:29 pm

Eu n-am inteles cum vine asta cu studentii care "horcaie"...
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

////

Mesajde Gigi0517 » Vin Sep 09, 2005 6:44 pm

Nu m-am vazut vedeta..As putea zice ca sunt o pers un pic pic publica...vedeta din alte aspecte..da ca prezint valori "extraterestrice" e altceva.. ;). Pt tine poate sunt..sa vi sa iti dau un autograf..Ultimul autograf l-=am dat in august..au fost si altele;)
Gigi0517

Mesajde whatever » Vin Sep 09, 2005 7:17 pm

ba, da tu raspunzi odata la ce te intreb eu ?

si eu am dat autografe in august. anul trecut, la concertu' cu pricina in putza goala. Si erau 2 tipe (alea cu autograful pe care le-am desenat un copac) care miroseau a bere si a mici cu mustar si care au vrut sa se futa cu mine dupa aia. nah, am fost candva vedeta rock :D
whatever

Mesajde kahlan » Vin Sep 09, 2005 8:31 pm

Gigi0517 scrie: Draga K@tzi e real ca , Cubu nu are nici o formatie si nici nu iti este fratior? Oricum e problema lui daca a mintit..s-a mintit pe el..NU am avut, am si voi avea nimic de pierdut sau castigat..EU am cunoscut formatii lansate si bune, nu......oricum de jos se incepe..si sunt de-acord..

Deci suntem fratzi, da altfel de fratzi, nu in sensu oficial al cuvantului. O sa revin cu o explicatzie mai detaliata, da unpic mai incolo.
kahlan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma