Buna frumosilor..! Imediat cum simti ca omu' va "ataca", sariti in sus si luati la misto...

ei..ei...Draga whatever..Eu m-am exprimat in jur la 500.000...NU sunt sigur...Oricum 380.....mii cum zicea nu sunt..Sunt sigur ca sunt mai multi....hai sa zicem ca ideea mea a fost cu tot cu studenti...care mai "horcaie" si invata la Cluj, da? Aici le dam lectii...Asa si trebuie, noi ii lansam si dupa aceea sunt care ne uita unii. Sau, raman in Cluj, un oras frumos..
Draga pacha..citez " Bre Gigi am inteles ca fanii Proconsul sunt de fapt fane 100%.Pai daca bei bere cu baietii (si faci propuneri neaprobate)crezi ca ti s-ar cuveni sefia ?Nu te baga tare in problema.Mai bine profita pe margine si raspunde-i lui MemetSol.Baietii sunt curiosi dar eu (sincer ) sunt invidios."...
Da, sunt fane, daca ai citit interviul cu mine m-am exprimat destul de clar..Nu stiu cat de vero sunt fanele sau nu, stiu cert ca simt muzica Proconsul si o traiesc. Asta e cel mai important. Propuneri neaprobate.....cred ca n-ai citit interviul. Robert Anghelescui spunea " In cel mai bun caz il luam pe el". As merita asta crede-ma. Una dintre propuneri a fost "acceptata" de baieti, dar nu este un buget si pt "fani" sa-i insoteasca. Imi spuneau ca da unul ar putea duce dar nu...>DAca ei se decid si se gaseste un sponsor suntem pe drum. E un proiect premiera pe tara plecat de la Cluj, de la GIGI (UNICUL )..mereu cu ceva nou.. NU depinde de mine acum. AM sa ii mai "stresez" la cap cu proiectul acesta.. Eu m-as multumi sa ma duc si eu singur..Ar fi o experienta minunata si baietii ma stiu ca sunt mai 'aparte, tupeist"..Nu neaparat in sensul negativ al cuvantului. Cred ca s-au obisnuit cu mine si important este sa fim o "familie".. Mi s-ar cuveni sefia....la ce te referi? EU nu vreau sa fiu sef...CA sunt lider pe Cluj.........Aaaaaaaaaaa asta nu inseamna mare lucru...nu intelege gresit..In analogie cu alti "fani " Proconsul, care nu vin cu sugestii si nu se implica as merita intr-o oarecare masura...in fine..Spuneai ceva de "profita pe margine" Eu nu profit de nimic nici nu doresc. Faptul ca ne cunoastem si ne intelegem sper sa fie din ce in ce mai bine, nu inseamna ca profit sau imi fac publicitate pe seama lor. Eu ii respect pt munca lor, muzica cu care ma injectez aproape zilnic., II respect ca si oameni si ei la fel. Asta conteaza..CA stau la o bere cu ei> AM si mancat impreuna daca chiar te ajuta la ceva. Suntem liberi intr-o oarecare masura, si baietii m-au simtit ca am ceva "special" pt faptul ca ascult si inteleg muzica Proconsul si pt felul meu deosebit si unic de-a fi..IN analogie cu multi altii. Aaaa...si pt modestia mea:))..NU are de ce sa te impresioneze faptul ca sunt apropiat de ei..E o chestie generala ..Fiecare formatie are prietenii ei..A..ca sunt mai bengos ca multi ali si nu frec menta ...e altceva...Ca ma tine..da..e altceva..CA pot..da...Pt ca asta mi-am dorit, dar nu merg pe strada sa strig ca ii cunosc, etc...
Ideeile mele au fost bune, faptul ca au fost puncte intr-un interviu inseamna ceva, nu crezi? Acum sa se materializeze..Doamne ajuta.. Oricum nu e prima oara cand apar in presa..Eu am si scris , am si aparut, mi-am dat si liceul pe Antena1 ca nu mi-a convenit cum arata.. MAi pica si tencuiala..Eu-s mai fitzos de fire si./...intelegi..Nu e nici o problema..Am aparut si pe TVR1..Mi se intampla ca sa ma salute oameni pe strada si sa nu-i cunosc...Stiu ca azi m-a salutat dimineata o d-ra roscata dragiuta (20 si ceva de ani) si nu stiam de unde sa o iau. Am intrebat-o politicos de unde ne cunoastem si mi-a zis ca dintr-un club.....EU imi las amprenta de obicei in cluburile in care ma duc, prin unduirea trupului ce exceleaza in coregrafie si probabil oamenii ma retin. Sau, i-am dansat la respectiva si era intuneric, incat am omis-o..Adevarul este ca nu retin chipurile oamenilor..MI se intampla destul de des sa fiu salutat sau se uita lumea parca cum m-ar cunoaste dar........Da, sunt cunoscut intr-o oarecare masura, este veridic..Fata de voi multi tari si mai si smecheri si bogati si..ce sa mai zic...Asta nu denota nimic..Multi sunteti cu impresii artistice care lasa de dorit..Sunteti superficiali multi..oricum sunt exceptii...
problema cu "virginica" sau cum ii spuneti d-voastra asta e strict problema mea, nu sunt obisnuit sa raspund la unele intrebari..Si oricum asta daca doreste o ea sa vina sa ma verifice in pantaloni..Sau sa trec prin asternuturile ei..>Da......
Draga K@tzi e real ca , Cubu nu are nici o formatie si nici nu iti este fratior? Oricum e problema lui daca a mintit..s-a mintit pe el..NU am avut, am si voi avea nimic de pierdut sau castigat..EU am cunoscut formatii lansate si bune, nu......oricum de jos se incepe..si sunt de-acord..
Draga Gigica ce-i cu chipul tau de furioasa???:)..
Apropo, daca imi permiti de unde esti?
LAsa numai tanga...Funduletul ti=-l incalzeste iubitul tau...Oricum la buci nu prea se simte frigul..Te freci si tu de ceva si il incalzesti...SPune-mi cate ceva despre tine daca doresti..la modul serios vorbind..
Restul kant_emir, pacha, whatever mergeti si aruncati-va de pe luna....
Unde-s 3 prostia creste si-n cultura ma loveste..MAi aveti multe multe multe de invatat (ca intelepciune ma refere si bunatate )>...
Va las si va doresc o zi insorita..Asa ca la Cluj de 1 sapt. incoace..
Draga Necko, unde imi esti?:)>.Te-ai saturat de mine?
ERA SA UIT..SA VENITI SA VA DAU AUTOGRAFE...VEDETELOR