Avansuri sau hartuire? (femeile si barbatii sau barbatii si femeile)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde sin ella » Mar Aug 08, 2006 11:35 am

sinelutzo, ai pus deshtu pe rana fara sa vrei.

Necko, cum asa?

haideti sa-l hartuim toate pe pijki :zambet:
............................
sin ella

Mesajde pacha » Mar Aug 08, 2006 11:38 am

Despre ce concurs e vorba?
Si asta trece !
pacha

Mesajde Djinn » Mar Aug 08, 2006 11:47 am

concursul de creatii mai mult sau mai putin literare :D vezi pe forumul de literatura sau in semnatura lu nbm.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde kant emir » Mar Aug 08, 2006 11:50 am

ei ash, ie concursu de harztuit pijkeshi si flafii
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde cr3tz » Mar Aug 08, 2006 12:00 pm

eu cred ca nici pijkeshi si nici djini nu is hartuibili :D
cr3tz

Mesajde cubu » Mar Aug 08, 2006 12:39 pm

gaga scrie:cum cubule, te-au hartuit amandoi odata sau pe rand?

De-a lungu tinpului, bre, nu de-a lungu si de-a latu... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Mar Aug 08, 2006 12:51 pm

Hai sa ma hartuitzi cum vreau io.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde older » Mar Aug 08, 2006 12:54 pm

pana ieri stateam si ma uitam cu invidie (mancand porumb prajit) la artuitii de aici... azi ma uit cu invidie la nenea necko si keshu... am patito eri... la biro
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde sin ella » Mar Aug 08, 2006 12:56 pm

pijki, lasa-te pe mana noastra. nu stii ce pierzi daca nu faci asta. eu una ma simt foarte in forma ~p. ne mutam la tine? pe forumul tau, adica?

older, dezvolta :). o sa te simti mai bine.
sin ella

Mesajde piskeshu » Mar Aug 08, 2006 1:04 pm

Ce forum ma? Ma confunzi cu Moshu ce plm?~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde cubu » Mar Aug 08, 2006 1:06 pm

ontopic: Crezi tu ca e vreo persoana pe lumea asta care ar vrea sa-l hartuiasca pe OM? ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde cr3tz » Mar Aug 08, 2006 1:14 pm

mai sin ella unde mai e hartuiala daca si piskeshu e de acord?
cr3tz

Mesajde sin ella » Mar Aug 08, 2006 1:16 pm

pijki, pentru o glumita, nici macar buna (dar asta ramane intre noi :P), ai pierdut o ocazie unica :zambet:

flufi, io nu mai offtopicesc. jur.

cr3tz, pai il legam si facem doar ce vrem noi, e bine? :zambet: sau si ce vrea el, dar nu cum vrea el. nu ma face sa spun
sin ella

Mesajde eyewitness » Mar Aug 08, 2006 2:37 pm

flufaaaaa, se recomanda un split, cam de cand a intrat pijki pe tred :D

multumesc
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Aug 08, 2006 3:01 pm

aiule, salivezi sa ai tredu asta la tine pe aberatii, asa-i? ~p

nu fac split finca era ontopic, vorbea de hartuiala :D
(sinella si pijki, hartuiti-va in private, va rog)

Ontopic o asteptam pe older sa detalieze, ca sa exorcizeze demonii.
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Aug 08, 2006 3:10 pm

cum vrei tu flufa, tu iejti sefa, descurca-te atunci cu nebunii ~p
eyewitness

Mesajde kant emir » Mar Aug 08, 2006 3:14 pm

deci se pare ca avem voe de la stapanire sa ne nebunim p'aci, ca flaf shasha nu-l da din mana
kant emir

Mesajde eyewitness » Mar Aug 08, 2006 3:20 pm

kante mire, mi-e mie (cv) teama ca voi fi acuzat de hartzuire daca ma bag peste flufa ~p
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Aug 08, 2006 3:29 pm

kantemire, dupa cum am mai zis si-n alta parte, aveti voe atata timp cat va aveti (injurati) ca fratii :P

iote! aiu vrea sa-mi fure tredu?! sa nu te prind, ca strig "viol" :D dupa care te dau in judecata si-ti iau toate bampoarele, ba chiar si toboganu ala albastru ~p
Djinn

Mesajde eyewitness » Mar Aug 08, 2006 4:06 pm

pijki scrie:Flafi, n-ai pe nimeni p-acolo sa te hartzuiasca un pic pe birou?

bre pijki, daca virtual ie stresanta ajungand la paroxizm, iti dai seama de senzatiile pe care le traiesc colejii aia de biuro ai iei in realitate, hartzuirea ar fi mangaiere cereasca pe langa ce le face flufa ~p

flufa scrie:toboganu ala albastru

deci accept orice pan'la topoganu albastru, da? :D
eyewitness

Mesajde scorpyoana » Mar Aug 08, 2006 4:08 pm

cine vrea sa fie ghidul meu???ca eu nu ma prind ce se face pe site-ul asta...
scorpyoana
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Aug 08, 2006 4:14 pm

cine vrea sa fie ghidul meu???ca eu nu ma prind ce se face pe site-ul asta...

pai se da mue, daca accepti, o iei in gurita si iei ban 7 zile ca esti offtopic, daca nu accepti s-o iei, atunci ie hartuire secsuala si protestezi pe tred, te-ai prins?
eyewitness

Mesajde kant emir » Mar Aug 08, 2006 4:14 pm

de toate, numa sa te tina
kant emir

Mesajde older » Mie Aug 09, 2006 9:36 am

sa va iesplic:

la inceputul anului am acceptat (nestiind ce ma asteapta si sperand ca ceea ce urmeaza sa-mi usureze existenta pe anul asta) sa fac o lucrare pentru un nene... booon. trec peste faptul ca din momentul 0 (cand am zis ca ne apucam de treaba) pana in momentul de fata, l-am vazt pe acest domn de maxim 5 ori (in 8 luni), dar mentionez ca nenea asta are centura neagra la nushce stil de lupta, cu nushcati dani. Din cate am inteles de la colegi, a existat o perioada in care personajul cu pricina era normal, cu toate stolurile de ciripitoare acasa... acea perioada s-a incheiat de ceva vreme...
Pana acum cateva zile, de fiecare data cand a venit, in birou mai era si colega mea... acu' don'soara e in concediu (motiv pentru care blestemele o vor ajunge cat de curand). Luni: vine, isi trage scaunul langa mine (mai avea un pic si mi se aseza in poala), si incepe "stiti, am aflat de sus (de la secretariat) ca ati ramas singura in tot departamentul si... stiti... mi imi plac femeile asa... mai baietoase". opaaa, deja ma crispasem... parca venise sa vorbim de spanacul lui de lucrare nu de freza mea! Si de aici potopul: ca a divortat de n ani, ca a stat prin tribunale tot atati ani pentru custodia copilului, ca vai! ce bine aratati azi, ca si lui i-ar prinde bine o noua relatie, ca .... si ca... si ca...
In momentul in care m-a apucat de mana (probabil doar ca sa-mi atraga atentia, dar eu deja eram ingrozita - centura neagra, dani, chestii...) n-am putut decat sa ma uit cat mai urat posibil la el - nu cred ca mi-a reusit...
Domnul se simtea ca la el acasa, isi adusese cafea, si-a aprins si o tigara si dai inainte cu declaratiile si confesiunile... In tot timpul asta am incercat pe cat posibil sa nu par absolut deloc interesata de ce-mi debiteaza la 3 centimetri de ureche si nu mi-am luat ochii de la monitor. Salvarea a venit in momentul in care s-a ridicat sa faca nushce si am putut sa chem pe imeu doua colege sa-mi ia nebunul de pe cap. Fetele s-au executat cat au putut de repede, ceea ce nu inseamna ca tipul s-a simtit imediat (nici dupa ce una dintre ele l-a intrerupt in mijlocul propozitiei chipurile sa-mi spuna mie sa ma grabesc cu "chestia aia pe care te-am rugat s-o faci si e super urgenta"), nuuu... a mai durat 10 minute sa-si faca vant.
Probabil ca daca n-as fi stiut ca a facut sport de performanta (si nu unul oarecare) as fi reactionat altfel, dar asa nu ma gandeam decat ca daca il bruschez in vreun fel imi da una peste ochi de nu-mi mai trebuie altceva... plus ca nu ma asteptam sa dureze toata povestea mai bine de o ora.

In fine. Peste inca vreo 2 ore ma suna tipa de la secretariat: "auzi? tipul ala de la FAM e sanatos?" zic:"nush, da' de ce intrebi?" ea: "pai a venit acum vreo 2 ore la mine sa-l caute pe director, i-am spus ca nu e si nici nu vine toata saptamana si asta in loc sa plece s-a asezat sa-l astepta, ca poate vine..." N-am avut curaj s-o intreb ce a facut 2 ore cu el pe cap...

Poate ca nu e hartuirea clasica ce am descris eu... dar, credeti-ma, a fost nasol... nasol de tot
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde Djinn » Mie Aug 09, 2006 10:07 am

nashpa situatiune.... clar nu-i normal omu ala si precis are si un ego pana la cer... predators, cam asa le-as zice eu astora. Profita de faptu ca esti copil cuminte si politicos si asa mai departe.

dragutze colegele c-au sarit repede in ajutor :)

ps - Io cred ca m-as fi strambat la el cand a inceput confesiunile, fara sa vreau, nu degeaba-mi ziceam "walking emoticon" ~p si cand ma enerveaza ceva am involuntar o privire urata de se sperie lumea :D

Oare ar fi mers daca i-ai fi zis, cu o voce ferma si un pic iritata: "nu va suparati, am ceva urgent de lucru si nu pot sa ma concentrez." In ultima instanta, blocat calculatoru si scuzat: tre sa ma duc la baie/la colege/sa ma intalnesc cu cineva/etc... si-l lasai acolo-n treaba lui. (eventual te invoiai pentru restu zilei ca ti s-a facut rau :D )

penala faza cu anticamera la director ~p
Djinn

Mesajde older » Mie Aug 09, 2006 10:33 am

fluf scrie:Oare ar fi mers daca i-ai fi zis, cu o voce ferma si un pic iritata: "nu va suparati, am ceva urgent de lucru si nu pot sa ma concentrez." In ultima instanta, blocat calculatoru si scuzat: tre sa ma duc la baie/la colege/sa ma intalnesc cu cineva/etc... si-l lasai acolo-n treaba lui. (eventual te invoiai pentru restu zilei ca ti s-a facut rau :D )

io am tot sperat ca pana la urma o sa discutam si de lucrarea cu pricina, dar conform proverbului "speri mata..." am sperat degeaba
older

Mesajde cubu » Mie Aug 09, 2006 11:24 am

Djinn scrie:si cand ma enerveaza ceva am involuntar o privire urata de se sperie lumea :D

Deci confirm, prima oara cand am intalnit-o pe flaf, m-am asezat pe scaunu de langa use, in caz de ceva sa fug... ~p Aidi bre, acuma serios, pe cine ai speria tu? :P

Nu stiu daca e artuiala, da e una care, de cate ori ma intalnesc cu ia, ma tine de vorba cate fo ora doo si-mi spune ce a mai "realizat in plan profesional", ce si-a mai cumparat, cu cine si-ar trage-o, etcsamd, si io, baiat cu bun simt, ii spun in fata ca am treaba si tresa plec da ia, care are mai mult bun simt ca mine, se preface suparata ca am treburi mai importante decat sa stau cu ia.
indescifrabil
cubu

Mesajde sin ella » Mie Aug 09, 2006 11:39 am

dar mentionez ca nenea asta are centura neagra la nushce stil de lupta, cu nushcati dani.

nu cred ca are vreo importanta. un barbat oricum te supune rapid, daca vrea (asta daca nu cumva esti si tu vreo luptareata fioroasa cu nu stiu cate centuri si mai stiu eu ce) si indiferent cat de subtirel si firav pare a fi, e mult mai puternic decat o femeie.
sin ella

Mesajde older » Mie Aug 09, 2006 11:45 am

exact... mentiunea mea era bonus :D
older

Mesajde Djinn » Mie Aug 09, 2006 12:29 pm

cubu scrie:Aidi bre, acuma serios, pe cine ai speria tu? :P

nu ma provoca :D

apropou de "supunerea" femeii de catre barbat daca vrea el... nu cred ca trebuie sa ne resemnam chiar asa, "daca vrea oricum ma rupe". La o adica, are si el niste puncte sensibile si poate fi luat prin surprindere daca un firicel de papadie il incapaciteaza momentan - taman bine ca s-o iei la fuga si sa bati toate recordurile de atletism viteza...

Apropo de asta, hai sa va zic si io ceva de pe cand aveam fro 14 anisori: es io sa duc gunoiu, ma intorc in scara blocului si intra dupe mine un tziganush (mai mare ca mine, cred ca 16-17 or smth) cu ochelari de soare pe mecla si ma intreaba ceva de "maria care sta aci", ca sa ma abureasca. Ceea ce a si reusit, eu oprindu-ma sa-i explic in doo cuvinte ca nu sta nici o maria aci, iel imediat scotzand spreiu cu piper din pozonar si dandu-mi drept in ochi (nici nu mi-am dat seama cand a facut asta) si-apoi prinzandu-ma zdravan de mana sa nush ce avea el de gand, da' pun pariu ca nu era de bine... noroc cu reflexele si instinctu de conservare (si probabil constitutia atletica - cat putea fi la varsta aia...) ca, asa orbita cum eram de piperu ala (care ardea ca naiba, nu va puteti inchipui ce groaznic e) am reusit sa ma smucesc din mana lui si am dat navala in scara blocului si-am batut recordu la trei-etaje-pe-scari-viteza. Toata treaba asta urland ca din gura de sarpe, ca ma si ustura fatza si eram si speriata rau... evident ca ala nu s-a tinut dupa mine, la ce tambalau faceam cred ca a zis ca ies vecinii (ai dracu, n-a iesit nici unu, cadealear nasurile-n veceu.... si precis erau 2-3 din ei acasa). Fro saptamana n-am mai vrut sa ies din casa neam, da' pana la urma m-au convins ai mei (nu mai tin minte cu ce argumente, dar taica-meu e genu de om care nu da-n panici si stie sa calmeze omu). Deci se poate sa scapi de indivizi, chiar daca-s mai mari si (din constructie) mai puternici...

ps - Recomand aikido (si mie insami imi tot recomand, de ceva vreme, dar is prea lenesa sa ma duc...). Si peste fro 10-20 de ani om fi in stare sa punem jos ditai malacu si sa-i rupem si dejtele :D problema ie ca atunci s-ar putea sa nu ne mai hartuiasca nimeni ~p

astept sa ne detalieze gaga niste tehnici de anihilare a adversarului cu intentii odioase :D
Djinn

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma