Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Dum Apr 20, 2003 9:09 pm

Initial trimis de Bortzianu'

... solutii de genul : da-i cu distorsul sa sune original... da-i cu blocuri de efecte sa sune mai ciudat .... masini/mixere ...scratch-uri ... nu stiu ..poate solutia e in tehnologie ..sa reorchestrezi vechiul ..cu metode noi (vezi aparitia chitarii electrice) ...

..sau poate ca "noul" este ... in modul de a compune ..alte permutari decat cele melodice ...nu stiu ..ceva straniu... o combinatie (gama ) noua ..alta decat blues...

Bortziene, tipul asta de discutie l-am avut de curand cu niste prieteni... Ce ar mai putea sa apara nou intr-adevar in muzica rock... Pai nu prea mai are ce... Parerea mea... Cel putin d.p.d.v. al felului cum o percepem noi acum... Las la o parte ca sunt fan Dream Theater, dar nu vad ce ar mai aparea altceva nou fata de ce au facut baietii astia... Pare ca la ei se termina muzica rock... Solutiile alea cu mixarea stilurilor, scratch-uri, etc, eu o vad mai mult ca o involutie... Sa apelezi la alte stiluri si tehnologie de ultima ora pentru a revigora chipurile rock-ul... Dar, ma rog, poate asa vedeau si baietii din anii '40... Cine stie ce o sa mai inventeze Picard asta... Spre a doua ta "varianta de revigorare" as opta si eu... Inteleg eu cam ce vrei sa spui, dar nu prea vad cum... Ar trebui "reprogramate" creierele umane, pentru a le schimba conceptia despre "sunet placut urechii"... Dar bineinteles ca sunt limitat si nu sunt "tata" muzicii... ;) Om trai si om vedea... Poate o sa ne certam si noi copiii asa cum fac ai nostri cand aud metal: "Unde e rock-ul melodios de alta data?"
indescifrabil
cubu

Mesajde Bortzianu' » Dum Apr 20, 2003 10:47 pm

Initial trimis de Portnoy

[B]Bortziene
, ... Poate o sa ne certam si noi copiii asa cum fac ai nostri cand aud metal: "Unde e rock-ul melodios de alta data?" [/B]

...da da ..adevarul e ca oricum ... nu mai e aceeasi melodicitate ..ca in rock and roll ... si totusi place ... ce s-a schimbat oare? ... in placutul urechii noastre? ..ca ceva s-a schimbat in timp ...ce?..si de ce?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde sohatzki » Dum Apr 20, 2003 11:53 pm

mie inca mi se pare ca rock-ul este la moda... acu' ca nu este k cel de acum 10-20-s.a.m.d. ani... este altceva... toate se cam schimba...
sohatzki

Mesajde cubu » Lun Apr 21, 2003 1:46 am

Initial trimis de Bortzianu'

...da da ..adevarul e ca oricum ... nu mai e aceeasi melodicitate ..ca in rock and roll ... si totusi place ... ce s-a schimbat oare? ... in placutul urechii noastre? ..ca ceva s-a schimbat in timp ...ce?..si de ce?

Draq stie ce e creierul asta si cum "functioneaza"...
indescifrabil
cubu

Mesajde aphextwinz » Lun Apr 21, 2003 12:51 pm

...muzica...rock...cine e shi ce vrea ea...de la noi...sau de la voi...trecand prin ultra-comercialul...care de fapt este un meta-comercial...un fel de chintesentza...reprezentand cautarea...Graalului...pietrei filozofale...dar tehnologia asta...ne mananca...de ce naiba nu cantam la sitar...la nai...la lira...suna... atat de...duios...liric...sau poate noul mod...de a compune...gamele astea noi shi bizare...dar nu blues...cum ar fi de exemplu...gamele...minore...majore...shi ne chinuim...nu suntem originali...o...muza pierduta...suntem in cautari...acneici...irascibili...debusolatzi...sa luam ierburi...goa...sau nu...

...bafta...
aphextwinz
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Apr 21, 2003 12:58 pm

Initial trimis de aphextwinz
...muzica...rock...cine e shi ce vrea ea...de la noi...sau de la voi...trecand prin ultra-comercialul...care de fapt este un meta-comercial...un fel de chintesentza...reprezentand cautarea...Graalului...pietrei filozofale...dar tehnologia asta...ne mananca...de ce naiba nu cantam la sitar...la nai...la lira...suna... atat de...duios...liric...sau poate noul mod...de a compune...gamele astea noi shi bizare...dar nu blues...cum ar fi de exemplu...gamele...minore...majore...shi ne chinuim...nu suntem originali...o...muza pierduta...suntem in cautari...acneici...irascibili...debusolatzi...sa luam ierburi...goa...sau nu...

...bafta...

Pis pis... man!!! Buna iarba... Pot sa iau si la pachet? ;)
indescifrabil
cubu

Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde superbiggy » Mar Apr 22, 2003 9:58 pm

Initial trimis de Mazdrunka
De curand, am vazut ca au aparut mai multe formatii de pop-rock, sau cam asa ceva...
Cerdeti ca vor avea vreun viitor in aceasta lume a manelistilor?

Nenea Mazdrunka ,
Fenomenul Rock este MONDIAL !!! revino-ti in fire restul este praf,...

Rock and Roll Forever !

P.S. "nu exista o lume a manelistilor ci numai o sleahta de inculti,la gara cu ei"
superbiggy
Junior Member

Re: Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 23, 2003 12:02 am

Initial trimis de superbiggy

Nenea Mazdrunka ,
Fenomenul Rock este MONDIAL !!! revino-ti in fire restul este praf,...

Rock and Roll Forever !

P.S. "nu exista o lume a manelistilor ci numai o sleahta de inculti,la gara cu ei"

..Pardon: e o TANTI ..:))
..si ..canta rock ..dar saraca e satula ..si poate speriata de ce vede in jur de ceva timp.

..Barbati, protejati femeile.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Aug 22, 2003 5:02 pm

mah...cred ca muzica rock buna va dainui mereu shi ma bucur ca au inceput sa apara din ce in ce mai multe formatzii rock shi in romania...shi nu cred ca o piesa klumea(nothing else matters de ex.)va fi uitata vreodata...noroc shi fitzi rockeri fratzilor..:)
Unregistered

fffffffaaaaaaatttuuuuuucccccc-----oooooo

Mesajde rallucca » Dum Aug 24, 2003 5:21 pm

pppppooooaaaattttttteeeee aaaaaaiiiiii gggggrrrrrreeeeeessssssiiiiiiiitttttttttt rrrrrrrrrooooooooocccccccckkkkkkuuuuuuulllllll eeeeeee lllllaaaaaa mmmmmmmooooodddaaaaa iar manelisti se vor asculta doar la petrceri atu8nci cand lumea mai ia pitin la bord
zambeste maine poata fi mai rau
rallucca
Junior Member

Re: horcaieli, nu?... nu!

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 06, 2003 2:08 pm

da... ador rock-ul imi place la nebuniae nightwish him si multe altele... parerea me este ca rock-ul va ramane la moda mut timp.
toti cei care ascutla rock se imbraca vara in bocanci geci de piele isi pun cercei in nas... tot mai multa lume asculta rock.cand mergi vara pe strada unde sunt 32 de grade vezi numai baieti in piele cu bocanci....
Unregistered

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Sep 08, 2003 1:42 am

Huh... Rock-u` nu trebuie imbraca`, trebuie simtit!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde NiceSmil3 » Lun Sep 08, 2003 4:45 pm

Bhai, cine shtie ce generatii de tampitii vor venii, ce stiluri vor aparea, anyway cand vezi ca lumea se prosteste pe zi ce trece si ca majoritatea se reprofileaza pe manelele alea ingozitoare iti vine sa te dai cu capu de toti peretii. Sa speram ca vor exista intotdeauna nijte persoane care vor aprecia rocku' si care vor incerca sa le arate si celorlalti care-i adevarata muzica..nu manelele puturoase.
scratch my skin
and let red roses rise in rivers
cut my belly, eat my liver
and rape my body with your fingers.
NiceSmil3
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Lun Sep 08, 2003 10:55 pm

moda e f schimbatoare. logik ca rocku' nu va mai fi, intr-o buna sau rea zi, la moda.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

WordUp

Mesajde rap_t_one » Mar Sep 09, 2003 8:17 pm

Mai eu desi sunt rapper sa stiti ca ascult si rock.... si chiar la greu ... cateodata numai rock! Si stiti de ce? Pentru starea de spirit pe care o am atunci.... !
Cateodata simt ca unele lucruri prind alta forma spuse in alt mod si mi se pare ca rappu e limitat ..... alte ori invers!
Da nu conteaza! sa trec la subiect si sa zic si eu :
Parerea mea este ca rockul treptat va mai capata inca un strat si inca un strat Dar un lucru e cert: atata timp cat nu vor disparea instrumentele nu va disparea nici rocku'!:)
Simfonica de ce se asculta??? Si inca o chestie Daca nu e la moda(asha era threadu , cam aiurea da ma rog) Nu inseamna ca a disparut ....Pana la urma din cate vad yo , nu in tzara unde pute de manele, rockul si rapul prind amploare tot mai mare:NUme noi calca scenele si asta nu e de ignorat! Pai daca romanu nostru nu stie decat House ( ;B ) si manele( ;g ) !!!!
CE dreaq! si mai vrem civilizatie: si acu ssar ailalti si zic: ce bah rocku e civilizat! Le zic ascult-l, intelege-l, fi destul de prfund si treci prin viata intelegand-o si dupaia mai vb! Sunt cate uni de se feresc ca de dracu cand aud de rock da ei nici n-au ascultat in viata lor o melodie hard sau heavy!!! La toti le plac baladele....... MUJE LA ASTIA DESI E BINE SI ASA>>>>TOT ASCULTA CEVA!!!:)

:o
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Mie Sep 10, 2003 8:54 pm

Initial trimis de Andreea Pisoi
Huh... Rock-u` nu trebuie imbraca`, trebuie simtit!

wai....shi tu il simtzi, nuh? :con: :D
nu shtiu de ce mai intreb...
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma