Initial trimis de Bortzianu'
... solutii de genul : da-i cu distorsul sa sune original... da-i cu blocuri de efecte sa sune mai ciudat .... masini/mixere ...scratch-uri ... nu stiu ..poate solutia e in tehnologie ..sa reorchestrezi vechiul ..cu metode noi (vezi aparitia chitarii electrice) ...
..sau poate ca "noul" este ... in modul de a compune ..alte permutari decat cele melodice ...nu stiu ..ceva straniu... o combinatie (gama ) noua ..alta decat blues...
Bortziene, tipul asta de discutie l-am avut de curand cu niste prieteni... Ce ar mai putea sa apara nou intr-adevar in muzica rock... Pai nu prea mai are ce... Parerea mea... Cel putin d.p.d.v. al felului cum o percepem noi acum... Las la o parte ca sunt fan Dream Theater, dar nu vad ce ar mai aparea altceva nou fata de ce au facut baietii astia... Pare ca la ei se termina muzica rock... Solutiile alea cu mixarea stilurilor, scratch-uri, etc, eu o vad mai mult ca o involutie... Sa apelezi la alte stiluri si tehnologie de ultima ora pentru a revigora chipurile rock-ul... Dar, ma rog, poate asa vedeau si baietii din anii '40... Cine stie ce o sa mai inventeze Picard asta... Spre a doua ta "varianta de revigorare" as opta si eu... Inteleg eu cam ce vrei sa spui, dar nu prea vad cum... Ar trebui "reprogramate" creierele umane, pentru a le schimba conceptia despre "sunet placut urechii"... Dar bineinteles ca sunt limitat si nu sunt "tata" muzicii...