tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Re: ani de liceu

Mesajde copiutzu » Joi Feb 20, 2003 2:18 pm

Initial trimis de ja sam pitbull
Alea la liceu?? hahahaha

Scoala ajutatoare :p
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 20, 2003 2:45 pm

vad ca incepeti sa vorbiti despre studiile voastre pe aici :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Feb 20, 2003 2:46 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

Esti cumva de la casa de discuri producatoare?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

pai tocmai

Mesajde ja sam pitbull » Joi Feb 20, 2003 2:47 pm

Tocmai ca am studii universitare si postuniversitare si imi pot da seama :D
Hai ca ma duc sa imi continui lucrarea de doctorat :)
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 20, 2003 2:49 pm

:hehe:

hai ca sunteti simpatici

:D
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Feb 20, 2003 2:52 pm

:hehe:

hai ca sunteti simpatici

:D

Si tu?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Feb 24, 2003 11:58 am

Initial trimis de copiutzu

Si tu?

eu ce?;P
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Lun Feb 24, 2003 1:06 pm

eu ce?;P

Si tu ne zici asta?:))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Feb 24, 2003 1:15 pm

Si tu ne zici asta?:))

uite ca fetele sunt number 1 la ProFM... asta ca sa revenim la topicul principal al discutiei...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Feb 24, 2003 1:33 pm

fetele sunt number 1 la Pro-Fm. yupyyy! asta-i vax si nu inseamna valoare, este doar rezultatul intoxicarii! pariu ca fetele nici nu stiu cine a cantat "Ani de liceu" pentru prima data. dar ce conteaza?! sunt nr. 1 la Radio Pro-Fm! ele sa fie sanatoase.

off-topic-am o mica nelamurire: Mihai-MOF=Mihai Hi-Q?! just asking.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Hello!

Mesajde RalucaB » Lun Feb 24, 2003 2:29 pm

Clipu e reusit shy Piesa!!
E mijto ce potzy sa zici!
Zbye!!
:o :o
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde copiutzu » Lun Feb 24, 2003 3:55 pm

uite ca fetele sunt number 1 la ProFM... asta ca sa revenim la topicul principal al discutiei...

Credeam ca esti serios. Adica profm nu e postul ala unde abereaza gheo(rghe)? Sa fim seriosi macar noi, ca de profm... ce sa mai zic. PROTV si PROFM = acelasi lucru - kkt
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Feb 24, 2003 5:25 pm

Initial trimis de Nightwish
fetele sunt number 1 la Pro-Fm. yupyyy! asta-i vax si nu inseamna valoare, este doar rezultatul intoxicarii! pariu ca fetele nici nu stiu cine a cantat "Ani de liceu" pentru prima data. dar ce conteaza?! sunt nr. 1 la Radio Pro-Fm! ele sa fie sanatoase.

off-topic-am o mica nelamurire: Mihai-MOF=Mihai Hi-Q?! just asking.

nu... exista si un MihaiHI-Q pe aici...

bai
, esti rautacioasa, dar fetele chiar stiu cine a cantat piesa prima data... si raspunsul nu e Stefan Banica :(:)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

1633

Mesajde baixinho© » Lun Feb 24, 2003 5:40 pm

si fetele cand or sa mai scoata o melodie 9? abia peste doi ani? uaaaaaaaa! cool, man, cool!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 1633

Mesajde aspyrin » Lun Feb 24, 2003 5:47 pm

Initial trimis de baixinho
si fetele cand or sa mai scoata o melodie 9? abia peste doi ani? uaaaaaaaa! cool, man, cool!

nu ma... pe la sfarsitul lui martie...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

1634

Mesajde baixinho© » Lun Feb 24, 2003 6:11 pm

nu ma(...)

io te inteleg ca esti Mihai de la MOF Records sau cum s-o numi casa aia (vila, palat sau ce o fi), da' adreseaza-te cu "mí£" celor de acolo! nu am pretentii exagerate in ce te priveste: baixinho sau baicsu este suficient.

ti pup si ti sí£rut, dulse, í£i!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Re: 1633

Mesajde copiutzu » Mar Feb 25, 2003 10:00 am

nu ma... pe la sfarsitul lui martie...

Ce intelegi tu prin piesa noua?
Una care nu are videoclip inca si a aparut deja de 3 - 4 luni pe album sau una care tocmai ce a iesit din studioul de inregistrari?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

1640

Mesajde baixinho© » Mar Feb 25, 2003 10:30 am

Probabil ca o preluare dupa o melodie aparuta acum 10-12 ani, ca sa se apropie cat de cat de zilele noastre! Sau mai stii? Nu m-ar mira sa le vad pe fete cantand "Ma dusei sa trec la Olt" in timp ce inoata intr-o piscina!
ANTI

baixinho©

Re: Re: Re: 1633

Mesajde aspyrin » Mar Feb 25, 2003 10:58 am

Ce intelegi tu prin piesa noua?
Una care nu are videoclip inca si a aparut deja de 3 - 4 luni pe album sau una care tocmai ce a iesit din studioul de inregistrari?

urmatorul single TNT va fi Asta e!
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Feb 25, 2003 11:33 am

...bai
, esti rautacioasa, dar fetele chiar stiu cine a cantat piesa prima data... si raspunsul nu e Stefan Banica :(:)

ok. thanx for the information...si pentru compliment :p
da, bai sunt rautacioasa! :D ma rog...practic nu's rautacioasa, dar sunt realista. nu-nteleg de ce le ridicati atat in slavi pe fetele astea (care nu au voce, aspect fizic banal, prezenta scenica stearsa) si care nu sunt decat un alt produs comercial de pe piata muzicala romanesca, produs care va avea o viata mai scurta decat acest thread.
bine ca fetele stiu cine a cantat prima data piesa, le-ati instruit bine se pare, dar mai aveti mult de lucrat la capitolul 'interviuri' si 'hai sa vorbim si noi coerent, sa spunem si noi o fraza cu inteles' (sa aratam ca suntem macar dezghetzate la minte daca voce nu avem), ca de "fetitze cu coditze"(mai nou 'rebele') care chicotesc ca niste gasculitze la orice raspuns/intrebare ne-am saturat.
mult succes cu fetele, Mihai-MOF, o sa aveti nevoie. ;)

nocturna

Re: Re: Re: Re: 1633

Mesajde copiutzu » Mar Feb 25, 2003 3:01 pm

urmatorul single TNT va fi Asta e!

Single, nu e cumva o piesa care nu e inclusa pe nici un album?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Feb 25, 2003 4:33 pm

lucrez in domeniul asta de destul de multa vreme si crede-ma ca fetele de la TNT sunt cat se poate de dezghetate, sunt haioase, iar interviurile cu ele sunt ok...

am vazut multe dude pe la alte formatii.. .chiar sa te iei de ele asa, nu mi se pare corect...

pana la urma sunt niste pustoaice de 17 ani care au si ele copilariile lor... dar cel putin sunt inteligente si n-a trebuit sa fac nici un fel de instructaj intensiv cu ele inainte de a da primele interviuri... ba chiar s-au descurcat singure si in situatii mai delicate, can li s-au pus intrebari mai bizare...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: 1633

Mesajde aspyrin » Mar Feb 25, 2003 4:34 pm

Single, nu e cumva o piesa care nu e inclusa pe nici un album?

ok.. urmatoarea piesa lansata pe piata... se mai foloseste si single pe la noi, desi nu este foarte corect...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1633

Mesajde neatza » Mar Feb 25, 2003 4:36 pm

ok.. urmatoarea piesa lansata pe piata... se mai foloseste si single pe la noi, desi nu este foarte corect...

cam multe lucruri ce nu se folosesc corect. de ce oare?
neatza

Mesajde Unregistered » Mar Feb 25, 2003 10:57 pm

salut ce faceti?>
Unregistered

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:17 pm

lucrez in domeniul asta de destul de multa vreme si crede-ma ca fetele de la TNT sunt cat se poate de dezghetate, sunt haioase, iar interviurile cu ele sunt ok...

am vazut multe dude pe la alte formatii.. .chiar sa te iei de ele asa, nu mi se pare corect...

pana la urma sunt niste pustoaice de 17 ani care au si ele copilariile lor... dar cel putin sunt inteligente si n-a trebuit sa fac nici un fel de instructaj intensiv cu ele inainte de a da primele interviuri... ba chiar s-au descurcat singure si in situatii mai delicate, can li s-au pus intrebari mai bizare...

Aaaa deci de asta sunt asa inteligente, ca ai facut instructaj cu ele(chiar daca nu "intensiv" - ma intreb ce vrea sa insemne asta).
Pai mai fratilor, cum vreti sa cante alea ce vor cand voi le spuneti si ce sa raspunda pe la interviuri. Da' ce mah, ele "n-are" creieras? Nu "poate" gandi? De ce trebuie sa le spuneti si ce sa zice pe la interviuri?
Sau poate vreti sa acundeti ceva si va e frica sa nu va dea in gat?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 1:20 pm

Aaaa deci de asta sunt asa inteligente, ca ai facut instructaj cu ele(chiar daca nu "intensiv" - ma intreb ce vrea sa insemne asta).
Pai mai fratilor, cum vreti sa cante alea ce vor cand voi le spuneti si ce sa raspunda pe la interviuri. Da' ce mah, ele "n-are" creieras? Nu "poate" gandi? De ce trebuie sa le spuneti si ce sa zice pe la interviuri?
Sau poate vreti sa acundeti ceva si va e frica sa nu va dea in gat?

dumnezeule... din fraza nu a trebuit sa fac nici un fel de instructaj" tu ia inteles tot felul de aberatii...

frate, am si eu o problema.. esti carcotas... sau problema ta e alta?

si daca nu esti carcotas.. atunci e nasol de tine...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1633

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:20 pm

Eu stiam ca la aia ii zice "extras pe single", care e mult mai corect. Asta daca te referi la piesele care au fost deja incluse pe album. Desi cred ca nu, din moment ce zici "urmatoarea piesa lansata pe piata". Ca doar nu lansati albumul piesa cu piesa.
Sper ca macar piesa urmatoare sa fie a lor si nu nu stiu ce preluare. Ca ar fi pacat de "talentele" lor si de copilariile lor.
Cine le face piesele? Ca sunt tare curios.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1633

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 1:22 pm

Cine le face piesele? Ca sunt tare curios.

scrie pe album!
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 26, 2003 1:26 pm

dar stai linistit ca n-am zis ca ar fi singurele dude. aici sunt de acord cu tine, sunt o gramada si la alte formatii (mult prea multe chiar). dar aici era vb de ele. nu? :p

si este logic ca n-ai putea sa spui nimic rau de ele ca doar te chinui din greu sa le promovezi si sa le faci reclama pe acest forum si nu numai. ;)

...le-am urmarit si eu interviurile lor, altfel nu ma trezeam sa vb aiurea! si care erau ma rog acele intrebari mai bizare?! de la ce varsta v-ati vopsit parul?! raspuns: acum 3-4 ani. asa de micutze...dar de ce?! nustu', asa am vrut noi :eek: :confused: bine ca n-au zis ca s-au saturat de culoarea naturala a parului. :)
of of ce-ti e si cu pustoaicele astea de 17 ani care canta (falseaza) cum sa fiu la scoala..., sunt la coafor, sau la piercing ;) unde-i frate copilaria aia?! :D

acum o sa zici ca-s si demodata (pe langa rautacioasa) stiu fiecare face ce vrea cand vrea si cu cine vrea, ca doar e democratzie si n-avem dreptul sa ne luam de chestiile astea, am vrut doar sa-mi sustin parerea despre d'soarele TNT: sunt mult prea infatuate pentru varsta si, mai ales, valoarea lor si foarte superficiale/artificiale. sa stea linistite ca nu sunt ele reprezentative pentru adolescentii din ziua de azi. sau poate sunt?! hmm...cam naspa atunci.

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma