Initial trimis de ja sam pitbull
Alea la liceu?? hahahaha
Scoala ajutatoare :p
Moderator: anjin-san
Initial trimis de ja sam pitbull
Alea la liceu?? hahahaha
Initial trimis de Mihai-MOF
vad ca incepeti sa vorbiti despre studiile voastre pe aici![]()
uite ca fetele sunt number 1 la ProFM... asta ca sa revenim la topicul principal al discutiei...
Initial trimis de Nightwish
fetele sunt number 1 la Pro-Fm. yupyyy! asta-i vax si nu inseamna valoare, este doar rezultatul intoxicarii! pariu ca fetele nici nu stiu cine a cantat "Ani de liceu" pentru prima data. dar ce conteaza?! sunt nr. 1 la Radio Pro-Fm! ele sa fie sanatoase.
off-topic-am o mica nelamurire: Mihai-MOF=Mihai Hi-Q?! just asking.
nu ma(...)
nu ma... pe la sfarsitul lui martie...
Initial trimis de copiutzu
Ce intelegi tu prin piesa noua?
Una care nu are videoclip inca si a aparut deja de 3 - 4 luni pe album sau una care tocmai ce a iesit din studioul de inregistrari?
...bai
, esti rautacioasa, dar fetele chiar stiu cine a cantat piesa prima data... si raspunsul nu e Stefan Banica:)
urmatorul single TNT va fi Asta e!
Single, nu e cumva o piesa care nu e inclusa pe nici un album?
ok.. urmatoarea piesa lansata pe piata... se mai foloseste si single pe la noi, desi nu este foarte corect...
lucrez in domeniul asta de destul de multa vreme si crede-ma ca fetele de la TNT sunt cat se poate de dezghetate, sunt haioase, iar interviurile cu ele sunt ok...
am vazut multe dude pe la alte formatii.. .chiar sa te iei de ele asa, nu mi se pare corect...
pana la urma sunt niste pustoaice de 17 ani care au si ele copilariile lor... dar cel putin sunt inteligente si n-a trebuit sa fac nici un fel de instructaj intensiv cu ele inainte de a da primele interviuri... ba chiar s-au descurcat singure si in situatii mai delicate, can li s-au pus intrebari mai bizare...
Aaaa deci de asta sunt asa inteligente, ca ai facut instructaj cu ele(chiar daca nu "intensiv" - ma intreb ce vrea sa insemne asta).
Pai mai fratilor, cum vreti sa cante alea ce vor cand voi le spuneti si ce sa raspunda pe la interviuri. Da' ce mah, ele "n-are" creieras? Nu "poate" gandi? De ce trebuie sa le spuneti si ce sa zice pe la interviuri?
Sau poate vreti sa acundeti ceva si va e frica sa nu va dea in gat?
ok.. urmatoarea piesa lansata pe piata... se mai foloseste si single pe la noi, desi nu este foarte corect...
Cine le face piesele? Ca sunt tare curios.
lucrez in domeniul asta de destul de multa vreme si crede-ma ca fetele de la TNT sunt cat se poate de dezghetate, sunt haioase, iar interviurile cu ele sunt ok...
am vazut multe dude pe la alte formatii.. .chiar sa te iei de ele asa, nu mi se pare corect...
pana la urma sunt niste pustoaice de 17 ani care au si ele copilariile lor... dar cel putin sunt inteligente si n-a trebuit sa fac nici un fel de instructaj intensiv cu ele inainte de a da primele interviuri... ba chiar s-au descurcat singure si in situatii mai delicate, can li s-au pus intrebari mai bizare...
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator