Sinucidere
Moderator: anjin-san
Hmmm... doar la momente tip "Decebal" sau "Masada" as practica-o
. In rest, mi-e prea lene. Da' interesant cred ca ar fi sa dai o tura cu Discovery-ul pe sus si sa iesi la o plimbare gol cuc. Cica ar dura foarte putin.

Shit... i've lost my brakes! Watch oouuuuuuuuuuuuut!
-
Bulldoser - Junior Member
-
weed13 - Mesaje: 1868
eu am les impuscarea este prin cele mai putin dureroase, simti o durere pt o sec si dupa asta gata te trezesti la judecata de apoi unde Dumnezeu iti da cu piciorul in fund ca te-ai sinucis si te trimite in iad unde o sa arzi pe vecie 

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
ba toate ca toate
ati vazut ce i s-a intamplat omului ala care si-a dat foc in fata Guvernului , Vasilica , din dragoste de fiu si de a seseza nepasarea autoritatilor romane si in special cele spaniole ,care s-au purtat in ultimul hal !!!
huaaaa aia care mai plecati in Spania ,pe aia in doare in cur de voi romani care va duce-ti acolo!!!!
condoleantele mele familiei!!!
ati vazut ce i s-a intamplat omului ala care si-a dat foc in fata Guvernului , Vasilica , din dragoste de fiu si de a seseza nepasarea autoritatilor romane si in special cele spaniole ,care s-au purtat in ultimul hal !!!
huaaaa aia care mai plecati in Spania ,pe aia in doare in cur de voi romani care va duce-ti acolo!!!!

condoleantele mele familiei!!!
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
buna!am gasit si eu forumul asta intamplator si mi s-a parut interesant subiectul
eu una cred k as alege tot pentru pastile fiindca e mult mai putin dureros si te scuteste de multe complicatii....in plus nu cred k exista mai multe riscuri pt faza cu gasitul e destul de relativa....dak chiar vrei poti sa te sinucizi in liniste si fara probleme....totul depinde de cat de mult iti doresti asta
dar cred k dak as vrea sa ma sinucid as opta pt inec in mare sau asa ceva...mi se pare mult mai usor...si de indeplinit....mai ales dak stai undeva in apropiere....oricum cred k trebuie sa ai destul curaj sa o faci.....sau sa fi foarte deprimat....sau satul de viata......life sucks anyway....si cine stie poate chiar e mai bine pe lumea cealalta

eu una cred k as alege tot pentru pastile fiindca e mult mai putin dureros si te scuteste de multe complicatii....in plus nu cred k exista mai multe riscuri pt faza cu gasitul e destul de relativa....dak chiar vrei poti sa te sinucizi in liniste si fara probleme....totul depinde de cat de mult iti doresti asta

dar cred k dak as vrea sa ma sinucid as opta pt inec in mare sau asa ceva...mi se pare mult mai usor...si de indeplinit....mai ales dak stai undeva in apropiere....oricum cred k trebuie sa ai destul curaj sa o faci.....sau sa fi foarte deprimat....sau satul de viata......life sucks anyway....si cine stie poate chiar e mai bine pe lumea cealalta

- clara
- Junior Member
cred ca tre sa fii prost da itzi iei viatza....
eu unu nu ash face asta pentru nimic in lume, nu merita sa imi iau viatza.
e una singura, shi de ce sa o temina inainte de termen?
oricate probleme avem, oricate greutatzi, nu tre sa ne faca nici macar sa ne gandim la asha ceva
am o prietena care a incercat sa faca asta pentru un baiat...
BAAAAAAA! CAT DE PROST SA FII???????????????????
parca e singuru om de pe pamant...
domane, cand va aud......in fine...
suntentzi nishte RATATZI daca va ganditzi la asha ceva
(parerea mea)
eu unu nu ash face asta pentru nimic in lume, nu merita sa imi iau viatza.
e una singura, shi de ce sa o temina inainte de termen?
oricate probleme avem, oricate greutatzi, nu tre sa ne faca nici macar sa ne gandim la asha ceva
am o prietena care a incercat sa faca asta pentru un baiat...
BAAAAAAA! CAT DE PROST SA FII???????????????????
parca e singuru om de pe pamant...
domane, cand va aud......in fine...
suntentzi nishte RATATZI daca va ganditzi la asha ceva
(parerea mea)

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
nu trebuie sa fi un ratat k sa te gandesti la asta.....si pana la urma aproape toata lumea se gandeste la un moment dat k poate ar fi mai bine dak s-ar sinucide....dar asta nu inseamna k toti o fac......si dak chiar ajungi sa o faci inseamna k esti intr-o situatie foarte naspa.....si nu mai exista nimeni sau nimik care sa te motiveze sa continui..... oricum nu ar trebui condamnati cei care incearca sa se sinucida....eventual ajutati....dar nu priviti in felul asta.....pana la urma toti murim la un moment dat....poate k e o dovada de curaj sa-ti iei libertatea de a alege singur momentul si felul in care o sa mori......
- clara
- Junior Member
clara scrie:poate k e o dovada de curaj sa-ti iei libertatea de a alege singur momentul si felul in care o sa mori..
sa ma anuntzi si pe mine cand te-ai hotarat

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Sincer...si eu m-am gandit odata la sinucidere, dar aveam motive (am ramas fara ambii parinti)... Noroc ca matusa mea e medic si a stiut sa ma apere de aceasta "prostie"....sau cine stie...La momentul ala credeam ca e mult mai bine pe lumea cealalta...dak exista
Dintre metode o alegeam pe cea cu medicamentele (desi aveam la dispozitie si o alta... stau la etajul 10)... de preferat cu calmante, sedative, tranquwilizante... ai adormit si ... n-ai grija de nimik...
E mai nashpa dak te trezeshti peste nu stiu cat...intr-un pat de spital cu zeci de perfuzii in tine si ... fundul gaurit de injectii, asa ca... nu fiti vace/boi
si CALCULATI-VA BINE DOZA...sa nu dati gres, desi nu recomand nimanui sa o faca, ... credeti-ma ca viata totusi e frumoasa asa cum e... iar greutatile ei nu te fac decat sa o pretuiesti mai mult....
Ganditiva si la partile bune al vietii... FITI OPTIMISTI si totul va fi Ok.
Va doresc ani multi si batranete usoara...

Dintre metode o alegeam pe cea cu medicamentele (desi aveam la dispozitie si o alta... stau la etajul 10)... de preferat cu calmante, sedative, tranquwilizante... ai adormit si ... n-ai grija de nimik...
E mai nashpa dak te trezeshti peste nu stiu cat...intr-un pat de spital cu zeci de perfuzii in tine si ... fundul gaurit de injectii, asa ca... nu fiti vace/boi

Ganditiva si la partile bune al vietii... FITI OPTIMISTI si totul va fi Ok.
Va doresc ani multi si batranete usoara...
- Bucky
- Junior Member
de multe ori mi-a stalucit idee asta cu sinuciderea (din o mie shi una de motive) dar nus....mi-era frca sau nus dc nu am incercat.....mai ales ca io d multe ori stau shi meditez cum e in viatza de apoi shi de aia....sa zicem ca mi-e frica 

Fericirea este singurul lucru care imartzit la 2 se dubleaza 

-
Irinu-k - Junior Member
shi daca as face-o (daca m-as sinucide) inainte as scrie cate un bilet de adio sa scap de toate lucrurile pe care nu am avut curaj sa le zic oamenilor fatza in fatza....shi asha mi-as lua o piatra d p inima....ps: ar fi o moarte originala intai sa te ***** shi apoi sa itzi rogi parteneru sa te omoare....lol....asta pt cei mai sadici
)

Fericirea este singurul lucru care imartzit la 2 se dubleaza 

-
Irinu-k - Junior Member
sa itzi rogi parteneru sa te omoare
aaaa, deci la asta te gandeai tu cand ii ziceai "mai bag-o o data, dar adanc, adanc shi mult, s-o simt, s-o simt pana la inima".
iepurash, ai grije, asta-i omucidere nu sin ucidere.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
clara scrie:nu trebuie sa fi un ratat k sa te gandesti la asta.....si pana la urma aproape toata lumea se gandeste la un moment dat k poate ar fi mai bine dak s-ar sinucide....dar asta nu inseamna k toti o fac......si dak chiar ajungi sa o faci inseamna k esti intr-o situatie foarte naspa.....si nu mai exista nimeni sau nimik care sa te motiveze sa continui..... oricum nu ar trebui condamnati cei care incearca sa se sinucida....eventual ajutati....dar nu priviti in felul asta.....pana la urma toti murim la un moment dat....poate k e o dovada de curaj sa-ti iei libertatea de a alege singur momentul si felul in care o sa mori......
eu nu sunt de acord cu tine....nu exista motiv pentru care sa itzi iei viatza
eu nu m-am gandit niciodata la asta, shi crede-ma ca nu am o viatza prea roz.
Faptul ca maine e o noua zi, shi se pot intampla multe, cred ca este un motiv destul de intemeiat sa nu itzi iei viatza.
Daca ajungi sa gandeshti asha...imi pare rau pentru tine.
nu se poate asha ceva, puii mei, ce, viatza o iei de la coltzi de la alimentara?
sau ai mai multe?
nu, ar trebui sa pretzuieshti acest lucru.
sa shtii ca faptul ca eshti om, este un dar foarte pretzios...pentru ca ai ocazia sa experimetezi atatea sentimente, shi multe altele..
daca te nashteai pinguin?:n:
sau mai shtiu eu ce animal care nu are sentimente? care nu shtie pe ce lume e...
in fine.....nu o sa existe vre-o data vre-un motiv care sa ma faca sa ma gandesc la asha ceva.
asta e parerea mea...sau mai bine zis convingerea mea

-
dat foc. aruncat de la etaj. si impuscat. 

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
ascultand melodia de mare angajament beeeeibiii join me in death...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
am vrut sa ma sinucid de ziua mea... nu are rost sa intru in detalii... a fost un moment de slabiciune, probabil ca toti trecem prin astfel de perioade, dar tre sa gasesti tarie,sa te ridici si sa mergi mai departe. life goes on...
ce m-a oprit atunci cand am vrut sa ma sinucid? ideea ca sinuciderea este un pacat prea mare si gandul ca ai mei chiar ar suferi daca s-ar intampla asha ceva...in rest, nimic nu m-ar fi oprit sa nu o fac... si poate m-as fi gandit un pic si la viitor ... nu sh...
ce m-a oprit atunci cand am vrut sa ma sinucid? ideea ca sinuciderea este un pacat prea mare si gandul ca ai mei chiar ar suferi daca s-ar intampla asha ceva...in rest, nimic nu m-ar fi oprit sa nu o fac... si poate m-as fi gandit un pic si la viitor ... nu sh...
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
dar tre sa gasesti tarie,sa te ridici si sa mergi mai departe
tarie se gaseste la orice butic da iti zic io ca cu taria adecvata te ridici cam greu si mergi cam inpleticit mai departe

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220

in fine, ramuna, sa shtii ca nu toata lumea trece prin astfel de momente.
zic asta pentru ca eu unu chiar nu mi-am dorit niciodata sa mor,
nu imi doresc asta pentru ca nu merita sa renuntz la viatza pentru nimic in lume.
ar trebui sa te gandeshti de 10 ori inainte sa faci ceva.
Nu numai ca itzi va influentza viitoru, dar il va influentza shi pe al altora, shi te asigur eu ca nu in bine.
daca nu prea te gandeshti la tine, macar gandeshte-te la ceilaltzi, la ai tai.
io ma bucur ca ai trecut peste acel moment, shi ai grija ce faci in continuare

-
pai si eu eram de acord cu tine pana sa dau peste un moment dificil care sa ma faca sa gandesc astfel... iti dai seama ca m-am gandit si la mine si la ai mei, altfel nu mai eram eu aici.... cat despre tarie... am incercat si cu tzuica si cu vodca si tot n-a mers... tot mai buna ramane tequilla da nici aia nu prea da rezultate....
-
Ramuna - Junior Member
nu shtiu ce sa zic...eu tot nu sunt de acord cu sinucisu..orice s-ar intampla.
e, bine ca eshti aici
bv
e, bine ca eshti aici

-
bey o votca sau o tuica buna (da, da si tequilq ie buna:D ) is cea mai buna beutura, n-ai nici pe dreaq a doua zi;)
hehe am zambit la faza ca "e pacat sa te sinucizi" hm adica Doamne-Doamne poa sa faca pe shmecheru cu tine da' tu n-ai voie sa iei o decizie care te priveste strict direct si personal?
hehe am zambit la faza ca "e pacat sa te sinucizi" hm adica Doamne-Doamne poa sa faca pe shmecheru cu tine da' tu n-ai voie sa iei o decizie care te priveste strict direct si personal?
-
Daimon - Mesaje: 5074
hmmm.... nu e vb de asta nici pe departe. eshti liber sa iti alegi daca vrei sau nu sa crezi in Dumnezeu, adica nu e neaparat o chestie la alegere... Si nu sh, eu am fost crescuta si invatzata sa cred... Si sh ca sinuciderea e un pacat f mare, poate ca de-aia cei care s-au sinucis nu au avut parte de slujba in biserica... sincera sa fiu, nici nu sh cum sa-ti explic
-
Ramuna - Junior Member
sincera sa fiu, nici nu sh cum sa-ti explic
salva Domnului, multumim ca ne mai crutzi din cand in cand

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
Daimon - Mesaje: 5074
bre aiule, da chiar eshti rau
lasand gluma, sinuciderea chiar este un pacat foarte mare, exact din cauza aceasta sinucigashii nu sunt bagatziin biserica.

lasand gluma, sinuciderea chiar este un pacat foarte mare, exact din cauza aceasta sinucigashii nu sunt bagatziin biserica.
-
Si ce faci daca esti ateu?
De mentionat ca interesanta este sinucidere lui Kirillov din opera dostoievskiana - Demonii. Aproape o sinucidere "superioara". Citind pasajele in care Kirillov gandeste motivatzia sinuciderii aproape ca ii dai dreptate si ti se pare foarte logica sinuciderea
De mentionat ca interesanta este sinucidere lui Kirillov din opera dostoievskiana - Demonii. Aproape o sinucidere "superioara". Citind pasajele in care Kirillov gandeste motivatzia sinuciderii aproape ca ii dai dreptate si ti se pare foarte logica sinuciderea

-
Love2Fly - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma