Initial trimis de Salma
Iar pe 313 CD-uri sunt episoade din Clona![]()
vez ca unii chiar o sa te ia in serios!
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Salma
Iar pe 313 CD-uri sunt episoade din Clona![]()
Initial trimis de Salma
1/ dar nu cred c-ai avea unul pe care nu-l am in colectia de [B]400 de filme din biblioteca. Poate doar Desperados,
2/ Colectia ii apartine tatalui prietenului meu, care trage tot ce prinde, fara deosebire, asa ca multe sunt gunoaie.
[/B]
Initial trimis de aphextwinz
Sora 13 ai? ;D
(nu neaparat proprietate personala, da drept de folosintza asupra ei :p )
Initial trimis de eyewitness
bah te hazardezi...
vezi mah ca e forum dedicat cu cinema/tv cu filme bune si proaste aici lasa mah telenovelele sa curga sa ne mai distram si noi...ce dracu...
EU STIU UNDE POZI SA GASESTI UN CD CU MELODIILE DIN CLONA DACA CHIAR VREI SA STII DAMI UN E-MAIL LA iulia007@home.ro papaInitial trimis de ASENA
Mi-ar placea sa am un cd cu melodiile din Clona.
Mie imi place Clona. Are si subiect interesant si cred ca este si educativ.
Si apropo! "ce cauta subiectul acesta aici?"
Cred ca mai degraba s-ar aborda un asemenea subiect decat multe altele pe care, dragi prieteni, le considerati mai interesante.
Initial trimis de neatza
Initial trimis de Salma
Multumesc pentru intentia cu filmele, dar nu cred c-ai avea unul pe care nu-l am in colectia de [B]400 de filme din biblioteca. Poate doar Desperados, de care n-am reusit sa fac rost. Sau episodul 314 din Clona[/B]
Initial trimis de IULIA
EU STIU UNDE POZI SA GASESTI UN CD CU MELODIILE DIN CLONA DACA CHIAR VREI SA STII DAMI UN E-MAIL LA iulia007@home.ro papa
Initial trimis de neatza
vreau shi io un sidii cu muzica din "la bloc", procesu' etapei, observatorul, precum shi ultimele patru episoade din teleshopppping (am fost in concediu shi le-am pierdut).
Initial trimis de neatza
Initial trimis de Bortzianu'
...pai vezi ca le-a compus Moga
Initial trimis de ASENA
Ca de obicei, ce-ti place cel mai mult: o sugi:M
Initial trimis de ASENA
ce ti-am zis? iar o sugi. mai bine asina decat cu m**a, tot cu m incepe dar nu se compara, nu?
Initial trimis de ASENA
draga nea neatza, inregistreaza-te sa-ti inmultesti posturile, poate ai sa ajungi administrator si-ai sa-i stergi pe toti magarii de pe forum![]()
Initial trimis de Bortzianu'
..n-am Desperados... ca nu mi-a placut ..am mai mult SF, desene (filme artistice), comedii ..si ceva actiune ..
.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator