Gaudeamus Igitur !

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

3463

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 04, 2003 9:34 am

pai este o vorba in Politehnica: "primii zece ani sunt grei / pan-ajungi in anul trei".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 04, 2003 9:36 am

ai fost bah la fastivitatea de deschidere ? unde inveti ? la ce grupa esti ? ce materii ai ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3465

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 04, 2003 9:52 am

da
la Jurnalism (Hyperion).
nu stiu.
nu stiu. cica programa se face abia la jumatatea lu noiembrie. o sa ma duc azi pe acolo sa vad macar ce materii au aia de la zi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SCORPY » Lun Oct 06, 2003 11:45 am

Bai frate, dar e supermisto la scoala. Asta in cazul in care este la o facultate care iti place. Ca daco o face doar asa ca sa fie, n-ai facut nici o treaba. Deci cum spuneam, primele zile de faculta mi-au lasat o impresie foarte buna, si sa fiu sincera si cu chef de invatat. Oare cat m-o tine? Ma refer la chef.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Oct 07, 2003 2:30 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Grupa mea este compusa din 7 oameni.

Moshule, stiu grupe in Constructii din 3 oameni..., ba chiar profile care s-au desfiintat din lipsa de studenti. Adica i-au lasat pe toti repetenti.
Shaki

3497

Mesajde baixinho© » Mar Oct 07, 2003 2:40 pm

chiar si p-aia de trecusera anu? ai dracu profesori!
ANTI

baixinho©

Mesajde Shaki » Mar Oct 07, 2003 3:28 pm

Pai, nu i-au trecut pe nici unu', i-au lasat pe toti pe parcurs, ca sa scape de o bataie de cap. De ce, ai probleme de genul asta???
Shaki

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 3:42 pm

problemele baicsului sunt numa de aritmetica si se refera numa la impartirea cu 8,34...in rest baicsu n-are probleme de nici un gen fie el masculin sau feminin...
eyewitness

Mesajde Shaki » Mar Oct 07, 2003 3:47 pm

Eye, mi se parea mie dubios de suspect sa fim amandoi pe forum si sa nu ne jumulim. Ce mai faci, ca eu am terminat cu scoala, nu stiu de ce draq mai scriu pe aici, deja locul meu e la bucatarie...
Shaki

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 3:53 pm

Initial trimis de Shaki Devil
nu stiu de ce draq mai scriu pe aici, deja locul meu e la bucatarie...

ie buna si scoala asta de ceva, educa omu in a constientiza locul sau in societate...shaki tu poti fi fericita, altele au nimerit in debara...
eyewitness

Mesajde Shaki » Mar Oct 07, 2003 4:08 pm

Eye, scuza-mi lipsurile, dar sunt curioasa foc ce facultate ai facut/faci tu.
Shaki

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Oct 07, 2003 4:19 pm

Daca imi aduc bine aminte, eye facea facultatea de stupar sau florist, dar s-ar putea sa ma insel. Oricum, mie imi promisese niste miere de fag mai ieftina....
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 4:25 pm

shaki , cand oi termina liceul care de 7 ani mi se pare interminabil si etern in acelasi timp ma voi orienta spre facultatea de siderurgie din cadru politehnicii cu specializarea tevi sudate la cald...

momental, asa cum spunea si alex ma ocup de stupii lu bunicu la chitila intr-o padure de salcami.

alex , bre o sa-ti vand niste miere de albine ca fagu nu face miere bre. mai face plopu pere, rachita micsunele da fagu miere never si niciodata...
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Oct 07, 2003 4:29 pm

Vezi daca nu am facut scoala ca tine si ceilalti...nu stiu.Eu nu am decit 3 clase, ca dupa aia mi-a rupt tata un picior si ma trimis la cershit..:(
Nicholas_Alex
Junior Member

3 7 0 0

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 4:46 pm

si ochiu stang cine ti l-a scos?
eyewitness

Mesajde angus » Mar Oct 07, 2003 4:47 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Eu am luat bacul in ´86. Tin minte ca mi-era o frica de nu mai stiam de mine. Dar nu a durat mult, ca nu-i asa de lata Dunarea aia! Da pina la Macin mai era vreo 25km...

daca vedeam postu asta la vremea respectiva, te propuneam la forumistu lunii, cu motiv solid intemeiat de nu ma mai anula moshu desfiintzandu-ma.
ashea, nu pot decat sa te asigur despre stima shi respectu', plus nejte ber virtuale.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Oct 07, 2003 4:58 pm

Hmmm...bai, da moshul ala nu-shi tine deloc gura aia! Toate le zice. Ochiul sting l-am scos, ca am avut cancer pe retina! Atunci sa dus si urechea stinga, ca nu am avut bani sa dau shpaga la doctor, si sa razbunat, ca nu am tinut clisma in mine.

Nashico (daca imi dai voie sa-ti spun asa), haz de necaz, cum se zice..:)
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 5:01 pm

bre, si cand te gandesti ca toate ti se trag de la o banala intepatura de albina in genunchi atunci cand vrusi sa furi mierea din fag :D
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Oct 07, 2003 5:15 pm

Pai dupa ce citi povestea aia cu Pupaza din Tei, am vrut sa fac si eu un ban, da´ chiulind la ora de botanica, am dat in fag.
Da stiu ce-i aia fecundatie! Ceva ce albinele lu matale din fag ,nu prea au habar! :D
Nicholas_Alex
Junior Member

Avocatul diavolului

Mesajde Shaki » Mar Oct 07, 2003 5:21 pm

Alex, de ce-mi ironizezi Eyewitness-ul?
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 14, 2003 7:11 am

Am niste cursuri, si laboaratoare de imi vine sa ma urc pe peretzi. La fel si colegii de grupa.
Doi dintre ei vin la facultate in anul V....cu penar ..d'ala cum vin copiii in clasa I ....au 20 de creioane colorate, pixuri, stilouri. Eu nici macar un creion nu am. Mereu cer pe la oameni..sa ma imprumute si pe mine. Ieri unuia dintre colegi i se sparsese stiloul...motiv pentru ceilaltzi de a rade un hohote....de parca era o comedie cu Fernandel la televizor. Eu am iesit pe culoar...sa am parte de putina liniste. Dar n-a fost sa fie. Telefonul a sunat...si foca 2 era la aparat. In sfarsit. Incepe si cursul de masini electrice speciale....cu tot felul de simulari in simulinkul de la matlab. O minunatie. Cand fac asemenea simulari e ca si cum as vedea la telefizor Barcelona vs. Real Madrid. Atat sunt de frumoase. Profu' facea tot felul de calcule...si ne punea sa ne scotem calculatoru sa-i zicem rezultatul. Unul dintre colegi...facea totul in minte...si dadea rezultatul corect....dupa care se uita la mine ....unflandu-se in pene de parca : frate, pula mea....am futut 3 femei as'noapte. In timpul asta mai imi suna telefonul de 2 ori...intreaga asistentza atintindu-si cu ura ochii asupra mea. Profu' incepe sa ne zica ceva...studentii cad in admiratie si se aude un : "ooooooooo" ...de ca si cum ne-ar fi zis : baietzi, a bagat shawerma cu 20 mii la coltz. Spre final ne intreaba daca am inteles ceva din lectie....in clasa liniste totala....de afara sa aude un latrat de caine. Noi radem. ce rusine sa fii caine...sa se pishe totzi pe tine.
Deja se facuse seara....plec si eu spre casa....imi iau 2 merdenele in drum..ma sui in 336..pe urma in 5...cobor la Hala Traian..sunt oprit de o tiganca sa ma intrebe daca nu vreau o fata frumoasa...refuz...ma sui in 16...si ajung acasa.

Greu la scolile superioare. Matrasita , catharsis...voi ce facetzi ? E frumos in anul I ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Oct 15, 2003 1:17 am

Frumos frumos aici la Bucuresti dar cam pretentiosi profii astia de la Stat,parca cine stie ce...ma doare capul de cate cursuri am avut deja de spaniola,cate carti ne-au dat de citit la engleza,dar e frumos..la noi in grupa numai fete,am cu ce-mi clati ochii!
Glumesc...!In pauze stau cu ochii cu unu` de la franceza,poate se indura de mine si`mi da o tzigara..cand oi avea eu tupeul sa ma duk sa-i cer! :p
In rest am fost cu 2 colege prin pub-uri si intentionam sa plecam la munte...grea viata de student,grea.
Catharsis..preiei legatura de acolo de la Iashi.Ia zi`ne!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

3595

Mesajde baixinho© » Mie Oct 15, 2003 8:51 am

Initial trimis de Regina Matrashita
cam pretentiosi profii astia de la Stat

d-aia ziceam io. mai bine sa se faca facultatea ceva de genul: cursurile, seminariile si laboratoarele sa fie facultative. de fapt, cu cat mai multe absente cu atat sa fie nota mai mare. la colocvii si la partiale sa va intrebe profesorii: ce nota vrei sa iei "Domnule student/domnisoara(doamna) studenta?", iar la examen sa va roage sa acceptati un 8, ca 9 nu poate sa va dea.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Oct 15, 2003 9:15 am

pai baicsule daca ar fi asa as mai face o fuckultate. dar cum astea-s doar vise de studinte pe jumatate treaz sau mai bine spus al carui nivel de sange in alcool e cam ridicat o sa stau pe margine.
dar imi amintesc ce bine era, mai ales cand aveam cursuri sau seminarii la 7 jumate. in primul semestru mergeam destul de des la ele, dupa care am inceput sa chiulesc foarte des. pai ce draq cum sa faci scoala la ora aia mai mult decat matinala.
maiestate, ati dat lucrari de control? :yD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Matrashita » Mie Oct 15, 2003 9:30 pm

Initial trimis de animaloo
[maiestate, ati dat lucrari de control? :yD [/B]

Deah...sucks!
Urasc lucrarile...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde nocturna » Joi Oct 16, 2003 11:00 am

si eu, p'alea edilitare de carpire a gropilor care nu se mai termina si peste care iar au inceput sa se aseze ploile.

spiching de lucrari, pe aceasta cale vreau sa aduc si aici un omagiu + stima + respectul meu baiatul purtator de tricou cu megadeth, sa fie intr-un ceas bun. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Decrypter » Vin Apr 16, 2004 8:27 pm

Se apropie bac2004 si tre' un bump la thread :)

La ce materii dati bacul, cat estimati ca luati, va e frica, la ce fac. dati dupa?

Incep eu: engleza oral, informatica si logica la probele scrise.
De logica si inglish nu mi-e frica... pentru ca alea, lasand modestia la o parte, le stiu.
Mi-e groaza de romana, desi cartile canonice le-am citit din gimnaziu... ati vazut ce cereau la simulare la Bac? Sa faci comentariul pe acte/scene. Cine naiba stie unde incepe scena nush care in Iona?
La mate iau minim 6, cred io. But then again, I may be terribly wrong :(
La info... am luat 8,7 la simulare, ratand 9,5 din 2 grile scrise in graba, sa termin repede. Daca dau ca la simulare, presupun ca n-oi pica. Numa' sa nu dea mai greu (o programare dinamica sau un branch-n-bound mai cu pretentii m-ar incurca rau, ca si un program mai lunguiet cu liste alocate dinamic...noroc cu baremul care nu da mai mult de 0.2 pct. pentru implementarea algoritmului, conform simularii. Adik se puncteaza cam tot atat citirea din fisier si declararea de subprograme :) ) :)

Dupa cum m-am ciondanit cu anumiti forumisti, vreau sa intru la FMI Bucuresti, sectia Informatica. Dau Analiza+Algebra+Informatica. Tre' neaparat nota mare, pentru ca nu e belsugul de camine din Regie :)
E relativ usor sa inmultesti doua numere prime si mai maricele... distractia incepe abia cand trebuie sa descompui rezultatul :)
Decrypter
Junior Member

Mesajde sly » Vin Apr 16, 2004 9:37 pm

Din pacate se cam apropie ;P ;P
Dau bacul la urmatoarele materii:
oral: Romana, Franceza - la ce papagal am nu prea imi este frik mai ales k o sa mearga repede :) dar la romana e multa materie ;P
scris: Istorie, Sociologie, Engleza, Romana - destul de infernal si cred k de acuma o sa ma vedeti mai rar deoarece tre sa bag in viteza pe ultima suta de metri:)
la istorie si la sociologie nu mi fac probleme chiar am pus pariu cu ai mei k voi lua 10 la ambele probe...hehe miza este destul de mare:) si la celalte cred k le voi rezolva cu 8, nush cat :)
as fi vrut sa vin la facultate in bucuresti dar aici se da examen pe cand la iasi se intra pe baza de dosar..oricum universitatea din iasi e destul de cunoscuta:)
poate daca voi invata bine ma voi transfera in bucuresti dupa primul an:)
inca nu is hotarat la ce facultate sa dau ..oricum imi voi pune dosarul la mai multe! io vreau sa dau la drept(bunica mea a fost avocat si o mostenesc deoarece vreo 2 profi mi au zis k am talent in directia asta) dar is in dubii k as vrea sa dau si la ise - marketing pt k vreau sa lucrez in show bizz ..:)
cam asta ar fi ...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Shaki » Sâm Apr 17, 2004 9:35 pm

Bafta Sly!
Sora mea mai mica da bacul anul acesta... Vrea sa dea la medicina. Asa ca o sa fiu si eu cu sufletul alaturi de toti cei care dau bacul. Sper sa fie bine pentru toti.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde supermouse » Dum Apr 18, 2004 11:45 am

Aiurea- eu am dat shi bac shi treapta a doua... rahat!! Voi ashtia mici suntetzi nishte norocoshi
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma