Comentarii (im)pertinente la "Forumistul lunii"
Moderator: anjin-san
-
monk - Mesaje: 2747
monk, n-are nici o legatrura coada vacii cu stanpila primariei. am facut si eu calculele fara sa iau in considerare voturile anulate. stii ce mi-a dat? ete: Dornea 57 p, Aurolaku 31 p, Nicholas Alex 19 p, Eufrosin 18 p, Nanuka 11 p, Necko 9 p, Love2Fly 7 p, Hades 6 p, eyewitness si Tanase 5 p, Oribilul Mosh 4, catharsis 3, baixinho ©, dana, Gabyzzu, monk si ROMIKA 1 p.
eu alceva n-am priceput (si poate ca nu m-am esprimat gresit): de ce in clasamentul ala cu Zeii au ales exista un punctaj, iar la al doilea avem al punctaj? sunt doi forumisti ai lunii ianuarie?
eu alceva n-am priceput (si poate ca nu m-am esprimat gresit): de ce in clasamentul ala cu Zeii au ales exista un punctaj, iar la al doilea avem al punctaj? sunt doi forumisti ai lunii ianuarie?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
da. al vostru si al nostru.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ba sam bag peleu...ie prima oara cand is facut zeu
...
oricum moshule: dece draq se mai face subect cu forumistii lunii cand iese cine vrei tu? fa si tu un clasament pe itău cu lutzele tale si porma anunta: forumistu lunii ie urmatorii

oricum moshule: dece draq se mai face subect cu forumistii lunii cand iese cine vrei tu? fa si tu un clasament pe itău cu lutzele tale si porma anunta: forumistu lunii ie urmatorii
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
animaloo scrie:dece draq se mai face subect cu forumistii lunii cand iese cine vrei tu?
de ce se organizeaza shi licitatzii publice pentru diverse fabrici shi uzine care au fost vandute deja. ca sa aive acoperire sa nu zica oamenii ca nu-s corectzi. bre euglena nimica nu shtii. mai bine lasa dracu peleu shi ia aminte la moshu care a intzeles cum functioneaza sistemul shi il aplica cu succes.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Sunteti de porc!
Oribile, daca vrei tu alta ordine in clasament pune-ti lutzele sa voteze, nu fa chestii din astea de prost gust. Mig-ul n-a primit raspuns de ce e la zei ca el nu e pe cm. Deci inca o data sunteti de porc. Pathetic!
Oribile, daca vrei tu alta ordine in clasament pune-ti lutzele sa voteze, nu fa chestii din astea de prost gust. Mig-ul n-a primit raspuns de ce e la zei ca el nu e pe cm. Deci inca o data sunteti de porc. Pathetic!
human being/being human
-
basstard - Junior Member
deci eo zic sa sa modefecheze regulamentu shi modu de formulare a alu concursu in scop ca sa nu mai se eziste posibilitatea la confunzii in felu urmator:
1 - se face de catre OM o nominalizare in persuana la un iuzar (il voi numi generic G)
2 - restu iuzarilor ish va da cu presupusu despre faptu daca G, concurand de unu singur, va ieshi pe primu loc.
3 - iuzarii va avea dreptu la urmatuarele obtziun:
a) Da
b) Evident
c) Sigura ca da
d) Nu (vot la mijto)
e) Nushtu, nu sunt din localitate
f) Cu sigurantza
evident, cine va vota varianta d) se autoesclude, votu fiind la mijto precum scrie shi in locu respectiv.
votu numaru e) nu se pune din principiu, ashea ca tuata treaba ie rezolvata.
in urma acestui mod de votare, ezista shanse ca pe locu unu sa apara chiar G.
1 - se face de catre OM o nominalizare in persuana la un iuzar (il voi numi generic G)
2 - restu iuzarilor ish va da cu presupusu despre faptu daca G, concurand de unu singur, va ieshi pe primu loc.
3 - iuzarii va avea dreptu la urmatuarele obtziun:
a) Da
b) Evident
c) Sigura ca da
d) Nu (vot la mijto)
e) Nushtu, nu sunt din localitate
f) Cu sigurantza
evident, cine va vota varianta d) se autoesclude, votu fiind la mijto precum scrie shi in locu respectiv.
votu numaru e) nu se pune din principiu, ashea ca tuata treaba ie rezolvata.
in urma acestui mod de votare, ezista shanse ca pe locu unu sa apara chiar G.
-
neatza - Mesaje: 5820
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma