tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
Neatza!
Splendid! M-am scos cu atatea scuze!
Am cateva variante de continuare a acestui induiosator dialog.
Te invit sa alegi:
1. O sa comentez atunci cand o sa-mi spui pentru ce as avea eu nevoie de scuze. Ca pentru moment, singurul care realmente are nevoie de ele, esti tu!
2.
Sa-nteleg ca "te oferi"? Hmmm, degeaba, nu esti genul meu!
3. Cam cum v-ati dat voi seama ca-s nef... Nu de alta, dar sa mimez contrariu.
4. Acest "dialog" devine penibil. Probabil ca o sa-i pun capat.
Splendid! M-am scos cu atatea scuze!

cr3tz scrie:alchimistule ti-a gasit emirul scuza. spune ca esti cam nefutut.
cum comentezi acest lucru?
Am cateva variante de continuare a acestui induiosator dialog.
Te invit sa alegi:
1. O sa comentez atunci cand o sa-mi spui pentru ce as avea eu nevoie de scuze. Ca pentru moment, singurul care realmente are nevoie de ele, esti tu!
2.

3. Cam cum v-ati dat voi seama ca-s nef... Nu de alta, dar sa mimez contrariu.
4. Acest "dialog" devine penibil. Probabil ca o sa-i pun capat.
- Alchimistul
- Junior Member
1. e un substantiv comun. (prea comun si prea des intalnit in ultima vreme!)
2 in conditiile date reusesti sa-ti faci si prieteni?! Tot respectul meu pentru ei! cred ca sunt niste oameni remarcabili.
3 Nu. Asta o zici tu. Apare sub semnatura ta.
4. N-ai de unde sti, fiindca nu ma cunosti. Daca e o deductie, de la memorabila fraza "alchimistule, cu tot respectul dar esti idiot" e recomandabil sa te abtii ca nu prea-ti ies exercitiile de logica.
2 in conditiile date reusesti sa-ti faci si prieteni?! Tot respectul meu pentru ei! cred ca sunt niste oameni remarcabili.
3 Nu. Asta o zici tu. Apare sub semnatura ta.
4. N-ai de unde sti, fiindca nu ma cunosti. Daca e o deductie, de la memorabila fraza "alchimistule, cu tot respectul dar esti idiot" e recomandabil sa te abtii ca nu prea-ti ies exercitiile de logica.
- Alchimistul
- Junior Member
cr3tz are doua avertismente. cele de care vorbea emirul.
daca cumva emirului i se pare ca mai merita unul (am zis sa nu fiu foarte impulsuva, totusi e vorba de cr3tzul care altadata era o incantare) poate sa-l dea.
daca cumva emirului i se pare ca mai merita unul (am zis sa nu fiu foarte impulsuva, totusi e vorba de cr3tzul care altadata era o incantare) poate sa-l dea.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
nujtu bre. noi TOTI suntem cu capu' si tu esti intreg? 
ia vezi. eu l-as da bucuroasa pe cr3tzu asta umpic paranoic si rau, pe ala vechiu fani si prietenos.

ia vezi. eu l-as da bucuroasa pe cr3tzu asta umpic paranoic si rau, pe ala vechiu fani si prietenos.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
hmmz...eu, emiru...sa vedem daca mai zice cineva ceva.
poi...pe o banca de lemn, acu ceva luni, parca a fost o sclipire, asa.

poi...pe o banca de lemn, acu ceva luni, parca a fost o sclipire, asa.

-
eliana - Administrator
Daïmon scrie:fii tu insuţi.
acuma, fara nici o referire la cineva anume: si insuti asta, al nostru al fiecaruia mai suporta o renovare din cand in cand. o imbunatatire.
multumirea de sine duce la lipsa de progres. la plafonare.

-
eliana - Administrator
-
Daimon - Mesaje: 5074
daimon, nu te critic. nici pe cr3tz la o adica. doar observ.
si am specificat ca eu nu ma mai refer la cineva anume.
si am specificat ca eu nu ma mai refer la cineva anume.

-
eliana - Administrator
altfel, ce mai faceti? bine sanatosi?
si unde e viXen? dar Alchi?
viXen, am citit pe aici niste treburi, niste faze...
si tare m-am indragostit de tine. ai prieten?
helgu a plecat? stiti ceva de ea, e ok?
si unde e viXen? dar Alchi?

viXen, am citit pe aici niste treburi, niste faze...

helgu a plecat? stiti ceva de ea, e ok?
[SIZE="1"]"In the beginning there was nothing.
God said ‘Let there be light'
And there was light.
There was still nothing, but you could see it a lot better."[/SIZE]
And there was light.
-
liebling - Junior Member
Prezent.
Astept sa mi se gaseasca noi scuze...
Ah, am uitat! Emire, fii atent:
"Felicitari Alchy!" (mi-am atarnat si un y la sf nickname-ului asa, de impresia artistica. Fiindca-l merit, sa stii!)
Astept sa mi se gaseasca noi scuze...
Ah, am uitat! Emire, fii atent:
"Felicitari Alchy!" (mi-am atarnat si un y la sf nickname-ului asa, de impresia artistica. Fiindca-l merit, sa stii!)
- Alchimistul
- Junior Member
Alchimistul scrie:Astept sa mi se gaseasca noi scuze...
noi scuze? nu inteleg...
dar ma bucur ca te vad

(sper ca Alchimistul nu s-a suparat ca i-am prescurtat nick-ul, era o forma de alint)
And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
Alchy, eu ti-am zis asa din start.
liebling, tare impronuntabil ti-e nickul, dar e haios.
saliu all. helga a fugit, nu stim nimic. o sa o cautam noi.
nu scapaa...

liebling, tare impronuntabil ti-e nickul, dar e haios.

saliu all. helga a fugit, nu stim nimic. o sa o cautam noi.

-
eliana - Administrator
eliana scrie:
liebling, tare impronuntabil ti-e nickul, dar e haios.![]()
nu stiu, mie mi-e usor sa-l pronunt si imi si place

daca tii tu asa mult sau te-ai obisnuit cu el, uite, poti sa-l schimbi in rey...
peste sase luni

And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
"Noi scuze". Pai, dah, iti explica cr3tz.
Nu m-am suparat, asta-i culmea! Dupa ce sunt facut idiot, prost si nefutut, ar fi culmea sa ma supar din cauza de abrevieri de nickname!
Si eu ma bucur sa te revad.
Da, eliana, tu esti o scumpa, cum am remarcat de la prima mea aparitie prin zona.
app, ce-i bre cu anjin?! S-o fi insurat (iar) fara sa ne zica si noua... asa, de curiozitate, nu de alta.
Nu m-am suparat, asta-i culmea! Dupa ce sunt facut idiot, prost si nefutut, ar fi culmea sa ma supar din cauza de abrevieri de nickname!

Si eu ma bucur sa te revad.
Da, eliana, tu esti o scumpa, cum am remarcat de la prima mea aparitie prin zona.
app, ce-i bre cu anjin?! S-o fi insurat (iar) fara sa ne zica si noua... asa, de curiozitate, nu de alta.
- Alchimistul
- Junior Member
Alchimistul scrie: Pai, dah, iti explica cr3tz.
Nu m-am suparat, asta-i culmea! Dupa ce sunt facut idiot, prost si nefutut
aha, acum inteleg...

nu pune la suflet, cr3tz-ului (atat cat il cunosc) ii place sa surprinda, uneori neplacut, dar asta e, defilam cu el... sau nu

And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
hmz...
dragilor, cred ca momentan se poate face treaba asta cu schimbatul de nick. doar ca o data schimbat, nu poate fi schimbat (iar) timp de 6 luni. dar nu as putea face asa ceva doar ca am eu chef.
aici, pe de-ale transformatului, se pot face diverse cereri legate de conturile userilor.

nickul se schimba mai rarutz, pentru ca nu e corect fata de ceilalti membrii sa ne tot jucam cu numele. asta e motivul regulii de 6 luni.
dragilor, cred ca momentan se poate face treaba asta cu schimbatul de nick. doar ca o data schimbat, nu poate fi schimbat (iar) timp de 6 luni. dar nu as putea face asa ceva doar ca am eu chef.

aici, pe de-ale transformatului, se pot face diverse cereri legate de conturile userilor.

nickul se schimba mai rarutz, pentru ca nu e corect fata de ceilalti membrii sa ne tot jucam cu numele. asta e motivul regulii de 6 luni.

-
eliana - Administrator
-
Daimon - Mesaje: 5074
eliana, copilash dragalash, am inteles care e regula, ziceam ca poate o sa-l schimb atunci, peste 6 luni, pentru ca inca imi place sa ma joc cu 'liebling".
incercasem si eu o gluma
apropo de asta, ma amuza teribil cand Alchimistul atentioneaza: "asta a fost o gluma"
eu rad de una singura la ale mele, dar nah... nu suntem toti daruiti cu umor
incercasem si eu o gluma

apropo de asta, ma amuza teribil cand Alchimistul atentioneaza: "asta a fost o gluma"

eu rad de una singura la ale mele, dar nah... nu suntem toti daruiti cu umor

And there was light.
And there was light.
-
liebling - Junior Member
eh si tu acuma, liebling dear.
eu cand spun de-astea administrative, o fac si pt ceilalti useri, care ma citesc cu interes
si anume, pt cei noi care inca nu stiu cum vine treaba.
alfel, am inteles eu.
eu cand spun de-astea administrative, o fac si pt ceilalti useri, care ma citesc cu interes

si anume, pt cei noi care inca nu stiu cum vine treaba.
alfel, am inteles eu.

-
eliana - Administrator
cr3tz, "eu si cu eliana" constatam ca te-ai facut un mare bulangiu
in speranta aceea stupida ca ni se pare, te rugam insistent sa-ti ceri scuze de le alchimist, sau sa ne arati prostia aia monumentala pentru care trebuie penalizat; altfel ramane ca l-ai agresat de pomana
o sa astept asta numai azi (sa fim seriosi: stim ca esti capos si ca n-o sa recunosti ca ai gresit, dar ca sa nu te simti tu abuzat si asuprit, noi tot iti aratam rabdare, da aia zic ca mai astept nitel), dupa care ti se va restrictiona accesul pe aceasta parte a forumului; dace vei continua si in alte zone, vei intra in randul zmeilor (ce nu te duci acolo direct? ca acolo e voie sa injuri pe cine vrei tu! injura-l frate, cat vrei tu, dar fa-o in locul pregatit sa suporte)
oricine o sa fie de parere ca tu ai procedat corect si ca noi (noi, da) te-am abuzat, va fi liber sa-ti tina partea; stii bine ca eu apreciez atitudinea
ps - presupun ca o sa te doara la basca de parerea mea, dar esti o mare dezamagire: nu mai semeni deloc cu cel care obisnuiai sa fii in urma cu doi-trei ani
in speranta aceea stupida ca ni se pare, te rugam insistent sa-ti ceri scuze de le alchimist, sau sa ne arati prostia aia monumentala pentru care trebuie penalizat; altfel ramane ca l-ai agresat de pomana
o sa astept asta numai azi (sa fim seriosi: stim ca esti capos si ca n-o sa recunosti ca ai gresit, dar ca sa nu te simti tu abuzat si asuprit, noi tot iti aratam rabdare, da aia zic ca mai astept nitel), dupa care ti se va restrictiona accesul pe aceasta parte a forumului; dace vei continua si in alte zone, vei intra in randul zmeilor (ce nu te duci acolo direct? ca acolo e voie sa injuri pe cine vrei tu! injura-l frate, cat vrei tu, dar fa-o in locul pregatit sa suporte)
p.s, tu plus emiru= toti ?!?!
oricine o sa fie de parere ca tu ai procedat corect si ca noi (noi, da) te-am abuzat, va fi liber sa-ti tina partea; stii bine ca eu apreciez atitudinea
ps - presupun ca o sa te doara la basca de parerea mea, dar esti o mare dezamagire: nu mai semeni deloc cu cel care obisnuiai sa fii in urma cu doi-trei ani
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Alchimistul scrie:Dupa ce sunt facut idiot, prost si nefutut, ar fi culmea sa ma supar din cauza de abrevieri de nickname!
primul lucru la care m-am gandit : ce parinti rai a avut... al doilea, iar e de vina natura... parca nu ma mai bagai in seama.

e bine de stiut ca doua flegme virtuale afecteaza lumea virtuala. il astept cu interes pe zorox in zona.
liebling scrie:cr3tz, hau du u du dude?![]()
ne sti de undeva? sau esti clona invincibilul?
kant emir scrie:bla bla bla bla
presupui foarte prost.
eliana scrie:poi...pe o banca de lemn, acu ceva luni, parca a fost o sclipire, asa.
aha. acu ceva luni. multe se pot intampla cand rupi comunicarea cu oamenii

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
eu nu am rupt nici o comunicare. dar nici nu pot sa caut eu pe toata lumea, mereu.
cui ii pasa, mai da un buna ziua, mai intreaba ce mai faci, etc.
cui ii pasa, mai da un buna ziua, mai intreaba ce mai faci, etc.

-
eliana - Administrator
cr3tz scrie:primul lucru la care m-am gandit : ce parinti rai a avut... al doilea, iar e de vina natura... parca nu ma mai bagai in seama.

"dupa ce sunt facut..." a fost o exprimare dezavantajoasa pentru mine.
Ai mai redus din handicap, dar prea putin!
Asta ce spune? Ca eu am facut dubla gresala la serviciu si tu ai observat, atat!
Pana la urma, postul era adresat altcuiva, iar "atacul" tau e, de fapt, o balbaiala de-a mea, nu?!
Din pacate, restul comentariului ramane in nota ta obisnuita. In plus, astepti "ajutoare"!
Incepuse sa devina interesant.Pe undeva, incepeam sa inteleg de ce te tot laudau ceilalti. Dar asa...
Qui prodest, cr3tzul3?!
- Alchimistul
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma