Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
pe mine ma nerveaza ca am primit patru chile de palinca si io nu beau neam. macar daca primeam si io o shunculita afumata ceva, frun metru doi de cirnati...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
in momentul asta ma enerveaza la culme urmatoarele chestii
- vremea de afara....
- ca maine ma duc la munca...
- ca nu shtiu ce muzica sa mai ascult
- ca e abea martzi
- ca stau singur in casa in loc sa stau cu tine
- ca nu potzi fi aici....
- ca eshti departe.....
- vremea de afara....
- ca maine ma duc la munca...
- ca nu shtiu ce muzica sa mai ascult
- ca e abea martzi
- ca stau singur in casa in loc sa stau cu tine
- ca nu potzi fi aici....
- ca eshti departe.....
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Bannerul ala de la Tommy...nu ca ma calca pe nervi...imi vine sa ma dau cu capul de ceva...stau linistita pe scaun...mai dau un search pe forum...si cand mi-e lumea mai draga...zzzboinnnggg!!! in creierii mei...deci da! si dinozauro-tomatele alea de se zbenguie ma enerveaza si ele...
ma tot sperie si ma face sa sar de pe scaun! cine? sunetul de la banner!
ma tot sperie si ma face sa sar de pe scaun! cine? sunetul de la banner!
- une helene
exact, si taikmiu face acelasi lucru cand conduce masina, mai bine ar trece peste toti aia mai ales k aia nici makr nu trec pe la zebre dalea.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
varianta editurii dacia (1994) la Liturghia Neagra a lui Huysmans. uaminii aia nu cred ca puteau gasi niste caractere mai mici decat astea[size=84]. [/size]
-
Daimon - Mesaje: 5074
un taximetrist nefutut care a incercat sa ma fure pe fata
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
ma enerveaza ca unii cretini reushesc sa distruga lucruri frumoase...
ma enerveaza ca uneori spun lucruri care dor, persoanelor la care tzin...
ma enerveaza ca nu spun exact ceea ce vreau sa spun, shi mereu se intzelege aiurea...
ma enerveaza cand te simtzi obligata sa imi dai explicatzii atunci cand nu este cazul...
ma enerveaza ca uneori spun lucruri care dor, persoanelor la care tzin...
ma enerveaza ca nu spun exact ceea ce vreau sa spun, shi mereu se intzelege aiurea...
ma enerveaza cand te simtzi obligata sa imi dai explicatzii atunci cand nu este cazul...
-
-
ma enerveaza astia care posteaza dupa mine! nu vede si ei ca scrie "pe aici nu se posteaza!"
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
-
pentru toate de pana acuma?~p
ma enerveaza domle ca nu pot sa stau shi io cu cracii-n sus cum sta mai tuata lumea in perioada asta, cu tzuika, berea sau vinul langa mine shi sa urlu de nebun pana o vini ambulantza cu camasha de fortza.Plm!
ma enerveaza domle ca nu pot sa stau shi io cu cracii-n sus cum sta mai tuata lumea in perioada asta, cu tzuika, berea sau vinul langa mine shi sa urlu de nebun pana o vini ambulantza cu camasha de fortza.Plm!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Deci ma enerveaza ecstrem de tare ca nu sunt buricul pamantului si ca nu am o viatza ca n filmu Tanar si Nelinistit din care az am fost silita pentru prima uara sa vizionez doojcinci de minute !!!!!!
In acele doojcinci de minute am aflat ca (din motive inaccesibile mie) donshuara M nu mai merge la petrecere cu domnu Tz.
Asa ca au urmat urmatuarele dialoguri (redate partzial):
Intra in scena X si Y - doi masculi.
X: Y !
Y : Da, X !
(tacere, priviri curioase)
X: Ai aflat vestea?
Y: Care veste?
(tacere, priviri cu subantzeles)
X: Cum care? M nu mai merge la petrecere cu Tz. !
Y : Nu pot sa creeed! Ce spuuui ? (ochii peste cap) M nu mai merge la petrecere cu Tz.?
X: Exact cum ai auzit ! M nu mai merge la petrecere cu Tz !
Y : De ce? Oare sa fie la ce ma gandesc eu?
X: Dam cred ca M nu mai merge la petrecere cu Tz din motivele pe care le stim amandoi foarte bine
Y: Ma gandeam eu ca M se va razgandi si n o sa mai mearga la petrecere cu Tz !
(etc, etc)
Apare Tz (care inca nu stie ca M nu mai merge cu el la petrecere)
X si Y ( se uita la el cu un aer superior): Ei, ce mai faci Tz?
Tz (privire de james bond, nereushita) : Ce vretzi voi ?
X si Y (schimba priviri) : Ha ! Inseamna ca inca nu stii !
Tz: Ce?
(duel al privirilor vreo doo minute)
X si Y : M nu mai merge la petrecere tine !
Tz: Ce? M nu mai merge la petrecere cu mine? De unde ati scos-o ? (ochii peste cap)
X si Y : Exact cum ai auzit, M nu mai merge la petrecere cu tine !
Tz: Mincinosilor, bineinteles ca M merge la petrecere cu mine!
X si Y : Banu !
Tz: Bada !
X si Y : nu ! (aparte: hi, hi)
Tz: M merge la petrecere cu mine ! Invidiosilor !
Cat p-aci sa se ia la bataie dar, pam paaam ! Apare M (taceri prelungite, personajele dau ochii peste cap, se scarpina, privesc la peretzi)
M: Tz, vreau sa tz spun ceva !
Tz : (palid) Ce?
X si Y, aparte : hihi, o sa i spuna ca nu mai merge cu el la petrecere !
M: ceva important.
Tz: ...
M: Tz, nu mai merg la petrecere cu tine
Tz: cuuuum? Vaiii, ah, oh. De ce?
M : m-am gandit si nu mai pot sa merg cu tine la petrecere.
Urmeaza scena in care X si Y isi confirma reciproc ca M nu mai merge cu Tz la petrecere, apoi o roaga pe M sa le confirme ca intr adevar nu mai merge cu Tz la petrecere, dupa care, A, ,B, C, D (alte personaje) isi transmit meiluri, telefoane, faxuri, modele de macrame, foiletoane, toate avand ca subiect ca M nu mai merge la petrecere cu Tz.
Si totul nu s-a terminat, probabil vom afla amanunte in urmatuarele 23845 episoade.
Deci cand eu, Alienor, decid sa nu mai merg la o petrecere cu G sau L, ei zice ca pacat si ca le pare rau da nu iese ca-n film, cu intrigi, dueluri verbale, lesinuri, circulatzie oprita, bataie, cearta, sanje !!!!
Si asta ma enerveaza foarte tare!
Acu trebuia sa aflu, in prag de sarbatoare, ce viatza mica si insignifianta duc ! E enervant !
In acele doojcinci de minute am aflat ca (din motive inaccesibile mie) donshuara M nu mai merge la petrecere cu domnu Tz.
Asa ca au urmat urmatuarele dialoguri (redate partzial):
Intra in scena X si Y - doi masculi.
X: Y !
Y : Da, X !
(tacere, priviri curioase)
X: Ai aflat vestea?
Y: Care veste?
(tacere, priviri cu subantzeles)
X: Cum care? M nu mai merge la petrecere cu Tz. !
Y : Nu pot sa creeed! Ce spuuui ? (ochii peste cap) M nu mai merge la petrecere cu Tz.?
X: Exact cum ai auzit ! M nu mai merge la petrecere cu Tz !
Y : De ce? Oare sa fie la ce ma gandesc eu?
X: Dam cred ca M nu mai merge la petrecere cu Tz din motivele pe care le stim amandoi foarte bine
Y: Ma gandeam eu ca M se va razgandi si n o sa mai mearga la petrecere cu Tz !
(etc, etc)
Apare Tz (care inca nu stie ca M nu mai merge cu el la petrecere)
X si Y ( se uita la el cu un aer superior): Ei, ce mai faci Tz?
Tz (privire de james bond, nereushita) : Ce vretzi voi ?
X si Y (schimba priviri) : Ha ! Inseamna ca inca nu stii !
Tz: Ce?
(duel al privirilor vreo doo minute)
X si Y : M nu mai merge la petrecere tine !
Tz: Ce? M nu mai merge la petrecere cu mine? De unde ati scos-o ? (ochii peste cap)
X si Y : Exact cum ai auzit, M nu mai merge la petrecere cu tine !
Tz: Mincinosilor, bineinteles ca M merge la petrecere cu mine!
X si Y : Banu !
Tz: Bada !
X si Y : nu ! (aparte: hi, hi)
Tz: M merge la petrecere cu mine ! Invidiosilor !
Cat p-aci sa se ia la bataie dar, pam paaam ! Apare M (taceri prelungite, personajele dau ochii peste cap, se scarpina, privesc la peretzi)
M: Tz, vreau sa tz spun ceva !
Tz : (palid) Ce?
X si Y, aparte : hihi, o sa i spuna ca nu mai merge cu el la petrecere !
M: ceva important.
Tz: ...
M: Tz, nu mai merg la petrecere cu tine
Tz: cuuuum? Vaiii, ah, oh. De ce?
M : m-am gandit si nu mai pot sa merg cu tine la petrecere.
Urmeaza scena in care X si Y isi confirma reciproc ca M nu mai merge cu Tz la petrecere, apoi o roaga pe M sa le confirme ca intr adevar nu mai merge cu Tz la petrecere, dupa care, A, ,B, C, D (alte personaje) isi transmit meiluri, telefoane, faxuri, modele de macrame, foiletoane, toate avand ca subiect ca M nu mai merge la petrecere cu Tz.
Si totul nu s-a terminat, probabil vom afla amanunte in urmatuarele 23845 episoade.
Deci cand eu, Alienor, decid sa nu mai merg la o petrecere cu G sau L, ei zice ca pacat si ca le pare rau da nu iese ca-n film, cu intrigi, dueluri verbale, lesinuri, circulatzie oprita, bataie, cearta, sanje !!!!
Si asta ma enerveaza foarte tare!

- Alienor
- Junior Member
urasc petardele, ii urasc pe cei care arunca petarde, vreau sa le bag tuturor petardistilor cate o petarda in fiecare orificiu, posibil si imposibil!
din cauza lor, cainele meu, care are 40 de kile, imi sta numai in brate! vreau liniste, vreau sa-mi simt mainileeeeeeeee!!!!!

din cauza lor, cainele meu, care are 40 de kile, imi sta numai in brate! vreau liniste, vreau sa-mi simt mainileeeeeeeee!!!!!

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
monerfat asa: postu lu Alienuarea (ualeleu, da ce mo plictisit de tare! crecam sai dedic un tread), postu le Cretz - cu conversatziile alea (ce cuada canelui ai vrut sa spui acolosha? te mentzionez si pe tine in treadu ala, daca l-oi deschide, ofcors) si c-am schinbat cafiaua (m-aoz, Necko?), care ie mai amaraciuasa si mai slaba si mai fara aroma
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Arthemis scrie:urasc petardele, ii urasc pe cei care arunca petarde, vreau sa le bag tuturor petardistilor cate o petarda in fiecare orificiu, posibil si imposibil!
bre raposatu' meu cutzel suferea crunt in perioada asta..se ascundea in cada ca in bunker shi se pisha pe scari inainte sa ajunga afara, de frica..ashadar in spirit de solidaritate cu matale inaintez shi eo un baga'i'ash in pzda mamii lor pe totz cretinoizii care gasesc amuzanta aceasta practica..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
oliolio, da' ce manerveaza incoherentu, ca tzine cu Alienor (http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=447954&postcount=4)!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
schimbai io nicku din zablu in ce trebuia de fapt sa fie,da tot numa cu nocturna tzin 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
multumesc pentru gandurile bune la adresa petardistilor, h0va. Oricum, azi am descoperit ca lumea e mai frumoasa cu sedative, si pentru mine si pentru ea, mai ales pentru ea, sper sa o trezesc macar dupa Sf. Ioan, sper 

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma