Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
ca deji s-a dus dracu sarbatorile de earna, ajtia n-are de gant sa deie jos cacaturile alea de luminitze ornamentale, sau ce dracu vrea iele sa fie, deji jumate din iele nu mai merje dinainte sa inceapa sarbatorile vietzii
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
termenii de specialitate, cautati probabil cu sudoare de sange prin hartoage vechi...si folositi in pliante care vor "sa explice necunoscatorilor" efectele benefice ale vaccinului cutare...si la care eu trebuie sa le gasesc echivalenti omenesti.
auziti si voi...LISTLESSNESS adik...oameni buni...apatie bre!
pana mea!!!!!!
auziti si voi...LISTLESSNESS adik...oameni buni...apatie bre!
pana mea!!!!!!
- une helene
Boul din cursul meu de programare care incearca sa le arate tuturor cat de destept e el si cat de prosti sunt restul. Nu ii zic nik inca, 'eoarece e dimineata si nu sunt in stare de spirit propice. Dar dac o sa mai tina ritmul asta de "Mi-au murit laudatorii" inca 6 ore

Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
Sa ma kinui un timp notat cu "x" pentru un proiect, cand de fapt trebuia sa ma doara in basca de el, sa-l copiez de undeva. Ca asa, muncit cum e, sigur nu va fi apreciat, si imi bag singur unghia in gat cand vad asta!!!
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
- une helene
1.Pizwdele proaste 2.Scoala asta de kkt shi preavizurile lor de exmatriculare 3.Directeoarea de la mine de la liceu care io mwjsta 4.poporul chinez mi se pare foarte antipatic
5.GRECII 6.filmele Disney is de kkt rau 7.preotzii care joaca fotbal in timpul liber(they suck!!) 8.calatoriile cu avionul nu le suport 9.CFR-ul,RATb-ul,Romtelecom-ul,RDS-ul,Orange & Connex(telefoanele mobile in general),Termica,Electrica. 10.Manelele

-
Wille'e - Junior Member
Bah, manerfeaza lumea care n-are alta treaba decat sa se ia mereu si mereu de sica! si aia de care zice pacha, si aia de care zice Sandra - tuata lumea manerfeaza az!
a, pardon, gaga si cu Artemiza (cu th, a nu se uita!) nu, ca ie zioa lor (ce najpa ie satz inpartz zioa cu inca cineva!)
a, pardon, gaga si cu Artemiza (cu th, a nu se uita!) nu, ca ie zioa lor (ce najpa ie satz inpartz zioa cu inca cineva!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
aoleu, mi-am adus aminte!! "Buzz-ul" de pe Messenger, si persoanele care deschid orice discutie nu cu "salut, ce mai faci etc.", ci cu un Buzz....Bine ca se poate dezactiva....
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
nu ma enerveaza nimica la ora asta , sunt tranquilo, e bine
) toul merge ca pe roate
)

90% suparare pe viata, 10% PRIDE
- Radu_26_Oradea
- Junior Member
Am o profesoara de engleza tanara, vreo 22 de ani,care arata super, da e incredibil de insuportabila, se crede mare vedeta pt ca toti fraieri o baga inseama, se rupe in figuri mai rau decat orice alta fata din scoala.
Si pe mine ma detesta, nu stiu d c da ma uraste, eu nu fac nimic si totusi..........ma pus sa scriu verbele alea la engleza( 3 pg A4) de 4 ori, ca la clasa I. Ma dispera, daca nu ar fi profesoara mea ma luat de ea pe strada, ca arata si asa ca o parasuta.

Si pe mine ma detesta, nu stiu d c da ma uraste, eu nu fac nimic si totusi..........ma pus sa scriu verbele alea la engleza( 3 pg A4) de 4 ori, ca la clasa I. Ma dispera, daca nu ar fi profesoara mea ma luat de ea pe strada, ca arata si asa ca o parasuta.

-
=ll=Kain - Junior Member
"Mariah Carey Is Leader In Album Sales of 2005
2006-01-02Mariah just received the icing on the cake, so to speak. Her album, Emancipation of Mimi, has become the top selling album of 2005. This was her big comeback year indeed with 4.866 million copies sold, according to Nielsen SoundScan."
That sucks.
2006-01-02Mariah just received the icing on the cake, so to speak. Her album, Emancipation of Mimi, has become the top selling album of 2005. This was her big comeback year indeed with 4.866 million copies sold, according to Nielsen SoundScan."
That sucks.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Deci, nu stiu unde e threadu ala cu dat mue la anume persoane asa ca ma abtin un pic. Da ma duc acuma acasa si o sun pe tanti la care stau in chirie si ii spun cateva vorbe dulci ca de doo zile n-am net si nu a binevoit sa vina macar sa se uite la instalatie. E groasa treaba, fac scandal.
Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
Weet-weet scrie:Vietnamezii care la ora 1am canta in draci. I-as baga undeva cu tot cu karaoke!
la ce te referi mai precis?

Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
The_FrozenLord scrie:la ce te referi mai precis?
Sub apartamentul unde stau, e un restaurant vietnamez si aseara.. azi-noapte, mai exact, la ei era karaoke si cantau ca nebunii.. naspa

Ma enerveaza ploaia.
edit: uuuuuuu ce urat vorbesti daimon! rusine

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma