Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
cecule, nu posatz spui io amu (adica pot, da' nu vreau sa fac loc la nejte trebi) ce si cum, da am fro cinci minute de cand rad de ma prapadesc - este nejte posturi calde (nu dau linci, ca tot aia ar fi), care meor incantat niscai organe
iaca: rad, mai stau si mai prestez una-alta, dupa care meamintesc si iar las trebile casa poci sa rad! smorio de nu ie bine!
iaca: rad, mai stau si mai prestez una-alta, dupa care meamintesc si iar las trebile casa poci sa rad! smorio de nu ie bine!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
You scored as Suicide.
Your death will be suicide. What more can I say? Fact: Suicide is a permanent solution to a temporary problem. If you want to know hwo you will commit suicide, take a look at your second highest percentage on the bar graphs.
Suicide 80%
Posion 73%
Disappear 67%
Stabbed 60%
Disease 60%
Bomb 40%
Accident 40%
Gunshot 40%
Drowning 40%
Cut Throat 40%
Natural Causes 33%
Eaten 20%
Suffocated 0%
ma intreb cum o fi sa mori disparand..
Your death will be suicide. What more can I say? Fact: Suicide is a permanent solution to a temporary problem. If you want to know hwo you will commit suicide, take a look at your second highest percentage on the bar graphs.
Suicide 80%
Posion 73%
Disappear 67%
Stabbed 60%
Disease 60%
Bomb 40%
Accident 40%
Gunshot 40%
Drowning 40%
Cut Throat 40%
Natural Causes 33%
Eaten 20%
Suffocated 0%
ma intreb cum o fi sa mori disparand..

Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
sicawine-Bach-Double Concerto for two violins Vivace
cine esti?ce-ai facut cu sica?
cine esti?ce-ai facut cu sica?

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
o_tzestoasa scrie:nu imi plac bananeleda imi place banana split
![]()
n-am mancat niciodata banana split
o tzestoasa versata,de neinvins postu asta

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
nu stiu daca e chiar de "incantat", dar m-a facut sa ma gandesc umpic la nejte trebi:
(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=135278&postcount=18)
adevarat - atatia oameni si-au incercat norocul rupandu-se de lumea lor - cati ani s-au chinuit sa se adapteze (ca de integrare adevarata nu se poate vorbi)? si cine le mai da lor inapoi anii aceia?
decinu, nu mi-a incantat sufletul (decat - poate! - gandul ca am reusit sa nu plec)
Gri scrie:... in Romania, fara indoiala. Numai cand te gandesti cat de scurta este viata, iti dai seama ca nu merita sa pierzi atatia ani adaptandu-te in alta parte...
(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=135278&postcount=18)
adevarat - atatia oameni si-au incercat norocul rupandu-se de lumea lor - cati ani s-au chinuit sa se adapteze (ca de integrare adevarata nu se poate vorbi)? si cine le mai da lor inapoi anii aceia?
decinu, nu mi-a incantat sufletul (decat - poate! - gandul ca am reusit sa nu plec)
- kant emir
In aceeasi ordine de idei, hai sa nu mai parasim casa parinteasca din satul natal si sa ne pierdem timpul incercand sa ne adaptam sau integram intr-o ‚metropola’ de 131 567 de locuitori
lucru ce imi amiteste de replica plina de invataturi din „Cleopatra“ (citez din memorie):
Iulius: Ce faci? Incerci sa ma seduci?
Cleopatra: Nu incerc. Te seduc.
ceea ce e cu totul altceva
Azi mi-a incantat mie sufletelul la maxim ziua de ieri.

lucru ce imi amiteste de replica plina de invataturi din „Cleopatra“ (citez din memorie):
Iulius: Ce faci? Incerci sa ma seduci?
Cleopatra: Nu incerc. Te seduc.
ceea ce e cu totul altceva

Azi mi-a incantat mie sufletelul la maxim ziua de ieri.

............................
- sin ella
Titina scrie:ceva f important de kre mi-am dat seama in sfarshitand i'm so happy.
tabla inmultzirii?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
calificarea stelei in semifinalele cupei challange la handbal masculin
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ca filmu brokeback mountain a loat miji la cele mai inportante sectiuni ale oscarului 2006
-
a sunat mama la 7 dimineata (m-a shi trezit din somn, da cine sa mai baje in seama detaliile) ca sa ma anunte ca imi trimite bani sa merg la vara la ea 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
sa num spui ca ie oreion! hehehe, ce gusha faci!
doo trebi:
nambar uan ie uite aici: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=461387&postcount=68
si a dooa treaba ie ultimele doo intrari in giurnalu lui uidu:
si cu puntu zece:
doo trebi:
nambar uan ie uite aici: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=461387&postcount=68
si a dooa treaba ie ultimele doo intrari in giurnalu lui uidu:
...tip caruia ii platisem vreo 300 de vodca, fara nici un motiv. mai ales ca nu schimbasem nici o vorba, in afar de mai vrei o suta?! aha! totusi, se pare ca gestu asta m-o salvat intr-un final, ca omu la un moment dat se ridica, ma bate pe umar, si imi zice scurt: ma copile, esti cam suparat, si nu stiu de ce, ca esti tanar ma. da atata sa stii de la mine. viata-i ca pula ma. la unu mai lunga, la unu mai scurta. sa traiesti!
nush daca poti sa iti dai seama, da mi-o vindecat ranile sufletesti intr-un timp record, fara vorbe prea mari.
si cu puntu zece:
10. din pacate, deocamdata asta ii un lucru strict masculin. nu trebuie sa fim misogini. trebuie luptat impotriva acestei discriminari. incearca sa atragi o feminista care lupta pt drepturile femeilor de partea ta.
- kant emir
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
faptu ca salamu de sibiu a fost facut prima uara la sinaia si nu la sibiu
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma