La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
iti multumesc!! :kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
LMA Crazy One, sa fii happy shi sanatoasa 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
la mulţ ani lui crtreiţ.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La Multi Ani frumoshi, veseli shi plini de betii in regie, Cristi! 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
La Multi Ani, cretz!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
multumesc frumos userilor(care au scris si eventual vor mai scrie aici),prietenilor si celor ce nu citesc pe aici.va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti si norocosi ca mine
pt pacha: "Ultimul Mesaj:RAPID in UEFA 2005-2006 15-03-2006 23:03 "

pt pacha: "Ultimul Mesaj:RAPID in UEFA 2005-2006 15-03-2006 23:03 "
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Cu o mica intarziere, La multi ani Cretz.
La multi ani si tie Moshule
Mai e vreun forum pe care nu te-am felicitat ? 

La multi ani si tie Moshule

-
Catalánul - Mesaje: 625
LA MULTI ANI Oribile! Sa-mbatranesti frumos!
tre` sa recunosc ca inca n-am uitat ca era sa-mi strici seara cand te-am cunoscut, da` timpu-si face datoria bine!
Sa fii fericit!
tre` sa recunosc ca inca n-am uitat ca era sa-mi strici seara cand te-am cunoscut, da` timpu-si face datoria bine!
Sa fii fericit!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
la multi si frumosi ani,OM! 

Zâmbetul este o lumina ce se arata la fereastra chipului si vesteste ca inima e acasa.
-
BLACK_MOON - Junior Member
Multi ani! sa fii sanatos, OMule si sa bei bere multa ca stiu ca-ti place! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma