Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
doo lucursoare: 1. am gatit shi mi-a iesit foarte bine
shi 2. am facut rost de banii, multi bani 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
dupa o zi de cacat - satz fie de bine (victoria alaora, bre!)
alta: deschid iahuu si cem vad ochii: nimeni onlain - nam mai pomenit asa ceva (adica ie uameni caresh lasa messu deschis si peste nuapte - chear de respectivu conp ie la giobu lor si iei rup usha pe la 16:30 - 17:00; altzii care il au legat si de mobil - feldefel de lume care sta onlain de parca ar acumula punte de fidelitate pe chestia asta; amu - nimeni-nimeni)
adica nu ca mear fi incantat sufletu, da' orisicat!
alta: deschid iahuu si cem vad ochii: nimeni onlain - nam mai pomenit asa ceva (adica ie uameni caresh lasa messu deschis si peste nuapte - chear de respectivu conp ie la giobu lor si iei rup usha pe la 16:30 - 17:00; altzii care il au legat si de mobil - feldefel de lume care sta onlain de parca ar acumula punte de fidelitate pe chestia asta; amu - nimeni-nimeni)
adica nu ca mear fi incantat sufletu, da' orisicat!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
deci daca ie duminica, itz incanta sufletu ca ie duminica, right? daca ie luni, sperantza unei sactamani bogate in realizari itz incanta de asemenea organu sufletesc, da? daca ie martz, ie belgia, iar daca ie mercuri, tresalta iniman tine c-ai scapat de cele trei ciasuri rele de martza; joia, zi de targ si de bagare-n sama nu se puate sa te lase rece, dupa cum nici adierile uichendului ce se itzejte vinerea nu puasa nu tenbucure umpic; da' cu sanbata cum ie? cala pocaitz (salut, noilor si vechilor pocaitz), cu sta dijaba, cantari de laoda si adunari caretz inaltza sufletu la ceriu?
brebrebre!
brebrebre!
- kant emir
esti simpatic uhuhuhuhu, mam topit!
c numar de telefon ate cainele tau - deci bre, cainele mei ie un caine (not kain e!) credincios, nu-i mai face avansuri, ca nu pune botu (share un bot maaaaare maare!)
c numar de telefon ate cainele tau - deci bre, cainele mei ie un caine (not kain e!) credincios, nu-i mai face avansuri, ca nu pune botu (share un bot maaaaare maare!)
- kant emir
pentru unu carem atrage atentzia ca scriu cum scriu (nu conteaza catz modifici posturile dupa cetz atrag io atentzia asupra greselilor; io am vazut, am notat!), am pretentzia la o scriere mai ingrijita (fara capuri in gura lu linba romaneasca, da?):
daca scriai apara-te, ma gandeam ca ma provoci tu la nushce batalie sangeruasa, da' asha?
aparate ecscretuare, aparate electrice, aparate conceptuale; pe unele dintre aparatele-aparate (facute de mana uomeneasca si puse sa faca ceva intr-un sistem uarecare), vorbitorii de englezeasca le-au poreclit divaisuri (iei zice device - devices, rumanii care nus prutenieni le zice divais - divaisuri)critica ce am zis( sau mai bine zis aparate)
daca scriai apara-te, ma gandeam ca ma provoci tu la nushce batalie sangeruasa, da' asha?
- kant emir
-Nu am vazut unde ai comentat si felu' in care scriu...eu am corectat dupa ce am recitit discutia noastra foarte interesanta....daca imi citesti posturile o sa observi constructii de genu: ''sami, iam, sau, etc'' cred ca nerespectarea normelor lingvistice nu reprezinta lipsa de inteligenta sau prezenta prostiei in capul meu.Nu mai folosesc cratima doar pentru a scrie mai repede si din obisnuinta, dar probabil fiind in clasa I, te deranjaza vazand cum niste inculti ca mine fac asemenea greseli.Imi pare rau totusi ca ai ales pentru ultimul post al tau un aer asa serios.....discutia noastra de azi ma amuzat.
-
=ll=Kain - Junior Member
cred ca ... nu reprezinta lipsa de inteligenta sau prezenta prostiei in capul meu
decibre* poi ofcors ca nu, stei cul, a zis cine va ceva? duamne ferejte, nici prin cap nu mea trecut!
...discutia noastra de azi ma amuzat.
shanume cum, nai optservat ca m-am tavalit pe jos da ras si io?
dar probabil fiind in clasa I,
cum adica probabil, tu nu jtii in ce clasa ejt? iiiiiihaaa - sau io-s in clasa i mare?
hai ca te las, cosa cresca am ceva cu tine si ca am tonu serios, can io de fabt nu fac decat "Kterinca & Aberatzii " - desi m-am amuzat si io (adica io pe mine, nu ia - "discutzia")
* decibre, bredeci sau variantele se protejeaza prin copiraitu meu, vreme de ... doo luni - mere? or macar doo zile (sau macar panla mezu noptzii, tot bun ie); in aceste tinp ionuzzu va putea fi folosit - in ce scopuri vretz voi - tot asa (adi cacu copiruait catre mua)
si tuata treaba asta meon cantat sufletu... (ievident, casa fiu si umpic ontopic; de maaaaaare frica avertului, ofcors!)
- kant emir
ca veni vorba de sambata...unii dintre noi au fost la plimbare prin parc...unde am vazut un superb apus de soare...kant emir scrie:(salut, noilor si vechilor pocaitz), brebrebre!
iar in afara de cerul la apus...mi-a incantat sufletul cineva pe care il iuybesc mult, mult..pentru ca ma intelege, pentru ca stie sa ma asculte si sa ma alinte.
deci...da.
- une helene
am vorbit cu iubi
.de fapt ,iubi a vorbit cu mine,ca are microfon :p 

Zâmbetul este o lumina ce se arata la fereastra chipului si vesteste ca inima e acasa.
-
BLACK_MOON - Junior Member
de trei zile sufletul meu este intr-o continua incantare: o data, pentru ca am reusit totusi sa ajung la concert la Lake of Tears, a doua oara pentru ca am reusit, chiar daca dupa 6 ore de drum obositor si viscolit si intunecat, sa ajungem cu bine acasuca si-n al treilea rand ca am dat iar de net si pot sa ma exprim 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma