Shaki, mai sunt si norocoase din astea ca tine. si pe mine ma sufla vantul intr-o vreme si credeam ca nu pot sa ma ingras, dar mi-am autodemonstrat ca orice e posibil

Moderator: anjin-san
sin ella scrie::ce: ???? sau voi sunteti oarece sport freaksi?
sin ella scrie:Shaki, mai sunt si norocoase din astea ca tine. si pe mine ma sufla vantul intr-o vreme si credeam ca nu pot sa ma ingras, dar mi-am autodemonstrat ca orice e posibil
Ai dreptate. Si pe mine ma cam sufla vantul, dar cand am observat ca stand pe scaun burtica mi se vede colacei-colacei, am zis ca ceva nu e in regula. So...sport, sport si iar sport.Djinn scrie:poti sa fii slaba de mori, daca nu e mujchiu tonifiat, se vede nashpa.
sin ella scrie:Salma, nici eu nu iau apararea nimanui. daca ai citit mesajele, ai vazut ce ma deranja. ma deranja ca unii postatori, in loc sa-i dea Titinei niste sfaturi, sareau cu rautati pe ea cum punea o poza.
Salma scrie:Deci vulpea si strugurii, exact cu spuneam. ... IPOCRIZIE cat incape si pupat in fund la aia care conteaza ca sa fii popular pe fanclub.... sa ne refulam si noi frustrarile, ce dracu.
nocturna scrie: ca sa nu se stropsheasca la noi zgriptzuroaica de flufi, sa zicem ceva frumos shi de pozi. deci toate pozile ie frumos [...etc]
btw, iti ungi dejtele in gura cand imi intorci filele?
SOD scrie:riverflow : 4 iunie, timisoara. faza cu motorul la piesa 3 ti-a placut?
riverflow scrie:Nu, SODULE, nu e Timisoara (ci Timisoreana) si nu e 4 iunie ci 17, la Bacau... Si din pacate, de data asta fara motor, doar cu "hora mare pe motoare"-si tot piesa 3. M-am suparat nitzel ca a fost fara motor (asa cum a fost in toamna, la zilele Bacaului) dar, tot cel mai reusit concert pe care l-am vazut io pana acum a fo'. Mult mai reusit decat cel din toamna. Si mult mai reusit decat cele pe care le-am vazut de-a lungul timpului p'aci, prin Iasi etc. Ce sa faci, e drum lung din timisoara pana la noi si creca nu a mai fo' loc si de motor. da' io tot ii iubesc!!!
![]()
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator