si ascunde repede perdelutele ca imediat vine aiutz si ti le cumpara pe bani grei

edit: si cate tinute schimbi in cursul unei petreceri? si tu ca shakira?

Moderator: anjin-san
sica, demoazela cu fusta si bluzita verde (sau gri) e aia de-i placea lui nae? e buna
si ascunde repede perdelutele ca imediat vine aiutz si ti le cumpara pe bani grei
edit: si cate tinute schimbi in cursul unei petreceri? si tu ca shakira?
sica numa din petrecere in petrecere vad k o tzine
kant emir scrie:privirea ta mi se pare rece, interesata, respingatoare si umpic aroganta - genul de om care este doritor de situatie, statut si mai putin interesat de o relatie sincera si deschisa (vorbesc de relatiile de prietenie, nu de afaceri sau de sex)
nici una nici alta, este un lucru manual facut de sora gazdei cand avea 5 anisori
sica, apreciez in mod deosebit profilu vostru moral, bunul simt si inaltarea vuastra spre o treapta superioara a existentei, deci ie bine ca numa dansati.
shi de femeile cu sprancene pensate la doua fire era o varianta tot asha, din folcloreyewitness scrie: salma, cand ieream copil, cineva mi-a zis sa ma feresc de uamenii cu buze supttziri ca cica ar fi rai. tu crezi in porcaria asta?
Da' vreau si Io sa vad unde imi bag tzatzele la inaintare...ce vrei bre Salmo, daca's tzatzoasa..nu ie vina mea...ies iele asha in evidentza....ai vreo problema??...sau te roade ca pe tine nu prea te-a inzestrat natura cu asha ceva:DSalma scrie:. Si nanuka isi baga tzatzele la inaintare intr-o veselie si nu se mai bashica nimeni, desi nu da pe-afara de frumusetze (parerea mea).
Bre kantemitre, tot respectu, da de data asta esti pe aratura rau...(blabla)...
Asa ca vezi-ti matale de kantu tau si nu te mai da Cesare Lombroso, ca ejti varza la citit pe fetze. De sexi sunt sexi insa, asta n-o comentez
(adica parerea mea despre persoana care apare in pozele postate de tine) arati sexy (adica ai tot ce-ti trebuie ca sa fii feminina, interesanta), dar privirea ta mi se pare rece, interesata, respingatoare si umpic aroganta
naiva, dezinteresata, proasta, sincera, stupid de empatica si sufletista, idioata de-a dreptul, care nu da doua parale pe bani si faima
eyewitness scrie:salma, cand ieream copil, cineva mi-a zis sa ma feresc de uamenii cu buze supttziri ca cica ar fi rai. tu crezi in porcaria asta?
sica, daca te lashi de baute raiu te ashteapta
Sica, stii ce mai impresioneaza cel mai mult si mai mult la pozele tale? Mobilieru.
neko scrie:mie imi place vaza aia albastra din vitrina. da pestele din aceeasi colectie nu-l are?
Shaki scrie:...
eu park am vzt nishte cartzi in vitrina
Salma scrie: ca e unii useri pe langa care tresa te dai bine si sa le lauzi paltonashele, tricouashele, cartzile din biblioteca si peshtele de sticla de pe televizor
Unleashed scrie:Deci e plin forumu' de proaste sexi?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator