comentarii (im)pertinente la poze noi

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde sin ella » Mie Aug 02, 2006 12:28 pm

sica, demoazela cu fusta si bluzita verde (sau gri) e aia de-i placea lui nae? e buna

si ascunde repede perdelutele ca imediat vine aiutz si ti le cumpara pe bani grei :zambet:

edit: si cate tinute schimbi in cursul unei petreceri? si tu ca shakira? :zambet:
............................
sin ella

Mesajde Shaki » Mie Aug 02, 2006 12:31 pm

da, sica numa din petrecere in petrecere vad k o tzine :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Sică » Mie Aug 02, 2006 5:35 pm

sica, demoazela cu fusta si bluzita verde (sau gri) e aia de-i placea lui nae? e buna

e buna, si ce imi place la ea e ca se pupa si cu fete nu numai cu bajeti

si ascunde repede perdelutele ca imediat vine aiutz si ti le cumpara pe bani grei

pt. aiu fac niste jmecherii si ii combin niste perelutze frumoase foc :D

edit: si cate tinute schimbi in cursul unei petreceri? si tu ca shakira?

nup, shakira e ca mine ~p

sica numa din petrecere in petrecere vad k o tzine

incerc sa ma mentin, nu cumva sa imi ies din mana :D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Aug 02, 2006 6:08 pm

sica, neaparat sa-mi faci cunoshtintza cu fetele astea :D

da sa shtii k poate nu trebuia sa pui poza asta aici, ai acordul lor?

Shaki

Mesajde Sică » Mie Aug 02, 2006 6:11 pm

vina prin Bacau si cu cel putin una din ele sigur o sa iti fac cunostinta :D

da sa shtii k poate nu trebuia sa pui poza asta aici, ai acordul lor?

pai bineinteles..................ca nu :D:
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 02, 2006 6:13 pm

sica, sincer sa fiu, pe langa "perelutze" cum le spui tu, pe mine m-a inpresionat in mod deosebit tabloul de langa shifonier, observ arta avangardista a periuadei interbelice si nu-mi pot da seama daca este un marcel iancu sau victor brauner autentic. ma poti ilumina?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sică » Mie Aug 02, 2006 6:25 pm

nici una nici alta, este un lucru manual facut de sora gazdei cand avea 5 anisori :D
eu zic ca il intrecu cu putin pe Iancu sau de ce nu chiar pe Rembrand, sa numai zic de Da Vinci care a fost intrecut cu mult de sora acestuia :D:
Sică
Junior Member

Mesajde Salma » Mie Aug 02, 2006 6:26 pm

kant emir scrie:privirea ta mi se pare rece, interesata, respingatoare si umpic aroganta - genul de om care este doritor de situatie, statut si mai putin interesat de o relatie sincera si deschisa (vorbesc de relatiile de prietenie, nu de afaceri sau de sex)

~p ~p ~p ~p ~p

Mama ce-am mai raaaaas!!!! Bre kantemitre, tot respectu, da de data asta esti pe aratura rau. Vrei s-o cunosti pe cea mai naiva, dezinteresata, proasta, sincera, stupid de empatica si sufletista, idioata de-a dreptul, care nu da doua parale pe bani si faima? Ete tanti Salma aici de fatza. Nu ca m-as mandri cu asta, doamnefereste, uneori imi vine sa-mi dau palme singura cand ma vad cat sunt de proasta, da asta e, defect de fabricatie, mi se brehane de bani si nu pot sa fac rau la lume. Nu ca n-as fi incercat, n-as fi luat meditatzii, notitze, n-as fi facut antrenamente singura-n oglinda, da nu-mi iese, aia e, ghinion. Asa ca vezi-ti matale de kantu tau si nu te mai da Cesare Lombroso, ca ejti varza la citit pe fetze. De sexi sunt sexi insa, asta n-o comentez ;)
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Sică » Mie Aug 02, 2006 6:29 pm

Salma scrie:De sexi sunt sexi insa, asta n-o comentez

aici sunt deacord :D
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 02, 2006 6:34 pm

nici una nici alta, este un lucru manual facut de sora gazdei cand avea 5 anisori

nici prin femuru stang nu mi-ar fi trecut asa ceva
brava bre, bine ca va distrati, va si futeti sau duar dansati?
eyewitness

Mesajde Sică » Mie Aug 02, 2006 6:47 pm

suntem prea pudici ca sa ne si futem, ramanem numai cu dansatul
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 02, 2006 7:02 pm

sica, apreciez in mod deosebit profilu vostru moral, bunul simt si inaltarea vuastra spre o treapta superioara a existentei, deci ie bine ca numa dansati.~p

salma, cand ieream copil, cineva mi-a zis sa ma feresc de uamenii cu buze supttziri ca cica ar fi rai. tu crezi in porcaria asta? :D
eyewitness

Mesajde Sică » Mie Aug 02, 2006 7:03 pm

sica, apreciez in mod deosebit profilu vostru moral, bunul simt si inaltarea vuastra spre o treapta superioara a existentei, deci ie bine ca numa dansati.

am ras cu lacrimi la fraza aceasta
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Aug 02, 2006 10:29 pm

sica, daca te lashi de baute raiu te ashteapta :D

eyewitness scrie: salma, cand ieream copil, cineva mi-a zis sa ma feresc de uamenii cu buze supttziri ca cica ar fi rai. tu crezi in porcaria asta? :D
shi de femeile cu sprancene pensate la doua fire era o varianta tot asha, din folclor :)

Shaki

Mesajde cubu » Mie Aug 02, 2006 10:55 pm

Sica, stii ce mai impresioneaza cel mai mult si mai mult la pozele tale? Mobilieru. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Necko » Mie Aug 02, 2006 11:11 pm

mie imi place vaza aia albastra din vitrina. da pestele din aceeasi colectie nu-l are?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Unleashed » Mie Aug 02, 2006 11:34 pm

Deci e plin forumu' de proaste sexi? :iubire:
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Nanuka » Joi Aug 03, 2006 12:13 am

Salma scrie:. Si nanuka isi baga tzatzele la inaintare intr-o veselie si nu se mai bashica nimeni, desi nu da pe-afara de frumusetze (parerea mea).
Da' vreau si Io sa vad unde imi bag tzatzele la inaintare...ce vrei bre Salmo, daca's tzatzoasa..nu ie vina mea...ies iele asha in evidentza....ai vreo problema??...sau te roade ca pe tine nu prea te-a inzestrat natura cu asha ceva:D

Iejti acra...departe de a fi o femeie calda, placuta..(parerea mea).
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde kant emir » Joi Aug 03, 2006 2:42 am

Salma zice:
Bre kantemitre, tot respectu, da de data asta esti pe aratura rau...(blabla)...
Asa ca vezi-ti matale de kantu tau si nu te mai da Cesare Lombroso, ca ejti varza la citit pe fetze. De sexi sunt sexi insa, asta n-o comentez

kantemitru sa-i zici lu... marog, altcuiva, nu mie
pe urma: daca io am precizat ca este voba de parerea (adica impresia, shanume ce mi s-a parut mie vizibil) mea, si inca nu despre tine, ci despre chipul persoanei care apare in pozele postate de tine, tu de ce sari sa ma contrazici? stii tu mai bine ce impresie face asupra cuiva (in cazul asta: asupra mea) o poza in care "pozezi"? ete cum am zis io:
(adica parerea mea despre persoana care apare in pozele postate de tine) arati sexy (adica ai tot ce-ti trebuie ca sa fii feminina, interesanta), dar privirea ta mi se pare rece, interesata, respingatoare si umpic aroganta

adica am facut tot posibilul sa comentez (reciteste tot postul meu daca nu crezi) fara sa fiu mitocan (ca puteam sa spun ca ai fatza de "cordaciune penala si tzipa in ochii tai multumirea ca ai pus laba pe un mascul" - nu comenta asta ca nu e decat un exemplu uarecare)

amu se inpune sho concluzie: tu postezi o chestie ashea, revoltata (ca ce uameni rai si ipocritz stetz voi, vaivaivai!), io iti raspund (cat m-am priceput io de explicit, neipocrit si distant) cu precizari si o pilda de "comentariu impertinent" (adica o tentativa de caracterizare "neipocrita" si neimplicata - ca duar nam nicacu tine!) si tu vii cu o replica seismica in care-tz aduci sigurica laode (chipurile mascate; shapoi ce, teontre bat careva cum esti tu?), ba itz mai si insushejt (adicacon firmi - daca mai ziceai si "modesta", te faceai idolitza mea!) ceam zis io de "bine"! gravgravgrav, si nu ie bun deloc!

"kantul meu" ieste (sau, marog, se puate spune si asa) sinonim cu "rigoare"; daca tu vrei sa ne "confruntam" cinstit opiniile (numa despre mutrishuara matale, atatica!), hai sa cerem fidbec de la lume: care ie de acord cu mine imi da dreptate mie, iar care zice ca ai fatza de:
naiva, dezinteresata, proasta, sincera, stupid de empatica si sufletista, idioata de-a dreptul, care nu da doua parale pe bani si faima

izti da dreptate tzie, vrei? si socotim (numa de jucat, ca adevarul il stiu num cei care te cunosc indeapruape; si, oricum ar iesi "intrecerea", cinte iubejte te iubejte pentru ce esti, nu pentru cajtigarea acestei ipotetice intreceri, nu?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Aug 03, 2006 5:53 am

alooo, orice pana la tzatzele lu nanukulitza
alea ie tabu, da?
eyewitness

Mesajde Salma » Joi Aug 03, 2006 7:34 am

eyewitness scrie:salma, cand ieream copil, cineva mi-a zis sa ma feresc de uamenii cu buze supttziri ca cica ar fi rai. tu crezi in porcaria asta? :D

Lasa aiule, ca-mi bag eu silicon in buze si-o sa vezi dupaia ce buna o sa fiu:D

Nanutzico, mie-mi place de tine, sa mor io, ejti sexoasa rau, da te dadusem exemplu negativ ca sa-ntzeleaga lumea. Nu esti de-o frumusetze rara, da esti o bunaciune. Si nu-s complexata deloc de tzatzele mele care arata beton si la patruj de ani o sa stea la locu' lor tot beton :P

Kant emire, (mai tasteaza omu si greshit, scuze) esti prea 'telectual pentru treadu asta, zau asha:) Am apreciat elegantza si limbajul tau elevat da zau n-am putut sa ma abtzin sa nu rad in hohote cand am citit comentariul tau. Si zau ca nu-s mandra de mine asa cum sunt, mi-am luat-o-n bot de milioane de ori din cauza firii mele asa ca m-am saturat de ea ca de mere acre. Si, ai sa razi, da chiar am incercat sa invatz de la o colega care-mi preda lectii despre cum sa fiu profitoare, dada, nu glumeam, insa am picat examenul :(. Dar sunt de acord cu provocarea ta, uite, nanutzica zice deja "Iejti acra...departe de a fi o femeie calda, placuta".1-0 pentru tine deocamdata ;)
Salma

Mesajde Sică » Joi Aug 03, 2006 8:27 am

sica, daca te lashi de baute raiu te ashteapta

incerc, incerc dar e greu :(

Sica, stii ce mai impresioneaza cel mai mult si mai mult la pozele tale? Mobilieru.

e bine ca totusi ceva tot mai impresioneaza :D

neko scrie:mie imi place vaza aia albastra din vitrina. da pestele din aceeasi colectie nu-l are?

nu stiu, o sa imi intreb pretenu sa vad daca are
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Aug 03, 2006 8:32 am

deci concluzia e k daca mai pune sica multe poze ii devastam apartamentu, shi pe-al lui shi pe al prietenilor...
eu park am vzt nishte cartzi in vitrina :D

Shaki

Mesajde Necko » Joi Aug 03, 2006 9:23 am

Shaki scrie:...
eu park am vzt nishte cartzi in vitrina :D

taci, tu! unde, tu? ia sa ma mai uit o data!

terminarati cu titina si acum incepurati cu salma. nu se face asa ceva. oricum am fi (buni, rai, frumosi, uriti, copii, pensionari, intelijenti, sau mai putin, mai de-aici, mai de departe, etc sau etcetera) suntem toti ai nostri de atitea ani. nu-mi place genul acesta de dispute. avem atitea subiecte pe tot forumu sa ne tot paruim si pupam. Cit despre felul in care ne-a lasat Al de sus, cu bune si cu rele ar trebui sa nu conteze prea mult si sa ne acceptam asa cum suntem.

si-apoi, ce naiba a zis salma asa grav de s-a ajuns la asemenea dicutie de toata jena ?!?
aizzz&co
Necko

Mesajde Salma » Joi Aug 03, 2006 9:32 am

Sezi linistita, tanti necko, mersi pentru gandurile bune ca asha esti matale, fata buna, da io ma amuz la greu. Am zis adevaru, aia am zis, ca-mparatu e-n curu gol si ca e unii useri pe langa care tresa te dai bine si sa le lauzi paltonashele, tricouashele, cartzile din biblioteca si peshtele de sticla de pe televizor iar altora le-o tragi la bot cu fiecare ocazie, ca nu e importantzi. Bisericutzele de pe forum :D Mie-mi place sa fiu persona non grata ca doar, nu-i asa, sunt "acra...departe de a fi o femeie calda, placuta" ba chiar "respingatoare si umpic aroganta". Pai pot eu sa-i dezamagesc pe oamenii astia? Ma lasa pe mine sufletu??? :D
Salma

Mesajde Necko » Joi Aug 03, 2006 9:41 am

no, treaba voastra daca voua va place. mie nu. cind incheiati subiectul asta, mai apar si io paici. pina atunci, hev fan!
aizzz&co
Necko

Mesajde Salma » Joi Aug 03, 2006 9:46 am

Ok, ok. Din respect pentru tanti necko ma dau batuta. Subiect inchis. Toata lumea e frumoasa si buna numai io sunt o scorpie cu buze subtziri :* Gata, sunt cuminte, nu mai fac, doar sa nu te supar pe matale, ca mi-esti tare simpatica :-:
Salma

Mesajde Djinn » Joi Aug 03, 2006 9:48 am

Salma scrie: ca e unii useri pe langa care tresa te dai bine si sa le lauzi paltonashele, tricouashele, cartzile din biblioteca si peshtele de sticla de pe televizor

da, bre. Astia ie iuzeri cu mare greutate si daca nu le ridici in slavi tzoalele sau perdelutzele si mileurile ai dat de draq :P

in alta ordine de idei, mod talk: sustin ideea lui necko si, fara a dori sa impun cenzura p-aci (departe de mine gandul) am marea rugaminte sa mentineti discutiile in niste limite, ca sa nu care cumva sa degenereze in certuri si jicniri mai nashpa decat acu :doh: nu de alta, da' n-as vrea sa incep sa racnesc la voi din pozitie de *ahem* functie :) Adica puteti sa va "alintati" cum doriti, atata timp cat va aveti ca fratii si nu va loatzi de par :D Multumesc
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde SOD » Joi Aug 03, 2006 9:49 am

vai nanuka, dar bag seama ca aveti niste centuri extrem de civilizate acolo la voi, de te duci la munca asa imbracata.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Aug 03, 2006 10:29 am

Unleashed scrie:Deci e plin forumu' de proaste sexi? :iubire:

~p~p aaa aaaa e prima oara cand rad de ce lice anlishd ... o fi si el pe drumul bun? bre domn unleashed nu ai de un sa jtii cat e de plin ca nush pune toate posele, mai e si rockeritze bubuase p'aici ~p

(de comentariu lu sodi nu zic nica fiindca nu pot sa zic doar ~p~p~p)

si cand ma gandez ca toata distractia a plecat de la mistouri sau comentarii la adresa titinucai pe care oricum o doare la bashchetzi de ce spune lumea despre ea :D (parerea mea).
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma