tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
neatza.
salutare cretz.
la voi ninge? aici e deja un strat interesant de zapada, si dedesupt surprize: zone minunate cu gheata. inca nu am facut cunostinta cu ele, ceea ce de fapt nici nu-mi doresc.
salutare cretz.
la voi ninge? aici e deja un strat interesant de zapada, si dedesupt surprize: zone minunate cu gheata. inca nu am facut cunostinta cu ele, ceea ce de fapt nici nu-mi doresc.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-

eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
undeva in iasi, niste baieti s-au gandit ei sa organizeze petreceri de craciun cu specific oriental "Moş Crăciun şi Crăciuniţele ne aşteaptă in **** Club cu surprize, narghilele şi muzică orientală."
mos craciun poate fi si musulman !!! asta daca cumva va indoiati de asta.
mos craciun poate fi si musulman !!! asta daca cumva va indoiati de asta.
-

Daimon - Mesaje: 5074
-

marketing, baieti. marketing.
tot ce se poate, sa iasa banu' din buzunarul fraierilor. pardon, clientilor.
tot ce se poate, sa iasa banu' din buzunarul fraierilor. pardon, clientilor.
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-

eliana - Administrator
eh...daca primesti ce cauti, se cheama comert cinstit.

-

eliana - Administrator
- cr3tz
ioi, habar n-ai ce bine e. englezii astia, n-au nici o treaba cu craciunu. nici nu simti ca vine, nu incapi in casele lor de tip cutie, ti ploo de dimineata pana seara, si n-or descoperit robinetele prin care sa curga si apa rece si apa calda in acelasi timp. nu-i inteleg. la un robinet curge apa fiarta si la alalalt apa inghetata. ca sa te speli pe fata cu apa calduta trebuie sa umpli chiuveta. si pentru spalatul pe dinti cam tot asa...
daca nu vrei sa-ti inghete dintii in timpu spalatului.
is lenesi de tip muieti-s posmagii, si in mall-uri umbla cu masinute, si mananca numa mancare din cutii. o sunca buna n-au. si-n mall-uri numa fast food. ce supa, ce mancare gatita?!? numa mc'donald si kfc si fish and chips. si platesti pintru tat. au si ei un amarat de pod, ca peste somes, si si trecutu peste ala se plateste.
da autostrazile-s faine di tat. mai faine ca peste tot in iuropa.
daca nu vrei sa-ti inghete dintii in timpu spalatului.
is lenesi de tip muieti-s posmagii, si in mall-uri umbla cu masinute, si mananca numa mancare din cutii. o sunca buna n-au. si-n mall-uri numa fast food. ce supa, ce mancare gatita?!? numa mc'donald si kfc si fish and chips. si platesti pintru tat. au si ei un amarat de pod, ca peste somes, si si trecutu peste ala se plateste.
da autostrazile-s faine di tat. mai faine ca peste tot in iuropa.
- helga
uelcoooooooooom helgaaaaaaaaaaaaa!!!!

-

eliana - Administrator
deci te duci inapoi ?
bondimne. o noo dimne. incep sa ma obisnuiesc cu schimbarile de ritm. ceeace inseamna ca stau bine cu psihicu.
bondimne. o noo dimne. incep sa ma obisnuiesc cu schimbarile de ritm. ceeace inseamna ca stau bine cu psihicu.
-

-

l-am gasit, mi se pare adorabil. 

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

-

eliana - Administrator
Daïmon scrie:daca bu ti-o fost buna anglia
ce-i drept, la aia nu scadea sub -2 grade. nici nu se oboseau sa-si bage florile in casa.
umblau englezii mai dezbracati ca pe plaja. io creca or descoperit hainele invizibile, ca altfel nu-mi explic de ce nu-i gaseam dimineata tepeni pe strada. sau, poate apucau astia de la salubrizarea stradala sa-i ridice inainte sa-i vaz io...
- helga
drept e ca la ei, curatenia e lege. 
de-aia au murit de holera pe capete:D

de-aia au murit de holera pe capete:D

-

eliana - Administrator
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma