tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
bre...io vad ca nu fu chip, loc destul. 
lasca ca nui grav, no ne placi colea la Cluuj. ce sa cauti tomna acolo?

lasca ca nui grav, no ne placi colea la Cluuj. ce sa cauti tomna acolo?

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
va anunt ca dupa ce m-am calcat in picioare cu jumatate de cartier si m-am scuturat de aproape un milion( minus mancarea pisicilor), am reusit sa reintru in grafic, piftia fierbe4 de o ora si sarmalele de jumate.
de acum nu am nimic de facut pana nu s-or fierbe!! deci voi ce faceti??
de acum nu am nimic de facut pana nu s-or fierbe!! deci voi ce faceti??
-
viXen - Junior Member
nu gatesc, nu nimic.
la job. incercand sa ii explic unui client de ce un aragaz o data vandut nu presupune ca noi ii asiguram plata gazelor pe viata.

la job. incercand sa ii explic unui client de ce un aragaz o data vandut nu presupune ca noi ii asiguram plata gazelor pe viata.

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
gatitul e un act cultural la care nu toti au acces.
in rest cred ca am lucrat destul pt azi. vreau si io job in care sa fiu platit pt timpu pe care il stau la lucru.
in rest cred ca am lucrat destul pt azi. vreau si io job in care sa fiu platit pt timpu pe care il stau la lucru.
-
Daimon - Mesaje: 5074
ar trebui sa ai jobul lui Sterian Tanase.
care mi-a zis la un curs ca sa fiu foaaaaarte atenta la el, ca altii platesc 1500 EUR pe 15 minute de consultatii cu el.
azi a fost ziua cucu.
alt client era ferm convins ca ne e ascultata convorbirea. si in acelasi timp mirat de motivatie: discutam despre o oala de gatit profesionala cu diametru de 40 cm.
o fi secret de stat?
ps. care stie cum se poate sti ca ti-e urmarita o convorbire pe mobil sa dea PM.
care mi-a zis la un curs ca sa fiu foaaaaarte atenta la el, ca altii platesc 1500 EUR pe 15 minute de consultatii cu el.
azi a fost ziua cucu.
alt client era ferm convins ca ne e ascultata convorbirea. si in acelasi timp mirat de motivatie: discutam despre o oala de gatit profesionala cu diametru de 40 cm.
o fi secret de stat?
ps. care stie cum se poate sti ca ti-e urmarita o convorbire pe mobil sa dea PM.

-
eliana - Administrator
da, e o idee asta cu invatamantul universitar.
daca e oala sub presiune e pericol ca poate fi folosita ca boamba
daca e oala sub presiune e pericol ca poate fi folosita ca boamba

-
Daimon - Mesaje: 5074
ia d-acilea, nu gasii un al thread cu "chestii amuzante" sau ceva de genu'
dulce romanie.......
Stiti foarte bine cum suna ultimele mesaje de amenintare trimise europenilor de teroristii lui Ossama Bin Laden. Bineinteles, unii reprezentanti ai mass-media s-au intrecut in exagerari, speriind si mai mult cetatenii. Noi suntem in masura sa mai linistim populatia, deoarece tocmai am interceptat un alt mesaj, trimis catre organizatia centrala de un membru al unei celule teroriste aflate in tara noastra:
"Salutam cu rezbect, jefu'. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut be drum. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan de la buzunar.
Indilnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur.
Jefu', gu bomba praf antrax nu butut facut la Romania, deci ingergat plan bomba cu bum-bum! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma!
Trebuie recrutati, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam! ...
Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur, plus roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, ...
Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicia la Romania, mult cretin! Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica!
Jefu, ma indorg agaza! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba noastra.
dulce romanie.......
Stiti foarte bine cum suna ultimele mesaje de amenintare trimise europenilor de teroristii lui Ossama Bin Laden. Bineinteles, unii reprezentanti ai mass-media s-au intrecut in exagerari, speriind si mai mult cetatenii. Noi suntem in masura sa mai linistim populatia, deoarece tocmai am interceptat un alt mesaj, trimis catre organizatia centrala de un membru al unei celule teroriste aflate in tara noastra:
"Salutam cu rezbect, jefu'. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut be drum. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan de la buzunar.
Indilnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur.
Jefu', gu bomba praf antrax nu butut facut la Romania, deci ingergat plan bomba cu bum-bum! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma!
Trebuie recrutati, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam! ...
Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor aparat zbor MIG prabusit singur, plus roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, ...
Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicia la Romania, mult cretin! Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica!
Jefu, ma indorg agaza! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba noastra.
-
anjin-san - Mesaje: 1045
ellla nu stiu ce face dar io mor de ras de cate ori citesc aia de mai sus!!
la fel si pe alea cu Achmed Silence I kill youu!
Si pare caq nu exista mod sa ma trasnsformi in extremista pe mine!! Altfel.... Jana se transformaaa... cum zicea canticelul!
la fel si pe alea cu Achmed Silence I kill youu!
Si pare caq nu exista mod sa ma trasnsformi in extremista pe mine!! Altfel.... Jana se transformaaa... cum zicea canticelul!
-
viXen - Junior Member
io mor de ras de cate ori citesc aia de mai sus!!
da? eu am ras prima, a doua, poate chiar si a treia oara (de politicos, asa)
da a trecut atata vreme de cand citesc poanta asta saptamanal, pe cate undeva, ca nu mai zic nimic
care-i aia cu Achmed Silence I kill youu?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nu stii faza cu Silence I kill YOU??
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
sunt sketchuri, nimeni nu se asteapta la istorie unviversala!!
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
sunt sketchuri, nimeni nu se asteapta la istorie unviversala!!
-
viXen - Junior Member
anjin-san scrie:ce faci helga, te-ai apucat de sarmale? ca vad ca emirul face maliga
neeeeeh, mi le face mama.

io fac curat si fac si bradu. ii inaf. bomboanele de pom le-am dat disparute prin meandrele stomacale, prajiturile idem, tre sa mai cumpar de undeva niste cozonaci ca n-am cu ce sa-mi hranesc colindatorii, vinu-i pregatit, visinata sta cuminte in frigider, si salata de boef isi asteapta maioneza, da parca vad ca pana sa apuc s-o fac si pe aia nu-mi mai ramane nika de amestecat cu maioneza ca doar am 4 matze shun caine care se zbenguie pofticiosi pe langa mine.
oleleeei, mi-am adus aminte sa scot vinetele de la congelator! si sa fac oole rosii.

- helga
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma