Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
poi clar ca Steaua, da` shi declaratziile combatantzilor dupa meci(cu fro doo eshceptzii, una de echipa)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
ma incanta faptu' ca az' o sa ma plimb prin dulcili targ al ieshilor... (si sigur o sa biau sh-o beri!!!) 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
az' o sa ma plimb prin dulcili targ al ieshilor...
manerfezi bah! io de multa vreme ma tot tziu sa ajung in Iasi si nu mai reusesc
(da o sam eas si mie, si sa vez ce ma mai laod io atunci - hihi, imi incanta sufletu ideea asta!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Decret: de la anul
Decret: vor avea cacatii de la dinamo
Decret: tricouri nike
aliosha:
)
aliosha: la ei totu e cu defazaj
Decret: da
aliosha: nocturna si-au pus acu 3 luni in plm
aliosha: avea astra si nu aveau ei
Decret:
)
aliosha: fura actionarii aia si fieru de la stadion
Decret: are gloria bistritza tricouri nike
aliosha: dinamo in ce joaca acum. in killtec ?
Decret: in odibas
Decret: vor avea cacatii de la dinamo
Decret: tricouri nike
aliosha:

aliosha: la ei totu e cu defazaj
Decret: da
aliosha: nocturna si-au pus acu 3 luni in plm
aliosha: avea astra si nu aveau ei
Decret:

aliosha: fura actionarii aia si fieru de la stadion
Decret: are gloria bistritza tricouri nike
aliosha: dinamo in ce joaca acum. in killtec ?
Decret: in odibas
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-howz thez weatherz???
-imz hotz!
fetele din Polonia inteleg altceva prin cuvantul vreme
anyway afara e cald si bine, fetzite in fustite peste tot, autobuzoaiele sunt goale si curate, nu se audE manele peshte tot, nu mai exista Dacii (si romanii) cu banda izoliera pe stopuri, parca am trai in Romania.
-imz hotz!
fetele din Polonia inteleg altceva prin cuvantul vreme
anyway afara e cald si bine, fetzite in fustite peste tot, autobuzoaiele sunt goale si curate, nu se audE manele peshte tot, nu mai exista Dacii (si romanii) cu banda izoliera pe stopuri, parca am trai in Romania.

-
=ll=Kain - Junior Member
niste muzica minunata de acasa de la mine care este si care imi incanta urechile si sufletelul de vreo doo ceasuri bune si o tropotita care le da dureri de cap vecinilor
. lume mai doruleeee. hac!

............................
- sin ella
creca mai degraba ca vine viitura si nu vacanta 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
iubi, sa-nteleg ca nu stii de unde-s?
Nu se vede dupa cat de repede imi sare tzandara dupa momente de aparenta acalmie? Acum pe bune, cica da. Partial. Vreo 15-20 %. Asa a iesit la ultimele analize
Nu se vede dupa cat de repede imi sare tzandara dupa momente de aparenta acalmie? Acum pe bune, cica da. Partial. Vreo 15-20 %. Asa a iesit la ultimele analize

............................
- sin ella
iubi, cand ne-am loat mi-ai zis ca esti din insula aia greceasca pe care nici kantemiru in momentele lui de luciditate macsima n-o puate pronunta, si pe care mi-ai zis c-o detine taica-tu din mos stramos de fro doo mii de ani, de unde pana lebedei sa jtiu ca iejti din maramuresh?
iubi, ia vezi mai bine ce atitudine iei aici, sper sa nu ma mai dezamagesti:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=467599#post467599
iubi, ia vezi mai bine ce atitudine iei aici, sper sa nu ma mai dezamagesti:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=467599#post467599
-
pisi, cunojtintele tale geografice intotdeauna mi-au creat senzatii erotice si intotdeauna mi te-am inchipuit inlantuindu-ma cu tentaculele-ti delicate la unbra palmierilor pe plaja din viena sau cautand caldura la peptu meu pe culmile muntuase ce strajuiesc balatonu.
numa gandu asta imi poate incanta sufletu azi mai mult chiar decat urmatoru concert lost
numa gandu asta imi poate incanta sufletu azi mai mult chiar decat urmatoru concert lost

-
fabtu că me-am luoat cărţ de citit (da, aiule?) de 140 RON.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
fabtu că Steaua a trecut pe primu loc.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma