Initial trimis de
Eu zic cacei mai tari la ora actuala din Romania, in afara de Iris, sunt baieti de la taxi! Orchestratie super, si texte inteligente.... Combinatia perfecta!
textele nu sint chiar intotdeauna inteligente...
Moderator: anjin-san
Initial trimis de
Eu zic cacei mai tari la ora actuala din Romania, in afara de Iris, sunt baieti de la taxi! Orchestratie super, si texte inteligente.... Combinatia perfecta!
Initial trimis de nikotin
asa......
si in romana cum se zice?
ma tu nu ai altceva de facut? :confused:
Personal nu am nici o preferinta, dar hip-hop ul romanesc e nu valoreaza nimic ! Versuri sarite de pe fix (dar asta este normal la acest gen muzical), iar ritmuri slabe de tot... nu are nici un interes !!
Initial trimis de razvanutzu
Si mie imi place Hi-q. Formatia asta chiar are ceva de spus. Si sunt si simpatici.
Initial trimis de Gagicutza
mey mey va certatzi, va batetzi da' cu totzii shtim ca forever rock rules so ca tot veni vorba de formatzii romaneshti Omu' cu shobolani shi poate a litle of AB4
Initial trimis de Unregistered
Daca vrei sa ascultzi dance najpa. Dance stinks cu exceptzia celor de la 3rei Sud Est. Thei are the best in romanian music. Daca yo sunt bine informat....ei au fost prima trupa care sa aiba propriul studio de inregistrari din Romania. Ei au fost primii care au fondat propria casa de discuri din Romania. Ce mai ... daca Laurentziu a ajuns sa compuna muzica la jumatate dintrupele romaneshti de dance....shi a facut muzica chiar pentru o piesa de teatru, ce mai? Ce trupa de cantaretzi romani au mai lansat atatea trupe pe piatza muzicala? Hmmmmm.... nu cred ca sunt de comparat cu cineva in Romania
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator