Comentarii la Concursul "Miss Fanclub" Editia nr 4

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 5:50 pm

Oricum..voteaza doar cei care au 100 de posturi...la momentul inceperii concursului...asa ca Sun Tzu...poti sa faci si 10 000 ...ca abia la editia 5 ai drept de vot ~)

mylord, iarta-ma ca te intreb....esti cumva homosexual ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Mar 06, 2005 6:02 pm

cum sa fiu mai homosexula? ce dracu ai ? nu mai, NU SUNT homosexual

de unde dracu intebarea asta?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 6:03 pm

Eeeee...am ramas pe dianfara. Si uite-asa se adeveri si cosmarul pe care l-am avut azi dimineatza.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=368389&postcount=2280

Cand este concursul mister? Nu de alta, dar mi-ar placea sa stiu ca si votul meu e luat in calcul.
Sun Tzu

Mesajde old lord » Dum Mar 06, 2005 6:04 pm

lasa ma ca vor mai fi si alte concursuri
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Catalánul » Dum Mar 06, 2005 6:07 pm

din cate am inteles in aprilie o sa fie concurs de mister :D baga repede 100 de posturi si votezi acolo :p
Catalánul

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 6:09 pm

mylord...ma gandeam ca esti homosexual. oricum...nu as fi avut nimic cu tine...pentru ca nu am nimic cu homosexualii. doar ca nu au gusturi bune la femei...atat. adica..ei cred ca privesc femeie ca pe un prieten...nu ca pe o frumusetze. asa m-am gandit eu...cand am vazut votul tau...in special locu 1 & 8. nu-i nimic...daca esti pe invers. bem o bere candva :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 6:15 pm

Mosule, daca-ti dau o lada de ursoaice, ma lasi sa votez? :yD
Sun Tzu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 6:19 pm

nu, frate ! eu sunt un om corect ! nu accept mita ! chiar o sa solicit banarea ta...pt. incercare de mituire ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ElMundo » Dum Mar 06, 2005 6:19 pm

Ce ma, trebuie neaparat sa votezi? Mori? Te hranesti cu fanclub pe paine cumva?
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde Catalánul » Dum Mar 06, 2005 6:31 pm

@el mundo, cine stie, poate sun tzu e vreun ''angajat'' de-al titinei si de aceea vrea sa voteze cu orice pret :D
Catalánul

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 6:32 pm

Mosule, mai mosule, vad ca ti se scurg ochii dupa Jasmine. Am bani... Ti-o dau pe Jasmine de nevasta! O conving eu!

Asa, ca tot veni vorba de Titina, e pe locul 5 in topul meu. O sa va spun mai incolo care-i topul meu. Nu pot sa ma hotarasc la capitolul TOP3, da va spun ca LoveVerde e in topul asta!
Sun Tzu

Mesajde monk » Dum Mar 06, 2005 6:44 pm

da tu de unde palamida mea ai aparut ma asa disperat sa votezi ? ai macar 18 ani ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 6:48 pm

Din lumin' am aparut si-am coborat in subteran
Produc efect de sera si cresc rime-n tavan.
Toti vor sa ma-nteleaga, dar nu gasesc concluzii
Contuzii se propaga pe scoartza cerebrala!

:dir: Monkule, tu nu vezi ca eu ma tin de vorba ca sa imi cresc numarul de postari? Vreau sa ma asigur ca am 100 de postari, apoi o sa ma culc pe-o ureche!
Sun Tzu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 6:49 pm

Sun tzu...ai bani si oferi Ursus ? ~p
pai eu cu Ursus...nici macar pe picioare nu ma spal...ca fac basici !
nu tre' s-o convingi pe Jasmine...ca vrea si de buna voie !
alltceva ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde piskeshu » Dum Mar 06, 2005 6:49 pm

Tzu tzu las ca votezi ma peste trei ani!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde monk » Dum Mar 06, 2005 6:52 pm

5 ca au schimbat astia legislatzia

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 6:58 pm

Ursus..., asta imi trecu prin minte ca asta am baut azi noapte.
Altceva, asta nu poti sa mi-o refuzi: te fac stapanul inelelor si-ti dau Inelul lu' Arabela, dimpreuna cu ea(optional).
Tzu tzu las ca votezi ma peste trei ani!

3/5 ani?... o mai trai forumul atunci? Sau, oi mai trai eu atunci? Ca vezi tu, vorba aia: omul se naste chinuit, traieste putin si chinuit si moare chinuit
Sun Tzu

Mesajde monk » Dum Mar 06, 2005 7:00 pm

frate da tu ai problema prietene

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 7:01 pm

Asa este... am sub 100 de posturi. Mai aveti intrebari?
Sun Tzu

Mesajde Catzelusha » Dum Mar 06, 2005 7:03 pm

de ce tii atat de mult sa votezi?te alegi tu cu un castig ceva?
Catzelusha

Mesajde old lord » Dum Mar 06, 2005 7:07 pm

Oribilul Mosh scrie:mylord...ma gandeam ca esti homosexual. oricum...nu as fi avut nimic cu tine...pentru ca nu am nimic cu homosexualii. doar ca nu au gusturi bune la femei...atat. adica..ei cred ca privesc femeie ca pe un prieten...nu ca pe o frumusetze. asa m-am gandit eu...cand am vazut votul tau...in special locu 1 & 8. nu-i nimic...daca esti pe invers. bem o bere candva :D

haide ma, mai lasa-ma
ba ce dracu , nu sunt pe invers , sa fie clar
ma io evaluez si alte calitati ale pesoanei respective nu numai trasaturile fizice

fizic..deci ie forba de un concurs de miss shi fumeile nu's alese aici esclusiv pe baza aspectului fizic frumusetzea unei fumei ie in stransa legatura cu personalitatea iei..iar shaki, cea despre care forbesht dumneata ie o fata egsceptzionala shi eu unu' nu pot neglija acest aspect..dar ma rog..fiecare cu metodele lui de "evaluare".. ( bravo hova , m-am gandit ca tu ai zis foarte bine ce vreau io sa zic)

cat priveste locul 8 e cel mai obiectiv dintre toate , desi io prefer blondele
dar uitate si tu la kilogramele de dracu stie ce sunt si mvb
plus de asta pozele ale sunt destul de vulgare si io nu apreciez asta
old lord

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 7:12 pm

mylord...iti respect parerile. votul a si fost contorizat deja. dar totusi...aici nu votam nici cultura fetelor...nici faptu ca tin cu Rapid...nici faptu ca au dat o bere. aici votam exclusiv frumusetzea. daca la Jasmine...m-ai convins ca e de locu 8 din punctul tau de vedere...la Shaki...n-ai convins deloc. deci...ai votat-o ca ti-e prietena !
in afara de Necko (care i-a dat 8 puncte) si tu (10) ...toti au vazut-o de cel mult 5 puncte, inclusiv prieteni d'ai sai f. buni !

v-am rugat sa nu votati dupa prietenii, in poola mea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 7:15 pm

Sun Tzu:
Cristy, nu te grabi! e adevarat ca s-a cam ambalat cu pozele, dar daca ar fi sa judecam dupa poze, eu as situa-o deasupra catorva concurente votate pe locul 2 sau 3. De exemplu, am vazut o poza in care fata userului abia se vede -a trebuit sa-mi lipesc nasul de monitor sa disting trasaturile fetei.
Vazand asa voturi pentru acest user, am ajuns la concluzia ca nu se voteaza poza/pozele, ci, imaginea userului vazut la intalnirile forumistice, ca sa nu mai zic de votul pe baza de prietenii.

Young_Hova:
sun'tzu..bre cat de bine le shtii tu, ca un om mare..deci adevaru' ie ca unele poze prezinta nejte tzatze atat de mari incat a trebuit sa ma indepartez de monitor ca sa pot observa shi celelalte trasaturi..
deci ie forba de un concurs de miss shi fumeile nu's alese aici esclusiv pe baza aspectului fizic..frumusetzea unei fumei ie in stransa legatura cu personalitatea iei..iar shaki, cea despre care forbesht dumneata ie o fata egsceptzionala shi eu unu' nu pot neglija acest aspect..dar ma rog..fiecare cu metodele lui de "evaluare"....

Catzelusa, voiam sa dau un exemplu. Modul in care se voteaza e foarte deficitar. Aveam de gand sa votez, si la postare sa scriu cum am facut... din ce cauza am votat asa si asa.
Mosule, ce zici de asta:
-o urna in care se voteaza fizicul
-o urna in care se voteaza sufletul+mintea.
Faci media, si sa vezi ce intorsatura o sa ia situatia.
Eh, e cam tarziu, dar... poate nu e prea tarziu.
Sun Tzu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 7:17 pm

ce poola mea sa votam sufletu si mintea ? v-ati prostit ????
e concurs de miss ! eo votez pe cea mai frumoasa si futabila femeie ! e bine ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Mar 06, 2005 7:19 pm

Shun Tzu,exista clasamente in care se voteaza userii in functie de nivelul de cultura al acestora,in functie de nivelul de inteligenta,dar astea se tzin abia la sfarsitul anului.
Catzelusha

Mesajde monk » Dum Mar 06, 2005 7:22 pm

Sun Tzu scrie:Catzelusa, voiam sa dau un exemplu. Modul in care se voteaza e foarte deficitar. Aveam de gand sa votez, si la postare scriu cum am facut... din ce cauza am votat asa si asa.
Mosule, ce zici de asta:
-o urna in care se voteaza fizicul
-o urna in care se voteaza sufletul+mintea.
Faci media, si sa vezi ce intorsatura o sa ia situatia.
Eh, e cam tarziu, dar... poate nu e prea tarziu.

pazea ca vine justitiarul sa faca ordine

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 7:22 pm

exact. Catzelusha are dreptate !

asa...si eu...as vota-o pe danone. daca vretzi sa stiti...eu as vota pe danone...ca e cea mai mare gospodina a tuturor timpurilor...stie sa faca peste o mie de mancaruri. dar aici....ma doare in poola de mancare...aici votam altceva !

ma duc sa beau o cana de vin...ca m-ati enervat. imi creste draq tensiunea..si mor cu zile... ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde aspyrin » Dum Mar 06, 2005 7:23 pm

face cineva un clasament partial?
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 7:27 pm

Shun Tzu,exista clasamente in care se voteaza userii in functie de nivelul de cultura al acestora,in functie de nivelul de inteligenta,dar astea se tzin abia la sfarsitul anului.

Cate miss-uri se tin aici pe an?

Eu am zis ca se face ca la TV... (frumusetze+inteligentza)/2
Sun Tzu

Mesajde Catzelusha » Dum Mar 06, 2005 7:29 pm

pe an ,unul din cate stiu.

O'Mosh,lasa beutura ca-ti creste si mai tare tenisunea si...stii ca nu vrem sa te pierdem.:D
Catzelusha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma