Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Pai ca sa va fac ciuda..ia sa va spun ce am servit la masa :
1.aperitive (sunca,salamuri,pastrama,salata de vinete,branza,rosii)
2.friptura de pui (piept & pulpe) ,snitzele de pork,cartofi frantuzesti,specialitate de mazare cu morcovi
3.inghetata (vanilie,ciocolata si inca un fel care nu mi-am dat seama de ce este)
4.vin alb de mare calitate
Cam asta am servit eu de praznicul Sfiintilor Apostoli Petru si Pavel
1.aperitive (sunca,salamuri,pastrama,salata de vinete,branza,rosii)
2.friptura de pui (piept & pulpe) ,snitzele de pork,cartofi frantuzesti,specialitate de mazare cu morcovi
3.inghetata (vanilie,ciocolata si inca un fel care nu mi-am dat seama de ce este)
4.vin alb de mare calitate
Cam asta am servit eu de praznicul Sfiintilor Apostoli Petru si Pavel
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
astazi...ma incantati voi!
in rest...nimeni si nimic!
toata lumea parca a adormit(de fapt ma refer la conoscutii mei)si ma apasa greu de tot plictiseala...
in rest...nimeni si nimic!
toata lumea parca a adormit(de fapt ma refer la conoscutii mei)si ma apasa greu de tot plictiseala...
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
M-a incantat ca m-am sculat la 11:30 si ca nu aveam nimic de facut. Asa ca am mai zabovit in pat.
Dupa ce cu greutate m-am dat jos...mi-am preparat un lapte cu Nesquick...care,de asemenea..m-a incantat. Foarte bun.
Am vorbit si cu Darky despre acest lucru...si mi-a parut bine sa aflu ca si ei ii place laptele cu Nesquick la fel de mult.
Cat de frumoase sunt diminetziile de vacantza...cand nu ai nimic de facut !
Dupa ce cu greutate m-am dat jos...mi-am preparat un lapte cu Nesquick...care,de asemenea..m-a incantat. Foarte bun.
Am vorbit si cu Darky despre acest lucru...si mi-a parut bine sa aflu ca si ei ii place laptele cu Nesquick la fel de mult.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
M-a incantat ca m-am sculat la 11:30 si ca nu aveam nimic de facut. Asa ca am mai zabovit in pat.
oribilule!!!!!!!!!!!! vezi ca te ti de reclame :no:

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Azi m-a trimis mama la piata sa iau rosii...de obicei ma trimitea la un chiosc de langa bloc...piata fiind mai departe,i-am spus ca o sa dureze mult mai mult drumul...dar eu merg f. repede si am timp sa zabovesc o juma' de ora pe net...n-o sa ma suspecteze...
Asta a fost in primul rand.In al doilea,se apropie o cursa de Formula 1 si ma incanta nespus...
In al treilea rand,m-am aventurat pe un site finlandez si totusi m-am descurcat!
Asta a fost in primul rand.In al doilea,se apropie o cursa de Formula 1 si ma incanta nespus...
In al treilea rand,m-am aventurat pe un site finlandez si totusi m-am descurcat!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
-
Asa de putina lume incantata... Pacat, mare pacat... Eu acum sunt super fericit. De foarte mult timp nu m-am mai simtit asa bine. S-au acumulat o serie de treburi care... ar trebui sa mor, ca sunt inconjurat de lucruri frumoase azi. Si astea sunt:
1. faptul ca Miki a vizitat pagina mea si a spus cateva cuvinte frumoase despre ea pe un site oarecare. Asta m-a dus in al noulea cer!
2. faptul ca m-am intors in Bucuresti unde se pare c-o sa stau toata vara! Bye-bye campanie agricola de vara!
3. multe, multe altele, dar astea bat tot... SUNT FERICIT!
1. faptul ca Miki a vizitat pagina mea si a spus cateva cuvinte frumoase despre ea pe un site oarecare. Asta m-a dus in al noulea cer!
2. faptul ca m-am intors in Bucuresti unde se pare c-o sa stau toata vara! Bye-bye campanie agricola de vara!
3. multe, multe altele, dar astea bat tot... SUNT FERICIT!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de Oribilul Mosh
ontopic: schimbul de bancuri cu moshu pe YM
offtopic: nesquick are pt tine , fructe morcovi vitamine. hmm...cred ca am gresit reclama?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Darky e mult prea buna. Si pe mine m-a incantat schimbul de bankuri cu ea. I luv her.
Si m-a mai incantat un Grant's dublu !
Prietenii stiu de ce !
Si m-a mai incantat un Grant's dublu !

-
Pai ca am petrecut seara in compania lui Aliosha. Pentru inceput fiecare am servit cate o shawarma enorma,de la Miss Chicken.
Iar apoi ca marii domni am servit un whisky (Product of Scotland) . Si unde altundeva am servit acest whisky,decat in living-room. In pahare clasice de cristal ,cristal de Bohemia . Iar sticla de William Grant's era aseazata pe masutza de lemn de visin.
Eu am baut cam 3 whiskyuri duble. In surdina se auzeau cei de la Meat Puppets. O formatzie de talie mondiala.
Atmosfera era linistita si nu a fost deranjata decat de cele cateva telefoane din partea unor admiratoare ale lui Aliosha,care ii solicitau sa iasa cu ele. Dar..nu,nu....Aliosha era cu Moshu la un whisky. Nu il putea lasa pe Oribilul..pentru niste fete....pe care le poate avea la orice ora.
Iar apoi ca marii domni am servit un whisky (Product of Scotland) . Si unde altundeva am servit acest whisky,decat in living-room. In pahare clasice de cristal ,cristal de Bohemia . Iar sticla de William Grant's era aseazata pe masutza de lemn de visin.
Eu am baut cam 3 whiskyuri duble. In surdina se auzeau cei de la Meat Puppets. O formatzie de talie mondiala.
Atmosfera era linistita si nu a fost deranjata decat de cele cateva telefoane din partea unor admiratoare ale lui Aliosha,care ii solicitau sa iasa cu ele. Dar..nu,nu....Aliosha era cu Moshu la un whisky. Nu il putea lasa pe Oribilul..pentru niste fete....pe care le poate avea la orice ora.
-
e dupa-amiaza mea libera
si n-am facut absolut nimic toata ziua
si pot sa stau pe net pana la noapte
ma mai incanta de asemenea amintirea ploii torentiale de aseara.....o ploaie rece gheata si abundenta...o ploaie care ameninta sa inece lumea si sa spele prin suvoaiele sale toate relele si tristetile din noi...si am mers asa agale,si am alergat,si m-am invartit,si am sarit in sus prin ploaie...dupa care am facut un dush fiebinte,am baut un pahar mare de Baileys cu multa gheata(desi eram de serviciu
) si m-am dus la culcare....
si n-am facut absolut nimic toata ziua
si pot sa stau pe net pana la noapte
ma mai incanta de asemenea amintirea ploii torentiale de aseara.....o ploaie rece gheata si abundenta...o ploaie care ameninta sa inece lumea si sa spele prin suvoaiele sale toate relele si tristetile din noi...si am mers asa agale,si am alergat,si m-am invartit,si am sarit in sus prin ploaie...dupa care am facut un dush fiebinte,am baut un pahar mare de Baileys cu multa gheata(desi eram de serviciu

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Ma bucur ca bhuttu e fericit.asta ma incanta....
...pe langa canicula de azi(da,si asta!)...ar fi trebuit sa fiu distrusa dupa drumurile care le-am facut...am batut strazile orasului la amiaza si la pranz...dar ma simt splendid!pentru ca n-am mai iesit de-adevaratelea din casa de duminica!
Tin neaparat sa zic ca ieri m-a incantat nespus un post local de radio...au sunat niste ascultatori si au cerut piesele pe care le iubesccel mai mult...II IUBESC PE OAMENII AIA!!!SA FIE SANATOSI!!!
...pe langa canicula de azi(da,si asta!)...ar fi trebuit sa fiu distrusa dupa drumurile care le-am facut...am batut strazile orasului la amiaza si la pranz...dar ma simt splendid!pentru ca n-am mai iesit de-adevaratelea din casa de duminica!
Tin neaparat sa zic ca ieri m-a incantat nespus un post local de radio...au sunat niste ascultatori si au cerut piesele pe care le iubesccel mai mult...II IUBESC PE OAMENII AIA!!!SA FIE SANATOSI!!!
-
Azi a fost ziua lu' unchiu'. A facut 48 de ani. A dat gratar de mici si de cotlete. Si bere Tuborg ! M-am lins pe degete !
Ce frumos cand este zilele la oameni...si face cinste !
Ce frumos cand este zilele la oameni...si face cinste !

-
Am ajuns la concluzia ca aproape toate in zilele mele sufletul mi se cantanta de ce anume vad la serviciu. Este o placere pentru mine sa ma duc la munca si sa-mi vad colegele, sarmanele, care nu au bani nici de sutien. Ca sa nu mai pun la socoteala (chestie care este fumata de mult, stiu, dar este valabila si in ziua de azi) ca nu au avut suma necesara pentru a-si lua toata fusta. Si, pe deasupra, au mai si taiat-o. Asta este. De-ale tineretii valuri.
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Stitzi ce m-a incantat pe mine astazi ? Ca sunt un Mosh Oribil....dar lumea ma apreciaza. Nu stiu de ce...dar asa e !
Am primit 2 SMS-uri....care m-au trimis in Gradina Edenului !
Ma simt minunat....desi ma cam doare un ochi. S-a umflat. Cred ca m-a tras curentul.
Am primit 2 SMS-uri....care m-au trimis in Gradina Edenului !
Ma simt minunat....desi ma cam doare un ochi. S-a umflat. Cred ca m-a tras curentul.
-
Deja am revenit inapoi pe Pamant. Dar cateodata mai fac incursiuni si pe unde am pomenit,la modul figurat bineinteles. :p
-
nu stiu de ce....
dar petrican este mult prea curios pt cate raspunsuri sunt eu gata sa-i dau....:rolleyes:
asta daca "ce?ce?" era pt mine. pt cine altcineva?!
asta daca "ce?ce?" era pt mine. pt cine altcineva?!
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Ce mi-a incantat mie sufletul astazi este ca am reusit sa ma trezesc la ora 1 dupa ce pana la 5 dimineata am stat pe forum.
Cat iubesc eu oamenii de pe forum! Chiar si pe animalutza_xxx :a

Cat iubesc eu oamenii de pe forum! Chiar si pe animalutza_xxx :a
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Da mah te iubesc si pe tine! Ca doar tu ai spus-o: esti om de pe forum.

Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Ppl! Fac declaratie de dragoste:
Te iubesc mai mult decat il iubesc pe Oribilul Mosh!!! Vezi cat de important esti?
Normal ca ceea ce am spus nu este adevarat si tot pe moshul il iubesc mai mult.
Te iubesc mai mult decat il iubesc pe Oribilul Mosh!!! Vezi cat de important esti?
Normal ca ceea ce am spus nu este adevarat si tot pe moshul il iubesc mai mult.

- zuza
- Junior Member
He,he..in sfarsit ma iubeste si pe mine cineva ! Itzi multumesc,draga Monika ! :p
.................
Ba..eu m-am bucurat enorm astazi ca a intrat verisoara-mea la liceu. Si nu la orice liceu...ci la liceul pe care l-am absolvit si eu..cu ceva vreme in urma.
.................
Ba..eu m-am bucurat enorm astazi ca a intrat verisoara-mea la liceu. Si nu la orice liceu...ci la liceul pe care l-am absolvit si eu..cu ceva vreme in urma.
-
i hate all you happy people! somebody make ME happy cuz i'm not :cry:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma