Oglinda oglinjoara care e cel mai frumos avatar din tara ?
Moderator: anjin-san
ba sa stii ca maine scanez poza si o pun...asa , sa vada tot forumu' cu cine are de-a face .
pun pariu ca o sa apara vreo lutza cu "am si eu din aia , am si eu din aia " ...
si aia...tot de la un tigan din Obor i-ai luat , ai ? de fapt...nici nu vreau sa stiu .
bag divortz !
sa-ti iei cadoul inapoi si sa nu te mai vad la fatza .
pun pariu ca o sa apara vreo lutza cu "am si eu din aia , am si eu din aia " ...
si aia...tot de la un tigan din Obor i-ai luat , ai ? de fapt...nici nu vreau sa stiu .
bag divortz !
sa-ti iei cadoul inapoi si sa nu te mai vad la fatza .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Ce sa fac cu ele dupa ce le-ai purtat ? Da-le la o femeie nevoiasha din suburbiile Dublinului !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu ma intereseza ce faci cu ele .
lasa-le mostenire la copii .
sau fraiereste pe alta cu ele .
ah , si sa-mi dai stii-tu-ce inapoi .
lasa-le mostenire la copii .
sau fraiereste pe alta cu ele .
ah , si sa-mi dai stii-tu-ce inapoi .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Ce sa itzi dau inapoi ? Ca in afara..de 1 bere...nu mi-ai dat nimic !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
zaaaau ? da' chei la vilutza cine t-za dat ? da' chilotzei cu blanitza ? da'...
aaah....forgeddaboutit . nu mai vreau nimic de la tine .
aaah....forgeddaboutit . nu mai vreau nimic de la tine .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
ma bad A
micutzul din avatar vrea sa demonstreze axioma din SIGNATURE'ul tau, vali ... nu cred ca stie de unde sa inceapa
... cat despre frumusica din dublin, tot ce sper este ca acolo jos sa aiba un portofel ... am auzit ca e o idee buna sa investesti in IRL :" ... arrrggh
micutzul din avatar vrea sa demonstreze axioma din SIGNATURE'ul tau, vali ... nu cred ca stie de unde sa inceapa
... cat despre frumusica din dublin, tot ce sper este ca acolo jos sa aiba un portofel ... am auzit ca e o idee buna sa investesti in IRL :" ... arrrggh
-
nederlande - Junior Member
imi place avatarul moshului mai nou...este filmul de desene animate preferat...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Initial trimis de vali
ma mir cum nu s-a luat nimeni de avataru meu...
m-ash lua io de avataru tau, casa nu te mai miri in van, da' m-am mai luat shi alta dat shi nu tzi-a placut...orishicum, ie mai bun asta decat ala de speriat copii, ca din cauza lui n-am mai intrat pa forum freo luna, shi din cauza asta m-a ajuns aiu la numaru' de posturi shi m-a shi-ntrecut, ca posta cu oichii inchishi, da frica sa nutz vada avatarul, asta casa vezi cum sa leaga unele lucruri shi ce dea mai neajunsuri prilejuieshte la oameni un avatar nimerit!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Abia ashtept sa-mi pun shi eu avatar
...
Imi place avatarul moshului shi nu-mi place avatarul lui vali.

Imi place avatarul moshului shi nu-mi place avatarul lui vali.
-
Pain in the Arse - Junior Member
Merlucius...ce reprezinta avatarul tau ? Am tot stat si m-am holbat la el..si nu inteleg ce este.
-
O'Mosh, iar ma obligi sa muncesc p-acilea
So, iete aici:
1-nu-s io de vina ca am restrictii la dimens. avatarului da' tot l-am pus iac-asa , tocmai pt. oameni curiosi ca tine :p
2-pai ziceai ca tu ai stat mult pe computerash si l-ai jucat - cum adik nu recunosti Black&White ? si daca nu, ti-l recomand - garantez pt. asta eliberarea poporului forumistic de oribili un timp oarecare
3-si dupa ce te joci 2 nivele din el si dup-aia te duci la patinuar ca nu-i mai intelegi talcu' o sa pricepi de ce suntem toti nishte vacutzi mai mult sau mai putin rebeli :lol:
Gata, te-am luminat amu.

So, iete aici:
1-nu-s io de vina ca am restrictii la dimens. avatarului da' tot l-am pus iac-asa , tocmai pt. oameni curiosi ca tine :p
2-pai ziceai ca tu ai stat mult pe computerash si l-ai jucat - cum adik nu recunosti Black&White ? si daca nu, ti-l recomand - garantez pt. asta eliberarea poporului forumistic de oribili un timp oarecare

3-si dupa ce te joci 2 nivele din el si dup-aia te duci la patinuar ca nu-i mai intelegi talcu' o sa pricepi de ce suntem toti nishte vacutzi mai mult sau mai putin rebeli :lol:
Gata, te-am luminat amu.
excedet
-
Merlucius - Junior Member
adevarat, unde e fondu portocaliu shi mov?! da' tu de verde n-ai auzit?! tanti din poza ie fata aia din beverli hils?! orshcum, ejti pa calea cea buna, avatarul asta ie cel mai breaz dela ala cu palarie, care se schimba la fatza, de-mi placu mie mult. da' lasca maine-poimaine il schimbi shi p-asta, n-am grije.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Da` de avatarul meu nu zice nimeni nimic?;P
Eh...Las` ca ma supar eu pe voi!Stiu ca e inexpresiv si...nu se"misca"dar...Aceasta sunt eu si nu aveti ce face! Sac!!!
Mie imi plac avatarele lui Vali si ...imi mai plac avaterele lui Moshu`,Alyosha si...ale Mirelei.
Ah! Si bineinteles ca imi place avatarul lu` K-gula(oricare ar fi acela acum:)
Eh...Las` ca ma supar eu pe voi!Stiu ca e inexpresiv si...nu se"misca"dar...Aceasta sunt eu si nu aveti ce face! Sac!!!
Mie imi plac avatarele lui Vali si ...imi mai plac avaterele lui Moshu`,Alyosha si...ale Mirelei.
Ah! Si bineinteles ca imi place avatarul lu` K-gula(oricare ar fi acela acum:)
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Ai ma ca si al meu e dragutz,nu?
Si in afara de la meu sunt mijto ale urmatorilor:
1.Decret
2.Bhuttu
3.Oribilul Mosh
Si in afara de la meu sunt mijto ale urmatorilor:
1.Decret
2.Bhuttu
3.Oribilul Mosh
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Sa-mi dea cineva exemplu de vreun user care a mai avut avatare cu celebritatzi care canta si danseaza!!!! 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de bhuttu
...zise Petrucci. Mai ramane sa zici ca e original.
Intr-adevar nu e original,e o poza de la Dream Theatre dar am decupat partea unde scria numele formatiei.Am zis ca e original?Am zis doar ca e dragutz.
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
stangsemnata ( copyrait baixo ) si-a schimbat iar avataru' . cum va place ? ( poza in sine , nu ce se intampla acolo , ca dak-ati fi in situatia saracului om , nu cre'ca v-ar place deloc . )
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
1515
Initial trimis de Mirela
(...), nu ce se intampla acolo (...)
ce se intampla acolo? da sauditu' cu mana in minge, deci ar trebui sa se fluiere hent!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ala de ii da lu' arabu unde-l doare pe voinic..e frantzuz ? Mie asa imi pare dupa tricou.
Hm..nu prea imi place avatarul. Mai marfa era cel cu tzatzele.
Top avatare Mirela (IMO) :
1.steagul Argentinei
2.tzatzele
3.tablou de Dali
4.asta cu fotbalisti
Hm..nu prea imi place avatarul. Mai marfa era cel cu tzatzele.
Top avatare Mirela (IMO) :
1.steagul Argentinei
2.tzatzele
3.tablou de Dali
4.asta cu fotbalisti
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma