Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
Adorabil tupeul meu....
initial trimis de vali
depechemind-ule, este de kk - asta mi-a venit acum in minte.
initial trimis de vali
o eroare de kkt
initial trimis de vali
piquerro, ce e faza aia de kkt de sub nickul tau ce banned?
initial trimis de vali
cauta la gunoi
piquerro, viata e plina de kkt
initial trimis de vali
ah, si faza cu lutza-utza fuckerita e chiar de kkt.
initial trimis de vali
mda, banuiam eu. ce kkt.
initial trimis de vali
cel mai de kkt nick
etcetera.....
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Re: Adorabil tupeul meu....
Initial trimis de dEpEchEmIND
etcetera.....
Prin urmare,...Vali e de kkt,ce mai!!! (sorry...)
- Titina
- Junior Member
Sa shtitzi ca userul dEPECHEmODE nu este clona mea!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
+ de 100%??
Ever wonder about people who say they are giving more than 100% ?
We have all been to those meetings where someone wants over 100%. How about achieving 103 %? Here is a little math that might prove helpful.
What makes life 100%?
If:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Is represented as : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Then: H A R D W O R K
8 1 18 4 23 15 18 11 = 98%.
K N O W L E D G E
11 14 15 23 12 5 4 7 5 = 96%
But,
A T T I T U D E
1 20 20 9 20 21 4 5 = 100%
And,
B U L L S H I T
2 21 12 12 19 8 9 20 = 103%
So it stands to reason that hard work and knowledge will get you close,
Attitude will get you there, and Bullshit will take you over the top.
But look how far ass kissing will take you.
A S S K I S S I N G
1 19 19 11 9 19 19 9 14 7 = 118%.
So the next time someone ask you to give more than 100%, you know what is required of you.
Ever wonder about people who say they are giving more than 100% ?
We have all been to those meetings where someone wants over 100%. How about achieving 103 %? Here is a little math that might prove helpful.
What makes life 100%?
If:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Is represented as : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Then: H A R D W O R K
8 1 18 4 23 15 18 11 = 98%.
K N O W L E D G E
11 14 15 23 12 5 4 7 5 = 96%
But,
A T T I T U D E
1 20 20 9 20 21 4 5 = 100%
And,
B U L L S H I T
2 21 12 12 19 8 9 20 = 103%
So it stands to reason that hard work and knowledge will get you close,
Attitude will get you there, and Bullshit will take you over the top.
But look how far ass kissing will take you.
A S S K I S S I N G
1 19 19 11 9 19 19 9 14 7 = 118%.
So the next time someone ask you to give more than 100%, you know what is required of you.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Un nou hit e pe cale sa apara. Tocmai l-am auzit la Radio Star. Nu stiu cine canta dar la refren zice asa :
Itzi amintesti cum ne-aminteam...de zilele cand ne iubeam ?
Itzi amintesti cum ne-aminteam...de zilele cand ne iubeam ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
auuu...vezi sa nu iei bataie , ca aia de o canta e Miki .
Ti-amintesti cum ne-aminteam
De zilele cand ne iubeam
Vroiam sa fim doar impreuna , doar noi ( mai mult nu mai stiu...)
Ti-amintesti cum ne-aminteam
De zilele cand ne iubeam
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
cum sa nu-si aduca aminte Mirelo?ca zilele alea cand a fost cu tine sunt aproape la egalitate cu craciunul ala cand a mancat singur un porc intreg si cu ziua aia cand a vazut gladiatorul?
-
SOD - Mesaje: 6035
Pai am vazut Gladiator de 6 ori . La care din cele 6 zile te referi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
1600
Initial trimis de Mirela
(stiu eu, si probabil si bhuttu) noi doi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"Atunci cand cazi eu
Te-ajut sa te ridici
Cand simti ca ti-e greu
Voi fi mereu aici
Cand lumea toata
Te va respinge eu
Voi fi acolo
Langa sufletul tau
Si tot ce-ti cer e dragostea
Ti-amintesti cand ne-aminteam
De zilele cand ne iubeam
Voiam sa fim doar impreuna
Doar noi
Noi doi"
Dupa cum am mentionat deja, melodia nu-mi place si este mult sub ceea ce inseamna Kpital. Pentru ca, repet, Kpital si Miki sunt doua lucruri distincte.
Te-ajut sa te ridici
Cand simti ca ti-e greu
Voi fi mereu aici
Cand lumea toata
Te va respinge eu
Voi fi acolo
Langa sufletul tau
Si tot ce-ti cer e dragostea
Ti-amintesti cand ne-aminteam
De zilele cand ne iubeam
Voiam sa fim doar impreuna
Doar noi
Noi doi"
Dupa cum am mentionat deja, melodia nu-mi place si este mult sub ceea ce inseamna Kpital. Pentru ca, repet, Kpital si Miki sunt doua lucruri distincte.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pai am vazut Gladiator de 6 ori . La care din cele 6 zile te referi ?
la ziua aia cand ai vazut si Gladiator si Forest Gump,si ti-ai dat seama ca stii toata istoria universala!
-
bah io cred ca-l vazu de 6 ori ca sa inteleaga mai bine ce se petrece in film. nici acu nu prea e convins daca actiunea se petrece in timpu celui de-al doilea razboi mondial sau in primu. creca dupa alte 6 vizionari se va lamuri el ...ca nu-i prost sa stii....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
toata faza e sa-si dea seama ca e un film si sa nu creada ca aia de acolo chiar mor!
moshule,ce vezi tu acolo nu e sange ma,e suc de rosii!si stadionul ala nu mai exista,e facut pe calculator!bine,ai sa ma intrebi cum se poate face stadionul ala pe calculatorul de al telefonul mobil!nu la ala e facut,e pe computer!ai inteles?
moshule,ce vezi tu acolo nu e sange ma,e suc de rosii!si stadionul ala nu mai exista,e facut pe calculator!bine,ai sa ma intrebi cum se poate face stadionul ala pe calculatorul de al telefonul mobil!nu la ala e facut,e pe computer!ai inteles?
-
Sunt zile in care nu se scrie nimic interesant pe forum...sapatmani chiar. Eu insa vizitez zilnic acest portal si cateodata insistenta imi este rasplatita prin descoperirea unor posturi cu adevarat deosebite:
dm:
"Yey! Moshul s-a intors la rinocerash!
Faza este ca... nu l-am luat ca o schimbare. Asa de obishnuita cu el eram!"
OM
"Da,depeche...prima dragoste nu se uita niciodata. Asa e si cu avatarele. Dupa cum observi..in afara de tine & mine...si SOD & Decret au revenit la vechile avatare. Avatarele care ne-au consacrat.
Si foarte bine i-ai spus tu rinocerash...ca asta si e. Insa..pt. zile triste am pregatit si avatar cu rinocer (a se vedea in atasament)"
dm:
"Yey! Moshul s-a intors la rinocerash!
Faza este ca... nu l-am luat ca o schimbare. Asa de obishnuita cu el eram!"
OM
"Da,depeche...prima dragoste nu se uita niciodata. Asa e si cu avatarele. Dupa cum observi..in afara de tine & mine...si SOD & Decret au revenit la vechile avatare. Avatarele care ne-au consacrat.
Si foarte bine i-ai spus tu rinocerash...ca asta si e. Insa..pt. zile triste am pregatit si avatar cu rinocer (a se vedea in atasament)"
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aliosha..mi se pare mai interesanta discutzia mea cu depeche..decat faptul ca tu intrebai despre curlingul feminin pe fotbal international ! :yD
Ne-ai atasat pe acel forum chiar si o poza cu acest minunat sport de iarna..care este curlingul.
Ne-ai atasat pe acel forum chiar si o poza cu acest minunat sport de iarna..care este curlingul.
-
uite sportul rege
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Alin si bhuttu , niste rapandule
S-au gandit ca sa ma injure
Dar Moshu nu stie de glume
Si-acum lor le da la **ie
-
1639
eronat! armata o faci, dar nu te baga in garda. mai bine zis, nu-ti da arma si munitie de razboi pe mana.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Oribilul Mosh
Alin si bhuttu , niste rapandule
eroare de tastare
le da = le-o ia
sa nu-ti ceri iar iertare ca iar ai gresit cum faci de-obicei ca nu tine. esti fumat....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Hmm...azi nu esti un forma...eye ! Nici depechemind nu face asemenea glume.
Eu itzi zic pas ! (pt. ziua de azi. revin-o cand vei avea inspiratzie)
Eu itzi zic pas ! (pt. ziua de azi. revin-o cand vei avea inspiratzie)
-
Aberatie zilei:
"Autoritatile din comuna constanteana Kogalniceanu au luat masuri deosebite dupa sosirea primelor avioane americane pe aeroportul din zona, printre acestea numarindu-se si interzicerea consumului si comercializarii bauturilor alcoolice in localuri si magazine dupa ora 21.00."
Baaaahhhh...fute-mash pa Herculesele lor...las ca vin eu cu Xena mea, sa vada ei...ai dracu´ baistruci!
"Autoritatile din comuna constanteana Kogalniceanu au luat masuri deosebite dupa sosirea primelor avioane americane pe aeroportul din zona, printre acestea numarindu-se si interzicerea consumului si comercializarii bauturilor alcoolice in localuri si magazine dupa ora 21.00."
Baaaahhhh...fute-mash pa Herculesele lor...las ca vin eu cu Xena mea, sa vada ei...ai dracu´ baistruci!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma