having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Matrashita » Vin Iun 27, 2003 11:00 am

Acum chiar k m-am inveselit..Bey,ce am ras...cine`i cu musca pe caciula imediat se simte....
Nicholas_Alex ...cu cine vb tu pe YM si eu nu stiu?Vreau si eu..hai facem o conferintza!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 27, 2003 11:00 am

bai baiatule , esti nesanatos ? eu nici nu am telefon ! crezi ca m-am dus la public s-o sun pe matrasita ? sa fim seriosi ! terminati cu copilarismele !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Iun 27, 2003 11:04 am

Moshu n-are bani nici de`o masa k -lumea si zicetzi ca a sunat el mah..e 80.000 cartela de public..cu banii astia ishi ia 3 pungi de popcorn si se uita la nush care film...:mad:
Matrashita

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Iun 27, 2003 11:05 am

*loool*...adica matrashita nu merita un mers pe jos pina la cel mai apropiat tel. public? Chiar asa de nesimtit esti? PORCULE!
Si sa stii ca persoana de pe ym este foarte credibila! Asa sa stii! PORCULE!!!!!! Nu ash fi crezut asa ceva despre tine.....:(

Matrashito, nu pot da numele "informantului (informantei)", din motiv de gelozie/represiune, care se poate abate asupra acestei persoane din partea celui cu musca pe caciula...:D
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Iun 27, 2003 11:09 am

Bine spus Nicholas...lasa`l pe Mosh sa se perpeleasca poate pleaca musca de pe caciula lui...
Las` ca imi zici in private cine ,ce ,cum ti-a spus informatia secreta..am eu o vaga banuiala!
Matrashita

Mesajde Shaki » Mar Iul 01, 2003 11:35 am

Am stat pana acu sa xeroxez pt licenta, am innebunit-o pe aia de la xerox saraca si innebunesc si eu cand ma gandesc cat am de invatat...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Nightmare » Joi Iul 10, 2003 12:14 am

Azi m-a tuns o coafeza proasta. Mai mult si-a batut joc de parul meu.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Iul 10, 2003 9:41 am

ca iar m-am trezit la 7 jumate, si iar a trebuit sa vin la munca si am aflat ca in uichend la munte ploua....:(
memetshot

Mesajde nocturna » Joi Iul 10, 2003 9:59 am

iar posteaza cretinii in dublu exemplar!
io m-am trezit la 4 dim si inconjurata de ape, si-n pericol de electrocutare, si am ajuns si la munca! asa ca taci draq din gura si nu te mai vaita ca te ploua la munte, macar nu te ploua-n casa!

totusi problema ingerului tembel se prezinta a fi foarte grava...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 10, 2003 10:07 am

eu astazi de dimineatza m-am trezit cu penisul in stare flasca. nu mi s-a mai intamplat de 20 de ani. sunt foarte speriat. ce ma fac ?
va dati seama..ca asta mi-a stricat intreaga zi. :cry:

asa ca..lasati-ma cu problemele voastre minore ! :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Iul 10, 2003 10:18 am

Nightwish, sa-nteleg ca fu ca-n bancul cu sudorii? Doar ca nu vad de unde era pericolul de electrocutare... *p
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iul 10, 2003 10:28 am

stefan, bancu cu sudori e nimic pe langa ce am trait io. sa te trezesti cu apa pan la glezne...acu' fa si tu o ecuatie intre apa si curent si vezi ce iese. *p mama lor de dobitoci, cum eu nu pot, sper din tot sufletul sa-i f**a in gura toti ceilalti nefericiti vecini!

moshule, da-o draq de treaba ca nu ma mai joc! ce pana mea ati facut cu regulamentul meu de ordine si disciplina a bosorogilor?! :mad:

nocturna

2399

Mesajde baixinho© » Joi Iul 10, 2003 10:55 am

Initial trimis de Nightwish
ce pana mea ati facut cu regulamentul meu de ordine si disciplina a bosorogilor?! :mad:

se poate sa ii fi expirat termenul de garantie. posteaza-l inca o data si vezi ca scrie acolo: valabil de la pana la. E, la "pana la" scrie si tu acolo 31 decembrie 2008 ca nu se supara nimeni.

lustrule, spre ca nu te iei de mine acum ca dau sfaturi/indicatii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Iul 10, 2003 11:08 am

multam baicsule. sa-ti dea al de sus (nu ala de m-a inundat pe mine) sanatate. :D
moshu o uitat sa-mi zica ca astea mai si expira cand am semnat de primire.

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 10, 2003 11:10 am

pai tu nu ai ochi sa vezi ? tre' sa iti zic eu totul ? tu..cand cumperi ..sa zicem iaurt de la alimentara....tre' sa vin eu sa iti zic cand expira ? :mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iul 10, 2003 11:13 am

moshule sa nu-mi fie cu banat (sic!) da iaurtu asta de care zici matale ce tip de votca e ? ceva mai nou aparut acu? ca io n-am auzit panacu ...sigur marca de techila nu ie.
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Iul 10, 2003 11:18 am

Initial trimis de Nightwish
iar posteaza cretinii in dublu exemplar!
io m-am trezit la 4 dim si inconjurata de ape, si-n pericol de electrocutare, si am ajuns si la munca! asa ca taci draq din gura si nu te mai vaita ca te ploua la munte, macar nu te ploua-n casa!

io am fost mai fericit. ca ieri dupa ce m-am intors de la munca am gasit in bucatarie apa venita de pe scurgere....adevarul ca nu ploua: apa venea de jos...deci vezi ca si unii "cretini" pot avea probleme...numai ca astea s-au dus, si faptul ca ploua la munte este chiar naspa..

oricum n-are rost sa raspund la faza cu cretinii ca ajungem ca mine dupa ce am castigat la olimpiada ;i
memetshot

Mesajde nocturna » Joi Iul 10, 2003 11:21 am

ba trebuia sa-mi zici moshule, ca d'aia esti admin! *p
si mai faci si pe nevinovatu cand te intreb. :D acum uite si tu, mi-o expirat frumusete de regulament...

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 04, 2003 1:22 pm

Am coborat pana jos la super-market sa imi iau paine si o sticla de Cola. Si cascand eu gura pe acolo...trec pe langa una dintre angajatle magazinului.
Bai nene....putea a transpiratie ceva de nedescris. Cum este posibil asa ceva ? Ca nu se spala ea ...e treaba ei....dar de ce vine asa la munca ? Ce sunt clientii nevoiti sa ii simta mirosul ei de nespalata ?
Plus ca e jenant..fata la 20 de ani...sa putzi a transpiratie. Pana si eu ma spal la su'bratz de 2 ori pe zi. Ca transpir excesiv cand imi bat maimutza.

*p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 04, 2003 1:36 pm

hai ca in supermarket ca supermarket da ce te faci cand esti colosha sus in aer si vine o reatebista de la tarom si cand se apleaca sa-ti dea fro bautura sau papica iti muta nasu pana-n cabina pilotilor. sari cu parasuta (la propriu)?
eyewitness

Mesajde Nightmare » Lun Aug 04, 2003 1:39 pm

Moshule, tu esti norocos pe langa mine. Eu am un coleg de clasa care sta in spatele meu si miroase oribil Pe tine nu te obliga nimeni sa te duci la acel magazin, dar eu trebuie sa merg la scoala.;P
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Aug 04, 2003 2:28 pm

moshule dar priveste avantajele: te epilezi in nas gratis...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Mirela » Joi Aug 07, 2003 10:41 pm

so...m-am decis sa ma alatur terapiei voastre de grup pentru ca Nu Mai POOOOOOOOOOOOT!!!
ca sa listez ceea ce m-a enervat astazi mi-ar dura o zi intreaga, dar asa pe scurt...

-prostia irlandeza a ajuns la limita imposibilulul
-oamenii care nu se tin de cuvant sunt cei mai de kko oameni din lume (musca pe caciula e inclusa)
-sponsora-mea ma tot abureste de 4 zile cu un mail si eu maine cica trebuia sa fiu la 7 la ambasada Frantei pentru un kkt de viza
-secretara sponsorei mele face treburile numai pe jumate si uite-asa dupa 13 ore de munca sunt nevoita sa stau inca doo ore degeaba la net
-sora sponsorei mele mi-a inchis telefonul in nas mai devreme. macar daca raspundea dreq si-mi spunea sa o sun peste nustu cat timp ca e bvizi
-sefa e o tampita si jumatate

si cel mai tragic.....
Am doo butelii (repet, butelii, pen'ca fiecare face cam cat doo sticle jumate) de sampanie in geanta si nu am de ce si cu cine sa le beau. plus ca sunt calde :cry:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde nocturna » Joi Aug 07, 2003 11:29 pm

Initial trimis de Mirela
nu am de ce sa le beau.

pai judecand dupa ce ai scris mai sus as zice ca ai de ce sa le bei si inca p'atat. sau, de asemenea, mai ramane si vesnicu' motiv (stupid) de sete. :D

nocturna

Mesajde Wild Rose » Vin Aug 08, 2003 12:25 am

pai sa vedem.. am adormit pe la 4:30 dimineata si m`am trezit la 10... pentru ca in mod normal, la 12 trebuia sa ma intalnesc cu moshu (m`am trezit degeaba :cry: ) acum mor de somn si nu inteleg de ce nu merg sa ma culc....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 08, 2003 12:37 am

Bad Girl , Bad Girl....ziua ta ar fi fost mult mai "bad" daca te-ai fi intalnit cu Moshu....si ai fi venit in casa sa..care miroasea a voma , alcool fermentat si transpiratie.

eu ce sa mai zic de ziua mea ? am fost poftit la friptane si beri cehesti...si nu am putut manca nimic....ca am fost prea bou si mi-am baut mintile cu o noapte in urma...ca ultima javra !

sunt o jigodie ordinara ! imi este sila de mine ! :mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Aug 08, 2003 12:42 am

moshule , moshule.. eu nu sunt suparata pe tine , iti inteleg durerea... si ma indoiesc ca mi`ar fi facut placere sa te gasesc in astfel de momente.. eu am nevoie de un mosh energetic, sa nu ma plictisesc ... sa`mi faca mancarica buna, gustoasa, aromata.. sa am ce papa... spune`mi si mie.. ce faceam eu cu tine bolnavior mami??

oricum, nu a fost atat de rea ziua de azi.. tinand cont ca am petrecut o parte din ea cu Koala Bear & Laura...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Vin Aug 08, 2003 1:00 am

leleeeeeeeeeeeeiiiii ... ca rau am ajuns ...

am luat-o pe urmele moshului si azi am fost in parc cu niste tovarasi si am baut un pic mai mult decat trebuia si ... acu inca ma mai doare capu (dupa vreo 7-8 ore) ... trebuia sa stau dracu acasa
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Vin Aug 08, 2003 1:57 pm

Azi a trebuit sa ma trezesc la ora 7 ca sa ma duc la Bucuresti sa imi fac buletinul...De parca nu puteam sa il fac si in Alexandria...
Nightmare
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Aug 08, 2003 2:09 pm

vai de mine si de mine...io pt chestia asta mi-as taia venele
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma