Sinucidere

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce metoda de sinucidere alegetzi ?

prin impuscare
3
0%
spanzuratoare
1
0%
taierea venelor
1
0%
luat pastile (otravire)
7
0%
"hara-kiri"
1
0%
aruncare de pe bloc
1
0%
dat foc
1
0%
aruncat in fatza metroului /trenului
2
0%
curentare
1
0%
citind "Gardianul"
19226
100%

Voturi totale : 19244

Mesajde Ramuna » Mar Sep 20, 2005 8:55 pm

sa inteleg ca nu mai pot sa mai postez pe nici un forum ca imi sare tot timpul cineva in cap? daca nu poti sa iti sustii pctu de vdr atunci de ce mai exista forum, nu shtiu... in fine... vad ca toata lumea are ceva cu mine... :(
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Sep 21, 2005 12:25 am

john_john scrie:serios, moshule?

~p ~p ~p

bre doomushte shtim ca eshti cult, nu tre sa ne scotzi ochii

john,john tu de unde plm ai aparut si de ce te bagi ?

ramuna draga cauta-ma pe ym si iti explic ce e cu jmenarii astia de pe forum si multe alte chestii;)
Daimon

Mesajde Love2Fly » Mie Sep 21, 2005 12:36 am

Bine bre, nu se va mai repeta :)

Da-mi voie:

bre doomushte [...] multe alte chestii

este greshit!!!!

Corect este asha:

bre doomushte jtim ca ejti cult, nu tre sa ne scotz ochii

john,john tu de unde plln ai aparut si de ce te baji ?

ramuna draga cautama pe ymeu si iti explic ce e cu jmenarii astia de pe forum si nejte chestii

:D este ca suna mai bine?

Ontopic: dejida
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Sep 21, 2005 1:21 am

maxx1nsane scrie:lasand gluma, sinuciderea chiar este un pacat foarte mare, exact din cauza aceasta sinucigashii nu sunt bagatziin biserica.

shi itz dai seama ce i-se mai rupe lu ala de s-a sinucis ca nu-l baga ajtiea in biserica...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mie Sep 21, 2005 4:42 am

ramuna scrie:vad ca toata lumea are ceva cu mine...

de la secsu oral ti se traje :D
ia incepe si tu sa suji pelicanu sa vezi ce adorata vei fi ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde john_john » Mie Sep 21, 2005 5:21 am

Daïmon scrie:
john,john tu de unde plm ai aparut si de ce te bagi ?

:calm:
:tai:
john_john
Junior Member

Mesajde Tino » Mie Sep 21, 2005 6:37 am

Cred ca cel mai sigur, aviz lui GABUBA, este sa iti pui streangul de gat, sa ingerezi o mare cantitate de medicamente sau otrava, iar cat stai pe scaun sa-ti tai venele de la ambele maini, sa-ti faci hara-kiri, sa-ti tragi un glont in cap, si daca mai ai putere sau viata in tine sa te arunci de pe scaun...
100 % viabil!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity,
and I'm not sure about the former." Albert Einstein
Tino
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Mie Sep 21, 2005 8:15 am

MiG29 scrie:shi itz dai seama ce i-se mai rupe lu ala de s-a sinucis ca nu-l baga ajtiea in biserica...

:D aici nu e vb ca i se rupe lu ala de s-a sinucis, dar ziceam asha ca fapt divers... :) ziceam dpdv religios.
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Ramuna » Mie Sep 21, 2005 9:44 pm

pai cine shtie pe unde ajunge ala care se sinucide... ;))
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde sullivara time » Mie Sep 21, 2005 10:08 pm

Mie mi-ar placea sa ma sinucida altcineva. :cow: varianta cu indoparea-pana-la-crapare.
sullivara time
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Sep 22, 2005 7:08 am

[quote="Ramuna"]pai cine shtie pe unde ajunge ala care se sinucide... ]
tot intr-o gruapa, tot la aceeashi adancime in pamant...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde blaind » Joi Sep 22, 2005 7:29 am

Shaki: mai sunt shi aia incineratzi...sau aia inecatzi ale caror cadavre nu se gasesc..shi 'or mai fi multe...
ashea ca nu ajung chiar totzi in groapa la 2 msub pamant
Still talkin' to myself
and nobody's home

(Alone)
blaind
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Sep 22, 2005 10:14 am

asha e :D duar k potzi sa ajungi in locatziile mentzionate de tine shi fara sa te sinucizi... deci, cam tot aia
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

nu conteaza

Mesajde etraom » Mar Sep 27, 2005 9:54 pm

Oribilul Mosh scrie:Asta in nici un caz. Noaptea e periculos in padure. Ma poate musca ursu' sau lupu' . Eu ziua ma duc..daca e sa o fac.

Marfa!De parca ar mai conta cum mori, dar ai dreptate noaptea e periculos...si daca vrei sa te spanzuri...
etraom
Junior Member

cum m-as sinucide eu

Mesajde etraom » Mar Sep 27, 2005 9:57 pm

Eu m-as sinucide doar cu pastile, adica somnifere si ca sa fiu sigura as bea si niste vodca ca e mai tare :))...deci, cine ma poate ajuta cu niste somnifere?!?astept raspuns...
etraom
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Sep 27, 2005 10:09 pm

etraom: daca te multumesti cu votcushuara, te rezolvi si de niscai somn, si puate vezi si viata mai in roz (adica daca-i dai de gust, se puate sa nu-ti mai trebuiasca sinuciderea).
sullivara time: daca tot vrei sa te sinucida altcineva, si anume sa te-duape pana crapi, nu crezi c-ar fi nemerit sa precizezi cu ce anume sa te induape? si pe unde?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

hm..metode

Mesajde chiola_satan » Joi Oct 13, 2005 8:08 pm

salutare oribile mosh .. lolz ..marfa rau thred-ool

cred ca "imi dau foc"
sexplicatie "suferinta este mai mica"
P.S. DOAR DACA ESTI PIROMAN de mic ...

success cu thred-ul :hades:
Junior Member

answer to an lame q

Mesajde chiola_satan » Joi Oct 13, 2005 8:12 pm

etraom scrie:
Eu m-as sinucide doar cu pastile, adica somnifere si ca sa fiu sigura as bea si niste vodca ca e mai tare :))...deci, cine ma poate ajuta cu niste somnifere?!?astept raspuns...

votca ati dau eu .. dar pastilele "farmacie scrie pe tine"
chiola_satan
Junior Member

someone help me to end my pain

Mesajde DarkTears » Lun Oct 31, 2005 6:04 pm

undefinedundefinedAs pune mana pe diazepam (alcool am totdeauna la indemana) dar am doar 17 in ian de abia fac 18 si nu pot pune mana pe reteta (ca doar asa se elibereaza) si in plus daca as avea ar afla ai mei ca o am de la doc de fam. daca vinde cineva as vrea sa cumpar vreo 60 pastile ofer pretul triplu fata de cel in farmacii plz daca nu trebuie sa apelez la taierea venelor...dar aud ca nu e sigura si trebuie intr-un anumit mod sa te tai care e acela ? de-a lungul venelor?sau.... :rulz: :hang: :rau: :tai:
let the world and leave it...
DarkTears
Junior Member

Mesajde Arkenhope » Lun Oct 31, 2005 10:29 pm

Aruncare de pe bloc?!? Spanzurare? Ce-s astea bei? Ia cititi aici cum puteti sa va sinucideti cu stil:
How to kill yourself like a man!
Acum chiar si cu stil nu prea merita sa te sinucizi, daca-i mai nasol dupa aia? Sau daca nu se schimba nimic?
I got the idea by smocking a lot of pot.
Arkenhope
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Oct 31, 2005 11:23 pm

as vrea sa cumpar vreo 60 pastile ofer pretul triplu fata de cel in farmacii plz daca nu trebuie sa apelez la taierea venelor

Ce de agarici lameri p'aci. Va spargeti in figuri ca faceti, ca dregeti si daca va cade un geam spart pe vreo vena si o sectioneaza plangetzi de mama focului si alergatzi ca bezmeticii la spital :P
Tu'va rasa de rockeri inchipuitzi :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Noi 01, 2005 2:15 am

Eu nu vreau sa mor. Vorbesc foarte serios. Nu pentru ca "viata e roz si roz este lumea toata" , nu pentru ca sinuciderea este considerata un pacat, etc. Problema e ca nu sunt genul de persoana care sa se resemneze.

Daaar... daca ar fi sa aleg : m-as imbata, m-as droga, m-as fute in draci dupa care as incerca sa zbor de pe Intercontinental. Sau mi-as zbura creierii.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde old lord » Mar Noi 01, 2005 4:32 am

mai acum serios vorbind, cine stie ce idioti isi pierd timpul pe aci si poate chiar se gandesc serios la sinucidere
nu e corect sa te sinucizi
nu merita sa te sinucizi
omul are o viata pe pamant. atat. mori si gata. nu vei ma egzista niciodata. nu vei mai fii niciodata. oricat de celebru ai fi lumea te va uita in cele din urma (daca nu peste 1000, 2000, 5000 sau 10000 sigur peste 50000 de ani )

viata mrita traita. trebuie sa fii opimist, sa ai incredere in tine, sa ei atitudine, sa faci ceva concret referitor la nivelul tau de trai, referitor la relatiile sociale, referitor la orice te face feriit

oricum lumea mi-a mai zis sa nu mai fiu asa radical
pe lumea asta oamenii s-au sinucis din diferite motive , nu le poti intelege pe toate, cum se zice " judeca daca ai trait tu"
oricum am vazut oameni care s-au sinucis prin cele mai crunte mijloace: s-au spanzurat de dulap, si-au dat foc, s-au aruncat de pe cladiri inalte
e groaznic. ceva ia manat pe oamenii astia sa faca asa ceva.
viata merita traita ptr ai numai una singura. si apoi gata
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde o_tzestoasa » Mar Noi 01, 2005 3:05 pm

duminica am fost la biserica, si zicea calugarul care a tinut predica ca singurul motiv pt care nu se sinucide cand vede cat de depravata e lumea in care traim, e pt ca prietenii lui l-au amnintat ca-l inmormanteaza in sicriu capitonat si ii fac multe parastase... :D serios vbind, vad sinuciderea ca pe actul suprem de egoism si lasitate cum oamenii sunt egoisti prin natura lor si prea putini unt viteji...
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Noi 01, 2005 5:54 pm

si zicea calugarul care a tinut predica ca singurul motiv pt care nu se sinucide cand vede cat de depravata e lumea in care traim

ce jcuala are gagiu, ciumec ce pll si voi evlaviuasele inocente chiar l-ati crezut, nu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Noi 01, 2005 6:20 pm

Wild Rose scrie:m-as fute in draci

Wild Rose, sa mă anunţ şi pe mine cand ai de gand să te autosinucizi singură tu insăţi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde o_tzestoasa » Mie Noi 02, 2005 5:56 pm

voi evlaviuasele inocente chiar l-ati crezut

nu, dar in context, a fost o chestie interesanta de zis de catre un calugar, ei fiind din principiu impotriva sinuciderii... si evlavia mea sau a oricui nu inseamna incredere orbeasca si tampeasca in orice purtator de sutana
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde pacha » Mie Noi 02, 2005 7:10 pm

Trebuie sa fie o chestie unica nonrepetabila.Ma voi gandi serios.
pacha

Mesajde Bebey » Mie Ian 18, 2006 6:15 pm

Exista momente cand cineva isi doreste sa moara. Majoritatea omenilor trec prin aceste momente. Insa de la a gandi pana la a face este o cale destul de lunga. Multi doar se gandesc , multi o si planuiesc dar cand ajung la final se opresc, si sunt destui care intradevar o fac. Se sinucid. Unii spun ca este lasitate, unii spun ca este curaj, altii spun ca este o prostie, eu nu pot sa spun decat ca sinuciderea este pur si simplu. Cine zice ca nu exsita motive de sinucidere se insala. Intotdeauna exista metode de sinucidere. Unii le constientizeaza altii nu le constientizeaza si altii le ignora.
Din punct de vedere religios, sinuciderea este considerat unul din cele mai mari pacate. Nu sunt un credincios, nu am fost niciodata. Credinta mea este intr-o putere superioara, insa nu intr-o institutie si intr-o carte. S-ar putea sa fie un pacat, dar eu nu cred. Sinuciderea este, asa cum s-a mai zis aici, un act deosebit de egoist. Este egoist pentru ca nu te gandesti decat la binele tau. Dupa tine potopul.. pentru ca pe cine ajuta faptul ca te sinucizi? Doar pe tine.
Sa nu se creada ca la sinucigasi nu le este frica de ceea ce fac. Le este. La majoritate nu le este frica de moarte, le este frica de felul in care vor muri. De acea luat pastile otravire este pe primul loc. Este modul cel mai usor ( bineinteles daca ai pastilele) in care se poate muri si in acelasi timp cel mai nedureros.
Cine se gandeste la sinucidere, trebuie sa se gandeasca foarte bine la ceea ce face, si sa fie sigur ca vrea cu adevarat sa se sinucida. Multe cazuri de sinucidere sunt doar cazuri disperate de a atrage atentia. Asa ca, inainte de sinucidere, ganditi-va bine, pentru ca nu mai exista cale de intoarcere.
In rest, bucurati-va de viata. Daca vreti sa va sinucideti si sunteti sigur pe voi, atunci nu ezitati. Doar ganditi-va foarte bine inainte.

Daca exista cineva aici care crede in liberul arbitru al vieti, s-a gandit vreodata ca poate moartea este liberul arbitru?
We all are born stupid, but it takes a special person to remain that way...
Bebey
Junior Member

Mesajde pacha » Mie Ian 18, 2006 6:36 pm

Bebey-"Daca vreti sa va sinucideti si sunteti sigur pe voi, atunci nu ezitati. Doar ganditi-va foarte bine inainte. "

Mah copile eu am glumit.Sunt prea batran ca sa ma sinucid.

Nu-l da nimeni afara pe Bebey acesta?
Si asta trece !
pacha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma