tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Shaki » Dum Dec 27, 2009 12:15 pm

kant emir scrie:mimeaza si el

dap, mimetismul e la moda :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde anjin-san » Dum Dec 27, 2009 12:19 pm

shaki ce faci bre? mai traiesti? hai la multi ani asa de sarbatori. :)
anjin-san

Mesajde Ayala » Dum Dec 27, 2009 12:49 pm

kantemir, parca ai creierul spalat. asa ti se intampla cand oameni care au apucat sa iti placa tie te fac prost. nu-ti dai seama. citeste cu atentie urmatorul post, si daca nu te simti tratat cu superioritate, ca ai votat, si, in lumina si a restului de posturi de-ale ei, mai ales pt ca ai votat cu base, e cert ca aia care iti sufla in dos iti spala de fapt creierul

deci pot sa mor de ras??? si daca nu pot, tot o fac!!

mai nene am o varsta, nu mai duce nimeni de nas, ce cantaream eu era daca sa ma duc la vot, sau nu!

eeee, macar ca sunt in viata si intamplari propice in ziua votului de ma faceau sa imi vie sa umblu dupa bomba lui Achmed , nu sa votez! ca se adunasera destule!
asa ca nu ma plang, dar pot sa zambesc?? nu m-am lasat pacalita de nici unul si la drept vorbind treceam prin drame mai mari ca ale lor! asa ca pot sa rad?? ca la sfarsit, platesc pretul, intreg, pana la capat!
Ayala

Mesajde anjin-san » Dum Dec 27, 2009 12:53 pm

hola ayala, ce-ai facut de craciun?
iar vorbiti de politica? yo, ma repet l-am sustinut pe marinar, nu sunt mare fan, nici nu consider ca e cel mai curat si intelept, doar ca alternativa mi se parea cam... cum sa zic in urma cu 20 de ani
anjin-san

Mesajde Ayala » Dum Dec 27, 2009 12:59 pm

da, si eu imi asum votul meu, dar de aici si pana la a ii face pe prosti pe aia care n-au votat sau au votat cu geoana e cale lunga. mai ales ca geoana si-a pierdut din ipocrizie dupa ce a pierdut alegerile, sunt 0ameni care regreta ca l-au votat. nici nu ma iau la harta cu aia care inca il sustin pe geoana ca sunt destui. in cazul asta e greu sa ai certitudini, iar cine le are e naiv
Ayala

Mesajde anjin-san » Dum Dec 27, 2009 1:05 pm

bre, in nici un domeniu, deci nici in politica nimeni (si mai ales omul de rand) nu detine "adevarul absolut". yo personal am din diverse motive o aversiune fata de psd si din acest motiv nu am putut vota cu geoana desi cum am mai zis nu am nici o feblete fata de traian.
anjin-san

Mesajde Shaki » Dum Dec 27, 2009 1:39 pm

anjin-san scrie:shaki ce faci bre? mai traiesti? hai la multi ani asa de sarbatori. :)

la multi ani, dragutza :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kant emir » Dum Dec 27, 2009 7:32 pm

aialo, ma plictisesti extrem cu pisalogeala (te repeti, cel putin in atitudine si ofticosenie, la infinit), si ma insulti cu aluziile la pupincurismul nu stiu caror indivizi care ma fac prost, sau pe care am apucat eu sa-i nu stiu ce si ei urineaza pe mine

dar daca esti sincera, nu pot decat sa apreciez ca mi-ai spus-o de la obraz, sa ma invat minte

si "parca am creierul spalat" - chiar nu mai ai alta grjija decat creierul meu?

[color="LemonChiffon"]votul omului e al lui, si il dai cui crede el de cuviinta, potrivit gradului de luciditate a judecatii (si dupa informare, si dupa simpatii/antipatii justificate ori aiurite) al fiecaruia sau alt grupului (turmei) in care s-a inegrat (sau la care aspira sa se integreze); si da, dupa mintea ta, chiar poti si ai dreptul sa-i numesti prosti pe aia care n-au votat ca tine: cu crinul in primul si cu capitanul in secundul tur. si la fel au voie sa judece si sa catalogheze toti alegatorii din lumea asta: judeci si votezi ca mine, esti destept ca mine; judeci si votezi altfel, esti prost

sau dupa interes, dar astia-s viermi si lichele, ca simultan cu votul lor vand si viitorul natiei[/color]

relatia ta cu mine, aici si oriunde ne-am mai intersectat: nu vreau sa te insult sau sa te dezamagesc, dar judecatile tale nu ma preocupa; cel putin in clipa in care incepem sa ne luam in serios, m-ai pierdut de musteriu, oricare ar fi domeniul in care se desfasoara zbaterea; fii glumeata si amabila cu toata lumea, amuza-te fara sa pui patima, simte-te bine si relaxeaza-te, lasa-te de dat lectii si de demascat tradatorii, lasa-ma si pe mine sa ma las prostit de toti aia naspa si rai si o sa-ti fiu sluga preaplecata
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Ayala » Dum Dec 27, 2009 11:16 pm

bai, tu uiti de unde am plecat, adica eu nu vorbeam cu tine, da? tu ai inceput sa mi te adresezi intepat, vorbesti ca un amnezic, nici macar nu mai esti plictisitor, esti suparator
Ayala

Mesajde kant emir » Lun Dec 28, 2009 12:22 am

nu vorbeam cu tine, da?
da?
pai ce e un forum in care postezii doar ca sa raspunzi celui care ti s-a adresat deja?
tu ai inceput sa mi te adresezi intepat

nu intepat, ci in evident dezacord cu prostiile intepate pe care le indrugai tu (e drept ca la adresa altcuiva; da' de cand e asta o problema pentru mine?); dupa care ai alunecat, usurel, in pacate personale si reprosuri pe care le-am mai citit de niste ori
esti suparator

nici asta nu-i o noutate care sa ma faca sa lacrimez

tu uiti de unde am plecat

niciodata

desi pot sa ma prefac ca
kant emir

Mesajde Ayala » Lun Dec 28, 2009 11:44 am

ca sa rezum:

ea: " ce desteapta-s ca n-am votat"
eu: " sa te crezi desteapta in cazul asta e o tampenie, pe mine sa nu ma faci idioata"
tu: " vorbeste frumos cu fata"
eu: "tu nu vezi ca ne face prosti pe toti?"
tu: "relatia ta cu mine, aici si oriunde ne-am mai intersectat:.....blabla"

nu ti se pare ca gandesti prost? daca inca mai crezi, desi ti-am explicat de tatea ori, ca totul se rezuma la felul in care relationam noi, adica tot timpul la fel, spui tu, si ca am ceva cu tine (te plac, nu? ) si cu cei din jurul tau pe care ii placi tu( pe care ii urasc, da?), ca stiu ca asa nevertebrata ma crezi, deci, daca inca mai crezi asta...................
n-am ce face.

te rog scuteste-ma de posturile tale lungi, am priceput de prima data, adica de acu vreo 3 ani
Ayala

Mesajde kant emir » Lun Dec 28, 2009 12:04 pm

am priceput de prima data

n-ai priceput nimic

da' sa fii sanatoasa
kant emir

Mesajde Ayala » Lun Dec 28, 2009 12:58 pm

bine ca esti tu destept si pricepi, ce ai priceput tu:

ca exista oameni:"fii glumeata si amabila cu toata lumea, amuza-te fara sa pui patima, simte-te bine si relaxeaza-te"
si oameni "lasa-te de dat lectii si de demascat tradatorii"

bravo kantemire, ai observat si tu evidentul
Ayala

Mesajde kant emir » Lun Dec 28, 2009 1:56 pm

bine, ma, n-auzi ca sa fii sanatoasa?
kant emir

Mesajde river » Mar Dec 29, 2009 3:48 pm

Un An Nou plin de impliniri, tuturor! Sa va distrati bine! :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Dec 29, 2009 5:32 pm

mersi la fel, smochin razvratit care esti

veselie mare si sanatoasa
kant emir

Mesajde viXen » Joi Dec 31, 2009 2:04 pm

breh!! ma scarpin in cap de o ora???

adica chiar ea aduce argumentul pentru care mie mi s-a rupt de cei doi martafoi, pe care eu l-am dezvoltat si anume suficient, pentru ca treceam prin drame mai mari decat ale celor doi martafoi!

"eeee, macar ca sunt in viata si intamplari propice in ziua votului de ma faceau sa imi vie sa umblu dupa bomba lui Achmed , nu sa votez! ca se adunasera destule!
asa ca nu ma plang, dar pot sa zambesc?? nu m-am lasat pacalita de nici unul si la drept vorbind treceam prin drame mai mari ca ale lor! asa ca pot sa rad?? ca la sfarsit, platesc pretul, intreg, pana la capat!"

asta a fost ce am zis eu!! si asta a citat si ea!

unde se arata superioritatea mea ingamfata fata de altii, eu nu o vad!! ce ca, am avut probleme care nu mi-au mai lasat timp sa votez?? ca treceam prin drame?? si ca imi venea sa si rad cand ii auzeam ce demagogi erau, cand eu stiam de ce ma lovesc??

si care e concluzia mea?? ca platesc oricum pretul pana la capat! unde se vede ca ma vad eu mai desteapta?? sunt in rand cu toti, ni se aplica aceleasi reguli.

aaaaah, ca eu am multumirea intima ca n-am participat la dezastrul ce urmeaza, dar n-a fost din proprie vointa! probabil as fi facut-o! daca as fi putut!

unii useri de aici stiu cam despre ce e vorba si n-are legatura cu politica! si in viata mea nu am suflat in fund cuiva, fapt ce mi-a adus destule neajunsuri!

asa ca tot ce inventezi acolo este o aiureala fara margini!
viXen
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Dec 31, 2009 3:36 pm

unde se arata superioritatea mea ingamfata fata de altii

lasa breh, ca daca omului ii place sa aiba impresia ca l-ai facut prost, n-ai ce sa faci

nu stiu (si aici nu zic de aiala, ca m-am plictisit rau tare sa tot zic de ea), cred ca asta este o manie a celor care nu-s multumiti de impresia pe care constata ei ca au lasat-o cinstitei adunari, asa ca se apuca de muscat in stanga si in dreapta, imaginandu-si asta ca pe un contraatac la inchipuitele dispreturi

asa ca eu mi-am insusit un gand de-al unui om de pe un alt forum (si daca n-ar trebui sa-i dau copyright - ca i-as da, da' nu mai stiu cine era si pe unde - mi l-as pune si la semnatura): cei care se simt insultati de spusele mele, probabil ca chiar au motive sa se simta asa, asa ca sa se simta in continuare

pana noastra, daca ai impresia ca te cred prost, inseamna ca stii tu ce stii
kant emir

Mesajde anjin-san » Joi Dec 31, 2009 5:34 pm

eliana ce cauti pe acilea, n-ai inceput inca petrecerea? hai ca mai sunt cinci minute pana la miezul noptii. lasa ceasul, ai incredere :D
anjin-san

Mesajde eliana » Joi Dec 31, 2009 10:29 pm

pilotule, crejti mare.

daca ai chef sa treci pe aici azi, esti binevenit, ca intotdeauna. :M

va urez si eu, dragilor, un an nou plin de impliniri.

toate bune, si ce va doriti etc, etc.

sa ne vedem cu bine la anul, tot anul :D
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde Daimon » Joi Dec 31, 2009 11:01 pm

la multi ani oamini. un 2010 plin de impliniri :)
Daimon

Mesajde Invincible » Vin Ian 01, 2010 12:29 am

[SIZE="7"][color="Blue"]Va doresc un 2010 de nota 10![/color][/SIZE]

Imagine
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde helga » Vin Ian 01, 2010 12:47 am

heeeei. multani, fericire, sanatate, alea-alea, bani cacalau pentru voi si blue card pentru noi, etc, etc. ;M
helga

Mesajde kant emir » Vin Ian 01, 2010 1:04 am

bun

carevasazica am rezolvat-o si pe asta: am scapat de 2009

sa ne fie cu noroc si cu folos si 2010 sa ne faca mai buni si sa ne aduca numai bine
kant emir

Mesajde Daimon » Vin Ian 01, 2010 1:12 am

asemeni emire ;)
Daimon

Mesajde eliana » Vin Ian 01, 2010 1:16 am

asa, a trecut, gata.

sa fie bune toate, si sa va arat ce am vazut eu din mijlocul bucurestiului?

multe artificii, multi oameni, si mult zgomoooooooooot.

Imagine

si da:
Imagine
ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

Imagine
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde cr3tz » Vin Ian 01, 2010 8:59 am

la multi si sanatosi ani!
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde liebling » Vin Ian 01, 2010 10:13 am

La Multi Ani! :-:
[SIZE="1"]"In the beginning there was nothing.
God said ‘Let there be light'
And there was light.
There was still nothing, but you could see it a lot better."
[/SIZE]
liebling
Junior Member

Mesajde anjin-san » Vin Ian 01, 2010 11:13 am

haide bre, trezirea! poi ce facem acilea? hai un an fericit tuturor. bebelusele dans! (acum fara comentarii)
anjin-san

Mesajde Ayala » Vin Ian 01, 2010 12:29 pm

lasa breh, ca daca omului ii place sa aiba impresia ca l-ai facut prost, n-ai ce sa faci

nu stiu (si aici nu zic de aiala, ca m-am plictisit rau tare sa tot zic de ea), cred ca asta este o manie a celor care nu-s multumiti de impresia pe care constata ei ca au lasat-o cinstitei adunari, asa ca se apuca de muscat in stanga si in dreapta, imaginandu-si asta ca pe un contraatac la inchipuitele dispreturi

ramane cum am stabilit

kantemir, si io te dispretuiesc pe tine, doar iti sunt superioara
Ayala

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma