Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
buna dimineatza..
mi se pare mie sau e de-abia 7 ? m-am trezit odata cu gainile .. ma duc sa mulg vaca si sa dau de mancare porcilor.. cand termin treaba vreau sa ma asteptati cu o cafeluta calda :p
mi se pare mie sau e de-abia 7 ? m-am trezit odata cu gainile .. ma duc sa mulg vaca si sa dau de mancare porcilor.. cand termin treaba vreau sa ma asteptati cu o cafeluta calda :p
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
neatza .. eu am deschis ochii la un moment dat,m-am uitat in jur,intuneric.m-am ridicat din pat,liniste.m-am uitat pe geam,ploua.m-am bagat iar in pat,mai inchide Andro un ochi daca poti ..
aiurea ..
dar stii vorba aia romaneasca : cin se trezeste de dimineata ,departe-ajunge .. asa ca sa privim jumatatea plina a paharului (pe care promit solemn ca n-am sa-l mai golesc astazi)

dar stii vorba aia romaneasca : cin se trezeste de dimineata ,departe-ajunge .. asa ca sa privim jumatatea plina a paharului (pe care promit solemn ca n-am sa-l mai golesc astazi)
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Neatza! M-am trezit cu Patrice si Soulstorm in cap. Ieri am fost in Jays si m-am rupt:
- Fetitelor! Aloooo! Fetitelor, nu vorbiti romaneste?
- Ba da, da' nu cu voi!
S-o intors lumea cu susu-n jos, cele mai urate au mai multe impresii.
- Fetitelor! Aloooo! Fetitelor, nu vorbiti romaneste?
- Ba da, da' nu cu voi!

S-o intors lumea cu susu-n jos, cele mai urate au mai multe impresii.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
cum ar spunea nea "marean"...deci : noi nu este haita da? noi este grup de oameni foarte prietenoshi cu diverse enterese culturale mancavash...da?
-
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma