Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
bannerele lu ixcran cantatoare,care orishice as fi facut ,m-am certat cu uinampu si tot iera mai tare ca iel.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Reintalnirea cu Evanescence...imi era dor de ea
Aaa...si sa nu uit de bucuria iminentului examen de admitere.The hell with history...a bunch of lies 

Umbrele,ce-i drept,seamana cu intunericul....dar sunt fiicele luminii (Lucian Blaga)
-
EpicMan - Junior Member
"In arsita noptii", film dat de TVR 1 la ora 00:20.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
o faza de pe un alt forum, era sa lesin de ras
~p~p
p~p

Vreau sa stiu daca aveti o reteta buna pentru tofu. Eu am mancat o data si am fost bolnava 3 zile, dar pana la urma, cred ca e foarte bun.
p~p
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
weet-weet, păi Panait Istrati a publicat unele din cărţile sale intai in Franţa şi dup-aia in Romania, din cate ţin minte. Unele cărţi au fost traduse dup-aia in romană din franceză.
ontopic: ăăăă...
ontopic: ăăăă...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
[quote="stefan"]weet-weet, pă]
Habar nu aveam... inculta, ce vrei
Am dat mereu peste Eliade sau Ionesco, si chiar Calinescu, daca nu ma insel, dar a fost prima data cand am vazut Istrati.. eram cu un zambet cat toate zilele pe fata.. bineinteles, nu stiu cati cumpara.. desi la pretul ala ( erau 3 volume destul de groase, fiecare la vreo 19€ ) nu ar fi un sacrificiu.. avand in vedere ca multe carti proaste sunt mai scumpe de atat.
Azi.. un mail
Habar nu aveam... inculta, ce vrei

Azi.. un mail

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
mi`au fost date raspunsuri...cand credeam ca nu voi mai primi niciunul. (se stie el)
+ "Sugababes -Follow me home" (daca as sti ca iti place ti`as canta`o ...numa ca mi`e teama ca iti va parea too "girlish" ...take a look at the words..is not!)
+ "Sugababes -Follow me home" (daca as sti ca iti place ti`as canta`o ...numa ca mi`e teama ca iti va parea too "girlish" ...take a look at the words..is not!)
Make decisions
Without your television
Without your television
-
alice* - Junior Member
am reusit sa fac rost de toate cele opt episoade ale filmului Shogun (din care am vazut primele cinci parti).
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma