Cea Mai Tare Formatie Romaneasca
Moderator: anjin-san
Imi pare rau, nu este vorba despre o formatie, ci despre un solist. Un nume de renume mondial (daca luam in consideratie cate piese au fost furate DE LA el), o voce de exceptie si o prezenta scenica exploziva. Daca inca nu v-ati dat seama, cel mai mare nume in muzica romaneasca este COSTIIIIIIIIII IONITAAAAAAA!!!!!
Dupa el urmeaza, normal, Akcent, 3se, Animal x si toata gloata, cata frunza cata iarba, cata voce, cat talent! Iata, avem cu ce ne mandri!
Am zis
Dupa el urmeaza, normal, Akcent, 3se, Animal x si toata gloata, cata frunza cata iarba, cata voce, cat talent! Iata, avem cu ce ne mandri!
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Imi pare rau sa te dezamagesc, genicon dar cred ca raspunsul la intrebarea aceasta ar trebui sa-l constituie doar o formatie rock si nu manelisti sau alte fenomene de astea care au aparut pana acum in tara noastra.Sorry!
Noaptea este salvarea sufletului!
- Delphi
- Junior Member
Initial trimis de genicon
Imi pare rau, nu este vorba despre o formatie, ci despre un solist. Un nume de renume mondial (daca luam in consideratie cate piese au fost furate DE LA el), o voce de exceptie si o prezenta scenica exploziva. Daca inca nu v-ati dat seama, cel mai mare nume in muzica romaneasca este COSTIIIIIIIIII IONITAAAAAAA!!!!!
Am zis
Am o intrebare impertinenta, probabil, pentru tine si mi-ar face placere daca mi-ai raspunde. Am vazut ca de fiecare data inchei mesajele cu "am zis". As vrea , te rog , sa-mi spui ce varsta ai, pentru a putea face o conexiune(sau nu) intre vorbele tale si un domeniu care ma intereseaza pe mine. Mersi. Nu te stresa, nu fac misto!
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
eu chiar cred ca omul glumea cu mesajul ala....parea prea amuzant ca sa il luam in serios
Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Initial trimis de the Zephyr
eu chiar cred ca omul glumea cu mesajul ala....parea prea amuzant ca sa il luam in serios
O, stai, ca nu la mesajul ala ma refeream ci la vorbele cu care incheie TOATE mesajele, adica "am zis". Am priceput, evident, ironia ultimului mesaj!...Chiar as vrea sa-mi raspunda...:confused:
suflet, nu creier!
- TIM
- Junior Member
animal x sunt cei mai tari!animal x forever... au dovedit ca sunt cei mai buni si la europe music awards.. ce bine imi pare ca ei au luat premiul.. cei mai buni ies mereu invingatori... 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Initial trimis de copiutzu
Iris, Cargo, VH2, Vama Veche si ar mai fi.
Ordinea nu conteaza

cargo
iris
night loosers... (?)..

-
Bortzianu' - Junior Member
Prima: PARAZITZII: Singurii care canta LIVE
.....................................................................
.......................................................................
......................................................................
....................................................................
Ultima: Animal X: Fuck shi ei parte dintre cei cu playback-ul, vocile sunt facut pe calculator si multe altele......
Ultima: Animal X: Fuck shi ei parte dintre cei cu playback-ul, vocile sunt facut pe calculator si multe altele......
-
tUdOrUK - Junior Member
Re: Re: Re: taxiformatia.cjb.net !!!
Celor ce le place mafia!!!!! am un mesaj pentru voi: CUM VA PRIND VA FUT IN NAS FRAIERILOR!!!! aia nu-i muzica, e penalitate in care descrie viata lor de golani si de labagii cum cresc pe langa Bucuresti in ghetouri degeaba "ii caracterizeaza" . mai creste si tu putin si modifica-ti pantalonii asa cum umbla oamenii normali ca poate ai sa te impiedici si daca inca iti mai place mafia iti dau pula la frecat cacat cu ochi ce esti si dupa aia o fut pe sorata si cred ca iar iti place mafia.... MAI VORBIM NOI SUGACI fara creier
- Unregistered
Tzeapa!!
Initial trimis de Norexx
ahaaaaaa.....Andre au un stil...DANCE!!!!
Si ce itzi mai place tzie,ilinca? Itzi place de Sandra Brown? Mishto actor, nu? lol Da sa te arunci de pe bloc cu trupa Andre cu tot nu tzi-ar face placere.....o propunere...asa...k sa nu te contrazic.....
Gresit nu Andre ci Andreea Bí£lan!!
Shy ilinaca ti-am mai zis sa nu te bagi ca esty proasta!!

Zbye!:o :o
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Shit!
Initial trimis de rocketman
Camioane'n Multime
Pa draq Camioane'n multme!! Sunt de KKT!!
Asa ca :M :M
Zbye!:o :o
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Initial trimis de Crazy Babe
animal x sunt cei mai tari!animal x forever... au dovedit ca sunt cei mai buni si la europe music awards.. ce bine imi pare ca ei au luat premiul.. cei mai buni ies mereu invingatori...![]()
Ai uitat sa ne spui cate miliarde de oameni i-au vazut in momentele alea? Si la ce faceau reclama.
Si premiile alea de la MTV nu spun nimic despre calitate si doar despre vanzari.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de copiutzu
Ai uitat sa ne spui cate miliarde de oameni i-au vazut in momentele alea? Si la ce faceau reclama.
Si premiile alea de la MTV nu spun nimic despre calitate si doar despre vanzari.
..copiutzule ..eu ma declar obosit... sa tot dau cu bata-n stanga in sus in dreapta ..sa explic de o mie de ori ...
..astept forte proaspete..

..dar totusi ...am o intrebare ptr. fanii animalX: imi spune careva A CUI e vocea care se aude CA CAnta pe piesele animal X????
CA pun pariu ca voi credeti ca e a unuia din dansatorii aia...
..Hai fanilor, aku sa va vad ! ..stiti cine canta pe piesele lor?
..vax albina!
Bafta!
-
Re: Dar de FIRMA???
Excelenti. La Orbire n-a fost promovat suficient (pacat, e un clip d enota 10). Ce sa faci... pt onanistii de la noi... avem Animal X. Cumparati, cretini ai tarii, cumparati!
No, ca iar m-am nervat
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Cea mai buna trupa romaneascsa=DIRECTIA 5
DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5
THEY ARE THE GREATEST!!!!!
DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5 DIRECTIA 5
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Re: cei mai tariiiii
[Pardon? Rockerii au ramas fara inspiratie??? Da tu de unde stii mai? De cand nu teai mai informat in domeniu asta? Mai bine ta abtii de la comentarii si nu mai vorbii fara sa gandestii si sa stii.:T
- Creepy
- Junior Member
Initial trimis de tUdOrUK
Prima: PARAZITZII: Singurii care canta LIVE
canta!!??
ce fac ei se chiama a canta ?
asta da noutate !
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
canta!!??
ce fac ei se chiama a canta ?
asta da noutate !
..pai gagiule ..probabil de-aia nu te-ai semnat ..ca dup-aia te arata lumea cu destiu':
..daca nu stiai marea schimbare in muzica, (moderna) ,desi s-a intamplat mai demult, a fost trecerea la folosirea vocii ca/si ca element de percutie ..

...prin urmare ..parazitii canta ..si inca foarte bine ...
..ma rog ...poate pe tine te intereseaza doar parerea ta...
...dormi in pace, tara presedinte te face
-
in sfarsit........
Initial trimis de Bucurie
Nu am avut rabdare sa citesc toate mesajele dar pe cele pe care le-am citit majoritatea m-au enervart.
Cum compara o atrocitate muzicala cum e Mafia cu Phoenix. Cineva spunea ca Mafia are versuri si mesaj. Mai copii ala e mesaj a-ti ascultat Phoenix , dar defapt ce ma complic, ei chiar au mesaj dar trebuie sa mai si gandesti. Au versuri. Nu canta 2-3 catrene, si de 15 ori refrenu'. Mai spunea cineva ca nu au multi fani. Sa se trezeasca. Toate formatiile de hip-hop, dance se adreseaza doar adolescentilor. Pe cand phoenix - asculta si adolescentii dar si oameni la 40-50 de ani. Din toate categoriile sociale. Nu stiti ce inseamna sa cunoaste-ti oameni care la 40-50 poarta plete se imbraca in pantaloni si geaca de piele si asculta rock. Ei sunt cei mai in masura sa vorbeasca.
Alaturi de Phoenix mai sunt si Pasarea Colibrii, Iris. Sau artisti ca Valeriu Sterian, Doru stanculescu....etc.
Si apropos : NIcu Alifantis nu e in nici un caz formatie![]()
Doamne!! credeam ca nu mai apuc sa vad asa ceva aici. pana acum toti au batut campii!!!! am doar 15 ani si ascult phoenix aproape tot timpul(cand nu mai ascult si PinK Floyd) si ma bucur ca mam nascut dintrun om cult care stie cei aia muzica. ascult rock de cand mam nascut si credeam ca innebunesc daca mai deschid TVul pt ca dadeam numai de muzica nestudiata, necalculata, facuta doar pt bani. cat despre fani phoenix...sunt inconjurata doar de asemenea oameni adulti si adolescenti. te respect Bucurie
- Creepy
- Junior Member
Initial trimis de Dreamy_Girl
Cea mai buna trupa romaneascsa=DIRECTIA 5
Tanti, tu te-ai vazut vreodata cu ei la doi metri distanta (mai mult nu e omeneste posibil) ca sa te scuipe intre felinare? Astia pe langa faptul ca sunt snobi de unde s-au rupt snobii, pe langa faptul ca nu canta hai sa zicem stralucit, au inceput (exemplu ultima melodie) sa copie ritmuri de la altii, culmea care fac dance.
Ba, ce sa mai zic, mi-ar fi rusine sa mai ies pe strada stiind ca sunt fan Directia 5.
Si ca sa raspund si eu la intrebare, sa nu zica lumea ca sunt rau si ca ma cac pe mine. Cea mai buna formatie romaneasca mi se pare Parazitii (nu sunt fan hip hop, si nici fan muzica romaneasca).De ce? Sunt singurii care evolueaza (de la album la album). Macar ca mesaj si ca insiruire de rime gasite ar trebui apreciati. Cea mai comerciala mi se pare Stefan Banica JR care are un target de varsta extins rau. Cea mai proasta mi se pare Akcent (parca semnalizeaza cumva baietii astia). Cea mai penibila aia noua de la Kapital - culmea prostitutiei in Romania. Cei mai de gaska, veseli, (te binedispun in interviuri) Simplu. Cea mai tampita (in sensul bun), sarita din schema, fara tigla pe casa etc etc Spitalul de urgenta. Si topul ar putea continua. Voi ce ziceti?
- Darec
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma