Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI
Moderator: anjin-san
Gigi0517 scrie:Chiar ieri mi-am terorizat vecinii cu Lisa Stansfield...Celine D. Meat Loaf. B.E.KING.., M. Bolton..( When a man loves a woman)..
si eu l-am terorizat pe saracul Offender cu ceva piesa de-a mea, piesa care a avut asa un impact incat pisica lui a sarit ca arsa, a daramat o vaza, 5 tablouri, boxele de la computer plus 2 poze si a fugit cu viteza luminii din camera
gigi, serios acuma, plateste o curva ca altfel nu vad cum o sa o scoti la capat, si fute-te sa nu mai fi asa de crispat. Vezi, poate faceti si poze artistice impreuna !
-
whatever - Mesaje: 2848
..gaga scrie:Migule eu cred ca tu ai ceva impotriva cu blugii (cum zice mentoru')
El sa poarte fusta atunci, nu?
In loc sa va ocupati de lucruri serioase, tot de chitibusuri ..Vai, la toti ne e greu, la unii si mai greu, la unii, mai unii, mai greu:)..
Pt gaga, am observat ca esti moderator pe Proconsul. Cum se poate ajunge moderator. Daca poti, pune-ma si pe mine , ok? Thank you!
- Gigi0517
..pt Whatever
MAi, vb si tu mai civilizat, lasa injuriile. Nu-i sta bine unui domn versat, cizelat si manierat ca tine, ce vor crede felinele care te citesc despre tine. Cu viata mea personala fac ce doresc. Apropo stiai a virginel are conotatii diferite, si nu neaparat la ce te gandesti tu in cazul meu. Asa demult te intereseaza, in loc sa faci altceva. Numai prostii spui:).versatule, numai tinuta haute-couture cred ca porti~P..Sa fi iubit
- Gigi0517
gigi, eu nu sunt versat, nu sunt manierat, ma doare undeva de ce zic "felinele" despre mine, si nu ti-am zis ca eram in pula goala pe scena ? Ce haute-couture vezi tu acolo ? Da iti propun ceva acuma la modul serios, implicit fara pic de ironie.
eu o sa merg prin Cluj candva prin octombrie, cel mai probabil dupa si daca imi raman bani de la Tm Base. Vreau sa ii vad iara pe keshu, pe uid, pe delphyna si sa iesim sa bem ca porcii in pub. Asa ca vino si tu cu noi(se) daca ai chef si timp.
migule, de unde naiba stii ca nu am 2 tipe pe seara ?
peseu si total offtopic acuma, faza ce vreau sa i-o relatez migului. Eram sambata pe strand la un uzzzzzzo si ma pun la masa cu ceva amici junkeri d'ai mei. Vine o tipa la masa, se pune cu noi, ma uit la ea si o recunosc. Fusesem cu ea. Mai vine una, se pune si ea la masa, ma uit la ea, si o recunosc si pe ea. Fusesem si cu ea. Sa nu mai zic ca a venit si a treia cu care fusesem la un moment dat si toate trei se uitau dubios la mine.
M-am ridicat si am plecat super derutat si confuz, si am picat in iarba de rupt de beat ce eram de unde m-a ridicat o a patra tipa cu care am stat restul timpului.
Ceva nu e normal aici, nu ?
eu o sa merg prin Cluj candva prin octombrie, cel mai probabil dupa si daca imi raman bani de la Tm Base. Vreau sa ii vad iara pe keshu, pe uid, pe delphyna si sa iesim sa bem ca porcii in pub. Asa ca vino si tu cu noi(se) daca ai chef si timp.
migule, de unde naiba stii ca nu am 2 tipe pe seara ?

peseu si total offtopic acuma, faza ce vreau sa i-o relatez migului. Eram sambata pe strand la un uzzzzzzo si ma pun la masa cu ceva amici junkeri d'ai mei. Vine o tipa la masa, se pune cu noi, ma uit la ea si o recunosc. Fusesem cu ea. Mai vine una, se pune si ea la masa, ma uit la ea, si o recunosc si pe ea. Fusesem si cu ea. Sa nu mai zic ca a venit si a treia cu care fusesem la un moment dat si toate trei se uitau dubios la mine.
M-am ridicat si am plecat super derutat si confuz, si am picat in iarba de rupt de beat ce eram de unde m-a ridicat o a patra tipa cu care am stat restul timpului.
Ceva nu e normal aici, nu ?

-
nu ie bre.da daca urmai sfaturile lu maestru nostru in fu-thai, domnu jiji de la cluj nu mai aveai problema asta:P
si cu tuate astea domnu jiji de la cluj, nu uita totuj ca whatever aici de fatza s-a clasat pe locu doi la concursu de mister organizat pe acest thread.deci totuj nu ie chiar oriscine:D
si cu tuate astea domnu jiji de la cluj, nu uita totuj ca whatever aici de fatza s-a clasat pe locu doi la concursu de mister organizat pe acest thread.deci totuj nu ie chiar oriscine:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Multumesc whatever...
Dragii mei nu conteaza cate femei aveti sau nu. Conteaza sa aveti una care face cat 100. Eu asa prefer sincer. Stiu ca sunt un tip pretentios si de aceea am grija la ce aleg. Desi, daca ma gandesc in trecut pe cine am ales..Imi amintesc de ele si imi vine un pic sa vomit. Eram mai tanar. Voi avea grija pe viitor, sper. O lucru , o marfa buna mereu a facut cat 1000 rele., De fapt nici nu se poate compara. Sunt multe femei frumoase dar le lipsesc multe, ca si noua barbatilor pana la urma.
O femeie inteligenta, cu simtul umorului, matura, inteleapta, sociabila, o femeie adult-copil care nu si-a pierdut inocenta, ochi precum 2 stele, alura, sarm, carisma, gusturi in fashion, intelegatoare inseamna mult. Face cat 1000.,nici nu se poate compara..
In legatura cu invitatia propusa. Hmmm.>Adevarul este ca eu nu frecventez locuri de speta joasa. Music Pub este un local unde toti "bativii si drogatii" merg acolo. Este un fel de Alcatraz sincer. NU este pt mine sincer, nu o lua ca snobism, dar eu sunt genul de pers. care atunci cand "poate", frecventeaza *chiar daca mai rar" locuri selecte, intelegi. Diesel, Flash, si nu e vb de snobism. Eu sunt un tip cu o ratiune cizelata care are inclinatii spre lux, chiar daca nu-l detin, recunosc. Nu are aface. AM umblat, am vazut locuri si m-am obsinuit, acesta e adevarul. Cu oameni de inalta societate, locuri fitzoase, distinsi, cizelati, cu simtul umorului, inteligenta. Nu fac aluze ca in Pub nu sunt inteligenti. Dar intr-un loc select ma simt eu bine, nu in Pub unde tencuiala pica..
pt ca asa este si in inima mea. Inima mea este o cladire cu pereti colorati, stil, sarm, carisma, iubire, lumina, simtul umorului, inteligenta, sociabilitate, intelepciune , copilarie multa, adult, zambet pur, o stea care clipeste mereu si sper sa nu se stinga intr-o buna zi. O cladire incandescenta, nu o cladire unde predomina intunericul si "bau-bau". Nu imi plac locurile unde oamenii injura, nu au un vocabular elevat, nu exista simtul umorului, intelepciune. NU ma refer sa fie bogati, ca nici eu nu sunt, dar cred ca sti la ce ma refer. Eu tind spre ceruri, spre mult. Ar trebui sa fac compromisuri. Chiar anul acesta am fost la o receptie (regizori, producatori straini, ziaristi) in cadrul unui hotel de 4 stele. Un deisgn placut as putea spune, desi pt 4 stele ar merita mult mai mult. Tin minte ca am vazut un ziarist in pantaloni scurti, slapi si camasa..Am ramas mut..Din pacate. Nu l-am bagat in seama..In acele locuri ma simt eu bine, unde valorile se simt, intelegi? Si nu asta. Sa ies eu in evidenta, desi de multe ori doar printr-un zambet si o unduire de trup sunt remarcat ci prin faptul sa ma cizelez mai mult, sa invat mai mult si sa ma simt bine. Chiar ultima data am fost in Karma la Cluj, pe terasa. Asa da, mi-a placut barul. Mesele, scaunele. Cu lumea n-am stat de vb sa stiu care cine, ce, cum:).
Las' daca ma prinzi cu bani mergem in Ernesto ( nu este asa select) dar iti arat cum se danseaza giorno. Piskeshu era sa faca ischemie acolo:). MI-a zis" De azi ai tot respectul meu,..
NU pt asta..sa vezi si tu putin cum se danseaza...nu numai prin video-clipuri si filme..
Acum va las si o seara frumoasa va doresc..
ASTEPT REPLICI DE LA FELINE...CUM STATI CU FUNDURILE IUBITELOR?
O femeie inteligenta, cu simtul umorului, matura, inteleapta, sociabila, o femeie adult-copil care nu si-a pierdut inocenta, ochi precum 2 stele, alura, sarm, carisma, gusturi in fashion, intelegatoare inseamna mult. Face cat 1000.,nici nu se poate compara..
In legatura cu invitatia propusa. Hmmm.>Adevarul este ca eu nu frecventez locuri de speta joasa. Music Pub este un local unde toti "bativii si drogatii" merg acolo. Este un fel de Alcatraz sincer. NU este pt mine sincer, nu o lua ca snobism, dar eu sunt genul de pers. care atunci cand "poate", frecventeaza *chiar daca mai rar" locuri selecte, intelegi. Diesel, Flash, si nu e vb de snobism. Eu sunt un tip cu o ratiune cizelata care are inclinatii spre lux, chiar daca nu-l detin, recunosc. Nu are aface. AM umblat, am vazut locuri si m-am obsinuit, acesta e adevarul. Cu oameni de inalta societate, locuri fitzoase, distinsi, cizelati, cu simtul umorului, inteligenta. Nu fac aluze ca in Pub nu sunt inteligenti. Dar intr-un loc select ma simt eu bine, nu in Pub unde tencuiala pica..
pt ca asa este si in inima mea. Inima mea este o cladire cu pereti colorati, stil, sarm, carisma, iubire, lumina, simtul umorului, inteligenta, sociabilitate, intelepciune , copilarie multa, adult, zambet pur, o stea care clipeste mereu si sper sa nu se stinga intr-o buna zi. O cladire incandescenta, nu o cladire unde predomina intunericul si "bau-bau". Nu imi plac locurile unde oamenii injura, nu au un vocabular elevat, nu exista simtul umorului, intelepciune. NU ma refer sa fie bogati, ca nici eu nu sunt, dar cred ca sti la ce ma refer. Eu tind spre ceruri, spre mult. Ar trebui sa fac compromisuri. Chiar anul acesta am fost la o receptie (regizori, producatori straini, ziaristi) in cadrul unui hotel de 4 stele. Un deisgn placut as putea spune, desi pt 4 stele ar merita mult mai mult. Tin minte ca am vazut un ziarist in pantaloni scurti, slapi si camasa..Am ramas mut..Din pacate. Nu l-am bagat in seama..In acele locuri ma simt eu bine, unde valorile se simt, intelegi? Si nu asta. Sa ies eu in evidenta, desi de multe ori doar printr-un zambet si o unduire de trup sunt remarcat ci prin faptul sa ma cizelez mai mult, sa invat mai mult si sa ma simt bine. Chiar ultima data am fost in Karma la Cluj, pe terasa. Asa da, mi-a placut barul. Mesele, scaunele. Cu lumea n-am stat de vb sa stiu care cine, ce, cum:).
Las' daca ma prinzi cu bani mergem in Ernesto ( nu este asa select) dar iti arat cum se danseaza giorno. Piskeshu era sa faca ischemie acolo:). MI-a zis" De azi ai tot respectul meu,..

Acum va las si o seara frumoasa va doresc..
ASTEPT REPLICI DE LA FELINE...CUM STATI CU FUNDURILE IUBITELOR?
- Gigi0517
Draga MIG29

Forumul acesta in general e o "prostie" pt a activeaza prosti.
Daca ar activa "minti luminate" ar fi un forum de clasa I..
Acest forum nu reprezinta aproape nimic, crede-ma..Si eu am aparut la televizor, in ziar, primesc aplauze in cluburi, ma saluta pe strada, etc..Si care-i castigul? ..
- Gigi0517
scuza-ma maestre da nu tzi se pare k sari calu cand zici k forumishii ar fi proshti?
snobismu ma scarbeshte shi ma lasa conplet rece... crek pe toate fetele sunt in asentimentul meu. nu ma refer la feline sau la pisi...
shi sa shtii k ziarishtii, din cate am vazut eu, adopta in general o tzinuta sport sau mai lejera la orice eveniment s-ar prezenta. asta inseamna prea putzin fatza de respectul pe care munca lor il merita
snobismu ma scarbeshte shi ma lasa conplet rece... crek pe toate fetele sunt in asentimentul meu. nu ma refer la feline sau la pisi...
shi sa shtii k ziarishtii, din cate am vazut eu, adopta in general o tzinuta sport sau mai lejera la orice eveniment s-ar prezenta. asta inseamna prea putzin fatza de respectul pe care munca lor il merita
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
gigi
ai exact 10 minute sa-ti ceri scuze la toti forumistii fc pentru ce-ai declarat in postul anterior. nu o faci, ai ban general o luna.
multumesc
continuati
ai exact 10 minute sa-ti ceri scuze la toti forumistii fc pentru ce-ai declarat in postul anterior. nu o faci, ai ban general o luna.
multumesc
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Gigi0517 scrie:...si eu am aparut la televizor, in ziar, primesc aplauze in cluburi, ma saluta pe strada, etc..Si care-i castigul? ..
Deja o dai in diverse aici cu noi,
ai aparut tu unde ai aparut, te plac unii, dar asta nu inseamna ca te plac totzi, asha ca vb frumos de cei de pe forum, ca nu eshti singuru care a aparut la tv sau mai shtiu eu unde...da?
oi fi tu cine oi fi, ma doare in freza de tine, asha cum ii doare pe multzi de ceilaltzi, dar cel putzin respecta-i pe cei de aici.
daca ei sunt proshti ca posteaza, atunci tu ce eshti? ca shti tu postezi?
imi pare rau ca nu sunt eu admin, ca itzi luai in ban cat tine de mare!
imi cer scuze pentru off, dar ma scot din sarite prostia shi manelishtii...
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
eu unul cred ca virgiginel nu si-a cerut scuze nu pentru ca nu ar fi avut aceasta intentie onorabila, ci pentru ca i-a expirat timpul la net, si nu a mai prelungit din diverse motive.
am auzit si eu cum dansezi mai virgiginele de la Ovi, si crede-ma, din cate am inteles, stiu perfect dansul respectiv. Eu il vedeam acu' vreo 4-5 ani la diverse dnb partyuri ,facut de depravati ai societatii care aveau nerusinarea de a baga in ei diverse pastile, seringi, chestii de fumat, plasturi, timbre, etc etc, si apoi isi etalau talentele pe la 3-4 AM. Dar nimanui nu ii pasa. De ce oare ?
am auzit si eu cum dansezi mai virgiginele de la Ovi, si crede-ma, din cate am inteles, stiu perfect dansul respectiv. Eu il vedeam acu' vreo 4-5 ani la diverse dnb partyuri ,facut de depravati ai societatii care aveau nerusinarea de a baga in ei diverse pastile, seringi, chestii de fumat, plasturi, timbre, etc etc, si apoi isi etalau talentele pe la 3-4 AM. Dar nimanui nu ii pasa. De ce oare ?
-
Iote cum ai suparat tu pe tuata lumea, mai gheorghitza mai! Da se puate sa insulti tu forumu si pe utilizatorii lui? ntzntzntz, nu-i bine! Io n-am nica, apreciez mai mult sinceritatea decat laudele. Cum dreq ar fi sunat o lauda de la tine? creca plina de conotatii, am mai zis asta (citandu-te, fireste).
Asta cu "prostii" imi aminteste de treaba cu maimutza, care cujeta in cusca ei, privind uamenii de prin zoo: "oare cum se simt astia, traind tata viatza lor dincolo de gratii?"
Asta cu "prostii" imi aminteste de treaba cu maimutza, care cujeta in cusca ei, privind uamenii de prin zoo: "oare cum se simt astia, traind tata viatza lor dincolo de gratii?"
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
poi de bine-i zic mah! il incurajez, sa fie sincer si sa n-aiba nici o jena! aia ne trebe, un gheorghe (kalaman + doar el) sincer si deschis, care sa ne zica verde-n fata ca suntem prosti! iotz spui drept ca, daca mi-ar zice ca-s dejtept si breaz si tuate alea, mi-as face probleme - din doo motive:
1) - m-as simti plafonat (cum dreq, is perfect ?!?!?! adica da, io, chiar is perfect? io mah?), n-as mai avea nimic de facut/invatat etc; prin urmare, viitor sumbru: asta ie tot, nu mai urmeaza nica!
2) - ehehe, nutz spui!
1) - m-as simti plafonat (cum dreq, is perfect ?!?!?! adica da, io, chiar is perfect? io mah?), n-as mai avea nimic de facut/invatat etc; prin urmare, viitor sumbru: asta ie tot, nu mai urmeaza nica!
2) - ehehe, nutz spui!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Gigi0517 scrie:Forumul acesta in general e o "prostie" pt a activeaza prosti.
... printre care, membru de seama, Giginistecifre.
Bre, daca nici acum nu ti-ai dat seama ca postul asta e la misto, inseamna ca nu mai ai scapare. Si oricum, sincer, cum zicea nenea Iancu, nu mai ai nici un haz.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
nu va mai obositi, domnu jiji are o binemeritata paosa de 7 zile
-
Si oricum, sincer, cum zicea nenea Iancu, nu mai ai nici un haz
bine grait-a cubu
-
Gigi, stiai bine ca umblu prin Music Pub, asa ca macar din respect pt. mine, care am incercat sa te ajut, puteai sa taci in plm. Crede-ma ca in baru ala umbla multi oameni de 1000 de ori mai inteligenti ca tine, majoritatea cu facultati .
In al doilea rand, cine plm plateste consumatia in barurile alea de fitze prin care atarni tu? O platesti tu cumva? Io zic ca n-ar trebui sa uiti contributiile lui Amaterasu, Delphyna s.a. Nu musca in plm mea mana care-ti da de mancare!!!
Io nu te acuz ca i-ai facut prosti pe forumisti, avand in vedere ca majoritatea te-au facut prost inca de la aparitia ta pe forum. Intr-un fel tre sa te aperi si tu cumva. Da' in plm mea lasa deoparte arogantza ca nu esti din pula de aur! Io personal, astept scuze de la tine, daca mai vrei sa mai vorbim ceva!
In al doilea rand, cine plm plateste consumatia in barurile alea de fitze prin care atarni tu? O platesti tu cumva? Io zic ca n-ar trebui sa uiti contributiile lui Amaterasu, Delphyna s.a. Nu musca in plm mea mana care-ti da de mancare!!!
Io nu te acuz ca i-ai facut prosti pe forumisti, avand in vedere ca majoritatea te-au facut prost inca de la aparitia ta pe forum. Intr-un fel tre sa te aperi si tu cumva. Da' in plm mea lasa deoparte arogantza ca nu esti din pula de aur! Io personal, astept scuze de la tine, daca mai vrei sa mai vorbim ceva!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
iar eu spun ca ar trebui sa ishi ceara scuze la totzi pe care i-a jignit, nu pe rand, ca i-ar lua o luna...dar totushi....
eu unu nu am nimic cu el, da prea o da in sf-uri ca el e tare mare shi mai shtiu eu cum.....
eu unu nu am nimic cu el, da prea o da in sf-uri ca el e tare mare shi mai shtiu eu cum.....
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Exlusiv doar si numai pt K@tzi
Draga K@tzi..
Nu cumva ai trimis un e-mail la revista Cosmopolitan cu nr din iulie> iti place A. LAvigne si ai cerut un poster...Te-ai semnat si cu rockeritza...
Daca esti tu inseamna ca is bun detectiv...daca nu..ups...AM incercat ...acum e acum:).NUmai bine K@tzi..
Nu cumva ai trimis un e-mail la revista Cosmopolitan cu nr din iulie> iti place A. LAvigne si ai cerut un poster...Te-ai semnat si cu rockeritza...
Daca esti tu inseamna ca is bun detectiv...daca nu..ups...AM incercat ...acum e acum:).NUmai bine K@tzi..
- Gigi0517
ups..:)
Buna dimineata K@tzi! E ora 10 si cateva minute. Probabil esti la scolita in costumul tau de eleva> E..am dat gres, asta e:) se mai "implanta".dar semana f.mult dupa descriere...Intentia conteaza.Numai bine..si succes la scoala..Daca nu sti ceva sau profesorii care iti predau sa ma chemi. Imi ofer ajutorul...
- Gigi0517
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma