Johnny the Depp si jocul de-a piratii
Moderator: anjin-san
taman ce mi-am dat seama ca am fost total off topic pentru ca eu nici macar nu am vazut priatii din caraibe, nici macar pe aia din caribe, ca io cand am vrut sa-l iau de pe odc (n-aveam cont pe iplay) am luat fratii grimm (si nici ala complet) in loc de pirati
dezamagitor, ban pe viata pentru mine
dezamagitor, ban pe viata pentru mine
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
nasearaaaaaaaa
ce mai ie nou? in caz ca nu vam anuntat, am netz la domiciliu ceia cemi permite sa ......
ce mai ie nou? in caz ca nu vam anuntat, am netz la domiciliu ceia cemi permite sa ......
kantemire, pe une umbli?Subiectul este vizionat in acest moment de: 2 vizitator(i): (1 membri si 1 oaspeti)
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
cine-mi rezuma si mie scurt si la obiect (deci nu emiru';)) ce s-a petrecut de cand lipsii eu? Atata doar observ ca a aparut unul nou care era de fapt vechi adica incoerentul. Si scrie posturi aproape la fel de obosituare ca ale emirului...deja cred c-o sa ma molipsesc si-o sa adopt si eu noua metoda de scris in limba noastra multfrumoasa. chiar daca ma pica. (...sau ceva...).. eu il salut pe cel ce s-o intors (fiul risipitor cum ar veni), ave, servus si alticele.
Si parca djinn a zis ca brad e zeu si ion nema, doar semi. Amandoi sunt ca sa nu se supere niciunul.
Si parca djinn a zis ca brad e zeu si ion nema, doar semi. Amandoi sunt ca sa nu se supere niciunul.
- FleurDuLys
- Junior Member
Eu nu-s persoana cu care sa se certe uamenii, is pacifista de fel. (pe net macar sa visez si eu) Si postu' meu era de bine bre, ma uitam insistent la avatarul tau si m-am gandit sa iti mai confirm inca o data pozitia si valuarea pe acest forum. Pace. sau cheam-o pe alex@ 

- FleurDuLys
- Junior Member
Eu nu-s persoana cu care sa se certe uamenii,
hehehe, de ce nai incredere in mine?
Si postu' meu era de bine bre
ete fas! ce, io nu ma pricep sa interpretez si sa rastalmacesc?
Pace.
ma mai gandesc
sau cheam-o pe alex@
nici nu ma gandesc, abarnare
nica, nici macar sa se certe calumea
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
emire, io bagsama ca tzi so pus de scandal, ca prea te iei de tuata lumea.
io raman la parerea mia cum ca nu tio priit concediile (nici nu mai stiu daca am apucat sa expun parerea asta). oricum se pare ca ai o problema:D
io raman la parerea mia cum ca nu tio priit concediile (nici nu mai stiu daca am apucat sa expun parerea asta). oricum se pare ca ai o problema:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
whatever scrie:The Spectre ii fute pe toti. Muie Liga Dreptatii cu toti ratatii gen Superman, Buttman si al 55'lea Flash (doar Barry Allen a fost fain).
Bre deci nici nu discutam... Martianu si cu Flash ii fac varza pe toti din DC fara drept de apel. Ca sa nu mai vorbim de frustratii de la Marvel pe care numai Flash ii face din reflex

Si nici nu am adus-o in discutie pe Zatanna care ii muceste pe toti la un loc

Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
kant emir scrie:ho bre!
am durmit, atata tot
ca am avut o gramada de recuperat
(nah, acuma is aici - cu cine sa ma ieu in coltz?)
mai si dormi? AZI E VINERI YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
(se pare ca nu mai tine scenariu cu baiatu rau care s-a facut cuminte, n-am primit inca de la ayala id, mobil poze nud sau alte chestii interesante....)
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
neata emire se pare ca mi-ai simtit lipsa ca vad ca ieri nu ai mai fost asa amuzant.De acum, cand iti mai este dor de mine ridica doua degete ca te vede mama.un pupic
si nu te stresa prea mult
si daca mi-ai dus dorul nu te rusina nu stie nimeni nica

Eu nu sufar de nebunie.......ma bucur de ea in fiecare minut.
-
alex@ - Junior Member
ridica doua degete ca te vede mama
poi daca ridic facaru de la dreapta si cu facaru de la stanga ie bun?
si care mama zici ca ma vede, mamuca ta? si daca ma vede cem face, ma spune la mamuca mea?
da mai bine zi cum ai durmit, abarnache? nu teo frecat grija de supararea lu ayala?
- kant emir
pai ce sa zic mai emire la faza cum ca te vede ca pe un balon care se desumfla o cred ca vad ca nici cu mine nu te-ai mai certat iar de ayala ce sa zic poate daca era doar bhuttu era altceva dar asa cum ati incoltit-o toti ce vrei de la ea este si ea doar o fata cu multe defec.....aaaaaaaa scuza-ma calitati dar din pacate ii lipsesc exact alea care ar trebui sa le aibe un uman.Oare sa fie ea martianul cu care se lupta omul lanterna?
imi cer iertare zeita ayala nu vb cu persoanele alea importante pe care le cunosti tu(jhonny deep)ca mai vreau sa am si eu vise umede cu el si cum tu ai atatea pile........................imi este cam frica
imi cer iertare zeita ayala nu vb cu persoanele alea importante pe care le cunosti tu(jhonny deep)ca mai vreau sa am si eu vise umede cu el si cum tu ai atatea pile........................imi este cam frica

Eu nu sufar de nebunie.......ma bucur de ea in fiecare minut.
-
alex@ - Junior Member
da de ce esti rea ca io n-am incoltit pe nimeni si vreau sa-mi fac prieteni, ca si aia imaginari m-au parasit. deci declaratia de deasupra e cel putin exagerata, avand in vedere ca io fac parte din toata lumea. cred? iar o dau in confuzii.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
ca vad ca nici cu mine nu te-ai mai certat
mah, io tzam zis de fro doojde ori ca ma cam ... plictisejt? si daca ai inpresia ca m-am certat cu tine, te cam inseli, nu tziu minte sa ne fi masurat noi amandoi mujkii paciulea
incohe, stei cul
sau cearta-te, nah, sa se simta si ia bine
- kant emir
incoherent scrie:(se pare ca nu mai tine scenariu cu baiatu rau care s-a facut cuminte, n-am primit inca de la ayala id, mobil poze nud sau alte chestii interesante....)
ba, tocmai scenariul asta tine, iaca,

io am auzit barbati care-si doresc o extraterestra, si aceiasi barbati ma doreau si pe mine, daca ne gandim la procesul de tranzitivitate cum ca transmutam asa, usor, o extraterestra care sa se potriveasca in ambele necunoscute principale ale ecuatiilor reusim sa dam de capat dilemei care macina tagma intelectualilor de pe marte, dar ce ne facem ca e o extraterestra venusiana??? ei bine, aici apare necunoscuta de serviciu, jhonny adancul si cu iubita lui extraimaginara, care poate sau nu sa fie de pe venus dar din partea latino-cre(s)tina.
iar extraterestra venusiana poate fi transmutata de x ori, cu x care tinde spre infinit, infinitul fiind totusi constrans de alte necunoscute care apar neprevazut in situatia ecuatiei, ecuatie care se schimba in functie de martienii de pe venus, ei bine, iata rezolvarea pe care majoritatea se pare ca nu a gasit-o, cei ce s-au apropiat sa vina pe personale sa le dau nota.
multumesc
- Ayala
io am auzit barbati care-si doresc o extraterestra, si aceiasi barbati ma doreau si pe mine
lasand la o partea virgulele dinaintea lu "si" aj putea sa spun ca deci da. nu tre sa te sperie ca uamenii te cred extrafereastra...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma