Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Rolf » Vin Iul 05, 2002 10:25 am

Oribilul stie bine! Sunt la servici, unde inchei o saptamina de infern (miercuri si ieri stat pina la 8 jumate, luni si marti mai subtire, numa pina pe la 7 si ceva). Da azi planuiesc sa o tai cel mult la 4 si sa incerc sa beau cit mai multe beri incepind cu acea ora.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde angus » Sâm Iul 06, 2002 11:09 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
D'asta imi place mie forumul Pentru ca aici sunt tot felul de oameni. In timp ce Mirela probabil
In acest rastimp..
Cam asta cred eu ca fac userii la aceasta ora a diminetzii. 9:40 AM ,la Bucuresti !

Moshule, ce mult mi-a placut mesajul asta al tau! Musteste de talent literar ascuns. Te pomeni ca in burduful de caine o fi branza buna...Ia zi-mi, eu ce fac acum, ca in pomelnicul din mesaj nu m-ai pomenit, deh, ori nu mai sunt printre prietenii tai?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 06, 2002 11:20 am

Ma..vazui ca nu ai mai intrat de mult...si am zis ca ai uitat de noi !
La ora la care scriam acel mesaj..erai si tu la munca ..ca si ceillatzi oameni ai muncii de pe forum : Rolf & b0nechina & Onk.
Acum cred ca tot la munca esti...dar esti fericit..pentru ca dupa amiaza sau in cel mai rau caz..maine...ai sa te duci la strand.
In cazul in care vei merge la strand..seara ti-o vei petrece in sanul familiei ! Daca nu te duci la strand....cred ca itzi vei petrece seara cu prietenii.
Cam asta cred eu ca va face userul angus..astazi,sambata 06.07.2002.
Corecteaza-ma daca gresesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Sâm Iul 06, 2002 11:35 am

Moshule, nu gresesti. Decat foarte putin. Sunt la servici intr-adevar, cu niste trebi intempestive, dar sunt fericit, caci am o sticla de Dab beer desfacuta pe masa...N-o sa ma duc maine la strand, pentru ca ceva ma impiedica. Ca altfel m-as fi dus. N-am uitat de voi, dar am avut o saptamana mai grea la intreprindere. Ca, dupa cum bine spui, unii mai si muncesc, nu gandesc. Luni am un fel de examen, asa ca maine voi invata. Acasica.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 06, 2002 12:25 pm

Haidetzi sa va spun si de mine...ca nu cred ca ghicitzi ce fac. Sunt acasa..am facut curatenie..si camera mea arata cat de cat mai normal. Acum ma voi duce sa fac o baie generala ,dupa care imi voi pregati masa !
Dupa masa..ma asteapta un film clasic pe video...cu inegalabilul Paul Newman !
Asa sa stitzi ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Sâm Iul 06, 2002 12:27 pm

Cum adica o baie generala, moshule? Adica una d-aia, de-o faci doar de Pasti si de Craciun?
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 06, 2002 12:32 pm

Nu ma ! Baie generala fac 1 data pe saptamana ! Adica ma spal pe cap si pe trup ! :p Asta inseamna !
Hai gata..ca sunt oftopic ! Daca mai vrei sa stii alte lucruri..intreaba-ma pe ala cu say what's on your mind ! ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 18, 2002 12:16 pm

Au aparut useri noi si se cade sa spunem cateva cuvinte. Bine,de fapt unii useri erau mai demult prezenti pe forum,dar nu prea postau.
Asadar.......

petrican Posteaza cam din februarie 2002 pe forum. Deci are ceva vechime. A postat si sub alt nume,dar oamenii rai l-au banat. Atunci el s-a inscris di'nou cu numele de petrican si asa il cunoastem si in prezent. Este un mare iubitor de sport,la fel ca si mine. S-a facut remarcat pe forumul de sport...prin vastele sale cunostintze de hockey. Apoi a inceput sa discute si despre alte sporturi. Se pricepe si la ciclism. Pe forumul de sport vetzi gasi un vast subiect dedicat Turului Frantei editia 2002,subiect unde petrican este vioara intai. (vioara doi este Alina...iar vioara trei sunt eu) . Intr-un tarziu l-am convins pe domnul petrican sa isi instaleze yahoo messenger..si am vorbit cu el..astfel convingandu-l sa mai scrie si pe alte forumuri in afara de sport si fotbal. Si dupa cum vedetzi...scrie cu mare suicces. Deja s-a integrat perfect printre noi.
Si inca ceva despre petrican. Omul asta iubeste Brazilia....la fel ca si mine...si fotbalul brazilian. Deci inca un punct in plus.

axeandra Domnisoara axeandra,originara din Craiova scria la inceput doar pe forumul Barfe Online. Crease acolo domnia sa un subiect despre Alicia Keys. Dandu-mi seama de potentialul ei nemaipomenit ,i-am dat un PM...rugand-o sa incerce fanclubul. Si se pare ca i-a placut foarte mult forumul nostru,din moment ce intra apropae zilnic. A si creeat cateva subiecte foarte interesante pe generalitatzi. Este deja,de'a noastra.
Ii urez multa bafta in continuare....atat pe forum cat si la salile de fitness. :p

Stormy Lady O fata cu totul si cu totul speciala. Colega de clasa cu Sly,la un liceu din vechiul targ al Iesilor. Dupa parerea mea si-a facut un nume mai mare decat Sly pe forum. Fana a muzicii house si a Formulei 1. Dar in primul rand fana a Finlandei ! Am dreptate ? Si mie imi place foarte mult aceasta tzara,Suomi...dar nu din motivele domnisoarei Stormy....ci datorita echipei de hockey. :p Mi-a placut mult de Stormy pentru ca este pasionata de Formula 1. Chiar urmareste cu un deosebit interes cursele si povesteste foarte frumos de ele. Imi aminteste de mine...in anii tineretzii.

Codrutza Nu stiu ce are lumea cu ea. Este o fata foarte cuminte si la locul ei. Am vorbit cu ea chiar si la telefon. Ma asteptam sa imi raspunda o voce grosolana ...dar mi-a raspuns o voce calda si buna....de copil. Are ca idoli pe Bug Mafia..si ca subiect preferat de discutzie..sexul. Nu e nimic rau in asta. De asemenea am avut dicutzii foarte interesante cu ea..pe Yahoo Messenger.

lulutza Sa stitzi ca are mesaje foarte frumoase si pertinente.Sincer..nici nu mai stiu cum am dat de ea. Cum ai ajuns pe forum,lulutzo?..ca am uitat sa te intreb. Desi e de cateva zile pe forum....am impresia ca este o veterana..atat de bine s-a integrat in cercul nostru. Mai are rost sa spun ca am discutat si cu ea o gramada pe YM ? :p

monikaisinlove Vai,vai ! :( Ce fiintza trista si posomorata. Si ..suparata,si necajita,si morocanoasa. Da ! Asa e ea,saraca. Si pesimista. Dar cu toatea asta..mie imi este tare simpatica. Si imi este drag de ea. Sper doar sa nu mai bata catelushii.

________

Cam atat deocamdata. Mai revin eu...si cu alte comentarii despre useri.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Iul 18, 2002 12:27 pm

Cred ca un post de genul celui de mai sus se cerea mai degraba pe who's who. Poate va fi lipit acolo de catre cei priceputi. Caracterizarea (pertineneta) a personajelor este in continuare o idee foaaaarte buna!
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 18, 2002 12:38 pm

Citeste acest subiect..de la capat..si o sa itzi dai seama ...despre ce este vorba. Nu sari nici o pagina. Who's who e cu totul altceva. Acolo caracterizam persoane pe care le-am intalnit in viatza reala.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Iul 18, 2002 3:21 pm

Am facut efortul si l-am citit. Aibi dreptate, n-am ce sa-ti fac. Ca de obicei, la subiectele astea fluviu citesc doar ultima pagina, cand se bat campii prea tare mai dau si la prima, sa vad de unde s-a inceput si la ce s-a ajuns, rareori am rabdarea si timpul necesar sa citesc tot. Ma uimeste ca nu s-a gasit nimeni sa-si dea cu parerea despre mine. Ce-i drept, nici eu nu m-as inghesui inca la caracterizari. Mai ales ca nu am pareri limpezi decat despre freo 3-4 persoane, cu care m-am intersectat eu mai mult, asa.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 18, 2002 9:08 pm

Cititzi mai sus ca v-am facut caracterizari !
Petrican,lulutza,axeandra,monika,stormy.........
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iul 18, 2002 9:12 pm

(abia acum) am vazut. dar niciodata nu este prea tarziu.
baixinho©

Mesajde zuza » Joi Iul 18, 2002 9:14 pm

Am citit ceea ce ai scris despre mine si cred ca ai uitat ceva: eu iubesc toti oamenii de pe forum:G
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iul 18, 2002 9:17 pm

corect, mosule, am aflat si eu ca ma iubeste cineva, cu toate ca habar nu am cum arata acea persoana. rog a nu se interpreta. nu este nici un fel de apropo (dar daca iese ceva, nu o sa plang) :)
baixinho©

Mesajde axeandra » Joi Iul 18, 2002 10:52 pm

de-abia acum am vazut ca ai scris despre mine....si cred ca trebuie sa-ti multumesc putin(a nush cata oara.....) pt ce ai zis despre mine....aproape ca ai facut o axeandra mai buna decat cea din realitate :)
oricum o sa cam lipsesc urmatoarele 2 saptamani si o sa-mi cam lipseasca fun.club-ul dar ma intorc eu....e mult mai misto asa sa te intorci dupa mult timp si sa gasesti muuulte subiecte noi...nu?
axeandra
Junior Member

multumesc....

Mesajde lulutza » Vin Iul 19, 2002 12:09 pm

10x moshule, dar s-ar putea sa nu merit.;P
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 10:29 am

Moshu...e sarea si piperul forumului de generalitati. Fara el nu se poate. Inconsecventa lui cameleonica este fermecatoare! Este rasfatatul dragalash al forumului. E liantul care tine caramizile sa nu cada. Alfa si omega. Parerea mea.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 10:34 am

Vai,ce cuvinte frumoase si nesincere ! :A (oricum,te cinstesc cu o bere..pt. ele :p )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 11:24 am

Frumoase ma temeam ca n-ai sa le gasesti, da' sincere sunt. Jur pe roshu! Unde-i binemeritata bere? Simt sete!!!
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 11:36 am

O sa vina si berica. Atunci cand vei avea curajul sa dai ochii cu Oribilul Mosh !
.............................

Melutza . In acest moment are o medie de 29.12 posturi/zi. Incredibil. Iar eu nu mi-am format inca nici o parere despre ea. In afara faptului ca este tocilara clasei. :D Voi...ce parere avetzi ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 23, 2002 12:06 pm

Eu sunt de parere ca am nimerit exact la momentul potrivit. Asa e, sunt tocilara clasei, dar asta nu are nimic. Nu sunt tocilara de aia care-si pierde timpul invatand, ci doar ador scoala. De aici trageti concluzii evidente: sunt nebuna, ticnita sau cum vreti voi.:D
Kayla

cateva ore mai tarziu....

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 11:41 pm

Melutza are media posturilor peste 33/zi. Uimitor. M-am decis sa ii studiez putin posturile. Ce credetzi ca am gasit ? Cam 90 % sunt posturi aprobatoare si fara rost. De genul : "Da" , "asa e " , "sunt de acord " , "bravo..la fel zic si eu " .
Deci..cam asta este Melutza...tocilara clasei si adoratoarea profesorilor.
E...eu nu am nimic cu ea. Dar mai fac si unele critici mai mult sau mai putin pertinente.
Sper ca domnisoara Melutza..sa nu mi-o ia in nume de rau...si sa incerce sa se indrepte pe viitor !
Ceea ce va doresc si voua ....si ceea ce imi doresc si mie !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 23, 2002 11:57 pm

Lasa, ca nu o iau in nume de rau, ca ai dreptate (vezi, si acum). Dar asa sunt eu... Si sunt invidioasa pe voi ca aveti atat de multe mesaje, incat fac orice ca sa va ajung... Ma intelegeti, nu?:D Cand voi ajunge la vreo 1000 mesaje, incep sa ma cumintesc. Promit solemn (si eu niciodata nu mi-am incalcat o promisiune)!:a
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 24, 2002 12:04 am

Domne...incepe sa imi placa si de fata asta. Este primul user care recunoaste ca alearga dupa mesaje. Restul totzi o dam la intors : "aaa..nu domne...cum sa fac eu asa ceva ? "
Sinceritatea este o calitate pe care o apreciez enorm si de care Melutza a dat dovada.
E bine daca te opresti dupa 1000 de posturi. Ma speriasem ca vrei sa ma ajungi . :p
Oricum...mai distreaza-te pana incepe scoala..pormo pune-te cu burta pe carte ...ca vorba aia....vine capacitatea peste tine.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 24, 2002 12:06 am

Te-ai prins! Exact de asta vreau sa fac multe mesaje! Si eu sunt foarte sincera din fire. Imi pare bine ca incep sa-ti plac.:)
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 24, 2002 12:09 am

De ce incerci sa faci multe mesaje ? Sa ma ajungi pe mine ? Holy cow ! :cow:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 24, 2002 12:12 am

Am sa reusesc sa te ajung si pe tine... dupa examen...:D
Kayla

Mesajde K-gula » Mie Iul 24, 2002 10:53 am

hmm. ciudat. ia zi mosule se castiga ceva bani in functie de cate mesaje ai? nu inteleg aceasta goana dupa mesaje a unor noi intrati. poate ai tu vreo explicatie. aaaaa, probabil vor sa ajunga in top. spunetile ca nici asa nu au de castigat ceva anume.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 24, 2002 11:00 am

Lasa ma..daca ea vrea sa aiba multe mesaje...treaba ei. Oricum..o sa mai stergem din ele. Chestia enervanta..nu e ca are multe mesaje...ci ca are multe mesaje proaste. O sa isi dea ea seama ca noi apreciem calitatea..nu cantitatea.
Am facut o socoteala...eu daca postam in ritmul Melutzei..acum as fi avut...vreo 9300 posturi ! :p
Pai sa luam exemplul b0nechinei..care posteaza de cand lumea...si nici macar 300 de posturi nu are. Dar lumea o cunoaste....e deja un nume ! Nu mai zic nimic de Radical...care are undeva in jurul a 180 mesaje..si e de dinaintea mea pe forum !
Melutza va fi tot un nimeni si la 5000 de mesaje..daca va continua in acest mod.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma