having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!
Moderator: anjin-san
2628
selecteaza, foca, selecteaza
asa, foarte bine faci, lasa-le sa mai creasca.
evident, multumex pentru atentie
asa, foarte bine faci, lasa-le sa mai creasca.
evident, multumex pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2630
selecteaza, foca, selecteaza
sau po' sa le tai in lungime. ce te impiedica cineva?
evident, multumex pentru atentie.
sau po' sa le tai in lungime. ce te impiedica cineva?
evident, multumex pentru atentie.
ANTI
-
ieri + azi = cele mai proaste zile din ultimii nu stiu cati ani
ieri ma duc si eu ca omu sa imi cumpar un computer , ca nu puteam intra pe net decat de la lucru. dupa ce stau acolo in magazin (flanco) vreo 3 ore (era o adevarata nebunie, se inghesuiau oamenii ca la paine calda), in sfarsit ma baga si pe mine cineva in seama. facem contractul, garantie ...alea, alea. dau sa plec. ajung la masina observ ca am pana. in fine dupa inca o ora am reusit sa schimb roata, plec spre casa, pun computeru' pe masa, bag alea in priza , apas pe buton si normal ca nu merge. am zis ca are ceva unitatea. astept sa se faca dimineata, ma duc iar la flanco, dupa inca doo ore imi schimba aia unitatea, vin acasa, ii dau drumu si normal ca nu merge. monitoru " tu e futu". acum astept ziua de maine sa ma duc la flanco si sa le dau in cap cu calculatorul lor minune. ;i
ieri ma duc si eu ca omu sa imi cumpar un computer , ca nu puteam intra pe net decat de la lucru. dupa ce stau acolo in magazin (flanco) vreo 3 ore (era o adevarata nebunie, se inghesuiau oamenii ca la paine calda), in sfarsit ma baga si pe mine cineva in seama. facem contractul, garantie ...alea, alea. dau sa plec. ajung la masina observ ca am pana. in fine dupa inca o ora am reusit sa schimb roata, plec spre casa, pun computeru' pe masa, bag alea in priza , apas pe buton si normal ca nu merge. am zis ca are ceva unitatea. astept sa se faca dimineata, ma duc iar la flanco, dupa inca doo ore imi schimba aia unitatea, vin acasa, ii dau drumu si normal ca nu merge. monitoru " tu e futu". acum astept ziua de maine sa ma duc la flanco si sa le dau in cap cu calculatorul lor minune. ;i
X
-
punct - Junior Member
Ce nu ne-a incantat sufletul astazi
Nu mai stiu daca exista un thread asemanator dar pt. ca am primit cea mai nasoala veste posibila am zis sa fac un astfel de thread. So go ahead and write what bothered you today.
Si ca sa nu mai zica moshu ca sunt nesimtita si varza o sa incep eu: Tocmai am aflat ca bunicamea e in spital, deabea pot sa mai tst, o zi de kkt ;P
Si ca sa nu mai zica moshu ca sunt nesimtita si varza o sa incep eu: Tocmai am aflat ca bunicamea e in spital, deabea pot sa mai tst, o zi de kkt ;P
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
10x, Wild Rose. cred ca te asteapta un post de moderator pe kterinci. :p
---------------------------------
Doamne fereste de asemenea necazuri, Jadore. Multa sanatate bunicii tale !
---------------------------------
Doamne fereste de asemenea necazuri, Jadore. Multa sanatate bunicii tale !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Yeee...
In sfarsit am reushit ca sa fac Kazaa ca sa mearga. Ce bine!!! Shi am downlodat Iron Maiden - Fear Of The Dark. Doamne ce cantec. Asta m-a facut fericit azi.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
am avut o zi foarte proasta
Am auzit la stiri ca vom mai avea inca o saptamana de frig si temperaturi in jur de -40 sau mai joase toata saptamana. Am avut deja vreo 5 saptamani din alea iarna asta. E cea mai grea iarna de cand sunt aici;P ;P Alaska.. Alaska.
-
Mr Teo - Junior Member
Re: Yeee...
Initial trimis de Aurolacul
In sfarsit am reushit ca sa fac Kazaa ca sa mearga. Ce bine!!! Shi am downlodat Iron Maiden - Fear Of The Dark. Doamne ce cantec. Asta m-a facut fericit azi.
bre, vezi ca gresisi theardu....
POSTU 3300!!!!!!! MULTZUMESC FANCLUB.RO, LUI DZEU, SI FAMILIEI PENTRU SPRIJINUL ACORDAT!!! :rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
o bagare in seama aici, o aberatzie mai incolo. ..Ce mai, se aduna posturile!:D
Mie nu mi-a incantat sufletul PM-ul primit de la dornea care arata pur si simplu: ?>
Mie nu mi-a incantat sufletul PM-ul primit de la dornea care arata pur si simplu: ?>
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Re: Re: Yeee...
Initial trimis de Gabizzu
bre, vezi ca gresisi theardu....
POSTU 3300!!!!!!! MULTZUMESC FANCLUB.RO, LUI DZEU, SI FAMILIEI PENTRU SPRIJINUL ACORDAT!!! :rolleyes:
Da, am gresit threadu. pei ce nu m-a incantata azi nu se tione inca, ca abia a inceput ziua. Dar in mod sigur ca munca nu ma va incanta pe la 13:00.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Trandafiroaico, ai inceput sati innumeri posturile sau doar ai vrut sa scoti in ievidenta ca ai ajuns l-a postul cu numarul 69 dupa ce ai trecut de bariera celor doo mii?
ANTI
-
Am vrut sa scot in evidenta faptu' ca numaru' meu de posturi se termina cu 69, un numar cu adevarat important.. si cred ca suntem de aceasi parere.. 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
durerea mea de cap
Nu prea ma incantat ziua de azi(sau noaptea de azi:o ) mai bine zis datorita schimburilor de replici care imi provoaca dureri de cap;P ;P ;P
-
Mr Teo - Junior Member
ptiu drace, aurolace. nu jtiu cum rezisti bre omule...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
domnitsa dela cheojcu de ziare care num mai zanbejte caum obijnuea odata , alte cocuane care le-am cunoscut in diferite inprejurari si nu ma mai suna deloc, fatuca de pe palier cu mine care dupe ce ca nu ma baga-n seama deloc mai si face pe digeiu la 7 dimineatsa si "ma-ncanta" zilnic cu adrian minune ( vedetsi ca se supara daca-i zicetsi copilu), fane de la barbulesti si altsi menestreli autohtoni, femeea de servici din bloc care m-a reclamat la administratoru de bloc din cauza faptului ca am pasit cu pantofii murdari pe unde ea in prealabil abia spalase,vecinu
cornel care ma bate la table zilnic etaca.
cornel care ma bate la table zilnic etaca.
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
-
HighSictir - Junior Member
M-am binedispus dis-de-dimineata preparindu-mi si infulecind niste delicioase clatite cu gem de portocale. Am avut destul chef de munca incit sa aduc la indeplinire cu succes si fara sentimente de victima mai mult de jumatate din sarcinile propuse. Iar acum maninc chipsuri si ma pregatesc sa merg la tenis.
Ce mi-as putea dori mai mult?
...poate doar mai mult optimism pe forum...
Ce mi-as putea dori mai mult?
...poate doar mai mult optimism pe forum...
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
Anisoara....si ce nu ti-a incantat sufletul pe ziua de azi ? clatitele, chipsurile, tenisul..sau ca ai rezolvat doar jumate din sarcini ?
PS : sa exersezi reverul cu o mana !
PS : sa exersezi reverul cu o mana !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Draga Oribile, ma asteptam la intrebarea asta, (desi nu-mi place ca mi-ai redus sarcinile indeplinite de la "mai mult de jumatate" la "doar jumate"), insa trebuia sa vina ziua de azi ca sa-ti pot , spasita, raspunde.
Ce nu mi-a incintat sufletul pe ziua de azi au fost clatitele si chipsurile de ieri, uite, sa-ti spuna cintarul meu cit am plins azi dimineata linga el!
Cit despre nejustificat de fericitul, off-topicul, durerosul meu post anterior, te-as ruga chiar sa-l stergi, el fiind o permanenta marturie a inconstientei prin care fac rau mie insami si celor din jurul meu:( .
PS : de ce sa schimb ceva ce functioneaza?
Ce nu mi-a incintat sufletul pe ziua de azi au fost clatitele si chipsurile de ieri, uite, sa-ti spuna cintarul meu cit am plins azi dimineata linga el!
Cit despre nejustificat de fericitul, off-topicul, durerosul meu post anterior, te-as ruga chiar sa-l stergi, el fiind o permanenta marturie a inconstientei prin care fac rau mie insami si celor din jurul meu:( .
PS : de ce sa schimb ceva ce functioneaza?
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
Re: Faptul...
Initial trimis de Aurolacul
Ca pe aicea ploua de 3 zile incontinuu shi e foarte deprimant.
aurolace, mai ierea unu p-aici pe la noi care locuia intr-un oras unde ploa de trei ori pe saptamana unde din cand in cand mergeau tinandu-se de mana un batran si o batrana....da nu ierea asa de deprimat ca matale
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma