tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:07 pm

Initial trimis de Nightwish

in mass-media romaneasca nu exista formator de opinie (si tu stii asta mai bine ca mine) pentru ca ei inteleg prin formarea opiniei impunerea unor opinii care le apartin lor sau care au impresia ca sunt bune. si uite asa devenim o masa de oameni fara personalitate.

uite ca nu te-ai prins cum stau lucrurile... mass-media in sine e un formator de opinie... si fiecare publicatie sau emisiune TV sau de radio induce anumite opinii despre un subiect anume unei anumite categorii de public...

nu exista un formator de opinie universal... dar asta e alta discutie...

si apropo de nume, le aveau inainte de formatie...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: 1653

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:09 pm

Initial trimis de baixinho

ce argumente solide ai. :bleah:

stai tu linistit, ca vine vara inaintea raspunsului pe care il astepti. nu vezi ca n-are ce sa mai zica si o baga p-aia cu "nu vorbeam cu tine"?

apropo, MOF, reevin cu o intrebare adresata anterior de Nightwish: cand o sa avem onoarea de a le vedea pe fete in Pleiboi?

daca ai fi fost atent imi expusesem mai sus parerea mea despre parerile domnului copiutu... iar discutia in care se bagase o purtam cu Nightwish...

in Pleiboi nu vor aparea niciodata... poate doar daca se va gandi vreodata cineva sa scoata o revista cu numele asta :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:12 pm

Initial trimis de copiutzu

a. eu am vb cu tine
b. ti-am pus o intrebare la care astept raspuns.

constatand, cu mare neplacere, ca nu esti carcotas imi rezerv dreptul de a nu-ti raspunde la intrebari...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

doar asa de pe margine - o constatare

Mesajde ja sam pitbull » Joi Feb 27, 2003 1:15 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

constatand, cu mare neplacere, ca nu esti carcotas imi rezerv dreptul de a nu-ti raspunde la intrebari...

Asta e o atitudine de Andrei Gheorghe, cand nu ii convine ceva inchide telefonul si dupa aia se bate in piept ca el a avut ultimul cuvant. tu macar nu te bati in piept. Bravo
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 1:17 pm

uite ca nu te-ai prins cum stau lucrurile... mass-media in sine e un formator de opinie... si fiecare publicatie sau emisiune TV sau de radio induce anumite opinii despre un subiect anume unei anumite categorii de public...

mass-media in sine este un deformator de opinie. si in special emisiuniile TV. ca sa nu zic ca, in general, banii vorbesc: cine plateste apare pe TeVeU, apare in reviste, este difuzat la radio...etc...nu crezi ca ar trebui sa-si mai spuna si valoarea cuvantul din cand in cand?

P.S. vad ca nu pomenesti nimic de vocea fetelor. ne cam fofilam ;)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: doar asa de pe margine - o constatare

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:18 pm

Initial trimis de ja sam pitbull

Asta e o atitudine de Andrei Gheorghe, cand nu ii convine ceva inchide telefonul si dupa aia se bate in piept ca el a avut ultimul cuvant. tu macar nu te bati in piept. Bravo

daca ai citi cu atentie discutiile de mai sus ai vedea de ce am ajuns la acest rezultat drastic... si credema Gheorghe n-ar fi avut atata rabdare is ar fi fost mult mai direct in afirmatii... :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:18 pm

nu-mi bate tastatura bine -... nu va mai luati de crede-ma :mad:
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 1:24 pm

nu-mi bate tastatura bine -... nu va mai luati de crede-ma :mad:

:lol: hai ca ai nimerit-o. observ ca acum 'bate bine tastatura'. ai vazut ca se poate?

acum chiar eram rautacioasa. :p

nocturna

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:26 pm

mass-media in sine este un [b]de
formator de opinie. si in special emisiuniile TV. ca sa nu zic ca, in general, banii vorbesc: cine plateste apare pe TeVeU, apare in reviste, este difuzat la radio...etc...nu crezi ca ar trebui sa-si mai spuna si valoarea cuvantul din cand in cand?

P.S. vad ca nu pomenesti nimic de vocea fetelor. ne cam fofilam ;) [/B]

au voce...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:30 pm

:lol: hai ca ai nimerit-o. observ ca acum 'bate bine tastatura'. ai vazut ca se poate?

acum chiar eram rautacioasa. :p

prietenii astia ai tai carora le-ai luat numele ce canta? sunt un fel de rockeri, m-am prins, dar eu nu i-am ascultat pana acum...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Feb 27, 2003 1:39 pm

prietenii astia ai tai carora le-ai luat numele ce canta? sunt un fel de rockeri, m-am prins, dar eu nu i-am ascultat pana acum...

Sun chiar rockeri si e pacat ca nu ai auzit cum canta. Asa poate iti dadeai si tu seama de adevarata valoare a unui artist.
Si e normal pe undeva sa nu ii asculti din moment ce to numai de TNT te ocupi.
Ca sa nu mai vb ca nici macar nu ai argumente sa iti susti-i ideile.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 1:42 pm

Mihai-MOF(t) acum ai vb total ca un neprofesionist. (..un fel de rockeri?!:confused: ) (+partea cu au voce :lol: asta e buna de trecut la aberatia zilei)

prietenii astia ai mei (ca as vrea eu sa fie prietenii mei, da' din Finalnda si pana aici e ceva :p) canta, si canta bine. :) se incadreaza in aria metal orice ar zice restul de gothic and stuff. f rau ca nu i-ai ascultat pana acum...daca ii asculta-i acum nu ne mai abureai despre fetele de la TNT ca au voce si talent... ;) asculta tu vocea solistei....garantat ca vei ramane siderat :)
Nightwish este cea mai adevarata trupa la momentul actual.
dar oamenii astia au studii muzicale si AU CU CE! nu suporta comparatie in cazul de fata...

nocturna

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 1:47 pm

[quote]Initial trimis de Nightwish

[b]Mihai-MOF(t)
acum ai vb total ca un neprofesionist. (..un fel de rockeri?!:confused: ) (+partea cu au voce :lol: asta e buna de trecut la aberatia zilei)[/b]

eu am ramas la chestii mai vechi in materie de muzica rock (unii imi zic ca chiar pra vechi), dar promit ca am sa-i ascult si am sa-mi dau si eu cu parerea...

sper sa ai dreptate... eu nu am prea intalnit trupe rock de succes cu solista... tot barbatii sunt la putere...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Feb 27, 2003 1:52 pm

[B]

[b]Mihai-MOF(t) acum ai vb total ca un neprofesionist. (..un fel de rockeri?!:confused: ) (+partea cu au voce :lol: asta e buna de trecut la aberatia zilei)[/b]

eu am ramas la chestii mai vechi in materie de muzica rock (unii imi zic ca chiar pra vechi), dar promit ca am sa-i ascult si am sa-mi dau si eu cu parerea...

sper sa ai dreptate... eu nu am prea intalnit trupe rock de succes cu solista... tot barbatii sunt la putere... [/B]

Cum barbatii sunt la putere? Tocmai tu zici asta, care ne terorizezi cu TNT (sau sunt travestiti?)
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 1:55 pm

sper sa ai dreptate... eu nu am prea intalnit trupe rock de succes cu solista... tot barbatii sunt la putere...

dar asta nu am opreste sa ascult si chestii mai vechi in materie de rock. chiar deloc. ascult si vechi.

si unde ai cautat tu trupe rock de succes cu soliste?! sau unde te asteptai sa le intalnesti: rasfoind revista Bravo sau Pop-corn?!:confused: :p sau poate prin studio-ul MOF?! :p
la noi in tara oricum nu vei vedea prea curand promovandu-se asa ceva.

P.S. Nightwish a participat si la Eurovision acum cativa ani.

nocturna

Re: Re: doar asa de pe margine - o constatare

Mesajde copiutzu » Joi Feb 27, 2003 2:01 pm

si credema Gheorghe n-ar fi avut atata rabdare is ar fi fost mult mai direct in afirmatii... :)

Buna scuza sa nu raspunzi la intrebarile care ti se pun.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 2:25 pm

dar asta nu am opreste sa ascult si chestii mai vechi in materie de rock. chiar deloc. ascult si vechi.

si unde ai cautat tu trupe rock de succes cu soliste?! sau unde te asteptai sa le intalnesti: rasfoind revista [b]Bravo
sau Pop-corn?!:confused: :p sau poate prin studio-ul MOF?! :p
la noi in tara oricum nu vei vedea prea curand promovandu-se asa ceva.

P.S. Nightwish a participat si la Eurovision acum cativa ani. [/B]

n-am cautat in revistele mai sus amintite... crede-ma ca sunt destul de bine informat in materie de muzica... si sursele mele sunt f bune...
printre preferatii mei sunt Therapy?, Maiden si RHCP... nu prea am tragere spre chestii mai dure dar sa stii ca am si Napalm Death pe acasa :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 2:27 pm

hai sa revenim la TNT si sa discutam despre Nightwish pe mail...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: doar asa de pe margine - o constatare

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 2:28 pm

Initial trimis de copiutzu

Buna scuza sa nu raspunzi la intrebarile care ti se pun.

Q.E.D.
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 2:37 pm

hai sa revenim la TNT si sa discutam despre Nightwish pe mail...

no...ce-ar mai fi de discutat despre TNT?! .:con: ..am epuizat si asa o gramada de pagini ptr fetele astea, si nici nu prea este subiectul meu preferat. :p

P.S.Maiden rocks! Napalam Death nu-mi place. RHCP-imi plac si sunt cam singurii din curentul MTV-Rock care chiar imi plac, Therapy? spre rusine mea nu stiu decat de Diane...:rolleyes:

nocturna

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 2:39 pm

... si sursele mele sunt f bune...

daca n-ai auzit de Nightwish scuza-ma ca-ti zic da' mai verifica-ti sursele alea f bune... s-ar putea sa descoperi unele lacune...;)

nocturna

Mesajde copiutzu » Joi Feb 27, 2003 2:52 pm

no...ce-ar mai fi de discutat despre [b]TNT
?! .:con: ..am epuizat si asa o gramada de pagini ptr fetele astea, si nici nu prea este subiectul meu preferat. :p

P.S.Maiden rocks! Napalam Death nu-mi place. RHCP-imi plac si sunt cam singurii din curentul MTV-Rock care chiar imi plac, Therapy? spre rusine mea nu stiu decat de Diane...:rolleyes: [/B]

Therapy? suna super beton. Cel putin albumul ala "Infernal Love" pe care e si Diane.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 2:55 pm

daca n-ai auzit de Nightwish scuza-ma ca-ti zic da' mai verifica-ti sursele alea f bune... s-ar putea sa descoperi unele lacune...;)

n-am zis ca n-am auzit... putem presupune ca e o porecla de-a ta dar am stiut ca e numele unei trupe... am zis ca n-am ascultat...

acum ai sa razi de mine... ar trebui sa le intreb pe fetele de la TNT ca ele au tot felul de gusturi bizare si s-a putea sa si aiba asa ceva pe acasa...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Feb 27, 2003 2:59 pm

n-am zis ca n-am auzit... putem presupune ca e o porecla de-a ta dar am stiut ca e numele unei trupe... am zis ca n-am ascultat...

acum ai sa razi de mine... ar trebui sa le intreb pe fetele de la TNT ca ele au tot felul de gusturi bizare si s-a putea sa si aiba asa ceva pe acasa...

Noroc ca mai scrie pe undeva prin barfele astea ca Nightwish e o trupa....
Sigur au Linkin Park ca s-au laudat ca asculta.
Si ce intelegi tu prin gusturi bizare? Ceva diferit de TNT? Sau vrei sa zici ca Nightwish sunt bizari? Parca te "laudai" ca nu ai ascultat.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 3:03 pm

da. este porecla mea si acasa mama ma alinta wishy :D :p

:lol: uite ca am ras de tine! :p eh, spear me! pariu ca fetele nici macar n-au auzit. am vazut ce gusturi bizare au ele, si 1. Nightwish nu e nimic bizar si 2.Limp Bizkit, Marylin Mansen, Linkin Park, Korn...etc and stuff este intr-adevar bizar... ;)

nocturna

Mesajde KoRn_bitch » Joi Feb 27, 2003 3:08 pm

fetele de la TNT au gusturi bizare ... intr`adevar citeam pe site`ul ala al lor ca Laura asculta rock cica : Linkin Park shi Limp Bizkit ... hai sa zic ca celalalte 2 am auzit ca se mai arata prin Fire shi prin Laptarie shi ca au gusturi muzicale destul de bune da ma intreb eu oare acum ... ce inseamna gusturi bizare in materie de muzica? ce asculta ele asha incat a fie catalogat drept bizar ?
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 3:12 pm

Initial trimis de KoRn_bitch

fetele de la TNT au gusturi bizare ... intr`adevar citeam pe site`ul ala al lor ca Laura asculta rock cica : Linkin Park shi Limp Bizkit ... hai sa zic ca celalalte 2 am auzit ca se mai arata prin Fire shi prin Laptarie shi ca au gusturi muzicale destul de bune da ma intreb eu oare acum ... ce inseamna gusturi bizare in materie de muzica? ce asculta ele asha incat a fie catalogat drept bizar ?

bizar in contextul in care sunt ele cunoscute... nu prea te-ai astepta sa le vezi in fire sau laptarie, recunoaste... de aia am folosit cuvantul asta, nu ca muzica aia e bizara... e o muzica buna...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 3:19 pm

[quote]Initial trimis de Mihai-MOF
... nu prea te-ai astepta sa le vezi in fire sau laptarie, /QUOTE]

daaaa. soc mare sa le vezi pe acolo. cunosc manelisti care frecventeaza Fire si Laptaria. :lol: asa ca nu are absoilut nici o relevanta.

nocturna

Mesajde copiutzu » Joi Feb 27, 2003 3:21 pm

bizar in contextul in care sunt ele cunoscute... nu prea te-ai astepta sa le vezi in fire sau laptarie, recunoaste... de aia am folosit cuvantul asta, nu ca muzica aia e bizara... e o muzica buna...

Crezi ca dupa o melodie in care ele pozeaza drept rebele poti sa spui ca le cunosti? Asa ca ar fi bine sa fi mai clar in explicatii.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Feb 27, 2003 11:46 pm

pariu ca fetele nici macar n-au auzit

ba chiar mi-au si cantat o bucata de piesa, ceva cu "over de hill"
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma