Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Mie Iun 11, 2003 12:30 pm

Eu nu sunt adeptul folosirii fortei fizice in aceste cazuri... In afara de tobele mele nu dau in nimeni... Eu, ca "om din umbra" ce ma aflu, si cu subtilitatea care ma caracterizeaza, prefer o alta tactica de intimidare a adversarului, de exemplu mers la fata locului cu doua IMS-uri avand in dotare doua portavoci cat mai vechi posibile, in care sa urle insistent un Cannibal Corpse sau Obituary, ceva de genul asta... Inaltele la blana... Sa vezi cum fug baietii ca potarnichile, facandu-si cruce si scuipand in san...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Mie Iun 11, 2003 12:46 pm

gandesc io ca nar fii bine sa fim chiar asha rai cu dushmani. in fond ie shi iei oamini. nu se face sa le pui asha zgomote! cred io ca varianta cu batele de beizbol ie mai umana in cazu de fatza respectiv spate shi gioale.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mie Iun 11, 2003 12:50 pm

ma simt mult mai linistita sa vad ca Anc Soranu nostru chiar nu imi vaneaza postul, obtinut cu atata truda si migala.
asadar, domnule Anc Soran, perioada de proba a trecut, esti membru oficial al acestui Fanclub, sa semnezi condica la intrare, si nu uita ca la noi excesul de zel este musai. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Unregistered » Mie Iun 11, 2003 10:29 pm

Initial trimis de Portnoy Ruga-ti-va pentru mine sa decurga totul conform planului... [/B]

Portnoy,pune mina pe vreo carte de gramatica...acum ai sa spui ca ai gresit intentionat,dar din pacate pt tine,se vede ca nu-i asa...
Unregistered

Mesajde cubu » Joi Iun 12, 2003 12:42 am

Dragi fani, drag auditoriu, permite-ti-mi sa-mi fac mea culpa pentru oribila greseala care s-a strecurat in mesajul meu de sus... Imi pare rau ca astfel pun intr-o lumina rea fanclubul nostru... Promit ca de acum incolo o sa fiu mai atent si n-o sa va mai fac de ras...

Cat despre Neinregistrat, am aflat din surse sigure ca este fan Cosmina Pasarin... Si cum politica noastra permite accesul aici numai a fanilor si a eventualilor admiratori A.S.I.A., il rugam sa paraseasca in liniste incinta, caci altfel vom recurge la altfel de metode mai putin ortodoxe... Aviz amatorilor...
indescifrabil
cubu

Mesajde Neinregistratu » Joi Iun 12, 2003 9:01 am

Asta de sus e alt neinregistrat. Eu sunt fan Candy :p
Neinregistratu

Mesajde neatza » Vin Iun 13, 2003 2:55 pm

deci dupe ce mam intors din teritoriu la capitala am zis ca sa mai fac o incursiune pintre oaminii de rand ca sa vedem noi ce face iei cand nu suntem noi atentzi. deci sa constatat cu tristetze ca oaminii ie rai shi invidiosh pe sucesele altora. de ezemplu la Strada de Vara nutz da rest doo mi de lei care la cinshpe beri ai fi avut una moca sau trei mici shi baga numa pepe shi deloc asia. la ruine nare bere rece shi mici calz shi iara nu baga asia ci alte alea. in plus este o conspiratzie mondiala a chelnerilor care te vede ca nu iesht dal lor shi ai aspiratzi inalte sai dea Du-zeu sanatate lu donshoara sorana shitz face cu tot dinadinsu sa itzi faca rau care inchide carciumile taman cand tzi e chefu mai chef. shi nubaga asia. deci ie rai. feritziva de chelneri! shi ca veni vorba putem folosi pe periioada estivala sediu de la strada de vara care am vazut io ca dupe orele patru a me nu mai ie niminea pacolo shi nici chelneri care duarme. io am fost curios shi am stat sa studiez sa vedem pana la ce ora am putea folosi sediu. sa shtitz ca pana pe la noo noo shi ceva nu vine niminea cu esceptzia lu oaminii cinstitz care se duce la munca.

traiascai noshtrii!

PS stiatz ca sa suprimat agocalminu care nui se mai gaseshte?

neatza

Mesajde Neanregistratu » Vin Iun 13, 2003 7:06 pm

Initial trimis de Portnoy
Si cum politica noastra permite accesul aici numai a fanilor si a eventualilor admiratori A.S.I.A.

Da daca sunt admirator a lu un admirator a lu Asia? :con:
Neanregistratu

Mesajde cubu » Vin Iun 13, 2003 8:14 pm

Merge, dar numai ca vizitator... Trebuie sa semnezi de intrare si de iesire, cu buletinul la control...
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Lun Iun 16, 2003 3:29 pm

Azi mi-a semnat doftoru' biletu' de iesire, si primul lucru care mi-a venit in minte a fost nu sa ma duc acasa, ci sa vin aici la voi aici, dragii mei, sa-mi continui munca, sa recuperez timpul pierdut... Numai ca, stupoare!!! Liniste profunda... Panze de paianjen prin colturi, parful de doua degete... Ce se intampla fratilor? Unde sunteti? Le-ati parasit pe fete? Cu durere-n suflet va zic: "Veniti inapoi!!!"
indescifrabil
cubu

Mesajde Unregistered » Lun Iun 16, 2003 7:24 pm

Vajaie vantu si scartaie usile izbindu-se "hodoronk-tronk" prin sediu fanclubului ASIEA de cand cu onor prezidenta Naituisa s-a dedulcit la muzicanti batrani si fezandatzi, uitand de tinerele si zglobiile noastre fetiscane. Aiu si-a dat si el arama pe fata, si de unde nu-ncepu sa scoata din el istorioare de spus la gura sobii despre trecute vieti de cantareti, uitand de doamnele si domnitele noastre care-i incantau pe vremuri cuvantul din titulatura. Neatza aflai eu ca s-a-ntalnit pe strada, la semafor, cu donshoara Sorana si cand a vazut lumina soarelui rasfranta-n superba strungareata a luat-o razna si-a-nceput sa-ncurce rosu cu verdele si cu galbenu, aflandu-se pe moment la recuperare intr-un sanatoriu unde-asculta nonstop refrenu "te astept ca deobicei la semafor...te astept ca deobicei la semafor". Ieu de-atata jale si plans nu mai vazui prin perdeaua de lacrimi ecranu de la monitor si abia acu am reusit, intr-un sfarsit, sa-mi cumpar neshte shtergatoare la mana dooa din targ, de putiu sa scriu respectivele. Fuse oare toata frumoasa noastra poveste cu fetele "o iubire de-o vara"? :cry: ;P
Unregistered

Mesajde Salma » Lun Iun 16, 2003 7:27 pm

Nu prea functzioneshte cum trebe shtergatoru din stanga si n-am vazut ca ma delogara iarasi, cum or face nushtiu. Traiasca ASIEA, moarte delogarii :B
Salma

2235

Mesajde baixinho© » Lun Iun 16, 2003 8:54 pm

am fost sanbata la Briaza la un turneu de golf si mam dus cu masina, un micro-bus foarte frumos. in timp ce cand mergeam noi inzpre incolo, de l-a radeo sauzea ASIEA. iar cand am ajuns acolo, era agitatiune mare de toto, ca io credeam ca vrea oamenii sal primiasca pe Regele (Hagi) in mod frumos, da bine ca mam inselat. nimic mai fals ce credeam eu, o eroare cum nu se poate mai gresita. oamenii aia ierea gata casí£ le faca pe fetele de la ASIEA sa se simteasca cat mai bine, pentru ca cand am ajuns noi acolo se pregatea de un maxi-concert. io am vrut sa ma duc la concert la ASIEA, da nu a vrut soferu ca sa opreasca masina, asa ca am sarit din mers. ce nu fac eu pentru ele patru fete?
concertu era prea tarziu, dar asta nu ma impiedicat casí£ impart poztí£re si afise cu fetele printre participantii la viitoru maxi-concert. am avut mare noroc ca am luat cu mine si poze cu fetele in afara de poztí£re si afise, si am impartit si poze, in afara de poztí£re si afise. partea mai nazuala a fost ca cand am terminat si posterele si afisele si pozele cu fetele de la ASIEA, uaminii dacolo mai vrea, dar nu am mai avut la mine. le-am promis ca cand ma intorc la Bucuresti, unde este sediul fanclabului, o sa mai iau poze si cand o sa mai am timp liber o sa ma duc din nou indí£rí£t la Briaza a le dau poztí£re, afise si poze.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Iun 17, 2003 9:01 am

io vam mai zis ca ie oaminii rai! deci cum stateam io asha shi ma muncea gandurili care cum sa fac sa fie mai bine mia venit o ideie care mai de care mai grozava da pe care nu vo zic inca pentru ca ie asha de mare ca mie m-ie ca mio fura concurentza. da ie mare va zic io! o sa fie formatzia asia mai mandra de cat toate shi mandran toate cele mai mandra de cat soarele de sus de pe cer va zic io! nu shtiu io cum o sa fim noi da altzii o sa crape ca matzele cu care se joaca danshii (scuzatzi de parafraza da nu mam putut aptzine ca ie frig la sanatoriu).

neatza

Mesajde nocturna » Mar Iun 17, 2003 10:10 am

Salmo, pai ce faci vice-soro?! complotezi impotriva mea si a lu' eyeu, cum nu estem atenti? au tu vrei inlaturarea mea de la putere?! :D eh? va simt ca facurati o monstruoasa coalitiune impotriva noastra, tu si cei doi respectivi subsemnati in condica, neatza si Anc Soranu patimit de golf. mah, pai e frumos?! adica eu si eyeu' ne zbatem, luptam pentru binele fetelor, facem campanii peste campanii, impletim zi si noapte, la macrameuri si coasem la goblenuri sa va facem si uniforme cu insigne, in curand si voi asa ne rasplatiti?! :(
bine mah, sa vedem care si-o mai strica ochii pe macrameuri pentru voi! *p

nocturna

Mesajde eyewitness » Mar Iun 17, 2003 1:03 pm

bah io in numele miilor de membri sustinatori ai trupei asia pe care-i reprezint va rog sa incetati cu barfele,acuzatiile nefondate si intentiile mai mult sau mai putin voalate de parvenire ca aici nu suntem in comisia de cultura a senatului si nici in casa big brother. aici e un forum al fanilor trupei asia constituit statutar si cu liberul consimtamant al membrilor legati doar de un sentiment de dragoste fata de cele 4 idolite ale noastre.

in alta ordine de idei doresc sa aduc caldele multumiri casierului contabil si sef serviciu invatamant retribuire pt aportul adus in promovarea fetelor la briaza unde a imbinat eficient jocu de golf cu muzica fetelor ca cine urmareste minjea nu mai urmareste gaura si cine urmareste fetele nu mai urmareste crosele...

si acu marea bomba auzita din culise si de la apropiatii fetelor , asia ne pregateste o piesa noua , si de la care am retinut doar putin din refren :
" un dali si-un picasso
fac viata mai mishto"
care va fi o grea lovitura pt ozonati si pt care fetele ne-au rugat in mod special ca intr-un brainstorm fanclubistic sa gasim titlul cel mai reprezentativ astfel ca piesa sa figureze alaturi de hodoronk tronk pe un maxi cd ce va fi lansat vara asta...

astept propuneri de la voi...
eyewitness

2242

Mesajde baixinho© » Mar Iun 17, 2003 4:15 pm

Initial trimis de eyewitness
astept propuneri de la voi...

"Vara e cool". parerea mea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Salma » Mar Iun 17, 2003 4:50 pm

Prezidento, nu desharte ambitii de marire ma facura sa rostesc acele aprige vorbe, ci mahnirea care-mi coplesi sufletu cand crezui ca un cird de moshnegi va rapira mintile, si habar n-aveam ca in timp ce io imi stric ochii cu plansu mata ti-i strici cu macrameu, o mare gresala am savarsit si macaiesc pe aceasta cale. Aiule, am o sugestie pentru versuri, ca ritmu e cam schiop si silabele se oranduiesc mai armonios daca fetele-ar canta
"un dali si-un picaso
face viata mai mishto"
Cat despre titlu, poate c-ar merge "Pic, pic, picaso"
Salma

Mesajde nocturna » Mie Iun 18, 2003 9:56 am

Salmo, nu ne rapira mintile boshorogii, nici macar O-ZoNul, asa ca lasa macaitul si pun'te serios pe treaba. buna propunerea ta de schimbare usoara a versurilor, pertinenta zic eu. mai departe...nu merge mah aia cu pic, pic, tre' sa gasim altceva.

nocturna

2253

Mesajde baixinho© » Mie Iun 18, 2003 10:31 am

va datz sieama ca eu nu po' casí£ ma contra lu domnu Ordean, da eo nu creca merje bine casí£ cantí£ fetele de la ASIEA ca cica "am uitat insa ceva, acasa-n dormitooooooooooooooooooooooooor". adica cum adica? idolitele nuastre ie uituce? io nu pot sa cred ca iele ie uituce! si nij nu ie! parerea mea! asa ca mai bine credcase potriveste "n-am uitat, insa, nimic / acasa-n dormitooooooooor". tot parerea mea.
ANTI

baixinho©

Mesajde Salma » Mie Iun 18, 2003 7:04 pm

Nu incetez sa ma minunez de profunzimea de analiza a Anc Soranului, care si-a dat el seama cum versurile umbreshte imaginea personalitatii interioare a formatiei, adica fanii poate sa zica ca cum a uitat ele ceva asa-n dormitor poate sa-i uite si pe ei fanii. Bravo, menbrule, imi creshte inima-n pept cand vad ce cadre de nadejde avem printre noi Da as avea si eu o obiectie ca zice fetele la un moment dat "mama spune tine-te deoparte si din band in cand citeste cate-o carte" pai ce le trebuie la fete sa citeshte, ca ele canta. De citit citeste baixu si le face istoria frumos pe fanclub, nu sa-si strice fetele ochii cu prostii si sa nu mai vada dupaia sa cante.
Salma

Mesajde neatza » Joi Iun 19, 2003 10:23 am

nuj dac'atz opservat can ultema vreme geme gazetele de numele lu fetele de la asia. sa dat drumu la toate informatzile cu privitoare la frumoasele fete. io vam zic ca fac campanie shi mam tzinut de cuvant. am reushit progresu! io va rog totush sa grabitz procesu cu noile versur ca sal dam odat afar pe nenorocitu ala de ordean care numa le sapa pe fetelealea dragutze shi le pune sa cante numa prostii. am bagat io de seama ca decand sa ales fanclubu cu asha menbrii parca sa mai evoloat in bine ascensiunea rimelor la fete. deci ioi rog pe domnii care le are cu manuirea de cuvinte ca sa le puna cat mai iute po hartie daia cu linii shi sa le dam la fete.
shi astai numa inceputu. statz sa vedetz ca iese bine rau de tot!

traiascai noshtriii!

neatza

Mesajde eyewitness » Joi Iun 19, 2003 2:55 pm

bah neatzo noi e cu munca de jos, cu carca si luptele de strada si autostrada. chestiile artistice tin de serviciu arta si creatie unde ie o echipa traznet cu nocturna si salma in tandem si dl contabil sef coordonator principal ca iei e cu imbarligatu literelor si cuvintelor asa sa sune frumos la urechiuse ca are licente si pregatire de specialitate in domeniu.

uite io aseara ma dusei la keoke colosha ca fura aia cu catavencu si cu lansarea revistei cu aventuri de la pescuit. bah lume buna colosha numa artisti , impresari si critici cu boase grele. numa ce deschisei gura si pronuntai asia si era toti cu gurile cascate ca la dentist. le spusei io de proiectele noastre si alte alea si vazui interesu fatis si pe fata a audientei si ma ambalai si incepui sa fredonez din hodoronk de incepura aia sa bata din talpi. bah tema p-acolo era pescuitu si cand intrai sa iau si io o portie de saramura ce-mi vazura oichii mei de eye ? o plachie de mreana pe un platou unde scrisesera bucatarii cu patrunjel si marar cele 4 litere a , s, i si a . bah am fost impresionat pana la lacrimi de luai repejor un scaun din ala metalic si ma postai in fata platoului sa nu se atinga careva sa-si bage botu in plachie si sa strice ornamentu ca rupsei vroo doua picioare la scaunu ala pe spatele unuia care tinea mortis sa se infrupte din plachie. bah fu frumos colosha si zic io ca sigur fetele o sa fie asaltate acu mai mult ca niciodata...
eyewitness

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iun 19, 2003 3:40 pm

WOW... Chiar va place melodia fetelor astea?! :( Nu se poate... Ma dezamagiti.... :( Imi schimb parerea buna pe care o aveam despre voi... M-ati dezamagit! Si eu, care imi puneam toata baza pe voi... Nu se poate.... NU A.S.I.A.!!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iun 19, 2003 3:48 pm

auzi pisoi impertinent ? zat de aici ca poate punem pitbulii pe tine de ramai in incapacitate la capacitate. pleaca matza spurcata la animalele si teneteurile tale si i-ati papusele din sertaras si fa-le baita la fofoloanca. daca nu-ti place un cacat de ce intri cu botu-n el sa spui ca nu-ti place. daca te mai prind pe-aici iti fac mutra de-o sa zici ca te-a calcat tramvaiu pe fata...
eyewitness

Mesajde cubu » Joi Iun 19, 2003 3:48 pm

Dragi fani asieni, pe Cotoioasa cum vreti s-o aranjez? Eu ma gandeam sa-i legam niste cutii de conserve de coada si sa-i dam drumul pe mahala... Au grija cainii de ea...
Doamne, atata ignoranta nu am mai vazut... Sa nu auda fetele, ca dupa aia iar trebuie sa alerg dupa saruri pe la farmacie...

later edit: gand la gand cu bucurie, aiule... ai fost tu mai iute...
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Joi Iun 19, 2003 8:04 pm

Initial trimis de Portnoy
Dragi fani asieni, pe Cotoioasa cum vreti s-o aranjez ?

Portnoyu vrea s-o aranjeze pe cotoy. :D Aranjeaz-o ma, portnoiule, cum itzi place tzie, ca stiu eu ca va iubitzi, ai parasit-o si pe Jaded pentru cotoaie, de plangea de i se scutura camesha. Portnoy si Cotoy se iubeshte amandoi;r :A
Salma

Mesajde cubu » Joi Iun 19, 2003 8:21 pm

Nu e interesul fanclubului nostru sa ne acuzam reciproc de anumite lucruri care nu e adevarate... Micuta mea J-j-j-jaded stie adevarul, nu ma simt deloc cu musca pe caciula... Totusi, voi esplica totul la conferinta de presa extraordinara maine dimineata la prima ora... Cu dovezi, cu tot tacamul...

Si totusi mai Salmo, crezi ca pe caldurile astea imi arde mie de cotoiala? Tare ma bate gandul sa recurg la metoda ta si sa spicuiesc cate ceva din dosarul tau cel pestrit ... Dar iti voi dovedi ca sunt un gentleman, ce pula mea... Nu voi recurge niciodata la metode neortodoxe cu membrii cotizanti...
indescifrabil
cubu

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iun 19, 2003 9:05 pm

MDa.... Exceptional! N-am cuvinte... Parca se vorbea despre "Hodoronk- Tronk", nu despre mine sau alte persoane de pe acest forum... Asa-i? :confused:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iun 19, 2003 9:30 pm

Daca te bagasi singura in gura lupului...

Aici la noi la fanclub sunt niste reguli stricte, intri ca intr-o moschee... In primul rand te decalti, ca sa nu faci mizerie pe jos... De vorbit vorbesti doar in soapta si intrebata... Si numai de bine pe fetele noastre de aur... Contravenientii sunt pedepsit aspru, adica sunt obligati sa faca 200 de matanii pe cioburi de sticla de bere Gambricius si sa spuna de 400 de ori cu voce tare: "ASIA FOREVER!!!"
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma