noapte buna, nightwish!
Moderator: anjin-san
Noapte buna forumisti si forumiste ... noate buna Romania , Franta , Canada ... si alte tari pe unde lumea doarme ...
Noapte buna Wild , si smile :yD .. nu zic ca maine poate fi mai rau , dar ... zambeste oricum
Un inceput de saptamana grozav pentru toti si...
Noapte buna !
:kiss:
Noapte buna Wild , si smile :yD .. nu zic ca maine poate fi mai rau , dar ... zambeste oricum

Un inceput de saptamana grozav pentru toti si...
Noapte buna !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
eu in seara asta ma retrag mai devreme. ca am pofta sa revad Lord of The Rings : The Two Towers. :yD
Nopate buna , monk ! las-o mai usor cu femeile si cu bataile prin liceu.
noapte buna , Weet-weet ! imi trimitzi o sticla de vin....daca te declar forumista lunii ? Love2Fly a dat doar o bere. :mad:
Mi se pare jignitor !
noapte buna , tutror !
Ma duc sa vad cum ii rupe cu bataie pe uruk-hai ! :p
Nopate buna , monk ! las-o mai usor cu femeile si cu bataile prin liceu.
noapte buna , Weet-weet ! imi trimitzi o sticla de vin....daca te declar forumista lunii ? Love2Fly a dat doar o bere. :mad:
Mi se pare jignitor !
noapte buna , tutror !
Ma duc sa vad cum ii rupe cu bataie pe uruk-hai ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule ... iar te duci sa iti bati maimutza la filmul ala ? *p de batut nu o sa ma mai bat decat cand o sa vii tu ... si asta ca sa ma dau putin rotund p'acolo
Noapte buna moshule !

Noapte buna moshule !
-
monk - Mesaje: 2747
Fara mine Moshule?Vreau si eu sa revad Lord of the Rings..sa o vad pe cea din avatarul meu...
Dar stiu ca nu ma mai primesti la tine din pacate asha ca iti urez noapte buna si vizionare placuta!
Si tuturor forumistilor!

Dar stiu ca nu ma mai primesti la tine din pacate asha ca iti urez noapte buna si vizionare placuta!
Si tuturor forumistilor!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Noate buna copii ! Eu mai stau , ma mai joc un pic de-a razboiu' ...
Nu , Moshule , nu-ti dau nika pentru a ma alege forumista lunii ... daca merit , bine , daca nu .. ata ete ! Daca vrei o sticla de vin ... mai vad eu .. stii ca nu eu sunt cu fondurile :rolleyes:
Inca o data , nopte buna forumsti si forumiste , si maine , sa aveti o zi buna :o
Nu , Moshule , nu-ti dau nika pentru a ma alege forumista lunii ... daca merit , bine , daca nu .. ata ete ! Daca vrei o sticla de vin ... mai vad eu .. stii ca nu eu sunt cu fondurile :rolleyes:
Inca o data , nopte buna forumsti si forumiste , si maine , sa aveti o zi buna :o
Anti pro-ana
-
weet - weet m-am suparat pe tine din doo motive
1. nu mi-ai urat noapte bune
2. cum o sa ma minti k te joci de-a razboiul cand eu sunt aici ?
am vz ca ti-ai schimbat avatarull ... si am observat ca acel copilas are ganduri mai perverse ca jocurile astea de-a razboiul ... watch closely !
Stai io ca tot timpul vb numai cu subinteles si cu tact
1. nu mi-ai urat noapte bune
2. cum o sa ma minti k te joci de-a razboiul cand eu sunt aici ?
am vz ca ti-ai schimbat avatarull ... si am observat ca acel copilas are ganduri mai perverse ca jocurile astea de-a razboiul ... watch closely !
Stai io ca tot timpul vb numai cu subinteles si cu tact

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Ce magar esti !
Bebelu' ala e foarte cuminte , nu catine , si degetu' ala , e in gurita lui pentru ca asa fac bebeii ... sug ! stii ? chestia inocenta pe care oricine , cand e mica , o face !
Si ai si tu aceeasi mentalitate ca Gabizzu : nu te consideri printre forumisti ? Si nici macar printre copii ?
Daca iti zic tie in special , noapte buna , atunci se gaseste altu' sa se supere .. asa ca , noapte buna tuturor .. i-am urat chiar si lui Eyewitnes , care nu ma inghite , asa ca , de ce nu ai fi si tu printre cei carora le-am urat noapte buna ...
Si daca ma joc de-a razboiu' , asta inseamna ca ma joc pe Civilization II , intzelegi tu cum sta treaba ? Si daca ma joc , ma joc singura , asa ca pune capul pe penra si adormi , ca maine mergi la scoala .
Inca o data , noapte buna tuturor ... printre care se afla cei dragi mie : Monk si Moshu'
Multumit ?
Bebelu' ala e foarte cuminte , nu catine , si degetu' ala , e in gurita lui pentru ca asa fac bebeii ... sug ! stii ? chestia inocenta pe care oricine , cand e mica , o face !
Si ai si tu aceeasi mentalitate ca Gabizzu : nu te consideri printre forumisti ? Si nici macar printre copii ?
Daca iti zic tie in special , noapte buna , atunci se gaseste altu' sa se supere .. asa ca , noapte buna tuturor .. i-am urat chiar si lui Eyewitnes , care nu ma inghite , asa ca , de ce nu ai fi si tu printre cei carora le-am urat noapte buna ...
Si daca ma joc de-a razboiu' , asta inseamna ca ma joc pe Civilization II , intzelegi tu cum sta treaba ? Si daca ma joc , ma joc singura , asa ca pune capul pe penra si adormi , ca maine mergi la scoala .
Inca o data , noapte buna tuturor ... printre care se afla cei dragi mie : Monk si Moshu'
Multumit ?
Anti pro-ana
-
eu merg sa ma culc .. nu de alta , dar am totusi speranta ca maine va fi mai bine (si cum speranta moare ultima ... )
noapte buna tuturor ! May you`re world be filled with roses (wild ones ! )
noapte buna tuturor ! May you`re world be filled with roses (wild ones ! )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
In seara asta plec mai devreme din fata calculatorului ...
Noapte buna Moshule , Monk , J'adore , Dj_ , Wild , Mirela , Eyew,Baixinho , Nicholas_,Dia , Gabizzu si toti cei care mai postati pe aici , pe colo . Noapte buna si vise placute .
Ziua de maine sa fie buna pentru voi
Noapte buna Moshule , Monk , J'adore , Dj_ , Wild , Mirela , Eyew,Baixinho , Nicholas_,Dia , Gabizzu si toti cei care mai postati pe aici , pe colo . Noapte buna si vise placute .
Ziua de maine sa fie buna pentru voi

Anti pro-ana
-
noapte buna weet weet . ... moshule ... trandafirule ... gabubu ... catharsis ... hades .. etc etc ...
-
noapte buna Weet-Weet ; trandafire ... moshule ... dia ... gaubu.... hades ... aiu .... baixo ... si cam atat ....va ajunge ...
-
nopate buna , monk & weet-weet !
noapte buna si celor 3 forumisti cu care am purtat discutii in aceasta seara. in ordinea varstei : Love2Fly , Mirela , Wild Rose.
noapte buna si celor 3 forumisti cu care am purtat discutii in aceasta seara. in ordinea varstei : Love2Fly , Mirela , Wild Rose.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Noapte buna Crina , Jadore Mafia , Jaded , Crinuza !
de fapt stai ca tu nu te culci ca la tine e inca devreme. sa zicem..vizionare placuta la televizor. sau spor la lectii. sau ce faci tu.
de fapt stai ca tu nu te culci ca la tine e inca devreme. sa zicem..vizionare placuta la televizor. sau spor la lectii. sau ce faci tu.

-
My mind is full of memories of you and me...
In ritmurile ploii ce brazdeaza vazduhul, in ritmurile stropilor ce-mi lovesc necrutator geamul, in ritmul inimii ce bate acum mai puternic ca ieri. Ma pregatesc pt visare....visarea vietii mele.
Noapte Buna Romania oriunde te-ai afla!
In ritmurile ploii ce brazdeaza vazduhul, in ritmurile stropilor ce-mi lovesc necrutator geamul, in ritmul inimii ce bate acum mai puternic ca ieri. Ma pregatesc pt visare....visarea vietii mele.
Noapte Buna Romania oriunde te-ai afla!
-
Love2Fly - Junior Member
4114
noapte buna, eyewitness, oriunde te-ai afla. si stai linistit, nu mor caii cand vor cainii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ma, noapte buna, ma!
ieri fuse ziua mea... azi o iau de la capat.. maine nu ma aproprii de computer pana nu termin tot ce am de facut:
- caietele de franceza
- 20 de pagini de invatzat la logica
- de citit neste cartzi.
am iesit dragilor. noapte buna!
ieri fuse ziua mea... azi o iau de la capat.. maine nu ma aproprii de computer pana nu termin tot ce am de facut:
- caietele de franceza
- 20 de pagini de invatzat la logica
- de citit neste cartzi.
am iesit dragilor. noapte buna!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
azi urez doar la 2 pers speciale noapte buna :
Wild Rose
Dia The Koala Bear
Briatore
*p
si nu in ultimul rand ... Weet-Weet
Wild Rose
Dia The Koala Bear
Briatore
*p
si nu in ultimul rand ... Weet-Weet
-
Noapte buna copii mari si mici , oameni mari si oameni mici , forumisti si forumiste !
Inca o data , merci Monk .
Si sa nu uit sa mentionez ... Naopte buna celor doi oameni speciali de pe forum : Monk si Moshu' .. va multumesc
Inca o data , merci Monk .
Si sa nu uit sa mentionez ... Naopte buna celor doi oameni speciali de pe forum : Monk si Moshu' .. va multumesc
Anti pro-ana
-
noapte buna moshule ...
noapte buna annais ...
noapte buna love2fly ...
noapte buna decret ...
noapte buna tuturor ! eu merg sa ma culc , ca maine ma trezesc la 7 ....
noapte buna annais ...
noapte buna love2fly ...
noapte buna decret ...
noapte buna tuturor ! eu merg sa ma culc , ca maine ma trezesc la 7 ....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
-
bre, noapte buna, bre!
eu ma duc sa mai citesc o leaca veronika se hotaraste sa se duca in iad, de Paulo C. ca e f mishto.
si maine ma scol 8:30 ca pana la 11 sa scriu teme.
vai de mine, in ce hal am ajuns
noapte buna!!!!!
eu ma duc sa mai citesc o leaca veronika se hotaraste sa se duca in iad, de Paulo C. ca e f mishto.
si maine ma scol 8:30 ca pana la 11 sa scriu teme.
vai de mine, in ce hal am ajuns

noapte buna!!!!!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma