Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
numai ce m-am intors acasa, trei tequila si doua pahare de vin prea tarziu, asa ca noapte buna tuturor. gata.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
trei tequila ? eye'ule ai avut drum prin Tulcea...in '87 ?
Noapte buna !
Noapte buna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna, copii !
Poate reusesc si eu sa dorm mai tirziu, dar nu cred, caci la 5 dimineata este formula 1 si trebuie sa o vad. Trebuie sa pun ceasul sa sune. Somn usor si vise placute tuturor !!!
Poate reusesc si eu sa dorm mai tirziu, dar nu cred, caci la 5 dimineata este formula 1 si trebuie sa o vad. Trebuie sa pun ceasul sa sune. Somn usor si vise placute tuturor !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
noapte buna celor care sunt acasa si vor sa si doarma...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Daca tot se practica genu' de mesaje cu pomenirea tuturor numelor m-am gandit sa fac si eu un astfel de mesaj macar O DATA in viata, acum ca tot ma gandeam asta seara cati forumisti am cunoscut in 2 ani de zile. Asha ca, sa fie un "noapte buna" sincer pt:
Weet-weet, Cruela, Superba Oana, Crazy_felina, DeeDee, The_koala_bear, Wild Rose, Jasmine, Baixu, Gabizzu, Eufrosin Poteca, Monk, marian_jan, SOD, K-gula, Mig29, Hades si nu cei de pe urma: SatyR, Oribilul Mosh.
Numai bine!
Weet-weet, Cruela, Superba Oana, Crazy_felina, DeeDee, The_koala_bear, Wild Rose, Jasmine, Baixu, Gabizzu, Eufrosin Poteca, Monk, marian_jan, SOD, K-gula, Mig29, Hades si nu cei de pe urma: SatyR, Oribilul Mosh.
Numai bine!
-
Love2Fly - Junior Member
Noapte buna la toti, si mai ales moshului si-i multumesc ca in seara asta nu numai ca mi-a pupat dorsalul, dar m-a lasat si cu fundul mai curat ca inainte. Inca o data noapte buna oribilului si sper sa ne mai intalnim(pe forum) si maine sa vorbim prostii. :p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
noapte buna , depeche...si multumesc ca mi-ai lins maimutza dupa ce am batut-o.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
dEpEchEmIND scrie:Noapte buna la toti, si mai ales moshului si-i multumesc ca in seara asta nu numai ca mi-a pupat dorsalul, dar m-a lasat si cu fundul mai curat ca inainte.
dorsalul?????????? ce ti-e si cu limba romana...
-
Noapte buna, Oana !
vezi ce faci cu posterul. si cu salata.
Nopate buna, :love: , Weet, Necko, Wild Rose, Hades, monk ( :kiss: ) , Decret ( :gay: ) , Gabizz , MiG (
) ..............si lista continua
vezi ce faci cu posterul. si cu salata.
Nopate buna, :love: , Weet, Necko, Wild Rose, Hades, monk ( :kiss: ) , Decret ( :gay: ) , Gabizz , MiG (

-
de ce puii mei nu raspunzi pe ym...ma faci sa cred ca ai batut maimutza si-ai si adormit ?
pai iti dau posterul ca mi-ai promis ca imi su*i pu*a si n-am uitat...
pai iti dau posterul ca mi-ai promis ca imi su*i pu*a si n-am uitat...
-
Noapte buna si vise placfute.. ingerii sa va sarute...nu purecii, fie ca sunt ei frumosi si dragalasi (asta'i parerea lu' domnu' marian jan, nu a mea..)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Se pare ca mie`mi revine uonuoarea de a ura Nuapte Buna primu`n seara asta.Nu ma culc da v-am urat acuma ca mi-e ca uit:p
Pese: laiter iedit.Cu tuate astea se pare ca Necko a fuost cu cateva secunde mai rapida.Well,asta ie.Puate maine:D
Pese: laiter iedit.Cu tuate astea se pare ca Necko a fuost cu cateva secunde mai rapida.Well,asta ie.Puate maine:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma